Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια να κάνω μια ερώτηση,νοιωθετε κι εσείς μπουκωμενο τον κόλπο σας απτά ουτροτζεσταν??επειδή είναι τόσο μικρά δυσκολεύομαι να τα βάλω με το δάχτυλο και χρησιμοποιώ το πλαστικό εφαρμογέα τής vasclor (δεν την χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη κρέμα) υπάρχει περίπτωση να το βάζω κάπως βαθιά?πείτε μου εσείς πως τα βάζετε?βάζω τρία τη μέρα πρ. μέσ. βρ.

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

τωρα ρωτησα και μου ειπε να την κανω για σιγουρια!

και να μην παρω τιποτα αν δεν ξαναμιλησουμε με το αποτελεσμα της χοριακης.

απο οτι καταλαβα αν δειξει ακομη και 3 δεν παιρνω τιποτα!

ΑΑΑΑΧΧΧΧΧ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΟΛΕΣ!!!!

ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!

Διαφημίσεις

Ας ευχηθούμε να της πάνε όλα καλά και να τελειώσουν εδώ τα βάσανά της. Έχει ταλαιπωρηθεί πολύ αυτό το κορίτσι...:confused:

Λοιπόν έχω μια βαρεμάρα... Μέχρι αυτοκτονίας μπορώ να πω:confused:!

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

βγαινω γιατι εχει μεινει πισω η δουλεια με το να λειπω μια βδομαδα και εχω ενα γραφειο........... μαλλον για την ακριβεια δεν φαινεται το γραφειο!

KAΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ MARIAEFI MOY!!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!

χθες σκεφτόμουν ότι έχω χάσει την αυτο-πεποίθησή μου και γενικά όλα τα αυτο-.. (αυτο-γνωσία, αυτο-έλεγχο ....) Την αυτοκτονία δεν τη σκέφτηκα! Να ένα αυτο-.. που παραμένει.. Και το αυτοφωρο βεβαίως βεβαίως.. :-)

χθες σκεφτόμουν ότι έχω χάσει την αυτο-πεποίθησή μου και γενικά όλα τα αυτο-.. (αυτο-γνωσία, αυτο-έλεγχο ....) Την αυτοκτονία δεν τη σκέφτηκα! Να ένα αυτο-.. που παραμένει.. Και το αυτοφωρο βεβαίως βεβαίως.. :-)

Ε!! Δεν παίζεσαι μιλάμε!!!! Σε λατρεύωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...