Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sofm είπε:

Φυσιολογικά είχα μείνει ! Είναι η πρώτη μ εξωσωματική! Εχω θρομβοφιλια τα άλλα είναι όλα κομπλέ 

Καλημέρα, γιατί θα κάνετε προεμφυτευτικό; Οι αποβολές ήταν σε προχωρημένη κύηση ; Τι έδειξε ο καρυοτυπο σας εμβρύου; 
      πως πήρατε έγκριση για προεμφυτευτικό σε τόσο μικρή ηλικία; 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ Κ ΑΥΤΟ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ .ΧΑΛΑΡΩΣΕ Κ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!

Το θέμα είναι ότι το περιμένεις πάντα!!! Έτσι δεν είναι??

Καλησπέρα και από εμένα και περαστικά στις ασθενείς μας!!

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Σιγά μην κάνω έργα για τις βαφτίσεις όλων των μωρών σας.. Απα πα!! Και θα βγουν κι όλα μαζί... Θα πελαγώσω καλέ.. Και αν το ιπποκαμπάκι κάνει 6; Ξεχάστε το! :mad:

Πολύ μου αρέσουν οι πατέντες! Από το τίποτα, να βγαίνει κάτι ωραίο! Έχω αρχίσει κι εγώ και φτιάχνω κοσμήματα.. Αλλά επειδή είναι από εφημερίδες και κάπως περίεργα, τα φοράω μόνο εγώ προς το παρόν... :-D

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ?

ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ Κ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ?:rolleyes:

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Κ Η ΒΕΝΖΙΝΗ:confused:

Το θέμα είναι ότι το περιμένεις πάντα!!! Έτσι δεν είναι??

Καλησπέρα και από εμένα και περαστικά στις ασθενείς μας!!

ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ Κ ΞΥΠΝΑΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ.Κ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ Κ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΩ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΕΣ ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΟΣΟ Κ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΚΛΑΙΩ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ.:cry:

ααα...tounts μη μου λες τετοια,εγω σε χρειαζομαι οπωσδηποτε..χαχα δε μπορει πρωτα να μαςδελεαζεις και μετα να λες δε μπορωαλλα ξεχασα ετσι ειναι οι μεγαλοι καλλιτεχνες.......:o

1a0fd6e0b8.png

ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ Κ ΞΥΠΝΑΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ.Κ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ Κ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΩ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΕΣ ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΟΣΟ Κ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΚΛΑΙΩ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ.:cry:

ωωωωωωχ μη μου λετε τετοια κοριτσια κ σε 3 μηνες ξεκιναμε προσπαθειες......

ωωωωωωωωωχχχχχχχχχ αγχωθηηηκααααααα!τι καλα να υπηρχε ενα χαπακι μερικης απωλειας μνημης για ενα μικρο διαστημα που θα μας βοηθουσε να ξεχναμε για λιγο το θεμα αυτοοοοοοοο..........:mrgreen:

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

ωωωωωωωωωχχχχχχχχχ αγχωθηηηκααααααα!τι καλα να υπηρχε ενα χαπακι μερικης απωλειας μνημης για ενα μικρο διαστημα που θα μας βοηθουσε να ξεχναμε για λιγο το θεμα αυτοοοοοοοο..........:mrgreen:

ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!!Κ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ-ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ:tongue:-Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ.ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ!!!:tongue:

ΚΑΛΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΠΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΛΟΥΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΑΣ!!!:mrgreen:

Εγώ πάλι θα προτιμούσα ένα χάπι "άμεσης - σίγουρης- εγγυημένα μη παλλίνδρομης - κύησης" (το ξέρω, πολλά ζητάω....)

ytBLp2.png

ααα...tounts μη μου λες τετοια,εγω σε χρειαζομαι οπωσδηποτε..χαχα δε μπορει πρωτα να μαςδελεαζεις και μετα να λες δε μπορωαλλα ξεχασα ετσι ειναι οι μεγαλοι καλλιτεχνες.......:o

Έτσι έτσι... Θυμήθηκα τώρα τον Μιχαλακόπουλο ..." Άσπρα κοράκια, μαύρα κοράκια!!! "

Διαφημίσεις

ΑΣΕ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ Κ ΔΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ!!!

ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ:confused:

Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε επιχείρηση.. Απλώς θα προσθέσουμε κι έναν χώρο δημιουργίας... Τόσα προσθέσαμε εκεί θα κολλήσουμε;

Θα τραγουδάμε κιόλας! Ετοιμάσου!!

Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε επιχείρηση.. Απλώς θα προσθέσουμε κι έναν χώρο δημιουργίας... Τόσα προσθέσαμε εκεί θα κολλήσουμε;

Θα τραγουδάμε κιόλας! Ετοιμάσου!!

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!!ΑΠΟ ΦΩΝΗ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΔΙΩΧΝΩ ΚΟΣΜΟ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΟΝΟ!!!!ΑΛΛΑ ΤΟΣΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗΦΩΝΗ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ:mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...