Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Myrainbowbaby είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!! Παρακαλώ τη βοήθειά σας!!! Αδιαθετησα σήμερα πρώτη μέρα και μόλις γύρισα από υπέρηχο με 6 καταβολές και χαμηλή ΑΜΗ. Ο γιατρός προτείνει έναρξη σήμερα βράδυ βραχύ πρωτόκολλο με 225 gonal και 75 meriofert μαζί με serpafar. Πιστεύει ότι θα βγουν μερικά ωάρια και αξίζει λέει να κάνουμε διέγερση και όχι φυσικό κύκλο. Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι δε θέλει να κάνω αύριο 2η μέρα κύκλου ορμόνες καθόλου. Δηλαδή ούτε fsh ούτε lh τίποτα. Λέει είδε όσα ήθελε να δει στον υπέρηχο. Μα είναι δυνατόν; Να τις κάνω μόνη μου; Δεν ξέρω τι να κάνω. 

Προχωρα με ότι σου λέει ο γιατρός σου γνώμη μου ή ρώτησε τον γιατί δεν θέλει να κάνει ορμονικές 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

εγώ πάντως, όταν ήμουν έγκυος το ήξερα! Δεν είχα συμπτώματα απλώς το ήξερα.. (με μία επαφή παρακαλώ) .. Είχα στείλει μάλιστα κι ένα μέιλ σε μια φίλη για να την έχω για μάρτυρα όταν θα έβγαινα αληθινή.. Κι έτσι έγινε... Για αυτό μη βασίζεσαι στα συμπτώματα.. Αφού πιστεύεις ότι είσαι, είσαι.. Πάει και τελείωσε!!!

Και το όνομά μου. τουντς!!!

Και της άλλης της κοπελιάς, Νικάκι!! :-)

σου βγαζω καπελο......

εγω χαμπαρι.....................δεν ειχα καταλαβει τιποτα...........αχ τι ωραια που ηταν τοτε,η πιο ευτυχισμενη περιοδος της ζωης μοο,θα ξαναρθει ομως!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

τώρα εγώ φταίω; Τουντς!!!! Του ν τς!!! Παρακαλώ!!

Εσύ Νικάκι πού είσαι να με υπερασπιστείς; εεεε;

γελαω μονη μου...αχ καλα που ειμαι μονη εδω........:P:p:p:p

τωρα το ειδα το τουτς.....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχαχα

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

καλα αν ειμαι θα τρελαθω με μια επαφη μονο???γιατι η δευτερη εγινε 2-3 μερες μετα αρα αποκλειεται να ηταν γονιμες αλλα αφου μας ηρθε καναμε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Ενα σπερματοζωάριο αρκει για να γινει το θαυμα!!!!

Και της Του"ν"τς με μια φορα της έκατσε!!!

Και εγω που έκανα για 10 μερες συνεχόμενα για να πετυχω τις γόνιμες τι κατάλαβα???

Να αποκτησω κολπίτιδα!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...