Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κοριτσια την εκανα την χοριακη και πηρα μολις το αποτελεσμα 1,20 οποτε μπορω αφοβα να παρω τα φαρμακακια μου και να γινω γρηγορα καλα!

βεβαια την εκανα και 3 μερες πριν την περιοδο ......ουφ τι βαζω με το μυαλο μου αφου ειναι αρνητικη!

τεσπα ξεκινησα τα φαρμακα που μου εδωσε ο γιατρος

Κοριτσια την εκανα την χοριακη και πηρα μολις το αποτελεσμα 1,20 οποτε μπορω αφοβα να παρω τα φαρμακακια μου και να γινω γρηγορα καλα!

βεβαια την εκανα και 3 μερες πριν την περιοδο ......ουφ τι βαζω με το μυαλο μου αφου ειναι αρνητικη!

κοριτσακι μου μη χανεις την αισιοδοξια σου...δεν εισαι τωρα,θα εισαι τους επομενους μηνες;)ειπαμε το Πασχα θα'χουμε χαρεεεεεεεεες!!!!!!!######*******:):):):):):):):):)

1a0fd6e0b8.png

Γεια σας κοριτσια!!!!!

mariaefi περαστικα σου και περιμένω με αγωνια ευχαριστα νέα!!!!! Εμένα με βοηθαει το τσαι με μελι!!!!

patousitsa μου θα δεις που ολα θα πανε καλα!!!!

Iolη καλη επιτυχία!!!:tongue::tongue::tongue:

Πριν την εγκυμοσυνη ημουν 48 κιλα και πηρα 4 κιλα και ειμαι 51(εκανα κοιλιτσα) αλλα μου αρεσουν τα κιλα μου και δεν θελω να τα χασω, αμα ερθει το σπορακι να εχει πολυ φαγακι στην κοιλιτσα!!! Μερικες φορες κατηγορω τον εαυτο μου οτι δεν ετρωγα πολυ!!!!

magda μου ο γιατρος με διαβεβαιωσε οτι δεν ειναι αυτο γιατι κι εγω φοβομουν κατι τετοιο...κι εγω 4 κιλα πηρα απο 52 πηγα 56 αλλα ειμαι μικροκαμωμενη και μου φαινονται!δεν πειραζει εχω φτιαξει τα πιασιματα που δεν ειχα,σιγα σιγα θα φυγουν...!οχι τιποτα αλλο αλλα για να εχω περιθωριο να παρω κιλα στην επομενη εγκυμοσυνη.;)

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!!!!

ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ούτε κι εμένα με υπακούει η ρημάδα.... Νικάκι εσένα η ζυγαριά σου σε υπακούει; Πες το μου κι αυτό! :?

χαχαχα.......:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p προς το παρον οχι,τρωει κολληματα αλλα θα φτιαξει!αλλιως θα φαει σουτ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen:

1a0fd6e0b8.png

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!!!!

ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!

magda θα στειλουμε τοσο μεγαλη ποσοτητα θετικης ενεργειας ολες μαζι στο συμπαν που θα μας τα στειλει τα μπεμπε μας,δε γινεται............ελα ελα για να παιρνουμε σειρα!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Κορίτσι μου, εισαι ΣΙΓΟΥΡΗ ότι είναι αρνητική;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!!

ΕΣΤΕΙΛΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!!!!

ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ???????????????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!!

ΕΣΤΕΙΛΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!!!!

ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ???????????????

χαχαχαχαχα..........:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p ακομα γελαω... ερχονται,ερχονται στο δρομο ειναι...απλως εχει λιγη κινηση...απ'την πολυ θετικη θετικη ενεργεια σημειωνεται μποτιλιαρισμα!:P

1a0fd6e0b8.png

Γεια σας κοριτσια!!!!!

mariaefi περαστικα σου και περιμένω με αγωνια ευχαριστα νέα!!!!! Εμένα με βοηθαει το τσαι με μελι!!!!

patousitsa μου θα δεις που ολα θα πανε καλα!!!!

Iolη καλη επιτυχία!!!:tongue::tongue::tongue:

Πριν την εγκυμοσυνη ημουν 48 κιλα και πηρα 4 κιλα και ειμαι 51(εκανα κοιλιτσα) αλλα μου αρεσουν τα κιλα μου και δεν θελω να τα χασω, αμα ερθει το σπορακι να εχει πολυ φαγακι στην κοιλιτσα!!! Μερικες φορες κατηγορω τον εαυτο μου οτι δεν ετρωγα πολυ!!!!

Μαγδάκι, δεν πήρες 4 κιλά, πήρες μόνο 3 (51-48= 3):D:D:D:D

3 κιλά δεν είναι τίποτε.

Εγώ είμαι στα 59 και την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν 57,5. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα καταφέρει να φτάσω τα 53,5. Από τότε δεν έχω καταφέρει να πέσω κάτω από τα 56. Άρα ο πρώτος στόχος μου είναι τα 56.

Όσο για το άλλο που λες, ότι δηλαδή δεν έτρωγες πολύ, έχω να σου πω ότι δεν παίζει, μη στενοχωριέσαι. Και κάτι άλλο: η ξαδέλφη μου στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της είχε χάσει 5 κιλά από τις ναυτίες. Το μωράκι της γεννήθηκε υγιέστατο και θρεφτάρι! Στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες της δεν είχε χάσει κιλά αλλά και οι δύο κατέληξαν άσχημα.

Άρα, μην το σκέφτεσαι αυτό με το φαγητό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...