Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημέρα! Angela δεν είσαι η μόνη με κιλά.. Οι φωτογραφίες (τουλάχιστον οι δικές μου) είναι περσινές.. Φετινές με τα συν 9 δεν έχω βγάλει.. (και δεν θα βγάλω φυσικά :wink: )

patousitsas μη φύγεις... Εδώ να μείνεις που λέει και το τραγουδάκι... Και ψάξε στις φίλες της Adnihor στο fb για την Αναστασία και κάνε με φίλη (να μη φορτώνω τη vasdeli) Από το γραφείο δεν έχω πρόσβαση στο fb.

Διαφημίσεις

καλημέρα! Angela δεν είσαι η μόνη με κιλά.. Οι φωτογραφίες (τουλάχιστον οι δικές μου) είναι περσινές.. Φετινές με τα συν 9 δεν έχω βγάλει.. (και δεν θα βγάλω φυσικά :wink: )

patousitsas μη φύγεις... Εδώ να μείνεις που λέει και το τραγουδάκι... Και ψάξε στις φίλες της Adnihor στο fb για την Αναστασία και κάνε με φίλη (να μη φορτώνω τη vasdeli) Από το γραφείο δεν έχω πρόσβαση στο fb.

εχθες μεχρι τις 12:00 εβλεπα τα βιντεακια που εχεις στην τν.ωραια ειναι αυτα που κανεις αλλα θελει μεγαλη υπομονη βρε παιδακι μου.:P:p:p

η υπογραφή, φαίνεται κάτω από τα μηνύματα που δημοσιεύεις. Δεν είναι ανάγκη να πάμε να ψάξουμε.. Μήπως δεν έκανες save ;

πηγα στην επεξεργασια υπογραφης ,και εκανα ανεβασμα της φωτο ,φορτωσε και τωρα την βλεπω,βρε μηπως δεν τα αναγνωρισατε?ειναι μια μπεζ φωτο με τρια εμβρυα:confused::confused:

εχετε δικιο κατι δεν κανω καλα,εσεις δεν μπορειτε να δειτε την υπογραφη μου,αν καταλαβα καλα,πως μπορω να σας το στειλω πμ,οπως εκανε η ανδριανα με το φορεμα το μπλε.

εχθες μεχρι τις 12:00 εβλεπα τα βιντεακια που εχεις στην τν.ωραια ειναι αυτα που κανεις αλλα θελει μεγαλη υπομονη βρε παιδακι μου.:P:p:p

μου αρέσει να βουτάω στις κόλλες και στα χαρτιά.. Το απολαμβάνω. Εϊδες λοιπόν τι φίρμα είμαι εεε? :-)

πηγα στην επεξεργασια υπογραφης ,και εκανα ανεβασμα της φωτο ,φορτωσε και τωρα την βλεπω,βρε μηπως δεν τα αναγνωρισατε?ειναι μια μπεζ φωτο με τρια εμβρυα:confused::confused:

Αφού τη βλέπεις, κάνε υποβολή, save, (δεν θυμάμαι τι λέει) και μετά θα φανεί αυτόματα σε κάθε μήνυμά σου. Προς το παρόν δεν φαίνεται τίποτα.

Διαφημίσεις

πίνακας ελέγχου, επεξεργασία υπογραφής, (κάτω κάτω λέει ανέβασμα από το computer σου) την βρίσκεις, πατάς ανέβασμα και μετά αποθήκευση υπογραφής..

για μπες στο προφιλ μου σαν να βλεπω κατι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...