Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , LioPh79 είπε:

καλησπέρα, μετά από τα αποτελέσματα για μικροβίωμα της μήτρας θα ήθελα κάποιες πληροφορίες . βρέθηκε εντερόκοκκος 68% και γαλακτοβάκιλοι μόνο 24%. σημειώνω εδώ ότι έπαιρνα γαλακτοβάκιλους προφανώς τσάμπα γιατί υπήρχε εντερόκοκκος. πρέπει να πάρω αντιβίωση (ποια , πότε και πώς ακόμα δεν ξέρω) και φυσικά προβιοτικά .

μας έχουν μείνει δύο βλαστοκύστες , η μία δυστυχώς κατέληξε σε βιοχημική άδικα, ίσως να οφειλόταν στα παραπάνω αποτελέσματα ίσως και όχι. αυτό που με έχει τρελάνει είναι  ότι θα καθυστερήσουμε κι άλλο, ίσως 4-5 μήνες , από όσα καταλαβαίνω.

έχω κουραστεί πολύ. σκέφτομαι να πάμε να τα βάλουμε έτσι , από την άλλη φυσικά η λογική μου  λέει ότι θα ήταν σκέτη αυτοκτονία αυτό και καλύτερα να περιμένω. έχει κάποια ανάλογη εμπειρία με αντιβιώσεις για εντερόκοκκο;  πόσο καιρό κράτησε η θεραπεία και προχωρήσατε σε μεταφορά , με επιτυχία ή όχι;

Καλησπέρα κορίτσι μου εγώ αποδέχομαι από Ιανουάριο στην αρχή ecoli παίρνω αντιβίωση μετά πηγαίνω εντεροκοκκος και ουρεοπλασμα πάλι αντιβίωση ,δεν πήγα ακόμα να δω αν καθάρισα αλλά και άλλη αντιβίωση δεν πρόκειται να πάρω ,πλακώσουν στα προβιοτικα πιστεύω ότι μόνο καλό κάνουν 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

βασντελι εχεις πολυ ομορφα ματια

:oops::oops::oops::-P

Δεν ειχα κανει ποτε τον συνειρμο οτι το επιθετο μου παραπεμπει σε οικοδομικα υλικα.....Το επιθετο μου πηρε καινουρια διασταση!!!! χιιχιχιχχι

Εγώ πάλι σκέφτηκα το εξής: Αν στο επίθετό σου αντικαταστήσουμε το λ με ρ...τι έχουμε, τι έχουμε; Εναν διαβόητο κακοποιό!! Χε,χε!!!

και εγω ετσι την ειχα φανταστει την vasdeli!

christy εισαι κουκλα!!!!!!!!

και απο οτι βλεπω σε καμμια μας δε αρεσουν τα ταξιδια α παπαπα!!!

Τρελαίνομαι για ταξίδια!!! Τώρα ετοιμάζω ένα υπερατλαντικό αν όλα πανε καλά!

αυτα βλεπω κ θα με βαρεσει εγκεφαλικο εγω το πιο μακρυα που εχω παει ειναι το χωριο μου στην ορετιαδα τελος θα ζητησω διαζυγιοοοοο

Καλε κοπελιά, εβρίτισσα είσαι κοπέλα μου; Στο τέλος θα βγούμε και γνωστες!!! Εδώ Αλεξανδρούπολη!!

βασδελι εισαι και ταξιδιαρα μου φαινεται οτι ειμαστε και συμπατριωτισσες-αλεξ/πολη.

.

Θα τρελαθούμε εντελώς!!!! Ναι ιπποκαμπάκι μου, από Αλεξανδρούπολη είμαι! Κι εσύ; Καλέ, τι ζητάς στην Θεσ/νίκη;

καλησπερα και απο εμένα!!!

ο πυρετός απτόητος με 4 depon1000 την βγάζω την ημέρα. Ψήνομαιιιιιιιιιι:oops:

μερικές σας βρήκα στο fb όσες δεν έχετε add στείλτε μου pm;)

Περαστικά κοπέλα μου!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλα όλες γίνατε φιλες στο fb και εγω τπτ????

Πειτε μου οτι πεζετε και ψαρακια και δεν μου το εχετε πει ακόμη!!!!

εχω πάει πολές φορες Αλεξ/πολη ειναι πολύ ωραία πόλη!!!!:tongue:

Aggela περαστικά σου κοπέλα μου!!!

christy περιμένουμε νέα σου!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλα όλες γίνατε φιλες στο fb και εγω τπτ????

Πειτε μου οτι πεζετε και ψαρακια και δεν μου το εχετε πει ακόμη!!!!

εχω πάει πολές φορες Αλεξ/πολη ειναι πολύ ωραία πόλη!!!!:tongue:

Aggela περαστικά σου κοπέλα μου!!!

christy περιμένουμε νέα σου!!!!

Εμείς Μαγδούλα μου θα μείνουμε παρέα.:rolleyes: Τώρα που όλες τους έγιναν φίλες στο facebook εμάς σιγά μη μας ξαναπαίξουν!!:tongue:

IchNp3.png

Λοιπόν, από τις φίλες της Βασδέλι και από το γεγονός ότι σχολιάζετε το επίθετο της Κρίστυ, ανακάλυψα ποια είναι η Κρίστυ και της έστειλα αίτημα φιλίας στο φέιςμπουκ.

Διαφημίσεις

Εμείς Μαγδούλα μου θα μείνουμε παρέα.:rolleyes: Τώρα που όλες τους έγιναν φίλες στο facebook εμάς σιγά μη μας ξαναπαίξουν!!:tongue:

Εσύ κανονικά πρέπει να πας με τις εγκυούλες....τι ζητάς εδώ καλή μου;

Δε σε διώχνω, μόνο να....

δεν παίζει να είσαι ακόμη στις παλίνδρομες....όλα θα σου πάνε καλά!:-P

qwlrp3.png

Λοιπόν, από τις φίλες της Βασδέλι και από το γεγονός ότι σχολιάζετε το επίθετο της Κρίστυ, ανακάλυψα ποια είναι η Κρίστυ και της έστειλα αίτημα φιλίας στο φέιςμπουκ.

Νιώθω κάτι σαν συνδετικός κρίκος ρε παιδάκι μου!:tongue::tongue:

qwlrp3.png

Νιώθω κάτι σαν συνδετικός κρίκος ρε παιδάκι μου!:tongue::tongue:

Έτσι, είναι Βασδελάκι μου καλό. Τη βρήκα την κουκλάρα την Κρίστυ, βρήκα και την Αδριανούλα (άλλη κουκλάρα αυτή) και έτσι τώρα ανακάλυψα ότι τρεις φίλες από το τόπικ παλλίνδρομες είστε ξανθιές:D:D:D

Έτσι, είναι Βασδελάκι μου καλό. Τη βρήκα την κουκλάρα την Κρίστυ, βρήκα και την Αδριανούλα (άλλη κουκλάρα αυτή) και έτσι τώρα ανακάλυψα ότι τρεις φίλες από το τόπικ παλλίνδρομες είστε ξανθιές:D:D:D

Ναι, ναι....φτου μας!:D

Πώς πάει η αλλαγή στην δουλειά;

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Ναι, ναι....φτου μας!:D

Πώς πάει η αλλαγή στην δουλειά;

Αχ, Βασδελάκι, τελικά η αλλαγή δεν έγινε. Κρίμα, γιατί έμαθα ότι θα πήγαινα σε πολύ καλύτερη και πολύ κυριλέ θέση αλλά την άλλη μέρα τα δεδομένα ξανάλλαξαν και έγινε η κατάσταση όπως ήταν πριν, οπότε παραμένω στη θέση μου. Μεγάλη γκαντεμιά ρε παιδί μου, μια φορά μου έκατσε κι εμένα λόγω της αξίας μου ως υπαλλήλου και ως ανθρώπου να πάω στα μεγάλα "σαλόνια" αλλά δυστυχώς.

Σου στέλνω π.μ. να σου εξηγήσω.

Λοιπον τα νεα εχουν ως εξης....

Το φασολακι μεγαλωνει και χτυπουσε και η καρδια του!

So far so good! Και ο Θεος βοηθος!!!

Μολις ηρθα εκανα και εναν εμετο για να μαθω! χιχιχιχ

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...