Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!! εγω εχω ενα φοβερο πονοκέφαλο!! πως να μην έχω που τρέχω σαν παλαβή απο τις επτα το πρωι!!!πηγα σουπερ μαρκετ, μετα στο καπάκι ηρθε ο ηλεκτρολογος, ο υδραυλικος , ο κατασκευστης, μαγείρεψα, σιδέρωσα... ουφ!

Αυριο θα παω στην μανουλιτσα μου , θα παμε να διαλεξουμε κουρτινες για το σπιτι. Θα μου κανει και το τραπέζι! Θα χαλαρώσω λιγάκι.

Τα μαλλια μου δεν προλαβαίνω να τα βάψω. Άσπρισαν μεσα σε λιγες μέρες απο τη στενοχώρια που πέρασα!!

Καλημερα κοριτσια!! εγω εχω ενα φοβερο πονοκέφαλο!! πως να μην έχω που τρέχω σαν παλαβή απο τις επτα το πρωι!!!πηγα σουπερ μαρκετ, μετα στο καπάκι ηρθε ο ηλεκτρολογος, ο υδραυλικος , ο κατασκευστης, μαγείρεψα, σιδέρωσα... ουφ!

Αυριο θα παω στην μανουλιτσα μου , θα παμε να διαλεξουμε κουρτινες για το σπιτι. Θα μου κανει και το τραπέζι! Θα χαλαρώσω λιγάκι.

Τα μαλλια μου δεν προλαβαίνω να τα βάψω. Άσπρισαν μεσα σε λιγες μέρες απο τη στενοχώρια που πέρασα!!

καλε κουραστηκα!

χαλαρωσε λιγακι βρε κοπελα μου!

και βρες χρονο να βαψεις τα μαλλακια σου και καλο ειναι να κανεις και μια αλαγουλα!

καλημερα κοριτσια!!

τουντς δεν ηξερα τι ασχολεισαι και με βαφτισεις!

θα σε εχω υπόψη μου!

.. Απλώς αυτά που φτιάχνω μπορούν να σταθούν ωραία και σε βάφτιση. Δεν φτιάχνω ποτέ ίδια κομμάτια με καλούπια.. Μπομπονιέρες ας πούμε δεν κάνω.. Τα διαστημόπλοια, έχουν διάφορα σχήματα και θα φτιάξω 30 διαφορετικά, 1 για το κάθε τραπέζι.

Θα με βοηθήσουν και να ξεχαστώ λίγο..

Θα κάνουμε επιτέλους και το ταξίδι στο φεγγάρι που λέμε... :-D

.. Απλώς αυτά που φτιάχνω μπορούν να σταθούν ωραία και σε βάφτιση. Δεν φτιάχνω ποτέ ίδια κομμάτια με καλούπια.. Μπομπονιέρες ας πούμε δεν κάνω.. Τα διαστημόπλοια, έχουν διάφορα σχήματα και θα φτιάξω 30 διαφορετικά, 1 για το κάθε τραπέζι.

ουαου!!!

καταπληκτικο!!

θα σε εχω υπόψη μου!

Διαφημίσεις

Πω πω! Καλύτερα το γραφείο τελικά..κουράστηκα και μόνο που τα διάβασα.. Δε φτιάχνεις κανένα καφεδάκι τώρα; Άντε ξεκουράσου λίγο φτάνει!

χθες μου παρήγγειλαν να φτιάξω 30 διαστημόπλοια για μια βάφτιση!!!

Το θέωρησα σημάδι από το σύμπαν! Καλά δεν έκανα; :D

AYTO ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΤΕΛΙΚΑ!!!!

ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!:mrgreen:

Πονάει ο λαιμός μου, έχω βάρος στο στήθος, ήπιο βήχα, πόνο στα πλευρά, και ένα τεράστιο έρπη που στρογγυλοκάθησε από χθες το βράδυ στο πάνω χείλος μου. Ε! με όλα αυτά πώς να είμαι καλά ψυχολογικά???:( Το μόνο θετικό είναι ότι δε νιώθω να έχω πυρετό.. Ελπίζω να ζήσω....:rolleyes:

Εσύ καλό μου τι έπαθες??:confused:

τσαγακια και να επισκεφθεις τον γιατρο σου,για να σε περασει και πιο γρηγορα.

αληθεια λες,και με τι υλικο θα τα φτιαξεις?:rolleyes:

Διαφημίσεις

AYTO ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΤΕΛΙΚΑ!!!!

ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!:mrgreen:

Όταν συζητούσαμε εδώ για το πούλμαν, η κοπέλα, μου είχε ζητήσει αυτοκινητάκια για τη βάφτιση...

Μόλις το πούλμαν έγινε και πλοίο, η κοπέλα ήθελε καραβάκια..

Και χθες με πήρε και λέει: 'Αλλαξα γνώμη. Θέλω διαστημόπλοια!

Ντόινγκ!!!

Δηλαδή άδικο έχω που το παίρνω ως σημάδι; :rolleyes:

Όταν συζητούσαμε εδώ για το πούλμαν, η κοπέλα, μου είχε ζητήσει αυτοκινητάκια για τη βάφτιση...

Μόλις το πούλμαν έγινε και πλοίο, η κοπέλα ήθελε καραβάκια..

Και χθες με πήρε και λέει: 'Αλλαξα γνώμη. Θέλω διαστημόπλοια!

Ντόινγκ!!!

Δηλαδή άδικο έχω που το παίρνω ως σημάδι; :rolleyes:

AAAA MΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ?:confused:

ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ?:rolleyes:

AAAA MΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ?:confused:

ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ?:rolleyes:

Κι εγώ αναρωτήθηκα.. Μόλις άκουσα "διαστημόπλοια", έβαλα τα γέλια και τη ρώτησα αν μπαίνει στο ίντερνετ. Μου είπε ότι μπαίνει πολύυυυ σπάνια.

Αποκλείεται να μπήκε εδώ πάντως.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...