Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sofm είπε:

Φυσιολογικά είχα μείνει ! Είναι η πρώτη μ εξωσωματική! Εχω θρομβοφιλια τα άλλα είναι όλα κομπλέ 

Καλημέρα, γιατί θα κάνετε προεμφυτευτικό; Οι αποβολές ήταν σε προχωρημένη κύηση ; Τι έδειξε ο καρυοτυπο σας εμβρύου; 
      πως πήρατε έγκριση για προεμφυτευτικό σε τόσο μικρή ηλικία; 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

χθες μου παρήγγειλαν να φτιάξω 30 διαστημόπλοια για μια βάφτιση!!!

Το θέωρησα σημάδι από το σύμπαν! Καλά δεν έκανα; :D

καλημερα κι απο μενα ,εννοειται πως εκανες καλα,νομιζω πως το συμπαν σου κλεινει το ματι......;);)

1a0fd6e0b8.png

Με χαρτί (χαρτόνια, εφημερίδες, χαρτοσακούλες κ.λ.π.) Δηλαδή θα προσευχόμαστε να μη βρέξει .. :-)

μπραβο σου που τα καταφερνεις,εχεις φαντασια,εγω παλι φτιαχνω κοσμηματα,οχι χρυσα και ακριβα.φο μπιζου.οτι χαντρες,στρας πεσουν στα χερια μου κατι θα τα κανω.με φωναζουν ''παντεντου'' απο την πατεντα.:P:p:p,και εγω αμα κανω παιδια θα σε φωναξω να μου κανεις ιπποκαμπακια στα βαφτισια.:P:p:p

Επεξεργάστηκαν by ιππόκαμπακι

Το φανταζεσαι να ειναι καποια απο εμας!!??!!

πολυ γελιο!

κοριτσια 3 μηνες προσπαθειων ακαρπες και εχουν αρχισει και με ζωνουν τα φιδια!

mariaefaki 3μηνες ειναι πολυ λιγο απλως σε μας νομιζω που το περιμενουμε πως και πως φαινεται πολυ.Εγω παντως λεω καλυτερα να αργησει και να πανε ολα καλα.φιλακια και περαστικουλια σε ολες τις αρρωστουλες...

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

mariaefaki 3μηνες ειναι πολυ λιγο απλως σε μας νομιζω που το περιμενουμε πως και πως φαινεται πολυ.Εγω παντως λεω καλυτερα να αργησει και να πανε ολα καλα.φιλακια και περαστικουλια σε ολες τις αρρωστουλες...

μωρε το ιδιο λεω και εγω απλα σκεφτομαι οτι μετα απο 2 χρονια ελευθερο δεν εμενα και οταν εμεινα το εχασα και τωρα παλι 3 μηνες απο το οκ του γιατρου παλι τιποτα και με εχει πιασει.......ισως φταιει οτι ειμαι αρρωστη.........

τεσπα φιλακια σε όλες!!!!!!

Το φανταζεσαι να ειναι καποια απο εμας!!??!!

πολυ γελιο!

Καταλαβαίνω την αγωνία σου, αλλά δεν είναι μεγάλο διάστημα οι 3 μήνες.. Ζέσταμα ήταν! ;)

ενταξει μια τα σκεφτομαστε ετσι μια αλλιως,σημασια εχει οτι εχεις ξεκινησει κι οτι μπορει ακομη και τον επομενο μηνα να εισαι εγκυουλα...ασε που καθε φορα ειναι διαφορετικη δεν υπαρχουν κανονες.

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

...πολυ ωραια ακουγονται αυτα που φτιαχνεις εχω ενθουσιαστει...αντε με το καλο να φτιαξεις για ολες μας:)
μπραβο σου που τα καταφερνεις,εχεις φαντασια,εγω παλι φτιαχνω κοσμηματα,οχι χρυσα και ακριβα.φο μπιζου.οτι χαντρες,στρας πεσουν στα χερια μου κατι θα τα κανω.με φωναζουν ''παντεντου'' απο την πατεντα.:P:p:p,και εγω αμα κανω παιδια θα σε φωναξω να μου κανεις ιπποκαμπακια στα βαφτισια.:P:p:p

Σιγά μην κάνω έργα για τις βαφτίσεις όλων των μωρών σας.. Απα πα!! Και θα βγουν κι όλα μαζί... Θα πελαγώσω καλέ.. Και αν το ιπποκαμπάκι κάνει 6; Ξεχάστε το! :mad:

Πολύ μου αρέσουν οι πατέντες! Από το τίποτα, να βγαίνει κάτι ωραίο! Έχω αρχίσει κι εγώ και φτιάχνω κοσμήματα.. Αλλά επειδή είναι από εφημερίδες και κάπως περίεργα, τα φοράω μόνο εγώ προς το παρόν... :-D

Πονάει ο λαιμός μου, έχω βάρος στο στήθος, ήπιο βήχα, πόνο στα πλευρά, και ένα τεράστιο έρπη που στρογγυλοκάθησε από χθες το βράδυ στο πάνω χείλος μου. Ε! με όλα αυτά πώς να είμαι καλά ψυχολογικά???:( Το μόνο θετικό είναι ότι δε νιώθω να έχω πυρετό.. Ελπίζω να ζήσω....:rolleyes:

Εσύ καλό μου τι έπαθες??:confused:

patousitsas, ο ερπης,από μόνος του ρίχνει την ψυχολογία....μην ανησυχείς! Θα είσαι καλύτερα σε 2-3 μέρες!

Έλα mariaefi, υπάρχουν και χειρότερα....είμαι στον 4 μήνα αν και αυτόν τον μήνα κουλό τον βλέπω πάλι καθώς δεν το προσπαθώ ιδιαίτερα...Ποιός ο λόγος; Μόνο άγχος μας φέρνει...Όταν είναι να έρθει θα έρθει...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

μωρε το ιδιο λεω και εγω απλα σκεφτομαι οτι μετα απο 2 χρονια ελευθερο δεν εμενα και οταν εμεινα το εχασα και τωρα παλι 3 μηνες απο το οκ του γιατρου παλι τιποτα και με εχει πιασει.......ισως φταιει οτι ειμαι αρρωστη.........

τεσπα φιλακια σε όλες!!!!!!

ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ Κ ΑΥΤΟ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ .ΧΑΛΑΡΩΣΕ Κ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...