Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια,ποια απεμεινε για το fb? εγω εχω την βασδελι,ανδριανα,μαριαεφη,τουντ,κριστυ ,τα καναμε τοσο γρηγορα που δεν σας ειδα και καλα.

βασδελι εισαι και ταξιδιαρα μου φαινεται οτι ειμαστε και συμπατριωτισσες-αλεξ/πολη.

μαριαεφη παραλιγο και θα σε περνουσα για αδερφες με την κορη σου,τι κανεις εκει στην κρητη,γιατι μποτοξ δεν μου κανει.

τουντ,καμια σχεση,σε φανταζομουν αλλιωτικη.ψιλοκουλτουριαρα μου κανεις.ισχυει?

καλα η ανδριανα μας κοπελαρα.

Διαφημίσεις

ippokampaki μου φαινεται ζητας κοπλιμεντα αφου εισαι κουκλα παιδι μου αλλα κ η κριστη ειναι κουκλακι

τουντς εσενα δεν σου λεω χαχαχαχαχαχα

εν το μεταξυ κοριτσια ειδατε μαγκια η πως την λενε πως την λενε κατσε να θυμηθω γιατι κυκλοφορει με πολλα ονοματα σαν τους εγκληματιες τελευταια α!ναι η τουντς

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

χαχαχαχαχα εμενα με εχεις δει κ κραταω την πρωτη εντυπωση χαχαχαχα

ναι σιγά.. Με την μπλε τουαλέτα κι εγώ θεά θα ήμουνα... Θα σε δω σε άλλη φωτό και μετά θα αποφανθώ.. :rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...