Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , MK2012 είπε:

Ελα κορίτσι μου ! Καλύτερα να είσαι καλά στην ΕΤ σου! Μου είχαν τύχει τα χίλια μιρια πριν τη δική μου. Μια μέρα αφότου την έκανα έπαθα κρυολόγημα, φοβερή καταρροή. Μπορεί να μην ευθύνεται αυτό για την αποτυχία αλλά και πάλι καλό είναι να μη ρισκάρεις να μην είσαι στο peak condition!❤️

Κορίτσι μου μπράβο !!! Μπράβο !! 🥰🥰🥰🥰

Το πιο ωραίο νέο που άκουσα σήμερα !

😁😁😁🥰🥰🥰🥰

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

δεν το συζητω μετα το Πασχα ολες θα 'μαστε εγκυουλες μια μια με τη σειρα της...γι'αυτο δε χωρανε στενοχωριες...ααα ολα κι ολα tounts τωρα που μας ετοιμαζεις για το διαστημα για να αρχισουμε να ανεβαινουμε....εξαλου πιστευω κ με τα παραπανω κιλα μια κουκλα θα'σαι με πιασιματα...αααα κ οι αντρες τα θελουν τα πιασιματαααααααα.....;);)

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

οτι θα μεινω - θα μεινω,τουλαχιστον για καποιες ωρες ,ακομα και εβδομαδες, μετα ειναι το προβλημα.icon9.gificon8.gif

Μετά ΗΤΑΝ το πρόβλημα, την προηγούμενη φορά. Σκέψου τον Θερμαϊκό μόνο για βόλτες με τουρλωτή κοιλίτσα και μετά με καροτσάκια!!

Επεξεργάστηκαν by Amaryllis

ytBLp2.png

οτι θα μεινω - θα μεινω,τουλαχιστον για καποιες ωρες ,ακομα και εβδομαδες, μετα ειναι το προβλημα.icon9.gificon8.gif

ουτε μετα θα'ναι προβλημα θα δεις...βγαλτο απο το μυαλο σου για να σε ξεχασει και αυτοοοο...θετικη σκεψη που θα βοηθησει ολα να πανε καλα.:)

1a0fd6e0b8.png

Είτε φοβάσαι είτε όχι, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει..Έτσι δεν είναι;

Οπότε άσε το φόβο στην άκρη και σκέψου ό,τι σου κάνει καλό.

Θες να σκέφτεσαι εμένα; Η mama4 έτσι κάνει :mrgreen:

KANTE TO ΠΙΑΝΕΙ !!!!ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜ

Διαφημίσεις

αχ,νικακη μου.μωρε αυτα περιμενουν ,αλλα εγω η αχρηστη αμα δεν τα καταφερω παλι θα πανε στον θερμαικο-τροφη για τα ψαρια.φοβαμαι μηπως το ξαναπαθω.:?:???::cry::cry:

ΜΗ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ!!!ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΣ ΠΟΛΥ!!!

ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΗΤΕΡΑ Κ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ!!!!!

δεν το συζητω μετα το Πασχα ολες θα 'μαστε εγκυουλες μια μια με τη σειρα της...γι'αυτο δε χωρανε στενοχωριες...ααα ολα κι ολα tounts τωρα που μας ετοιμαζεις για το διαστημα για να αρχισουμε να ανεβαινουμε....εξαλου πιστευω κ με τα παραπανω κιλα μια κουκλα θα'σαι με πιασιματα...αααα κ οι αντρες τα θελουν τα πιασιματαααααααα.....;);)

Χθες πάντως που έκανα διάδρομο, βόγγαγε ο κακόμοιρος από το βάρος..Τι είπα τώρα; Βόγγαγε ο διάδρομος; Ορίστε.. μ' επηρέασες! :mrgreen:

Ξαναγύρισα!!!!! Λοιπόν δε θέλω απαισιοδοξίες! Όλες θα μείνουμε έγκυες και όλες θα γεννήσουμε γερά και στρουμπουλά μωράκια, σύντομα!!!!! ;)Και όσο για τα κιλά και αυτά θα τα χάσουμε!!! Αν και συμφωνώ με Νικάκι ότι οι άντρες τα θέλουν τα πιασιματάκια!;) Ο δικός μου σήμερα με είπε λεμοναδίτσα και μάλιστα των 500 ml. "Δηλαδή χοντρή" του λέω και απαντά "όχι χοντρή, με καμπύλες όπως το μπουκάλι":mrgreen:. Ε! είναι να μην τον αγαπάω μετά!!!!!!!!! :P

IchNp3.png

Θα είσαι μια κούκλα με τα παραπάνω κιλά, μόνο αν αρέσουν σε σένα....Αν δεν σ'αρέσουν καλά κάνεις tounts και ανεβαίνεις στον διάδρομο!:P Και αν τώρα βογγάει σε λίγο θα είναι ανάλαφρος;). Μην αγχώνεσαι, εσένα είναι πρόσφατη η απώλειά σου και το φούσκωμα είναι ακόμη από τις ορμόνες...

Έγώ πάλιωσα εδώ μέσα!!!(από τον Οκτώβρη)

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ VASDELI MAS!!!!!

''XAMOΓΕΛΑΣΕ,ΠΑΕΙ ΠΕΡΑΣΕ.......''

Ευχαριστώ! Δες και αυτό:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε?

Εγώ καλά.

Άρχισα δίαιτα από χθες (τι δίαιτα, απλώς τις σοκολάτες έκοψα), γιατί του άντρα μου δεν του αρέσουν τα πιασίματα και καθημερινά μου φωνάζει να χάσω λίγο βάρος, για να πέσει η κοιλιά. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ αισθάνομαι βαριά και τα περισσότερα παντελόνια τσίτωσαν και κλείνουν με το ζόρι.

Πιστεύω σε κανά δυο βδομάδες να έχω καταφέρει να χάσω 2-3 κιλά και μετά βλέπουμε.

Με τις προσπάθειες εγκυμοσύνης τελείωσα γι' αυτόν τον μήνα. Το τεστ ωορρηξίας μου έδειξε θετικό την Κυριακή κι έτσι είχα επαφές Κυριακή και Δευτέρα και τώρα περιμένω στις 15 Μαρτίου να δω τα αποτελέσματα των κόπων μου!!!:D:D:D:D:D

Εγώ καλά.

Άρχισα δίαιτα από χθες (τι δίαιτα, απλώς τις σοκολάτες έκοψα), γιατί του άντρα μου δεν του αρέσουν τα πιασίματα και καθημερινά μου φωνάζει να χάσω λίγο βάρος, για να πέσει η κοιλιά. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ αισθάνομαι βαριά και τα περισσότερα παντελόνια τσίτωσαν και κλείνουν με το ζόρι.

Πιστεύω σε κανά δυο βδομάδες να έχω καταφέρει να χάσω 2-3 κιλά και μετά βλέπουμε.

Με τις προσπάθειες εγκυμοσύνης τελείωσα γι' αυτόν τον μήνα. Το τεστ ωορρηξίας μου έδειξε θετικό την Κυριακή κι έτσι είχα επαφές Κυριακή και Δευτέρα και τώρα περιμένω στις 15 Μαρτίου να δω τα αποτελέσματα των κόπων μου!!!:D:D:D:D:D

Ελπίζω να μας ανακοινώσεις σύντομα τα ευχάριστα!!

Τώρα όσο για τα πιασίματα, που τα είδες βρε Ιόλη μου;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Εγώ καλά.

ΑΝΤΕ ΙΟΛΑΚΗ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ !!!!!!!ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!!

Κ ΕΓΩ ΕΚΟΨΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΑΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΓΜΤ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...