Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, γιατί θα κάνετε προεμφυτευτικό; Οι αποβολές ήταν σε προχωρημένη κύηση ; Τι έδειξε ο καρυοτυπο σας εμβρύου; 
      πως πήρατε έγκριση για προεμφυτευτικό σε τόσο μικρή ηλικία; 

Είχα δύο αποβολές χωρίς εμβρυακά στοιχεία ! Εξετάσεις φυσιολογικές καρυοτυπο ζεύγους αλλά θέλαμε να μαστε σίγουροι να μην το ξαναπεράσουμε ! Μας το πρότειναν από το κέντρο ! Κάναμε αίτημα λόγω αποβολών και μας εγκρίνανε  

πρίν από 36 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει αφού μένεις Κ φυσιολογικά έγκυος το σπέρμα δεν είναι πρόβλημα σε καμία περίπτωση . Αν έχεις κάνει Κ καμπύλη ζαχάρου Κ έχεις ελενξει Κ θυροειδή όλα είναι οκ θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. 

Ελπίζω να μείνουν βλαστοκύστες τα μισά 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αυτό θέλω:

"Εγώ κι εσύ μαζί

Εγώ κι εσύ μαζί

Τα βασανά σου είναι και δικά μου

και για τους δύο μας χτυπά η καρδιά μου

Δυο φιλαράκια με μια ψυχή

Εγώ κι εσύ μαζί

Εγώ κι εσύ μαζί"................

Το χεις;

γεια σας mama4 και tounts!! βλέπω το έχει ρίξει στο τραγούδι!! ωραια ωραια!! έγω κορίτσια έχω περάσει τη βαφή, τελικά πρόλαβα να τα βάψω αλλά ξέχασα να ΄βάλω προστατευτική κρέμα στα αυτια και ΄στο μέτωπο και θα γίνω χάλια!! χαχαχα!!

Πατεντου ολα καλα εσυ???ετοιμη η φωλιτσα??

νικακι μου την τριτη ξεκιναω να την ετοιμαζω την φωλιτσα για ενα μηνα,σημερα θα παω στον αιματολογο να δει τα αποτελεσματα και να με δωσει το οκ να συνεχισω,αυριο αγοραζω και τα φαρμακα.και ξεκιναω μια ακομη μαχη,γιατι χασαμε την μαχη οχι τον πολεμο!!;););).

καμμια ταινιούλα βλέπετε? εγω θα ήθελα να δω "το νησί των καταραμένων" ελπίζω να θυμάμαι καλά τον τίτλο , μ' αρεσουν τα θριλεράκια, το έχει δει καμμιά σας να μου πει...

Διαφημίσεις

νικακι μου την τριτη ξεκιναω να την ετοιμαζω την φωλιτσα για ενα μηνα,σημερα θα παω στον αιματολογο να δει τα αποτελεσματα και να με δωσει το οκ να συνεχισω,αυριο αγοραζω και τα φαρμακα.και ξεκιναω μια ακομη μαχη,γιατι χασαμε την μαχη οχι τον πολεμο!!;););).

Καλη επιτυχία ιπποκαμπάκι!! σου εύχομαι τα καλύτερα!!!

Σιγά μην κάνω έργα για τις βαφτίσεις όλων των μωρών σας.. Απα πα!! Και θα βγουν κι όλα μαζί... Θα πελαγώσω καλέ.. Και αν το ιπποκαμπάκι κάνει 6; Ξεχάστε το! :mad:

Πολύ μου αρέσουν οι πατέντες! Από το τίποτα, να βγαίνει κάτι ωραίο! Έχω αρχίσει κι εγώ και φτιάχνω κοσμήματα.. Αλλά επειδή είναι από εφημερίδες και κάπως περίεργα, τα φοράω μόνο εγώ προς το παρόν... :-D

βρε αν βγουν 6 θα ειναι απο 2+2+2 δηλαδη 3 βαφτισεις.τι ειναι για σενα 3 βαφτισεις.

θα σε πληρωσω κιολας,οχι τζαμπα!!!(γιατι μου φαινεται εισαι και σφιχτοχερα):tongue::tongue::tongue::tongue:.ασε που αμα οντως γινουν 6 θα χρειαστω και νονους.:rolleyes::Picon7.gif

Αυτό θέλω:

"Εγώ κι εσύ μαζί

Εγώ κι εσύ μαζί

Τα βασανά σου είναι και δικά μου

και για τους δύο μας χτυπά η καρδιά μου

Δυο φιλαράκια με μια ψυχή

Εγώ κι εσύ μαζί

Εγώ κι εσύ μαζί"................

Το χεις;

TEΛΕΙΟ!!!!:D

''ΕΓΩ Κ ΕΣΥ ΜΑΖΙ....''

βρε αν βγουν 6 θα ειναι απο 2+2+2 δηλαδη 3 βαφτισεις.τι ειναι για σενα 3 βαφτισεις.

θα σε πληρωσω κιολας,οχι τζαμπα!!!(γιατι μου φαινεται εισαι και σφιχτοχερα):tongue::tongue::tongue::tongue:.ασε που αμα οντως γινουν 6 θα χρειαστω και νονους.:rolleyes::Picon7.gif

ΓΙΑ ΝΟΝΕΣ ΕΔΩ ΕΧΕΙΣ ΟΣΕΣ ΘΕΣ!!!!!:tongue:

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ!!!!:-D

ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!!Κ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ-ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ:tongue:-Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ.ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ!!!:tongue:

ΚΑΛΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΠΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΛΟΥΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΑΣ!!!:mrgreen:

καλα σου λεει,κανε κατι να ξεχνιεσαι ,πατεντες , κοσμηματα , κηπουρικη , φτιξε κουτια για φωτο , βαψε το σπιτι , βαλε χρωμα στο σπιτι , κανε παζλ ,και να δεις πως θα περνουν οι μερες.:D

Διαφημίσεις

''ΤΡΑΒΑ ΜΠΡΟΣ Κ ΟΣΑ ΕΡΘΟΥΝ Κ ΟΣΑ ΠΑΝΕ

ΤΡΑΒΑ ΜΠΡΟΣ Κ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕ....''

ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!:confused:

καλα βρε κανενα ποιο προσφατο δεν ειχες να πεις.:tongue::tongue::tongue:

γεια σας mama4 και tounts!! βλέπω το έχει ρίξει στο τραγούδι!! ωραια ωραια!! έγω κορίτσια έχω περάσει τη βαφή, τελικά πρόλαβα να τα βάψω αλλά ξέχασα να ΄βάλω προστατευτική κρέμα στα αυτια και ΄στο μέτωπο και θα γίνω χάλια!! χαχαχα!!

βρεξε ενα βαμβακι και βαλε σταχτη τσιγαρου και στριψε στα σημεια.icon14.gif

καμμια ταινιούλα βλέπετε? εγω θα ήθελα να δω "το νησί των καταραμένων" ελπίζω να θυμάμαι καλά τον τίτλο , μ' αρεσουν τα θριλεράκια, το έχει δει καμμιά σας να μου πει...

δεν το έχω δει ούτε μου αρέσουν τα θρίλερ.. Αλλά εμπνεύστηκα από το ιπποκαμπάκι και έχω να σου προτείνω τους νονούς! Την τριλογία:D

Καλη επιτυχία ιπποκαμπάκι!! σου εύχομαι τα καλύτερα!!!

ευχαριστω γιασεμη μου,βεβαια μεχρι να ερθει η ωρα ας μαθουμε και κανενα ευχαριστο απο καμια αλλη.για να προθερμαστουμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...