Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Για πες για πες.. Δεν κατάλαβα τι εννοείς, αλλά η λέξη "σύμπαν" με τράβηξε..

Αλλά κάτσε να σου πω τι έγινε κιόλας, να καταλάβεις.. Εγώ τα τελευταία χρόνια, ήμουν από 59 το λιγότερο ως 64 το ανώτερο. Έμεινα έγκυος ενώ ήμουν 61 και (λίγο η ακινησία, λίγο ότι είχα χαλάσει και τη διατροφή λόγω ανακατοσούρας.. έκοψα και το τσιγάρο..) έφτασα στον 5ο στα 69.. Μετά την αποβολή ήμουν 67. Μετά από μια εβδομάδα που από τη στεναχώρια μου έτρωγα ελάχιστα, έφτασα 64.. Και ξαφνικά, πρήζομαι πάλι, άρχισαν πόνοι στο έντερο και ζυγίζομαι και δείχνει 69. Και κόλλησα εκεί! Σήμερα έλεγε 68.. Κάτι είναι κι αυτό..

Εννοούσα, μήπως σου μέλλει να μείνεις έγκυος και να τα χάσεις όλα μαζί μετά! Αλλά και αυτό που περιγράφεις, μάλλον σαν θεματάκι με ορμόνες και έντερο μαζί μου ακούγεται

ytBLp2.png

Χθες πάντως που έκανα διάδρομο, βόγγαγε ο κακόμοιρος από το βάρος..Τι είπα τώρα; Βόγγαγε ο διάδρομος; Ορίστε.. μ' επηρέασες! :mrgreen:

χαχαχαχα....ειδες....??????τι εγινε αρχισαμε τις συνομιλιες με τα μηχανηματα...??????;)

1a0fd6e0b8.png

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε?

Εγώ καλά.

Άρχισα δίαιτα από χθες (τι δίαιτα, απλώς τις σοκολάτες έκοψα), γιατί του άντρα μου δεν του αρέσουν τα πιασίματα και καθημερινά μου φωνάζει να χάσω λίγο βάρος, για να πέσει η κοιλιά. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ αισθάνομαι βαριά και τα περισσότερα παντελόνια τσίτωσαν και κλείνουν με το ζόρι.

Πιστεύω σε κανά δυο βδομάδες να έχω καταφέρει να χάσω 2-3 κιλά και μετά βλέπουμε.

Με τις προσπάθειες εγκυμοσύνης τελείωσα γι' αυτόν τον μήνα. Το τεστ ωορρηξίας μου έδειξε θετικό την Κυριακή κι έτσι είχα επαφές Κυριακή και Δευτέρα και τώρα περιμένω στις 15 Μαρτίου να δω τα αποτελέσματα των κόπων μου!!!:D:D:D:D:D

καλη επιτυχια Ιολη κι απο μενααααααααα.....πω πω:P θα γεμισουμε εγκυουλες......

1a0fd6e0b8.png

tounts μου δεν υπαρχει περιπτωση με διατροφη κ γυμν.να μη χασεις,κανε λιγο υπομονη κι ''ο ουρανος θα γινει πιο γαλανος'' αφου ολοι μερα τραγουδατε ,ειπα να το ριξω κι εγω το ασμα μου...!!!!:P

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εννοούσα, μήπως σου μέλλει να μείνεις έγκυος και να τα χάσεις όλα μαζί μετά! Αλλά και αυτό που περιγράφεις, μάλλον σαν θεματάκι με ορμόνες και έντερο μαζί μου ακούγεται

Υποπτεύομαι και ότι θα αδιαθετήσω οσονούπω.. Θα κάνω υπομονή, διατροφή και γυμναστική και ...το Σύμπαν μαζί μας!!!

tounts μου δεν υπαρχει περιπτωση με διατροφη κ γυμν.να μη χασεις,κανε λιγο υπομονη κι ''ο ουρανος θα γινει πιο γαλανος'' αφου ολοι μερα τραγουδατε ,ειπα να το ριξω κι εγω το ασμα μου...!!!!:P

ααα εγώ δεν τραγουδάω.. τραγουδάει ο φούρνος μικροκυμάτων όταν του πω!! (Σ'έφαγα λάχανο;) )

Υποπτεύομαι και ότι θα αδιαθετήσω οσονούπω.. Θα κάνω υπομονή, διατροφή και γυμναστική και ...το Σύμπαν μαζί μας!!!

Και εγώ είπα να στοχεύω πλέον σε πιο εφικτούς στόχους (βλ. κιλά αντί για άλλα πιο ευχάριστα) αλλά η ζυγαριά μου .... καμία υπακοή!!

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Και εγώ είπα να στοχεύω πλέον σε πιο εφικτούς στόχους (βλ. κιλά αντί για άλλα πιο ευχάριστα) αλλά η ζυγαριά μου .... καμία υπακοή!!

Ούτε κι εμένα με υπακούει η ρημάδα.... Νικάκι εσένα η ζυγαριά σου σε υπακούει; Πες το μου κι αυτό! :?

Ευχαριστώ πολύ Βασδέλι μου.

Πιασίματα ίσως να μην έχω αλλά έχω κοιλίτσα, την οποία ρουφάω κάθε φορά που βγαίνω στον έξω κόσμο:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δεν έπεσε στην αντίληψή μου κάτι τέτοιο.....:-D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Γεια σας κοριτσια!!!!!

mariaefi περαστικα σου και περιμένω με αγωνια ευχαριστα νέα!!!!! Εμένα με βοηθαει το τσαι με μελι!!!!

patousitsa μου θα δεις που ολα θα πανε καλα!!!!

Iolη καλη επιτυχία!!!:tongue::tongue::tongue:

Πριν την εγκυμοσυνη ημουν 48 κιλα και πηρα 4 κιλα και ειμαι 51(εκανα κοιλιτσα) αλλα μου αρεσουν τα κιλα μου και δεν θελω να τα χασω, αμα ερθει το σπορακι να εχει πολυ φαγακι στην κοιλιτσα!!! Μερικες φορες κατηγορω τον εαυτο μου οτι δεν ετρωγα πολυ!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...