Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!

Μου ηρθε η ριμαδα η περιοδος μου! Δεν μπορουσε να με ξεχασει για κανα 9 μηνο???

Χθες πηγα σε ενα γυναικολογο που συστησαν, μου ειπε να ξανακανω FSH και οιστραδιολη για να δει λεει τα αποθεματα και την ποιοτητα των ωαριων μου!

Και επισης μου συνεστησε να ελεγχω την ωορηξια μου με τεστ και οταν χαμογελασει να εχουμε επαφη τις επομενες δυο μερες και μετα απο 4 μερες να ξεκιναω utrogestan κολπικα, βοηθαει την εμφυτευση λεει....

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

ρε λετε να εκανα βλακεια που τα πηρα?!

μα και έγκυος να είσαι, δε νομίζω ότι θα πειράζει 2, 3 μέρες να έχεις πάρει αντιβίωση.. Εκτός αν είναι τίποτα ειδκό φάρμακο αυτό που πήρες.. Ηρέμησε πάντως! Δεν έκανες βλακεία. Ο σκοπός είναι να γίνεις καλά!

Γεια σας κοριτσια!

Μου ηρθε η ριμαδα η περιοδος μου! Δεν μπορουσε να με ξεχασει για κανα 9 μηνο???

Χθες πηγα σε ενα γυναικολογο που συστησαν, μου ειπε να ξανακανω FSH και οιστραδιολη για να δει λεει τα αποθεματα και την ποιοτητα των ωαριων μου!

Και επισης μου συνεστησε να ελεγχω την ωορηξια μου με τεστ και οταν χαμογελασει να εχουμε επαφη τις επομενες δυο μερες και μετα απο 4 μερες να ξεκιναω utrogestan κολπικα, βοηθαει την εμφυτευση λεει....

Αχ! Αυτά τα utrogestan.. και σ'αυτό βοηθάνε;

Θ'αλλάξεις γιατρό δηλαδή;

Γενικώς όταν πας σε άλλο γιατρό, σου λέει να κάνεις και κάτι που δεν στο έχουν πει οι άλλοι, για να εντυπωσιάσει.. Αυτό το συμπέρασμα έβγαλα από τους δύο άλλους που πήγα. (Όταν δούλευα σε γυμναστήρια κι ερχόταν κανένας νέος πελάτης, έτσι κάναμε κι εμέις οι γυμναστές.. Δείχναμε περίεργες ασκήσεις για να τον κρατήσουμε..)

Αλλά δεν ήμουνα εκεί για να ξέρω και ούτε την ιστορία σου ξέρω, οπότε καλύτερα να μη με πάρεις και πολύ στα σοβαρά.. :cool:

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

είσαι άρρωστη; ή ψυχολογικά χάλια;

Πονάει ο λαιμός μου, έχω βάρος στο στήθος, ήπιο βήχα, πόνο στα πλευρά, και ένα τεράστιο έρπη που στρογγυλοκάθησε από χθες το βράδυ στο πάνω χείλος μου. Ε! με όλα αυτά πώς να είμαι καλά ψυχολογικά???:( Το μόνο θετικό είναι ότι δε νιώθω να έχω πυρετό.. Ελπίζω να ζήσω....:rolleyes:

Εσύ καλό μου τι έπαθες??:confused:

IchNp3.png

Πονάει ο λαιμός μου, έχω βάρος στο στήθος, ήπιο βήχα, πόνο στα πλευρά, και ένα τεράστιο έρπη που στρογγυλοκάθησε από χθες το βράδυ στο πάνω χείλος μου. Ε! με όλα αυτά πώς να είμαι καλά ψυχολογικά???:( Το μόνο θετικό είναι ότι δε νιώθω να έχω πυρετό.. Ελπίζω να ζήσω....:rolleyes:

Λοιπόν πήγαινε σε ένα φαρμακείο και πάρε αυτοκόλλητα compeed για τον έρπη (Κάνουν θαύματα!) και καραμέλες για το λαιμό!

και αύριο και μεθαύριο πάρε άδεια (κι αυτή κάνει θαύματα!!):mrgreen:

Διαφημίσεις

Α ΚΑΛΑ ΠΑΣ Κ ΕΣΥ!!!!ΚΡΥΩΣΕΣ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ.ΤΣΑΓΑΚΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ,ΝΤΕΠΟΝ....ΞΕΚΙΝΑ,Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ!!!:tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!

PATOUSITSA MOY TI ΕΠΑΘΕΣ?

Κ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.ΛΙΓΟ Η ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ,ΛΙΓΟ ΠΕΣΜΕΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ:|

ΕΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ?ΕΕΕ?:-D

από λαιμό εσύ πώς πας; Θα μας πεις κανένα τραγουδάκι αργότερα;

πατουσιτσα μου περαστικα!

βρε λες να σε κολησα απο το πληκτρολογιο?!!

ζεστα να πινεις και βαλε τον καλο σου να σου κανει καμια εντριβουλα!

οσο για τον ερπη πες μου ποιος σε στεναχωρησε να τον καθαρισω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...