Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

το απογευμα θα παρω τηλ τον δικο μου τον γιατρο να τον ρωτησω κ θα σου πω γιατι μου φαινεται πολυ περιεργο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κριστι μου καλα εκανες καθαρισες το σπιτι αλλα δεν πρεπει να κουραζεσε να αφηνεις μονο την γυναικα που φωναζεις να κανει τις δουλειες

Η γυναιακα τα εκανα, εγω καθομουν σε μια καρεκλα και πεταγα αβερτα οτι δεν ηθελα!!!!

Γεια σου Κριστι, ακους τι λεει το Ανδριανάκι να μην κουράζεσε καθόλου!!!!! αντε τωρα μην σε μαλώσω...

Δεν κουραζομαι, μην με μαλωσεις μαγδουλα ;)

Γιάυτο εφερα την κοπελα, να ναι καλα με βοηθησε αφανταστα

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Δεν έκανα!!! Αν μπορεις και του εχεις θαρρος σε παρακαλώ ρωτησε τον γιατι κοντευω να τρελαθω!!! Γινετε με 37 βαθμους και λιγα καφέ (ελάχιστα μονο στο σκουπισμα) να θεωρησω οτι μου ηρθε περιοδος!!!

Αυριο θα παω στο Νοσοκομειο θα ρωτησω εκει εναν εξαιρετω γιατρο να μου πει την γνωμη του!!!! Ενταξη εγκυος δεν ειμαι αφου ενδομητριο (οπως λεει εχω λεπτο) η περιοδος που ειναι???? και γιατι εχω ακομη θερμοκρασία 37- 36.8 πανω απο το φυσιολογικό μου που ειναι το 36.5 εδω και 3 μηνες που παιρνω θερμοκρασια????

και γιατι ειμαι ακόμη πρησμένη και ποναει η κοιλιά μου??? Αυτο ειναι θελω συντηρηση χαλασα πάλι!!! Θελω διακοπές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

εγώ φταίω που νοιάζομαι....

.. Σας χαλάει δηλαδή το καρπουζάκι του Θεού; Δροσερό, καλοκαιρινό, χωρίς θερμίδες και με ωραίο χρώμα!!

Αχ! Μου.......μύρισε τώρα!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

IchNp3.png

Δεν έκανα!!! Αν μπορεις και του εχεις θαρρος σε παρακαλώ ρωτησε τον γιατι κοντευω να τρελαθω!!! Γινετε με 37 βαθμους και λιγα καφέ (ελάχιστα μονο στο σκουπισμα) να θεωρησω οτι μου ηρθε περιοδος!!!

Αυριο θα παω στο Νοσοκομειο θα ρωτησω εκει εναν εξαιρετω γιατρο να μου πει την γνωμη του!!!! Ενταξη εγκυος δεν ειμαι αφου ενδομητριο (οπως λεει εχω λεπτο) η περιοδος που ειναι???? και γιατι εχω ακομη θερμοκρασία 37- 36.8 πανω απο το φυσιολογικό μου που ειναι το 36.5 εδω και 3 μηνες που παιρνω θερμοκρασια????

και γιατι ειμαι ακόμη πρησμένη και ποναει η κοιλιά μου??? Αυτο ειναι θελω συντηρηση χαλασα πάλι!!! Θελω διακοπές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω θα σου προτινα να κανεις μια χοριακη ή εστω να παρεις μια δευτερη γνωμη.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

μην σε ακουσει η τουντσ οτι θες μοχιτο η αναψικτικο την εβαψες!!!!

θα τον παρω τηλ το απογευμα την θερμοκρασια την παιρνεις πριν σηκωθεις?γιατι μετα δεν μετραει!ποτε ηταν να σου ερθουν?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

νικακι κατσε σε παρακαλω στην αλλη ξαπλωστρα εδω μου κοβεις τον ηλιο!!!!μου πιανεις σε παρακαλω το μοχιτος μου?

(κ εδω ειναι που τηλεφωνει η τουντς κ λεει κοριτσια μηηηη εχει πολυ ζαχαρη μεσα)κ μας χαλαει το ονειρο καταλαβες!!!!!)

Βρε σεις?? Με τις κοιλιές τούρλα μοχίτος θα πίνετε???:tongue: Κάνα χυμούλι και πολύ σας είναι!!!:mrgreen:

IchNp3.png

Η γυναιακα τα εκανα, εγω καθομουν σε μια καρεκλα και πεταγα αβερτα οτι δεν ηθελα!!!!

Δεν κουραζομαι, μην με μαλωσεις μαγδουλα ;)

Γιάυτο εφερα την κοπελα, να ναι καλα με βοηθησε αφανταστα

Και γω ψάχνω για γυναίκα.. :confused: Κορίτσια από Αθήνα έχετε καμία καλή να μου συστήσετε??

IchNp3.png

Την παιρνω το πρωι πριν σηκωθω και ηταν να μου ερθουν σημερα γιατι καταλαβα ωορηξια 12 Απρ και οντως επεσε η θερμοκρασια μου και μετα ανεβηκε 36.7 και 36.9 και εμεινε 36.9 με 37.0 ολες αυτες τις μερες!!!!!

Τελος παντων κατι θα ξερει ο ανθρωπος αφου ειδε λεπτο ενδομητριο!!!!

Εγω θα παω θαλλασα και θα πινω φραπεδακι που εχω να πιω και 3 μηνες!!!!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

πεστα ρε κριστι κ γω αυτο λεω δεν μου φαινονται λογικα αυτα που λεει αυτος κ μενα προχθες εκεινος ο βλαμενος μου ειπε οτι εχω ανωμαλιες στην μητρα κ πολλα ινομυωματα κ του λεω μα γιατρε πριν 10 μερες ηταν ο τελευταιος υπερυχος κ η υστερογραφια ηταν καθαρη μονο ενα ινομυωμα βρεθηκε στην εξεταση κ εξω απο την μητρα κ μου λεει εγω τον δικο μου υπερυχο βλεπω κ οταν του ειπα να δει κ το cd με την υστερογραφια που εκανα αρνηθηκε στην αρχη κ μετα το εβαλε κ αυτος παλι τα εβλεπε λεει μεχρι να δω ποσο μα....κας ηταν μου εφυγε η μιση ζωη μου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...