Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , MK2012 είπε:

Ελα κορίτσι μου ! Καλύτερα να είσαι καλά στην ΕΤ σου! Μου είχαν τύχει τα χίλια μιρια πριν τη δική μου. Μια μέρα αφότου την έκανα έπαθα κρυολόγημα, φοβερή καταρροή. Μπορεί να μην ευθύνεται αυτό για την αποτυχία αλλά και πάλι καλό είναι να μη ρισκάρεις να μην είσαι στο peak condition!❤️

Κορίτσι μου μπράβο !!! Μπράβο !! 🥰🥰🥰🥰

Το πιο ωραίο νέο που άκουσα σήμερα !

😁😁😁🥰🥰🥰🥰

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

τωρα ρωτησα και μου ειπε να την κανω για σιγουρια!

και να μην παρω τιποτα αν δεν ξαναμιλησουμε με το αποτελεσμα της χοριακης.

απο οτι καταλαβα αν δειξει ακομη και 3 δεν παιρνω τιποτα!

απο 5 και πανω μου φαινεται υπαρχει εγκυμοσυνη.θα την κανεις οπωσδηποτε την χοριακη,για σιγουρια.

Διαφημίσεις

χάθηκες vasdeli!

πώς είσαι; Κανένα νέο; Εγώ παραμένω πρησμένη και .. ντυμένη με το ίδιο μαύρο ριχτό φόρεμα.. :(

Δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω....υστερώ στις ατάκες από ελληνικές ταινίες:P

Τα νέα μου δεν είναι συγκλονιστικά...

Απλά τα έχω πάρει αλλιώς το τελευταίο 10ημερο...Κάνω γυμναστική,προσέχω λίγο και έχω δει λίγα αποτελέσματα(έχασα 2 κιλά). Αν είναι να μείνω έγκυος καλώς, αν δεν μείνω πάλι καλώς(όχι ότι δεν θα στενοχωρεθώ).

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

εγω παλι ειμαι σιγουρη οτι ειναι αρνητικη αλλα δεν πειραζει τουλαχιστον θα παρω αντιβιωση,,,,,,,,την κανω μονο για σιγουρια αντε να δω ποτε θα παω......

καλέ πήγαινε τώρα.. Να μας σκάσεις θέλεις; :confused: Ήμαρτον!!!!

Διαφημίσεις

Απλά τα έχω πάρει αλλιώς το τελευταίο 10ημερο...Κάνω γυμναστική,προσέχω λίγο και έχω δει λίγα αποτελέσματα(έχασα 2 κιλά). Αν είναι να μείνω έγκυος καλώς, αν δεν μείνω πάλι καλώς(όχι ότι δεν θα στενοχωρεθώ).

Γιατί να μη μείνεις; Αφού δεν έχεις πρόβλημα στη σύλληψη..Θα μείνεις και θα πεις κι ένα τραγούδι! (ή πες στη mama4 να το πει εκείνη για σένα! :wink: )

Κι εγώ άρχισα δίαιτα με διαιτολόγο και κοπανιέμαι και στο διάδρομο, αλλά η ζυγαριά αρνείται να κουνηθεί...Ελπίζω όμως! :|

ιπποκαμπακι μου σκεψου τα εμβρυακια σου και μην σε παιρνει απο κατω!!

και εσυ tounts γρηγορα για ψωνια!!

νικακι σε οσες εχω ακουσει αυτο γραφουν ανωμαλιες!

κοριτσια το τι ακουσα και τι ειδα μεσα στο νοσοκομειο δεν λεγεται!

απογοητευτηκα αλλα καταλαβα και κατι πολυ σημαντικο:

ας κανουμε τον σταυρο μας και αν ειχαν οντως κατι τα μωρακια που χασαμε καλυτερα ειναι να ειναι κοντα στον Θεουλη παρα να ταλαιπωρουντουσαν!!!!!

αληθεια το λεω χωρις να επεκταθω περισσοτερο!

ΒΡΕ ΣΥ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑ?

το μικροβιολογικο που παω παντα κλεινει το μεσημερι και ανοιγει απογευμα και εγω απογευμα ειμαι γραφειο παλι!

φτου!:( Να φύγεις για λίγο το απόγευμα από το γραφείο δεν παίζει; Είναι πολύ μακριά το μικροβιολογικό;

θα ερθει εκει που δεν το περιμενεις!!!

θα στην κανει την εκπληξη!!

φτου!:( Να φύγεις για λίγο το απόγευμα από το γραφείο δεν παίζει; Είναι πολύ μακριά το μικροβιολογικό;

ειναι και μην ξεχνας οτι ελειπα και μια βδομαδα στο νοσοκομειο!

θα δω τωρα τι θα κανω

Διαφημίσεις

ιπποκαμπακι να μη σκεφτεσαι αρνητικα ,ολα καλα θα πανε...τωρα εχεις τα μωρακια σου να σκεφτεσαι που σε περιμενουν μη σκεφτεσαι τιποτα αλλο...:)

αχ,νικακη μου.μωρε αυτα περιμενουν ,αλλα εγω η αχρηστη αμα δεν τα καταφερω παλι θα πανε στον θερμαικο-τροφη για τα ψαρια.φοβαμαι μηπως το ξαναπαθω.:?:???::cry::cry:

μπρε συ!τι απαισιοδοξια ειναι αυτη!?!

ειμαι σιγουρη οτι θα πανε καλα και μετα το Πασχα θα μας πεις ευχαριστα!

αληθεια το λεω για σενα και την πατουσιτσα ειμαι τοση σιγουρη οτι θα ειστε εγκυουλες πολυ πολυ συντομα αληθεια!

δεν ξερω γιατι και ας με συγχωρησουν οι αλλες κοπελιες!

αχ,νικακη μου.μωρε αυτα περιμενουν ,αλλα εγω η αχρηστη αμα δεν τα καταφερω παλι θα πανε στον θερμαικο-τροφη για τα ψαρια.φοβαμαι μηπως το ξαναπαθω.:?:???::cry::cry:

Είτε φοβάσαι είτε όχι, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει..Έτσι δεν είναι;

Οπότε άσε το φόβο στην άκρη και σκέψου ό,τι σου κάνει καλό.

Θες να σκέφτεσαι εμένα; Η mama4 έτσι κάνει :mrgreen:

μπρε συ!τι απαισιοδοξια ειναι αυτη!?!

ειμαι σιγουρη οτι θα πανε καλα και μετα το Πασχα θα μας πεις ευχαριστα!

αληθεια το λεω για σενα και την πατουσιτσα ειμαι τοση σιγουρη οτι θα ειστε εγκυουλες πολυ πολυ συντομα αληθεια!

δεν ξερω γιατι και ας με συγχωρησουν οι αλλες κοπελιες!

οτι θα μεινω - θα μεινω,τουλαχιστον για καποιες ωρες ,ακομα και εβδομαδες, μετα ειναι το προβλημα.icon9.gificon8.gif

Γιατί να μη μείνεις; Αφού δεν έχεις πρόβλημα στη σύλληψη..Θα μείνεις και θα πεις κι ένα τραγούδι! (ή πες στη mama4 να το πει εκείνη για σένα! :wink: )

Κι εγώ άρχισα δίαιτα με διαιτολόγο και κοπανιέμαι και στο διάδρομο, αλλά η ζυγαριά αρνείται να κουνηθεί...Ελπίζω όμως! :|

Το άγχος κατάλαβα ότι μπορεί να σε ξετινάξει, καλή μου!

θα ερθει εκει που δεν το περιμενεις!!!

θα στην κανει την εκπληξη!!

Αμήν!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...