Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

η ορεξη σου...?δωσε ενα γλυκο φιλακι στην κοιλιτσα σου απο μενα...

εγω καλα ειμαι,πολυ καλα θα ελεγα...

χθες μου ελεγε ο αντρας μου ποσο καλα ειμαστε τωρα,χωρις αγχος,απολαμβανουμε οτι θελουμε και κυριως ο ενας τον αλλο...

θελω παρα πολυ αυτη η κατασταση να συνεχιστει και τους επομενους μηνες που θα αρχισουμε τις προσπαθειες!

Η όρεξη μου δεν έχει αλλάξει ευτυχώς! Και να ήθελα να φάω παραπάνω δε θα με άφηνε το στομάχι μου!

Πολύ χαίρομαι που είσαι τόσο χαλαρή και ήρεμη! Είναι το πιο σημαντικό μιας και άμεσα ξεκινάς προσπάθειες και πάλι! Σου εύχομαι έτσι να συνεχίσεις!!;)

IchNp3.png

Η όρεξη μου δεν έχει αλλάξει ευτυχώς! Και να ήθελα να φάω παραπάνω δε θα με άφηνε το στομάχι μου!

Πολύ χαίρομαι που είσαι τόσο χαλαρή και ήρεμη! Είναι το πιο σημαντικό μιας και άμεσα ξεκινάς προσπάθειες και πάλι! Σου εύχομαι έτσι να συνεχίσεις!!;)

ναι...ελα ντε αφου εχεις ναυτιες ειπες πως να σου ανοιξει η ορεξη!

ευχαριστω για τις ευχες...δε θελω να λεω και πολλα πολλα γιατι δεν ξερω πως θα ειμαστε αργοτερα...

ξεκιναω εχοντας στο μυαλο μου τις δικες σας εγκυμοσυνες και χαμογελαω.

Μαγδα παντως για μενα το δικο σου θεμα δεν εχει τελειωσει...κανε μια υπομονη ως αυριο...:o

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Οχι Ιολίτσα, μπορει να μην τον βρηκε ακόμη!!!

Τελικά το κορίτσι που έλεγες εχθές είναι καλά??

Μάγδα μου, είπε ότι το στήθος της είναι πρησμένο σήμερα, οπότε θεωρεί ότι είναι καλά, περιμένει μέχρι να ξαναδεί το γιατρό.

εγω εχω μπερδευτει παλι τιποτα απο ροζ......αυτες οι δυο φορες μονο.........και στο σπιτι τιποτα.......ξαπλωσα φυσικα και τωρα ηρθα γραφειο αλλα χαλαραααα.Σκεφτομαι να παρω τον γιατρο μου αλλα και παλι πιστευω οτι θα μου να κανω χοριακη ή τεστ....

θα περιμενω και αν αυριο δεν θα φανει θα κανω....ουφ!!

εγω εχω μπερδευτει παλι τιποτα απο ροζ......αυτες οι δυο φορες μονο.........και στο σπιτι τιποτα.......ξαπλωσα φυσικα και τωρα ηρθα γραφειο αλλα χαλαραααα.Σκεφτομαι να παρω τον γιατρο μου αλλα και παλι πιστευω οτι θα μου να κανω χοριακη ή τεστ....

θα περιμενω και αν αυριο δεν θα φανει θα κανω....ουφ!!

μα ειναι να μη μπερδευτεις...

μια ερχεται μια φευγει.....εεεεεε μα τι να πεις!αντε μια υπομονη ως αυριο...!θα κανω τα μενταλιστικα μου απο 'δω:

φυγε περιοδος...φυγε περιοδος...φυγε περιοδος.

αααααα...και μην ξεχνας να ξεκουραζεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

μα ειναι να μη μπερδευτεις...

μια ερχεται μια φευγει.....εεεεεε μα τι να πεις!αντε μια υπομονη ως αυριο...!θα κανω τα μενταλιστικα μου απο 'δω:

φυγε περιοδος...φυγε περιοδος...φυγε περιοδος.

αααααα...και μην ξεχνας να ξεκουραζεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χααχαχα πολυ γελασα μενταλιστικα!!!

κανε οτι μπορεις Νικακι μου!!!

δεν θα κουραστω καθολου και μαλιστα το βραυδ μια μακαροναδα στα γρηγορα και υπνο μετα.......

χααχαχα πολυ γελασα μενταλιστικα!!!

κανε οτι μπορεις Νικακι μου!!!

δεν θα κουραστω καθολου και μαλιστα το βραυδ μια μακαροναδα στα γρηγορα και υπνο μετα.......

μπραβο κουκλακι μου και πολυ καλα θα κανεις...

γιατι μπρε ασχημη ειναι η μακαροναδα??απ' τα καλυτερα...χωρις πλακα.

εγω ειχα φτιαξει αρακα απο χθες και σημερα δεν ειχα μαγειρικη,αυριο ομως...:rolleyes: για δωστε καμια ιδεα...

1a0fd6e0b8.png

εγώ έφτιαξα κοτόπουλο κοκκινιστό με κριθαράκι. Κοτογιουβέτσι δηλαδή.. Αλλά με σας τις ακαμάτες που έχω μπλέξει.. Πού να βρω συμπαράσταση.. Άκου μακαρόνια.. Τσ τσ τσ τσ τς τς... :-)

εγώ έφτιαξα κοτόπουλο κοκκινιστό με κριθαράκι. Κοτογιουβέτσι δηλαδή.. Αλλά με σας τις ακαμάτες που έχω μπλέξει.. Πού να βρω συμπαράσταση.. Άκου μακαρόνια.. Τσ τσ τσ τσ τς τς... :-)

μμμ...δεν ειν' κακο....κοτογιουβετσι,ισως να το γυρισω σε μοσχαρογιουβετσι γιατι ο αντρας μου δεν ειναι πολυ fun του κοτοπουλου.απο μενα συμπαρασταση σιγουρα δε βρισκεις....εχω γινει πολυ της καλοπερασης.....:P

Τουντς τα κιλα δε φευγουν δε γινεται τιποτα και δεν τρωω και δε χανω...αχ και μη μου πεις κι εσυ αυτο που ειπε η Βλαχοπουλου ''Σουζει τρως" στην χοντρουλα που ειχεπαει για να της ραψει φορεμα...το θυμασαι??μου'το' πε σημερα μια φιλη και πεθανα στα γελια!!!!δεν τρωω ομως το καημενο,αληθεια!:mad:

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...