Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, LioPh79 είπε:

από τον Δεκέμβριο παίρνω προβιοτικά, η λήψη έγινε αρχές Μαρτίου και μόνο 24%, καταλαβαίνω ότι ο εντερόκοκκος νίκησε. άρα θα προχωρήσεις χωρίς να ελέγξεις ξανά καταλαβαίνω, αγανάκτησες φαντάζομαι και εσύ, και λογικό μου φαίνεται.

Θα πάω αύριο για να κάνω καλλιέργεια αλλά αν έχω πάλι δεν μπορώ πάλι αντιβίωση ,θα δω τι θα με πει ο εξωματιστης

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Αν τις κάνω εξω και δεν παω στο Νοσοκομείο ποσο λέτε να κοστίζουν???

κανα 100 ευρω σιγουρα.....αναλογως τι θα σου γραψει.....

vasdeli θα κανετε παρτακι??τρελενομαι για παιδικα παρτυ κανω μεγαλες ετοιμασιες στα παρτυ της κορης μου!και παντα με θεμα...την τελευταια φορα βεβαια δεν της εκανα κατι ιδιαιτερο γιατι δεν ημουν καλα αλλα όλες τις αλλες φορες τα γενεθλια τα προετοιμαζω 2-3 μηνες πριν...

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει να το χαίρεσε και ότι επιθυμεις!!!!

Τι δώρο του πήρες????

Ευχαριστώ!!!! Θα πάμε για δωράκι με την κόρη μου μετά την δουλειά. Ο ίδιος θα γυρίσει αργότερα, κατά τις 4!

vasdeli θα κανετε παρτακι??τρελενομαι για παιδικα παρτυ κανω μεγαλες ετοιμασιες στα παρτυ της κορης μου!και παντα με θεμα...την τελευταια φορα βεβαια δεν της εκανα κατι ιδιαιτερο γιατι δεν ημουν καλα αλλα όλες τις αλλες φορες τα γενεθλια τα προετοιμαζω 2-3 μηνες πριν...

Σήμερα θα κόψουμε τούρτα στα προνήπια. Πάρτυ θα τους κάνουμε μέσα στον Μάιο μιας και γιορτάζει και η κόρη μου 5 Μαίου(Ηλέκτρα-Ειρήνη είναι)!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ευχαριστώ!!!! Θα πάμε για δωράκι με την κόρη μου μετά την δουλειά. Ο ίδιος θα γυρίσει αργότερα, κατά τις 4!

Σήμερα θα κόψουμε τούρτα στα προνήπια. Πάρτυ θα τους κάνουμε μέσα στον Μάιο μιας και γιορτάζει και η κόρη μου 5 Μαίου(Ηλέκτρα-Ειρήνη είναι)!:P

μια χαρα!!!!θα εχει ανοιξει και ο καιρος τελεια!

προνηπιο παει?εμενα ειναι γεννημενη το 2004 Δεκεβρη και παει νηπιο (ειναι η πιο μικρη μεσα στην ταξη και εχουμε ενα θεμα)

Διαφημίσεις

μια χαρα!!!!θα εχει ανοιξει και ο καιρος τελεια!

προνηπιο παει?εμενα ειναι γεννημενη το 2004 Δεκεβρη και παει νηπιο (ειναι η πιο μικρη μεσα στην ταξη και εχουμε ενα θεμα)

Ναι, προνήπιο πάει!

Πολύ ωραίο ονομα το Ηλέκτρα!!!!!

Είναι της μητέρας μου που είχε προοδευτική νονά....

qwlrp3.png

Καλημέρα κορίτσια!:P

Vasdelaki να τον χαίρεσαι το γιόκα σου. Να είναι γερός και καλότυχος!:P

Magdoula μου δεν πειράζει! Κανόνισε εσύ σούπερ διακοπές και θα έρθει το ζουζούνι χωρίς να το καταλάβεις!;)

Mariaefaki μου μωρουδίλα μου μυρίζει:mrgreen:! Κάντο το τεστ καλό μου να χαρούμε και επίσημα!:tongue:

Το ιπποκαμπάκι τί έγινε? Χάθηκε και μας άφησε σε αγωνία!!:confused:

Οι υπόλοιπες που είστε καλέ??:tongue:

IchNp3.png

Ευχαριστώ πατουσίτσα μου!:D

Κι εσύ με το καλό το μπεμπέ!

qwlrp3.png

Magdoula μου δεν πειράζει! Κανόνισε εσύ σούπερ διακοπές και θα έρθει το ζουζούνι χωρίς να το καταλάβεις!;)

Mariaefaki μου μωρουδίλα μου μυρίζει:mrgreen:! Κάντο το τεστ καλό μου να χαρούμε και επίσημα!:tongue:

Το ιπποκαμπάκι τί έγινε? Χάθηκε και μας άφησε σε αγωνία!!:confused:

Οι υπόλοιπες που είστε καλέ??:tongue:

θα κανω λιγο υπομονη κουκλα μου....ο μεγαλυτερος κυκλος μου ειναι 29 ημερων σημερα ειναι 28 ημερα (την προηγουμενη ειχα αδιαθετησει στις 26 ημερες) αν και αυριο δεν ερθει τοτε θα το κανω....!!δεν θελω να φαω τα μουτρα μου........αλλωστε οσο δεν ερχετε ελπιζω!!χαχα!!

τωρα αν μου την δωσει και παρω το τεστ θα το μαθετε!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Χρόνια πολλά στο ζουζούνι σου vasdeli!!!

Σούζυ!!! ξέρω ότι δεν τρως. Αφού κι εγώ το ίδιο παθαίνω.

Μάγδα κάθε εμπόδιο για καλό. Τον άλλο μήνα. Ηθικό ακμαίο και προχωράμε!

ΜαριαΈφη μου αρέσει που μας κρατάς σε γλυκιά αγωνία. Έχει κι αυτό τη γοητεία του! (αλήθεια το λέω.. γιατί με αγριοκοιτάτε; )

πατουσίτσα! εσύ έχεις τις αναγούλες, εγώ σηκώθηκα τη νύχτα κι έκανα εμετό... Από συμπαράσταση ή από τα αγαπημένα μου χαπάκια άραγε; (Angela ακούς; Εμετό έκανα χθες :wink: )

ιπποκαμπάκι ένα σου σημάδι μόοοοοοονο!!!!

Τουντσ μου μην παθεις νευρική ανορεξία θα τα χασεις τα κιλάκια!!!!

ΧΙΧΙΧΙ σε κοροιδευω!!!! Γιατι εκανε εμετούλη????

Κοριτσια σταματησα την μιζερια μου ντυνομαι και παω να μου γραψει ο γιατρος τις ορμονικές!!! Με λένε Μαγδα και είμαι καλά!!!!! Ηθικο ακμαιότατο και αλλα τετοια, και τον αλλο μηνα θα εχουμε τα ιδια, γιατι πως να το κάνουμε ειμαι αγχωδης χαρακτήρας!!! Ετσι ειμαι εγω....

φιλάκια κατα τις 2 θα ειμαι πισω (θα αργησω παω σε άλλη πόλη κοντα στην Vasdeli που ξεκινάει απο Κομ και τελιωνει σε νη)

Ιπποκαμπάκι ελπίζω όλα καλά!!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Σούζυ!!! ξέρω ότι δεν τρως. Αφού κι εγώ το ίδιο παθαίνω.

Μάγδα κάθε εμπόδιο για καλό. Τον άλλο μήνα. Ηθικό ακμαίο και προχωράμε!

ΜαριαΈφη μου αρέσει που μας κρατάς σε γλυκιά αγωνία. Έχει κι αυτό τη γοητεία του! (αλήθεια το λέω.. γιατί με αγριοκοιτάτε; )

πατουσίτσα! εσύ έχεις τις αναγούλες, εγώ σηκώθηκα τη νύχτα κι έκανα εμετό... Από συμπαράσταση ή από τα αγαπημένα μου χαπάκια άραγε; (Angela ακούς; Εμετό έκανα χθες :wink: )

ιπποκαμπάκι ένα σου σημάδι μόοοοοοονο!!!!

Αχ βρε αφεντικούλι μου.. Τι έπαθες πάλι και συ? Πότε τελειώνουν αυτά τα χαπάκια παιδάκι μου να ηρεμήσεις επιτέλους?:confused: Εκτός κι αν είναι η ίωση της Angela! Λες να σου την έστειλε η αθεόφοβη?:mrgreen:

IchNp3.png

49.gif

κοριτσάκι μου να το χαίρεσαι να το δεις όπως επιθυμείς πάντα γερό και καλότυχο!!!

Ευχαριστώ Angela μου. Εύχομαι γρήγορα να ξαναγίνεις μανούλα.

Καλημέρα κορίτσια!!!!

!!!!

Ευχαριστώ κοπέλα μου.....σύντομα κι εσύ μανούλα!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...