Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Μπορεις να την επαναλαβεις αν θες,

Διπλα στον τιτλο παλινδρομες επρεπε να υπηρχε και ο τιτλος ψυχοθεραπεια!!!

βασικα συγχαρητηρια για το μωρακι σου.μου προτειναν μια γυναικολογο λεγοντας τα καλυτερα λογια και ακουγοντας σωστα μετα απο καποιο χρονικο διαστημα αρχισαμε να κανουμε εξετασεις αρχιζωντας απο το συζυγο πρωτα που δεν ειχε τιποτα.μετα απο εναν μεγαλο γολγοθα για μενα και πολλες εξετασεις μακροχρονιες φτασαμε να περασουν 3 χρονια και να ανακαλυψουμε οτι ο αντρας μου επρεπε να κανει επεμβαση κυρσοκηλης για να αποκτησουμε παιδακι.και ετσι εγινε μετα απο 3 μηνες απο την επεμβαση εμεινα το καλοκαιρι εγκυος ξεκινωντας ολα καλα μια ωραια εγκυμοσυνη χωρις ιδιαιτερα προβληματα χωρις ομως να ληξει αισια.παλι απο την αρχη προσπαθειες χωρις αποτελεσμα

με λιγα λογια και χωρις να θελω να σας κουρασω αυτη ηταν η ιστορια μου

Pj2hp3.png

Διαφημίσεις

Ξαναήρθα! Tountsaki σου έστειλα αίτημα στο facebook και στην adnihor επίσης. Είμαι αυτή με το... λαμπρό όνομα και τον παπά στο επίθετο! Νομίζω ότι βρήκα την cristy από τον βιαβόητο κακοποιό, αλλά δε μπορώ να της στείλω. Τις υπόλοιπες ακόμη τις ψάχνω!

vasdeli έχεις την ίδια φωτογραφία με το avatar?

σου απαντάω εγώ για κείνη.. Ναι!! (ίδια φωτό με το άβαταρ)

λαμπρό όνομα και παπά; Αυτό δεν είναι όνομα! ιερό μυστήριο είναι!!

σου απαντάω εγώ για κείνη.. Ναι!! (ίδια φωτό με το άβαταρ)

λαμπρό όνομα και παπά; Αυτό δεν είναι όνομα! ιερό μυστήριο είναι!!

τουντσάκι μου μάλλον είσαι καλήτερα για να κάνεις και αστειάκια;)

Διαφημίσεις

Τουντς, εγώ έπαιρνα για 2 κύκλους όλη τη ροδέλα των χαπιών. Ξεκίνησα αμέσως μετά την απόξεση το πρώτο κουτί. Όταν τελείωσε περίμενα 2-3 μέρες , είδα περίοδο και αφού αυτή τελείωσε άρχισα το δεύτερο κουτί.

Μου φέρνανε φοβερό πρήξιμο, κατακράτηση και κατάθλιψη...

Εγώ θα έλεγα το αντίθετο! Έχεις κατάθλιψη γιατί παίρνεις τα χάπια, αλλά γιατί τόσα πολλά ρε κούκλα μου!

Σε θυμάμαι, σε θυμάμαι...

Δεν ξέρω.. Τόσα μου είπε, τόσα παίρνω. Για να φτιάξει η πληγή μετά την αφαίρεση της ινώδης βλακείας.. Θα φτιάξει αυτή και θα χαλάσω εγώ :|

Έχω καταναλώσει ήδη 6 κουτάκια και τα καφέ χάπια που περισσεύουν τα πετάω.. Θα πάρω κι άλλα τώρα για τον άλλο γύρο.. Με βλέπει η φαρμακοποιός και λέει: "Καλώς το κορίτσι το ζουμπουρλούδικο"

ξεχασα να σας πω οτι ολες οι εξετασεις οι δικες μου καλες και ετσι φτασαμε στο σημειο και αλλαξα γυναικολογο και βρηκαμε και το προβλημα του αντρα μου που ελεγξαμε πρωτον και ηταν ολα μια χαρα

Pj2hp3.png

Διαφημίσεις

ξεχασα να σας πω οτι ολες οι εξετασεις οι δικες μου καλες και ετσι φτασαμε στο σημειο και αλλαξα γυναικολογο και βρηκαμε και το προβλημα του αντρα μου που ελεγξαμε πρωτον και ηταν ολα μια χαρα

Εδώ που ήρθες και αποφάσισες να γράψεις θα κολλήσεις εγγυήτιδα .....θα δεις!!;)

θέλει υπομονή και επιμονή(τρε μπανάλ, I know...)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

δεν κάνεις καμία εξέταση και εσύ στον καινούριο γυναικολόγο?

A!!!! Aυτό είναι άδικο πατούσα μου....

Θέλω φωτό!!!:(

Έβαλα τη μία και μοναδική που έχω σ'αυτό το pc. Τις υπόλοιπες σιγά σιγά. Είμαι και γω....ξανθιά βρε κορίτσια πόσες πληροφορίες πια να αντέξει ο εγκέφαλος μου μαζεμένες:tongue:

IchNp3.png

εγώ πάντως μέιλ με αίτημα της λαμπρής με τον παπά δεν πήρα ακόμα.. Μπας και το στειλες αλλού; Είπαμε εγώ είμαι της κατηγορίας: οικοδομικά υλικά

Eμείς γίναμε φίλες αλλά δεν την είδα!!! Δεν έχει βάλει φωτό ακόμη!!! Σνιφ, κλαψ!:|

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...