Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλημέρα! Και εγώ είχα κάνει φουλ διέγερση και δεν πήραμε καν ωάριο,ενώ στην ήπια τα πήγαμε πολύ καλά. Με femara,meriofert & orgalutran πήραμε την πρώτη φορά δέκα ωάρια και τη δεύτερη(μετά από τρία χρόνια) τρία.Καλη επιτυχία 🥰 

Ευχαριστώ πολύ..μακάρι γιατί απογοητεύτηκα από την πρώτη φορά και οικονομικά δεν αντέχεται τρίτη προσπάθεια!ελπίζω να απέδωσαν οι προσπάθειες σου και να έχεις το θαυματακι σου αγκαλιά!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Ειδα το μωρο σημερα στον υπερηχο ευτυχως ειναι καλα.

Εγω ειμαι χαλια, εχω εξαντληθει απο τους εμετους, εχω και τον γιατρο που θελει να μου κανει εισαγωγη για να μην αφυδατωθω. Δεν μπορω να πιω νερο ομως αμεσως τα βγαζω.... Τι θα κανω?????

Χριστίνα κουράγιο...

Αν πρέπει να κάνεις εισαγωγή να κάνεις κοπέλα μου, δεν πρέπει να αφυδατωθείς....

Μόνο, όπως είπε η Ιόλη, να μας το πεις από πριν να μην ανησυχούμε....

mama4 ακούς;:roll:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

τωρα που το σκεφτομαι μπορω να γεμισω σελιδες μονη μου μονολογοντας να γραψω την ιστορια της ζωης μου(που παρεπιπτοντος ειναι μεγαλη κ με πολλες πιπερατες πινελιες χαχαχαχαχ)κ τωρα που το σκεφτομαι τοσες ωρες που μενω μονη μου στον εαυτο μου μιλαω κ παντα συμφωνει μαζι μου οποτε θα βγω να κουβεντιασω με τον εαυτο μου κ αυριο θα σας πω σε τι συμπερασμα καταληξαμε χαχαχαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

δυο φορες εγραψα το ( τωρα που το σκεφτομαι) μαλλον θα πρεπει να σταματησω να σκεφτομαι γιατι μπλοκαρει ο ξανθος εγκεφαλος μου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Ιπποκαμπάκι μου λυπάμαι πολύ κορίτσι μου αλλά απ' ότι βλέπω από τα μηνύματά σου είσαι δυνατός χαρακτήρας και δεν το βάζεις κάτω. Αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό. Τα χεις βάλει όλα σε μια σειρά και σίγουρα θα την βρεις την άκρη.. Εμείς εδώ είμαστε για να σου κρατάμε το χέρι και να σε στηρίζουμε όποτε χρειάζεται.

Μαριαέφη μου κάνε ακριβώς ότι σου πει ο γιατρός σου και όλα θα πάνε καλά, είμαι σίγουρη. Σήμερα θα πάω για υπέρηχο και ελπίζω η αποκόλληση είτε να έχει φύγει τελείως είτε να έχει απορροφηθεί σε μεγάλο βαθμό.. 1 μήνα τώρα δεν κάνω τίποτε απολύτως. Από τον καναπέ στην καρέκλα και από την καρέκλα στον καναπέ.. Τι άλλο να κάνω;

L2qIp2.png

Αχ, καλό μου, είναι δυσάρεστο συναίσθημα να έχεις ναυτίες αλλά το καλό είναι ότι το μπεμπέκι είναι μια χαρά.

Η ξαδέλφη μου είχε ναυτίες μέχρι και τον 4ο μήνα. Είχε χάσει 5 κιλά (βέβαια μετά άρχισε να παίρνει και συνολικά πήρε 20, φαντάσου να μην είχε χάσει κιόλας). Ο γιατρός της είχε δώσει SIMECO σε χάπια. Επίσης, έπαιρνε και κάτι υπόθετα για τους εμετούς.

Ρώτησε τον γιατρό σου αν μπορείς να πάρεις κάτι που να σε βοηθήσει.

Αν πρέπει να μπεις νοσοκομείο, θα μπεις αναγκαστικά.

Η ξαδέλφη μου σε κάποια από τις εγκυμοσύνες της είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Αν τυχόν μπεις νοσοκομείο, ενημέρωσέ μας, να μην ανησυχούμε.

Φιλάκια σε σένα και στο μπεμπέκι.

vomex λεγονται τα επαιρνα και εγω στην κορη μου IOLAKI μου το θυμισες!!

Διαφημίσεις

Ιπποκαμπάκι μου λυπάμαι πολύ κορίτσι μου αλλά απ' ότι βλέπω από τα μηνύματά σου είσαι δυνατός χαρακτήρας και δεν το βάζεις κάτω. Αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό. Τα χεις βάλει όλα σε μια σειρά και σίγουρα θα την βρεις την άκρη.. Εμείς εδώ είμαστε για να σου κρατάμε το χέρι και να σε στηρίζουμε όποτε χρειάζεται.

Μαριαέφη μου κάνε ακριβώς ότι σου πει ο γιατρός σου και όλα θα πάνε καλά, είμαι σίγουρη. Σήμερα θα πάω για υπέρηχο και ελπίζω η αποκόλληση είτε να έχει φύγει τελείως είτε να έχει απορροφηθεί σε μεγάλο βαθμό.. 1 μήνα τώρα δεν κάνω τίποτε απολύτως. Από τον καναπέ στην καρέκλα και από την καρέκλα στον καναπέ.. Τι άλλο να κάνω;

εγω πιστευω οτι θα εχει φυγει αφου προσεχες και τοσο πολυ (σωστα το εκανες)!!

με το καλο να μας πεις ευχαριστα!!

καλημερα,τι κανετε?εγω νιωθω πολυ καλα,ηρθα στο γραφειο,στο δρομο εβαλα και την βισση τερμα,χτενιστικα,βαφτηκα και κυκλοφορω,εχθες την ''ψωνισα'' απο την ξαπλα, και κατεβασα τα καλοκαιρινα για να κανω δουλειες να ξεπιαστη το κορμι μου.τελικα αλλαξε το πλανο εξετασεων,απο δευτερα θα κανει ο συζυγος την εξεταση του dna,μετα τις αιματολογικες και μετα την υστεροσκοπηση.και αμα δεν βρουμε προβλημα θα ερθουμε στην αθηνα,καλα θα φτασω μεχρι την αμερικη.βρε κοριτσια πειτε μου την γνωμη σας,ο παντος ή ο μαστρομηνας ειναι καλυτερος,αν εχετε ακουσει κατι θα με βοηθουσατε,εδω στην θεσ/νικη οι γνωστες μου λενε καλα λογια για τον μαστρομηνα.icon7.gificon7.gificon7.gif

καλημερα,τι κανετε?εγω νιωθω πολυ καλα,ηρθα στο γραφειο,στο δρομο εβαλα και την βισση τερμα,χτενιστικα,βαφτηκα και κυκλοφορω,εχθες την ''ψωνισα'' απο την ξαπλα, και κατεβασα τα καλοκαιρινα για να κανω δουλειες να ξεπιαστη το κορμι μου.τελικα αλλαξε το πλανο εξετασεων,απο δευτερα θα κανει ο συζυγος την εξεταση του dna,μετα τις αιματολογικες και μετα την υστεροσκοπηση.και αμα δεν βρουμε προβλημα θα ερθουμε στην αθηνα,καλα θα φτασω μεχρι την αμερικη.βρε κοριτσια πειτε μου την γνωμη σας,ο παντος ή ο μαστρομηνας ειναι καλυτερος,αν εχετε ακουσει κατι θα με βοηθουσατε,εδω στην θεσ/νικη οι γνωστες μου λενε καλα λογια για τον μαστρομηνα.icon7.gificon7.gificon7.gif

εκανες παρα παρα πολυ καλα!!!

μπραβο ετσι σε θελω!

δυστυχω δεν μπορω να σε βοηθησω λογω οτι ειμαι Κρητη....μακαρι να μπορουσα.....

ομως θα αναψω την Κυριακη για όλες σας παλι ενα κερακι στην Παναγια!

Ιπποκαμπάκι γλυκό, λυπήθηκα πολύ για την εξέλιξη..... Αλλά χαίρομαι περισσότερο που έχεις δρομολογήσει δυναμικά τη συνέχεια! Μπράβο σου, είσαι δυνατή και αποφασισμένη. Με τέτοια προσόντα δεν σας ξεφεύγει το πολυπόθητο!!

Όσο για τους γιατρούς, μήπως τα κορίτσια της εξωσωματικής σε διαφώτιζαν περισσότερο??? Πάντως σε περιμένουμε στην Αθήνα!!

εκανες παρα παρα πολυ καλα!!!

μπραβο ετσι σε θελω!

δυστυχω δεν μπορω να σε βοηθησω λογω οτι ειμαι Κρητη....μακαρι να μπορουσα.....

ομως θα αναψω την Κυριακη για όλες σας παλι ενα κερακι στην Παναγια!

Μαρία μου πώς τα πας με τη συνειδητοποίηση του νέου?? :tongue::tongue:

ytBLp2.png

βρε κοριτσια πειτε μου την γνωμη σας,ο παντος ή ο μαστρομηνας ειναι καλυτερος,αν εχετε ακουσει κατι θα με βοηθουσατε,εδω στην θεσ/νικη οι γνωστες μου λενε καλα λογια για τον μαστρομηνα.icon7.gificon7.gificon7.gif

Ούτε στον έναν θα πήγαινα, ούτε στον άλλο.

Τα καλύτερα λόγια τα έχω ακούσει για τον Μαντούδη (ΓΕΝΝΗΜΑ) και για τον Γιάνναρη (Embryoart).

Οι κοπέλες που έχουν πάει σ' αυτούς τους δύο, πίνουν νερό στ' όνομά τους.

Τα πολύ μεγάλα και πολύ γνωστά κέντρα να τα αποφεύγεις, γιατί πλέον δεν ασχολούνται εξατομικευμένα με την κάθε περίπτωση, ενώ σ' αυτά τα δύο που σου λέω, είναι μικρά κέντρα και βλέπουν κάθε ζευγάρι ως ξεχωριστή περίπτωση και δρουν αναλόγως.

Να σημειώσω ότι δεν έχω κάνει εξωσωματική αλλά, επειδή σκέφτομαι ότι ίσως χρειαστεί να κάνω, έχω κάνει μια έρευνα, έχω ρωτήσει πολλές απόψεις και έχω καταλήξει εκεί.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...