Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , MK2012 είπε:

Ελα κορίτσι μου ! Καλύτερα να είσαι καλά στην ΕΤ σου! Μου είχαν τύχει τα χίλια μιρια πριν τη δική μου. Μια μέρα αφότου την έκανα έπαθα κρυολόγημα, φοβερή καταρροή. Μπορεί να μην ευθύνεται αυτό για την αποτυχία αλλά και πάλι καλό είναι να μη ρισκάρεις να μην είσαι στο peak condition!❤️

Κορίτσι μου μπράβο !!! Μπράβο !! 🥰🥰🥰🥰

Το πιο ωραίο νέο που άκουσα σήμερα !

😁😁😁🥰🥰🥰🥰

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Πάντως το αφέντικο είναι απίστευτο!! Δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάσω ατάκα και να μην κατουρηθώ στα γέλια!!!:-D:-D:-D:p:p:p

ONTΩΣ!!!!:-D

Κ ΓΙΝΟΜΑΙ ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ!!!ΘΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΗ ΤΟ ΧΑΣΕ!!!:mrgreen:

Διαφημίσεις

Άβυσσος η ψυχή του καρκίνου!!

Να,... τώρα ας πούμε, εγώ έπεσα ψυχολογικά, γιατί θυμήθηκα ότι το μωράκι που έχασα θα ήταν καρκινάκι και αυτό:cry::cry:

Έλα τώρα!!!!!!!!:confused: Δεν πέφτουμε άλλο!!!!!!!!!

IchNp3.png

καλημερα!

χαθηκα γιατι ειμασταν νοσοκομειο με την μικρη πνευμονια με 41 πυρετο .τωρα νομιζω οτι κολησα εγω βηχω σαν γρια 100 χρονων και εχω πονους πολυ εντονους στην πλατη πυρετο οχι μονο δεκατα μεχρι 37.3.

ρε γμτ θελω να παρω αντιβιωση αλλα φοβαμαι περιμενω 5/3 το αργοτερο 6/3.ξερει καμια αν θα δειξει η χοριακη τοσο νωρις.Αν ειναι αρνητικη να αρχισω αντιβιωση γιατι κοντευω να πεσω κατω

mariaefi, να κάνεις την χοριακή κορίτσι μου. Αν είσαι τυχερή και έγινε η σύλληψη θα δείξει. Όπως σου είπε ο γιατρός, μην πάρεις τίποτα αν δεν σιγουρευτείς ότι δεν είσαι.(το απεύχομαι).

Ελπίζω να είσαι και να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα.:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Να,... τώρα ας πούμε, εγώ έπεσα ψυχολογικά, γιατί θυμήθηκα ότι το μωράκι που έχασα θα ήταν καρκινάκι και αυτό:cry::cry:

δεν θέλω τέτοια... Γιατί αν ήταν άλλο ζώδιο θα σε χάλαγε; Στο ύψος σου!!!!!!!!!!:evil:

ΑΥΤΟ AMARYLLIS ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΓΕΝΙΚΑ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΖΩΔΙΩΝ!!!!ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

Διαφημίσεις

Μα πες τώρα δεν είμαστε πολύ γλυκά:P?? Την προηγούμενη εβδομάδα είχε τους παρθένους!! Πολύ καλό!!!!!!!!!!:P

κι αυτό το είδα.. Ο άτιμος ο Πανόπουλος, σε όλα μέσα πέφτει. Κάθε εβδομάδα τον διαβάζω. Πολύ τον απολαμβάνω..

ΑΥΤΟ AMARYLLIS ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΓΕΝΙΚΑ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΖΩΔΙΩΝ!!!!ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

ο άντρας μου κάθε φορά που του λέω τέτοιους συνειρμούς, με παρομοιάζει με την "ατυχήσασα" από την ελληνική ταινία και γελάω..

Έτσι κι αυτή.. Με κάθε αφορμή θυμόταν τον συγχωρεμένο..:D

"Ατιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους κατεβάζεις" κύριε Πετροχείλε μου;

δεν θέλω τέτοια... Γιατί αν ήταν άλλο ζώδιο θα σε χάλαγε; Στο ύψος σου!!!!!!!!!!:evil:

Ασφαλώς και δεν θα με χάλαγε, αλλά είναι που έτσι και αλλιώς θα γεννούσα με καισαρική και λέγαμε να τη βάλουμε ανήμερα στα γενέθλιά μου...:( Μωρέ ας έχουμε τα ευχάριστα, και ας βγει και στον αστερισμό της Άρκτου ή της κινέζικης μαϊμούς

ytBLp2.png

mariaefi, να κάνεις την χοριακή κορίτσι μου. Αν είσαι τυχερή και έγινε η σύλληψη θα δείξει. Όπως σου είπε ο γιατρός, μην πάρεις τίποτα αν δεν σιγουρευτείς ότι δεν είσαι.(το απεύχομαι).

χάθηκες vasdeli!

πώς είσαι; Κανένα νέο; Εγώ παραμένω πρησμένη και .. ντυμένη με το ίδιο μαύρο ριχτό φόρεμα.. :(

Ασφαλώς και δεν θα με χάλαγε, αλλά είναι που έτσι και αλλιώς θα γεννούσα με καισαρική και λέγαμε να τη βάλουμε ανήμερα στα γενέθλιά μου...:( Μωρέ ας έχουμε τα ευχάριστα, και ας βγει και στον αστερισμό της Άρκτου ή της κινέζικης μαϊμούς

εγώ με τέτοιο πυκνό φρύδι και μαλλί που διαθέτω (διάλεξα και άντρα με ακριβώς ίδια φρύδια και μαλλιά), τη μαϊμού δεν τη γλιτώνω ούτως ή άλλως:-D

Διαφημίσεις

χάθηκες vasdeli!

πώς είσαι; Κανένα νέο; Εγώ παραμένω πρησμένη και .. ντυμένη με το ίδιο μαύρο ριχτό φόρεμα.. :(

εε τι ειναι αυτα!!

σε παρακαλω ηρθε η ανοιξη!!

βαλε κανα πουκαμισακι χρωματιστο και κανα τζηνακι !!

αντε πηγαινε για shoping therapy αμεσως!!

και εγω 70 κιλα (ζυγιστηκα στο νοσοκομειο και μονο που δεν λιποθυμησα)!αλλα το κολαν κολαν!

κοριτσια νιωθω τετοια αδυναμια που δεν μπορω να δουλεψω

εγω παλι ειμαι σιγουρη οτι ειναι αρνητικη αλλα δεν πειραζει τουλαχιστον θα παρω αντιβιωση,,,,,,,,την κανω μονο για σιγουρια αντε να δω ποτε θα παω......

καλημερα!

χαθηκα γιατι ειμασταν νοσοκομειο με την μικρη πνευμονια με 41 πυρετο .τωρα νομιζω οτι κολησα εγω βηχω σαν γρια 100 χρονων και εχω πονους πολυ εντονους στην πλατη πυρετο οχι μονο δεκατα μεχρι 37.3.

ρε γμτ θελω να παρω αντιβιωση αλλα φοβαμαι περιμενω 5/3 το αργοτερο 6/3.ξερει καμια αν θα δειξει η χοριακη τοσο νωρις.Αν ειναι αρνητικη να αρχισω αντιβιωση γιατι κοντευω να πεσω κατω

περαστικα σας.τα παιδακι να ειναι καλα και εσυ,βεβαια σαν μεγαλυτερη το αντομετωπιζεις αλλιως,μαλλον θα δειξει η χοριακη,μικρο νουμερο αλλα κατι θα υποψιαστεις.μακαρι να ερθουν και τα ευχαριστα.

Καλημέρα κορίτσια!!:-D Κοιμήθηκα από τις 8 εχθές (με μία ώρα διακοπή για να δω το "4":tongue:) μέχρι στις 6 σήμερα το πρωί. Νιώθω πολύ καλύτερα (αν εξαιρέσουμε τον ελαφρύ πονόλαιμο):rolleyes:! Εγώ μαγειρεύω τα πάντα και σχεδόν κάθε μέρα:confused:. Βλέπετε το στεφάνι μου τρώει μόνο φρέσκο φαΐ. Ομολογώ ότι κουράζομαι και δεν προλαβαίνω να κάνω σχεδόν τίποτα άλλο τις καθημερινές αλλά τουλάχιστον απασχολώ το μυαλό μου (όσο έχω τελοσπάντων:tongue:) και δε σκέφτομαι τα παλιά..:rolleyes:

Νικάκι όταν δε βρίσκουν τίποτα άλλο, γράφουν "χρωμοσωματικές ανωμαλίες" και ξεμπερδεύουν. Το ρίχνουν στο Θεό και στην κακή μας τύχη:confused:...

αχχχ...πατουσιτσας δικιο εχεις,εμεις που το ριχνουμε δεν ξερω...οι γιατροι λενε εκει μια αοριστια κι εμεις πρεπει να προχωρησουμε εχοντας στα χερια μας το τιποτα...!!!!!!!!!!!!!!!!!τεσπα χαιρομαι που εισαι καλυτερα σημερα κι εγω ειμαι καλυτερα ψυχολογικα εννοω κ προσπαθω να σκεφτομαι την επομενη φορα...

1a0fd6e0b8.png

εε τι ειναι αυτα!!

σε παρακαλω ηρθε η ανοιξη!!

βαλε κανα πουκαμισακι χρωματιστο και κανα τζηνακι !!

αντε πηγαινε για shoping therapy αμεσως!!

και εγω 70 κιλα (ζυγιστηκα στο νοσοκομειο και μονο που δεν λιποθυμησα)!αλλα το κολαν κολαν!

κοριτσια νιωθω τετοια αδυναμια που δεν μπορω να δουλεψω

Εγώ έχω αδυναμία και χωρίς να είμαι άρρωστη.. Μόνο και μόνο η δουλειά φτάνει.. Φαντάζομαι πώς θα νιώθεις εσύ... ΚΟυράγιο!!!!!!

σκέφτηκα να πάω να αγοράσω ρούχα σε μεγαλύτερα μεγέθη, γιατί από τα δικά μου δεν μου μπαίνει τίποτα, αλλά δεν πολυθέλω... Αρνούμαι!

Έχω μια φίλη που έχει αδυνατίσει και θα μου δώσει είπε από τα παλιά της παντελόνια. Τα φαρδουλά! Θα πάω το ΣΚ να διαλέξω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...