Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια να κάνω μια ερώτηση,νοιωθετε κι εσείς μπουκωμενο τον κόλπο σας απτά ουτροτζεσταν??επειδή είναι τόσο μικρά δυσκολεύομαι να τα βάλω με το δάχτυλο και χρησιμοποιώ το πλαστικό εφαρμογέα τής vasclor (δεν την χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη κρέμα) υπάρχει περίπτωση να το βάζω κάπως βαθιά?πείτε μου εσείς πως τα βάζετε?βάζω τρία τη μέρα πρ. μέσ. βρ.

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

χθες σκεφτόμουν ότι έχω χάσει την αυτο-πεποίθησή μου και γενικά όλα τα αυτο-.. (αυτο-γνωσία, αυτο-έλεγχο ....) Την αυτοκτονία δεν τη σκέφτηκα! Να ένα αυτο-.. που παραμένει.. Και το αυτοφωρο βεβαίως βεβαίως.. :-)

Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ''ΑΥΤΟ...''

ΒΡΕ Κ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΝΑ ΠΑΣ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΜΕ!!!:mrgreen:

Διαφημίσεις

Δεν πρόκειται να αυτοκτονήσω mama4.. Χιούμορ κάνω, να πάνε τα φαρμάκια κάτω.. (αχ μόνο εσύ με σκέφτεσαι.. κι ας είναι και την ώρα του μανικιούρ.. δεν πειράζει)

patousitsas.. δεν σε πιστεύω.. Τη μια με βρίζεις και τη μια μ'αγαπάς..

Μήπως δεν είσαι καρκινάκι και είσαι ζυγός; ΠΟλύ σκαμπανέβασμα βρε παιδί μου..

Διαφημίσεις

Πάντως το αφέντικο είναι απίστευτο!! Δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάσω ατάκα και να μην κατουρηθώ στα γέλια!!!:-D:-D:-D:p:p:p

Η αλήθεια είναι ότι το αφεντικό μας έχει χιούμορ που "σκοτώνει". Και απ' αυτό το αυτόφωρο, δεν κινδυνεύει!!:D:D

Καθότι καρκινάκι!!! Επίσης είμαι και ευαίσθητο και παραπονιάρικο:oops:.

Καρκινάκι και εσύ patousitsas μου??? Περαστικά μας .... Το καλύτερο ζώδιο (για τους άλλους γύρω μας)!!

ytBLp2.png

Mariaefi μου, (αν και απ' ότι βλέπω δεν είσαι online τώρα), ο γιατρός θέλει να ξέρει για τη χοριακή, όχι για να μη σου δώσει αντιβίωση, αλλά για να σου δώσει, αν τη χρειάζεσαι, αντιβίωση συμβατή με εγκυμοσύνη. Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε θετικότατα αποτελέσματα!!!

ytBLp2.png

Δεν πρόκειται να αυτοκτονήσω mama4.. Χιούμορ κάνω, να πάνε τα φαρμάκια κάτω.. (αχ μόνο εσύ με σκέφτεσαι.. κι ας είναι και την ώρα του μανικιούρ.. δεν πειράζει)

/QUOTE]

ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!!!!!!:oops:

patousitsas.. δεν σε πιστεύω.. Τη μια με βρίζεις και τη μια μ'αγαπάς..

Μήπως δεν είσαι καρκινάκι και είσαι ζυγός; ΠΟλύ σκαμπανέβασμα βρε παιδί μου..

Και γω σε σκέφτομαι αφεντικό!!! (μανικιούρ δεν κάνω, μόνο πεντικιούρ:tongue:)

Νάζια σου κάνω μωρέ (καρκινάκι δεν είπαμε??) ! Δε λένε "αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα"? Ε! Αυτό ένα πράγμα!!:rolleyes:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι ότι το αφεντικό μας έχει χιούμορ που "σκοτώνει". Και απ' αυτό το αυτόφωρο, δεν κινδυνεύει!!:D:D

Καρκινάκι και εσύ patousitsas μου??? Περαστικά μας .... Το καλύτερο ζώδιο (για τους άλλους γύρω μας)!!

Γεια σου συνάδελφε!! Επιτέλους βρήκα και γω κάποιον να καταλαβαίνει τον εσωτερικό μου κόσμο (όταν δεν είμαι στον κόσμο μου)!!!:rolleyes:

IchNp3.png

Και γω σε σκέφτομαι αφεντικό!!! (μανικιούρ δεν κάνω, μόνο πεντικιούρ:tongue:)

Νάζια σου κάνω μωρέ (καρκινάκι δεν είπαμε??) ! Δε λένε "αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα"? Ε! Αυτό ένα πράγμα!!:rolleyes:

Είδα χθες τον "πόλεμο των άστρων" στον ant1 και κατάλαβα τι πάει να πει καρκινάκι...

Εγώ είμαι παρθένος.. Αλλά με τα νάζια σας, όπως το πάτε, θα με ξεπαρθενιάσετε :-D

Γεια σου συνάδελφε!! Επιτέλους βρήκα και γω κάποιον να καταλαβαίνει τον εσωτερικό μου κόσμο (όταν δεν είμαι στον κόσμο μου)!!!:rolleyes:

Άβυσσος η ψυχή του καρκίνου!!

Να,... τώρα ας πούμε, εγώ έπεσα ψυχολογικά, γιατί θυμήθηκα ότι το μωράκι που έχασα θα ήταν καρκινάκι και αυτό:cry::cry:

ytBLp2.png

Είδα χθες τον "πόλεμο των άστρων" στον ant1 και κατάλαβα τι πάει να πει καρκινάκι...

Εγώ είμαι παρθένος.. Αλλά με τα νάζια σας, όπως το πάτε, θα με ξεπαρθενιάσετε :-D

Μα πες τώρα δεν είμαστε πολύ γλυκά:P?? Την προηγούμενη εβδομάδα είχε τους παρθένους!! Πολύ καλό!!!!!!!!!!:P

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...