Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , little miracle είπε:

καλα αν εχεις ηδη πολλες βλαστοκυστες και δεν εχεις κανει ετ, μην προκαταβαλεις. ειδικα αν ειναι κ καλες, ολα καλα θα πανε. κι εφοσον δεν εχει θεμα και το σπερμα, αυτο σημαινει οτι μια χαρα λειτουργησαν και τα ωαρια σου και το σπερμα. δεν εχει να σε αγχωνει κατι, εφοσον εφτασες ως εδω. το πριν ειναι το ζητημα. εγω παντως που εκανα και γυμναστικη εντατικα (και ζορικα πραγματα, δεν πηγαινα δηλαδη για ενα τζοκινγκ), ποτε δεν ειδα διαφορα. δεν νομιζω να παιζει κανενα ρολο στο ΣΠΩ. 

Ναι ναι, δεν έχω κάνει ετ ακόμη. Ξεκίνησα χθες duphaston για να μου έρθει περίοδος, γιατί ξεφεύγει πάλι το πράγμα, μπας και ξεκινήσουμε επιτέλους προετοιμασία. Οπότε, θα δούμε και στην πράξη τι γίνεται!

Απλά κάποια στιγμή μου είχε πει μια γυναικολόγος να δοκιμάσω με γυμναστική. Ίσως είναι πιο σημαντικό το φυσιολογικό βάρος βέβαια.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου!

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

μαριαεφι μου σε πληροφορω οτι εμεινα μεσα μεχρι 12.45

αυτο δεν μου λεει κατι ρε Ανδριανα!

η ωρα ειναι ακαταλληλη για επισκεψη και σιγουρα δνε λειτουργουμε καλα μετα απο καποια ωρα!

Διαφημίσεις

Adnihor κι εγώ νομίζω ότι είσαι έγκυος. Και μάλιστα αυτή τη φορά θα πάνε όλα καλά.. Και δεν θα μάθεις ποτέ τι πήγε λάθος τις άλλες φορές.. Αλλά δεν πειράζει ...

Πειράζει;

Και άσε τους γιατρούς να τρίβουν τα μάτια τους!!!

Adnihor κι εγώ νομίζω ότι είσαι έγκυος. Και μάλιστα αυτή τη φορά θα πάνε όλα καλά.. Και δεν θα μάθεις ποτέ τι πήγε λάθος τις άλλες φορές.. Αλλά δεν πειράζει ...

Πειράζει;

Και άσε τους γιατρούς να τρίβουν τα μάτια τους!!!

και εγω εχω μια αισθηση οτι θα ειναι εγκυουλα!!!!

Διαφημίσεις

Είτε είσαι έγκυος είτε δεν είσαι πρέπει να δεις τι θα κάνεις με τον γιατρό...

Ακόμη περισσότερο σε περίπτωση που είσαι...

Ποιος θα σε παρακολουθεί; Στον γιατρό μας πρέπει να νιώθουμε πολύ άνετα(προσωπικά του κάνω τις πιο κουλές ερωτήσεις και μετά τον ρωτάω:Πε, Γιάννη, τι ακούς κι εσύ από εμάς τις γυναίκες!!!)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Είτε είσαι έγκυος είτε δεν είσαι πρέπει να δεις τι θα κάνεις με τον γιατρό...

Ακόμη περισσότερο σε περίπτωση που είσαι...

Ποιος θα σε παρακολουθεί; Στον γιατρό μας πρέπει να νιώθουμε πολύ άνετα(προσωπικά του κάνω τις πιο κουλές ερωτήσεις και μετά τον ρωτάω:Πε, Γιάννη, τι ακούς κι εσύ από εμάς τις γυναίκες!!!)

σωστα!!

εγω τον δικο μου μετα την αποξεση ειδικα τον ειχα πρηξει!ολο τηλ ημουν!χαχα!!

ευτυχως η γυναικα του (ειναι και στην γραμματεια) με ξερει καλα και δεν ειχα θεμα να με βρισει!!χαχα!!

η θεια του αντρα σου τι σε θελει καλε

??

ειναι πολυλογου τι να την κανω!με εχει βοηθησει πολυ με ολες τις εξετασεις τις περισσοτερες τις εχω κανει στο βιβλιαριο της εξω κ τις αλλες στο νοσοκομειο που δουλευει χωρις να ειμαι στην αναμονη 1 μηνα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Ανδιανάκι μου και εγώ σου λέω να πάρεις και άλλη γνώμη και όχι 3 αλλα1013!!! εγώ εδώ στη Χίο πήγαινα και μου έλεγαν όλλα εντάξει και δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα, μέχρι που βρήκα τον κατάλληλο γιατρό ( στην Αθήνα ) που με βοήθησε και ήταν ξεκάθαρος μαζί μου και όχι περίμεναι ακόμα λίγο και θα δούμε:mad:

λοιπόν εγώ κορίτσια σήμερα πήγα για εξετασούλες αίματος να δούμε επιτέλους αυτό το ρημάδι το σίδηρο αναίβηκε? Ηταν που ήταν, μετά την αποκόληση έπεσαι στα πατώματα:(

κορτσια καλημερα

δομνινα μου του αντρα μου του αρεσε σαμπως καταλαβαινε τι μας ελεγε?με δυο εγκυμοσυνες καπακι κ του δινει καρνιτινη να πανε τα πιο ζωηρα λεει με κανονικη μορφολογια?

2 μελιγα λογια απεριψε σχεδον ολα οσα μου ειπε ο γιατρος μου κ τα φαρμακα που μου δινει μου ειπε 2 φιλισιν την ημερα (μονο που εγω παιρνω την μεγαλητερη δοσολογια των 5)ρε κοριτσια ειναι ολα μπεδεμενα στο μυαλο μου κ μπορει να σας τα γραφω κ μπερδεμενα

ιπποκαμπακι 2 αποβολες ειχα δυστηχως γιαυτο ψαχνομαι

vasdeli πιστεψε με ενα κουβαρι ειναι στο μυαλο μου ολα για 3 γνωμη στην ουσια πηγα γιατι δευτερη ειχα παρει απο την παλια μου γυναικολογο

που μου ειχε πει να κανω οτι μου πει ο γιατρος μου

απ'οτι καταλαβα και διαβαζω εχεις κανει ενα αρκετο πακετο αιματολογικο,μηπως τα αλλα ειναι περιττα,πηγες σε αιματολογο ή γυναικολογο?

μαρια εφι ναι πραγματι προσωπικη βοηθο μου οτι θελω εκει παω χαχαχαχ

ατζελα μου 3 γιατροι διαφορετικες γνωμες αν παω σε αλον κ εχει αλλη?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

μαρια εφι ναι πραγματι προσωπικη βοηθο μου οτι θελω εκει παω χαχαχαχ

ατζελα μου 3 γιατροι διαφορετικες γνωμες αν παω σε αλον κ εχει αλλη?

θα κοιτάξεις πιος γιατρούς σου εμπνέει εμπιστοσύνη!!! αυτό έκανα και εγώ και μου βγήκε σε καλό!!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...