Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Ελπίζω να μας ανακοινώσεις σύντομα τα ευχάριστα!!

Τώρα όσο για τα πιασίματα, που τα είδες βρε Ιόλη μου;

Ευχαριστώ πολύ Βασδέλι μου.

Πιασίματα ίσως να μην έχω αλλά έχω κοιλίτσα, την οποία ρουφάω κάθε φορά που βγαίνω στον έξω κόσμο:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

ΑΝΤΕ ΙΟΛΑΚΗ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ !!!!!!!ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!!

Κ ΕΓΩ ΕΚΟΨΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΑΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΓΜΤ!!!

Άντε, μακάρι να μεινουμε όλες έγκυες μέχρι το Πάσχα και να αδειάσει αυτό το θέμα!

Ευχαριστώ πολύ Βασδέλι μου.

Πιασίματα ίσως να μην έχω αλλά έχω κοιλίτσα, την οποία ρουφάω κάθε φορά που βγαίνω στον έξω κόσμο:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ιόλη μου, σου εύχομαι γλυκειά αναμονή για ακόμα γλυκύτερο αποτέλεσμα!! Όσο για την κοιλιά, παρακαλώ μην ενοχλείτε!! Ίσως ήδη κάποιος να προσπαθεί να εγκατασταθεί:tongue::tongue::tongue:

ytBLp2.png

. Μην αγχώνεσαι, εσένα είναι πρόσφατη η απώλειά σου και το φούσκωμα είναι ακόμη από τις ορμόνες...

όλοι αυτό μου λένε.. Ότι είναι οι ορμόνες...Αλλά δεν το πιστεύω..

Δηλαδή σε πόσο καιρό επανέρχεσαι; Έχω κλείσει 1μιση μήνα.. Είναι λίγο; Μακάρι!:rolleyes: Κάνω πάντως ό,τι μπορώ!

Γιατί αν δεν επανέλθω, δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναμείνω έγκυος...

Με τίποτα!

και τώρα περιμένω στις 15 Μαρτίου να δω τα αποτελέσματα των κόπων μου!!!:D:D:D:D:D

όλες μαζί θα περιμένουμε!!!

Πάμε mama4!! "Αυτός που περιμένω.... αυτός που περιμένω.. αυτός αυτός!!"

Διαφημίσεις

Δηλαδή σε πόσο καιρό επανέρχεσαι; Έχω κλείσει 1μιση μήνα.. Είναι λίγο; Μακάρι!:rolleyes: Κάνω πάντως ό,τι μπορώ!

Με τίποτα!

ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΣ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ Κ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑΚ ΘΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!!!:tongue:

ιολη μου,το ιδιο ακριβως κανω και εγω.ρουφιεμαι!!

εν το μεταξυ,αμα πανε καλα τα πραγματα το αποτελεσμα χοριακης θα το κανω 23 απριλιου (14η μερα),την μερα που γιορταζει ο αντρουλης μου.εκει να δεις αγωνια,και αμα ειναι ευχαριστα καλα,θα του το κανω δωρο αλλα αν βγει κανενα 0000000000000 εκει να δεις,μαυρη γιορτη θα κανουμε.

Με τίποτα!

Ναι αλλά δεν προσπαθείς και τον ενάμισι μήνα.. ;)Μην αγχώνεσαι βρε, αφού έχεις ξεκινήσεις και διατροφή και γυμναστική δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα χάσεις!!

IchNp3.png

Ναι αλλά δεν προσπαθείς και τον ενάμισι μήνα.. ;)Μην αγχώνεσαι βρε, αφού έχεις ξεκινήσεις και διατροφή και γυμναστική δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα χάσεις!!

Αυτό το άγχος θα με φάει εμένα:mad:

Διαφημίσεις

''ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΙ ΝΙΩΘΩ.....''

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!:D

αυτό είναι άλλο!!!!

Είναι το "όσο έχω φωνή θα στο τραγουδάω... κι ό,τι λόγια να πω θα ναι σ'αγαπάω...."

Ωραίο κι αυτό όμως εεε;)

αυτό είναι άλλο!!!!

Είναι το "όσο έχω φωνή θα στο τραγουδάω... κι ό,τι λόγια να πω θα ναι σ'αγαπάω...."

Ωραίο κι αυτό όμως εεε;)

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΦΕΥΓΩ.ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΗΜΕΡΑ....ΝΑ ΜΗ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ Κ ΑΥΡΙΟ ΚΑΝΕΝΑ!!!!:tongue:(ΤΙ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΕΕ?):mrgreen:

ΦΙΛΑΚΙΑ

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΦΕΥΓΩ.ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΗΜΕΡΑ....ΝΑ ΜΗ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ Κ ΑΥΡΙΟ ΚΑΝΕΝΑ!!!!:tongue:(ΤΙ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΕΕ?):mrgreen:

ΦΙΛΑΚΙΑ

Και γω σας αφήνω... Τα λέμε αύριο πάλι!! Πολλά φιλιά σε όλες!!!:P

IchNp3.png

Βρε καλό μου, μήπως αυτό είναι το σημάδι του σύμπαντος προς εσένα??? Να τα χάσεις όλα, μαζί με της εγκυμοσύνης?? Εεεε???

Για πες για πες.. Δεν κατάλαβα τι εννοείς, αλλά η λέξη "σύμπαν" με τράβηξε..

Αλλά κάτσε να σου πω τι έγινε κιόλας, να καταλάβεις.. Εγώ τα τελευταία χρόνια, ήμουν από 59 το λιγότερο ως 64 το ανώτερο. Έμεινα έγκυος ενώ ήμουν 61 και (λίγο η ακινησία, λίγο ότι είχα χαλάσει και τη διατροφή λόγω ανακατοσούρας.. έκοψα και το τσιγάρο..) έφτασα στον 5ο στα 69.. Μετά την αποβολή ήμουν 67. Μετά από μια εβδομάδα που από τη στεναχώρια μου έτρωγα ελάχιστα, έφτασα 64.. Και ξαφνικά, πρήζομαι πάλι, άρχισαν πόνοι στο έντερο και ζυγίζομαι και δείχνει 69. Και κόλλησα εκεί! Σήμερα έλεγε 68.. Κάτι είναι κι αυτό..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...