Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Κορίτσια σας παρακολουθώ σχετικά με το ζάχαρο και την καμπύλη ινσουλίνης… πρώτη φορά από εσάς βλέπω πόσο σημαντικό είναι και αυτό το θέμα. Επειδή δεν έχω πραγματικά ιδέα μπορείτε να μου πείτε πότε πρέπει να ελέγχουμε το ζάχαρο και ποια είναι η σωστή στρατηγική για την εμβρυομεταφορά; Επίσης τί σημαίνει παράθυρο εμφύτευσης; Το ελέγχουν ή παίζει να χαθούν τα έμβρυα; Τον άλλο μήνα θα κάνω ετ και λόγω ηλικίας έχω λίγες πιθανότητες… Ο ΔΜΣ μου είναι 30… πρέπει να χάσω άμεσα κιλά; Ή δεν κάνει;

Εχεις κάνει καμπύλη ζαχαρου ; Θα σου έλεγα να επισκεφτείς ένα ενδοκρινολόγο αν δε το έχεις κάνει ήδη. Εγω με ΔΜΣ 21 έχω αύξηση στη καμπύλη την πρώτη και τη δεύτερη ώρα και ερχόμενη αντίσταση στην ινσουλίνη και ξεκίνησα χάπι. Μου είπε η ενδοκρινολόγος πως σε ένα μήνα θα έχει ρυθμιστεί αλλά πρέπει να προσπαθήσω να το υποστηρίξω και με διατροφή.

1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Δυστυχώς δεν δίνουν βάση στο ζάχαρο. Ενας καλός ενδοκρινολόγος θα σε ξεψαχνίσει σωστά για ορμόνες και ζάχαρο. 

Και τσάμπα συνδέουν κιλά με ζάχαρο. Απλα έχεις περισσότερες πιθανότητες. Εχω και εγώ θέμα και είμαι 58 κιλά 1.77

Ακριβώς και εγώ 1,60 και 53 κιλά, ελάχιστες αυξομειώσεις κ το σάκχαρο μου είναι 20 μονάδες πάνω από το όριο σε κάθε μέτρηση.

2 ώρες πρίν, teti83 είπε:

4/2 - 1η χοριακη 103, 6/2 - 2η χοριακη 267. Και 14/2 ξεκίνησε απίστευτη αιμοραγια η οποια την επομενη μερα σταματησε . 17/2 πήγα για να δούμε τι θα δούμε και είδε μόνο έναν σάκο , χωρίς εμβρυικα στοιχεία. Έκανα χοριακη η οποία εδειξε 632. Παλλινδρομη λογικά αλλά αύριο θέλει να πάω για έναν υπέρηχο. Θέλω να πιστεύω ότι θα αποφύγω την αποξεση . 

Κορίτσι μου κουράγιο. Σε νιωθω. Μια αγκαλιά από εμένα. 

Σε άλλα νέα να πω πως με πήρε ο γιατρός τηλ να συζητήσουμε για την αποτυχία. Εξακολουθεί και πιστεύει σε εμένα. Μου λέει συνεχίζεις προσπάθεια , έχω περιπτώσεις 15 χρόνια μεγαλύτερές σου που κατάφεραν με φυσικούς. Σηκώνεις μανίκια και προσπαθείς μου λέει.. Προτείνει PRP στον επόμενο κύκλο γιατί πιστεύει πως θα μου ταιριάξει. Δεν έχω κάτι να χάσω. Μου είπε να μη βάζω χρονοδιάγραμμα, απλά να συνεχίσω όσο αντέχω κ είναι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε. Τι να πω βρε κορίτσια. Θέλω να τον πιστέψω αλλά δε βλέπω ένα μικρό παράθυρο βελτίωσης.

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

γεια σας γεια σας!! Κορίτσια εγώ σήμερα σηκώθηκα απο τις επτά και αποκοιμήθηκα στο κανεπέ η καψερή και τωρα σηκώθηκα..

εφτιαξα ενα καφεδάκι και λέω σήμερα να μην κάνω άλλες δουλειές. ουφ!

Αυριο περιμένω να έρθουν να μου βάλουν τα κουρτινοξυλα. Βρε κορίτσια τι λετε? το σπίτι το έχω βάψει στις αποχρώσεις του σομόν, δεν ροζίζει, πορτοκαλίζει αλλά ειναι παλ οι χρωματισμοί και ο καναπες μου στο σαλονι ειναι πορτοκαλοκεραμιδι.

Τι κουρτινες να πάρω? προβληματιζομαι!

Μας έβαψανκαι τα κάγκελα στο μπαλκόνι και βγήκα έξω και πήγα να ακουμπήσω στο τσακ πρόλαβα! χαχαχαχα!!!

Προτείνω κάτι αντίθετο από την πορτοκαλί απόχρωση.. Να κάνει αντίθεση.

Κάτι σε λαδί, σε καφέ σκούρο, σε ριγέ με καφέ σκούρες ρίγες, σε κόκκινο ίσως (με το κόκκινο θα έχεις συνδυασμό-Μιραράκη δηλαδή κοκκινοπορτοκαλοκεραμιδί) ακόμα και κρεμ θα του πήγαινε...

Διαφημίσεις

και κατι άλλο που θέλω να ρωτήσω:

μετά την απόξεση είχα για δυο μέρες αίμα μετα σχεδον τίποτα και τώρα εδώ και τέσσερις μερες εχω καφετία και ειμαι ήδη στην 12η ημερα κι έχω ακόμα καφετιά. Πρέπει να ανησυχώ???

tounts δεν είσαι μόνη να' μαι κι εγω!! πως ήταν η μέρα σου σήμερα?

Εδώ εχουμε τώρα μια ωραία λιακάδα. Βλέπω η πεθερά σου έχει το οιδιπόδιο

χαχα!!! Θα το ξεπεράσει που θα πάει.... Εσύ να είσαι καλά με τον αντρούλη σου...

άλλα νεα? τι καλό έφτιαξες σήμερα με τα χεράκια σου?

Είμαι στο γραφείο και θα είμαι μέχρι τις 5. Νυστάζω ακόμα ..από το πρωί που ξύπνησα, αλλά πρέπει να πάω και για κάτι ψώνια μετά.. Θα δω! Μπορεί και να το αναβάλλω.

Με την πεθερά μου ασχολήθηκα στην αρχή της σχέσης. Έθεσα τα όριά μου κι αυτό ήταν. Ξεμπέρδεψα! (ελπίζω τουλάχιστον :-))

Τελευταία είμαι πεσμένη ψυχολογικά και τα χω φορτώσει στον κόκκορα τα καλλιτεχνικά.. (Αυτό δεν εννοείς όταν λες τι έφτιαξα με τα χεράκια μου; Βέβαια..και τη μαγειρική να εννοούσες, την ίδια απάντηση θα έπαιρνες.. Γενικώς ο κόκκορας κοντεύει να κλατάρει! :-) )

και κατι άλλο που θέλω να ρωτήσω:

μετά την απόξεση είχα για δυο μέρες αίμα μετα σχεδον τίποτα και τώρα εδώ και τέσσερις μερες εχω καφετία και ειμαι ήδη στην 12η ημερα κι έχω ακόμα καφετιά. Πρέπει να ανησυχώ???

Εγώ μετά το συμβάν, φορούσα σερβιέτα για 3 εβδομάδες, (είχα διάφορα.. Κόκκινα, ροζ, καφέ..ποικιλία) την έβγαλα για μια εβδομάδα και μετά ήρθε περίοδος και την ξαναέβαλα..

Κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει ν'ανησυχείς, αλλά πες το στο γιατρό να 'σαι ήσυχη.

Εγώ μετά το συμβάν, φορούσα σερβιέτα για 3 εβδομάδες, (είχα διάφορα.. Κόκκινα, ροζ, καφέ..ποικιλία) την έβγαλα για μια εβδομάδα και μετά ήρθε περίοδος και την ξαναέβαλα..

Κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει ν'ανησυχείς, αλλά πες το στο γιατρό να 'σαι ήσυχη.

Σε ευχαριστώ πολύ tounts!!

Για την τεχνη σου μιλούσα , όσο για τη μαγειρική κι εγώ δεν έχω πολύ όρεξη για μαγείρεμα, το κάνω επειδή πρέπει να φάμε κάτι. Ασε που στο σπίτι μένουμε δέκα μέρες τώρα και τις τρεις έχουμε φάει έξω. Εξάλλου εσύ εχεις έναν σοβαρό λόγο. Δουλεύεις τόσες ώρες!! Πότε να προλάβεις?? Λογικό είναι να γυρίζεις πτώμα στο σπίτι!!

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ πολύ tounts!!

Για την τεχνη σου μιλούσα , όσο για τη μαγειρική κι εγώ δεν έχω πολύ όρεξη για μαγείρεμα, το κάνω επειδή πρέπει να φάμε κάτι. Ασε που στο σπίτι μένουμε δέκα μέρες τώρα και τις τρεις έχουμε φάει έξω. Εξάλλου εσύ εχεις έναν σοβαρό λόγο. Δουλεύεις τόσες ώρες!! Πότε να προλάβεις?? Λογικό είναι να γυρίζεις πτώμα στο σπίτι!!

Εντάξει 8 ώρες δουλεύω.. όχι πολύ!

... και μη φανταστείς ότι έφτιαχνα ποτέ μουσακά..

Κανά κοτόπουλο λεμονάτο, κανα μπιφτεκάκι, κανα μακαρονάκι, κανα φασολάκι .. εύκολα πράγματα.. Τώρα, ούτε γι αυτά δεν έχω κέφι..

Ελπίζω να μου περάσει, πριν πάθουμε ..σκορβούτο :|

Αυτό σκούζει κι εσύ απλώνεις;

Για δοκίμασε να σκούξεις εσύ να δούμε.. Μπας και τ'απλώσει αυτό; :mrgreen:

..καλα εισαι απαιχτη...χαχαχα!!!!!!!!!!για σκεψου ομως ωραια δεν θα'ταν να κανανε οι συσκευες κατι παραπανω για εμας?????????:):)

1a0fd6e0b8.png

Εντάξει 8 ώρες δουλεύω.. όχι πολύ!

... και μη φανταστείς ότι έφτιαχνα ποτέ μουσακά..

Κανά κοτόπουλο λεμονάτο, κανα μπιφτεκάκι, κανα μακαρονάκι, κανα φασολάκι .. εύκολα πράγματα.. Τώρα, ούτε γι αυτά δεν έχω κέφι..

Ελπίζω να μου περάσει, πριν πάθουμε ..σκορβούτο :|

θα περασει που θα παει...εγω πριν το γεγονος μαγειρευα αρκετα και περιεργα φαγητα...δοκιμαζα διαφορα αλλα τωρα το βαριεμαι...Ασχολουμε κυριως με τον εαυτο μου κ την καθαριοτητα του σπιτιου...τριψε,τριψε να δουμε που θα βγει.......!!!!!!!!!:mrgreen:

1a0fd6e0b8.png

κοριτσακια μου...επιστρεψαμε απο το γιατρο και μας ειπε οτι οι ιστολογικες εξετασεις δεν εδειξαν τιποτα κι οτι δεν υπαρχει κατι περισσοτερο να κανουμε απ'τη στιγμη που δεν υπαρχουν ενδειξεις για κατι αλλο.Σε 3 μηνες μας ειπε να ξεκινησουμε προσπαθειες για μωρακι και να κοιταμε μπροστα...!τωρα βεβαια που το ξανασκεφτομαι αφου δεν δειχνουν τιποτα οι ιστολογικες πως μιλαμε για χρωμοσωμικες ανωμαλιες?δεν ξερω,ουφφφ...αν ξερετε τιποτα παραπανω πειτε μου...:( please!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!:-D Κοιμήθηκα από τις 8 εχθές (με μία ώρα διακοπή για να δω το "4":tongue:) μέχρι στις 6 σήμερα το πρωί. Νιώθω πολύ καλύτερα (αν εξαιρέσουμε τον ελαφρύ πονόλαιμο):rolleyes:! Εγώ μαγειρεύω τα πάντα και σχεδόν κάθε μέρα:confused:. Βλέπετε το στεφάνι μου τρώει μόνο φρέσκο φαΐ. Ομολογώ ότι κουράζομαι και δεν προλαβαίνω να κάνω σχεδόν τίποτα άλλο τις καθημερινές αλλά τουλάχιστον απασχολώ το μυαλό μου (όσο έχω τελοσπάντων:tongue:) και δε σκέφτομαι τα παλιά..:rolleyes:

Νικάκι όταν δε βρίσκουν τίποτα άλλο, γράφουν "χρωμοσωματικές ανωμαλίες" και ξεμπερδεύουν. Το ρίχνουν στο Θεό και στην κακή μας τύχη:confused:...

IchNp3.png

κοριτσακια μου...επιστρεψαμε απο το γιατρο και μας ειπε οτι οι ιστολογικες εξετασεις δεν εδειξαν τιποτα κι οτι δεν υπαρχει κατι περισσοτερο να κανουμε απ'τη στιγμη που δεν υπαρχουν ενδειξεις για κατι αλλο.Σε 3 μηνες μας ειπε να ξεκινησουμε προσπαθειες για μωρακι και να κοιταμε μπροστα...!τωρα βεβαια που το ξανασκεφτομαι αφου δεν δειχνουν τιποτα οι ιστολογικες πως μιλαμε για χρωμοσωμικες ανωμαλιες?δεν ξερω,ουφφφ...αν ξερετε τιποτα παραπανω πειτε μου...:( please!

ΝΙΚΑΚΙ έμενα η γιατρός μου είπε ότι οι ιστολογικές συνήθως δεν δείχνουν τίποτα! και απλά μου είπε ότι όταν θα την επισκεφθώ θα μου πει τι να κάνω, καποιες εξετάσεις φαντάζομαι και αυτή για την θρομβοφιλία που από οτι διάβασα είναι πολύ ύπουλη αρρώστια και είναι η βασική αιτία για τις παλλίνδρομες!

Τυχαίο γεγονός μάλλον είναι ότι ίσως την ημέρα που έγινε η σύλληψη δεν ή τα ωάρια ή τα σπερματοζωάρια δεν ήταν στα καλυτερά τους και συνέβη το μοιραίο.

ΝΙΚΑΚΙ έμενα η γιατρός μου είπε ότι οι ιστολογικές συνήθως δεν δείχνουν τίποτα! και απλά μου είπε ότι όταν θα την επισκεφθώ θα μου πει τι να κάνω, καποιες εξετάσεις φαντάζομαι και αυτή για την θρομβοφιλία που από οτι διάβασα είναι πολύ ύπουλη αρρώστια και είναι η βασική αιτία για τις παλλίνδρομες!

Τυχαίο γεγονός μάλλον είναι ότι ίσως την ημέρα που έγινε η σύλληψη δεν ή τα ωάρια ή τα σπερματοζωάρια δεν ήταν στα καλυτερά τους και συνέβη το μοιραίο.

Α και μετά την απόξεση μας σύστησε αποχή για 20 ημέρες και στο μήνα και βάλε όταν μου έρθει κανονικά η πρώτη μου περίοδος θα πάω να την επισκεφθω, Ζησε Μαη μου να φας τριφύλι!! :?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ GIASEMI!!!Κ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΕΣ.ΜΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕ ΒΕΒΑΙΑ Κ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ''ΤΥΧΗ'' ΠΟΥ ΛΕΣ Κ ΕΣΥ!!!ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...