Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , little miracle είπε:

καλα αν εχεις ηδη πολλες βλαστοκυστες και δεν εχεις κανει ετ, μην προκαταβαλεις. ειδικα αν ειναι κ καλες, ολα καλα θα πανε. κι εφοσον δεν εχει θεμα και το σπερμα, αυτο σημαινει οτι μια χαρα λειτουργησαν και τα ωαρια σου και το σπερμα. δεν εχει να σε αγχωνει κατι, εφοσον εφτασες ως εδω. το πριν ειναι το ζητημα. εγω παντως που εκανα και γυμναστικη εντατικα (και ζορικα πραγματα, δεν πηγαινα δηλαδη για ενα τζοκινγκ), ποτε δεν ειδα διαφορα. δεν νομιζω να παιζει κανενα ρολο στο ΣΠΩ. 

Ναι ναι, δεν έχω κάνει ετ ακόμη. Ξεκίνησα χθες duphaston για να μου έρθει περίοδος, γιατί ξεφεύγει πάλι το πράγμα, μπας και ξεκινήσουμε επιτέλους προετοιμασία. Οπότε, θα δούμε και στην πράξη τι γίνεται!

Απλά κάποια στιγμή μου είχε πει μια γυναικολόγος να δοκιμάσω με γυμναστική. Ίσως είναι πιο σημαντικό το φυσιολογικό βάρος βέβαια.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου!

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

christy!!!! γιούπιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! Δόξα τω ΘΕώ!!!

Λοιπόν είστε όλες κούκλες!!!! Φτου φτου φτου!!!!

Τα σχόλιά σας στις φωτογραφίες μου δεν τα είδα ακόμα.. Πάω να φάω τώρα και θα ξαναμπώ μετά..

ιόλη, άντζελα και μάγδα σας έστειλα πμ για να με κάνετε φίλη σας! :-)

Η αληθεια ειναι οτι στην δεν την ειδα να αναβοσβηνει και αγχωθηκαμε και οι δυο. Αφου μου την εδειξε και μετα ηρεμησα και εβλεπα μεχρι τις βαλβιδες...

Ειμασταν πολυ συγκρατημενοι θα ελεγα. Χαρηκαμε αλλα επικρατει συγκρατημενη αισιοδοξια....

Ο γιατρος ηθελα να με δει σε δυο βδομαδες και του λεω "Θελετε να με δειτε την επομενη Τεταρτη αλλα δεν το εχω συνειδητοποιησεις ακομη!" "Ε καλα αν ειναι ετσι ελα τοτε την επομενη Τεταρτη!" λεει ο καημενος!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Εγώ πάλι σκέφτηκα το εξής: Αν στο επίθετό σου αντικαταστήσουμε το λ με ρ...τι έχουμε, τι έχουμε; Εναν διαβόητο κακοποιό!! Χε,χε!!!

Ευστοχη η παρατηρηση σου!αλλαζει ο τονος βεβαια, το δικο μου τονιζεται στην δευτερη συλλαβη ενω του περιβοητου στην πρώτη! Οταν ειχα τρακαρει οι γονεις μου λιγο εξω απο την Καβαλα, δεν ακουσαν καλα το ΕΚΑΒ το επιθετο και εφτασε με αστυνομια γιατι νομιζαν οτι επιασαν τον κακοποιο!!! :confused::confused::confused:

Λοιπόν, από τις φίλες της Βασδέλι και από το γεγονός ότι σχολιάζετε το επίθετο της Κρίστυ, ανακάλυψα ποια είναι η Κρίστυ και της έστειλα αίτημα φιλίας στο φέιςμπουκ.

Σου εκανα accept! ολες κορμαρες ειστε μονο εγω ειμαι ζουμπουρλου....

Έτσι, είναι Βασδελάκι μου καλό. Τη βρήκα την κουκλάρα την Κρίστυ, βρήκα και την Αδριανούλα (άλλη κουκλάρα αυτή) και έτσι τώρα ανακάλυψα ότι τρεις φίλες από το τόπικ παλλίνδρομες είστε ξανθιές:D:D:D

Η εκδικηση της ξανθιας....

θα με καταλαβετε αμεσως απο το ονομα!!!!!

εχεις πμ!

Διαφημίσεις

εγκληματίας κουλτουριάρα και μαγκιόρα... Τι άλλο θα ακούσω!!

Έχετε χάρη που ακόμα δεν σας έχω δει...

Θα σας δω και θα σας φτιάξω εγώ...

εχεις ενα στυλακι που μ'αρεσει,το στυλ σου δειχνει γυναικα με ταλεντο και δημιουργια,ασε που ειδα τις δημιουργειες και μ'αρεσαν πολυ.τα σκουλαρικια με το κοριτσακι και το δαχτυλιδι που φορας.:P:p:p

Διαφημίσεις

Σε ειδα!!!!

Κορμάρα!!!!! Καλα φοβερες οι φωτο!!!!

Μετα και την τριτη αποβολη εχω 5 κιλα που μου εμειναν αναμνηστικα και δεν φευγουν με τιποτα, ηρθαν και με αγαπησαν.

Τωρα βεβαια δεν ειναι ωρα για διαιτες. Τουλαχιστον να μην παρω κι αλλα. Και μετα την εγκυμοσυνη θα τα χασω που θα μου παει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...