Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

γιατί ξέρεις ότι θα σε φάει το άγχος.. Εγώ λέω να ξεκινήσεις, αλλά χωρίς να μετράς μέρες και όταν είσαι έτοιμη για πιο εντατικές προσπάθειες, βλέπεις! Δεν ξέρεις.. Μπορεί και να έρθει εντωμεταξύ.. ;)

εχεις δικιο μαλλον...

μαλλον στο πισω μερος του μυαλου μου υπαρχει ο φοβος...θα το ξεπερασωομως κι αυτο οπως κι ολα τα αλλα.Ουτως η αλλως τα δυσκολα περασαν παμε για τα καλυτερα(ωραια τα λεω καιρος να τα πιστεψω κιολας...)

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

μη μου λες τετοιααααα.......

λες ξαφνικα να γινω κατα το ημιση γραμμωμενη και να'χω θεμα???:confused:

ενταξει εγω για μια ωριτσα παω γιατι μετα τα παιζω....το καλο ειναι πως ιδρωνω οποτε θα χασω τιποτα δε μπορει...ασε που αρχισα και το κουακερ το πρωι στο οποιο εχω αναποθεσει πολλες ελπιδες......αχ αχ

κουάκερ και ξερό ψωμί!!! :D

Θα χάσεις σίγουρα! Και με μια ωρίτσα δεν θα γίνεις σαν κι αυτή που σου λέω.. Αλλά για καλό και για κακό, κάνε και κανένα βαράκι (μονόκιλο όχι πολύ βαρύ) στο άλλο το χεράκι..

Σας αφήνω!

Φιλάκια!!!!!

Διαφημίσεις

κουάκερ και ξερό ψωμί!!! :D

Θα χάσεις σίγουρα! Και με μια ωρίτσα δεν θα γίνεις σαν κι αυτή που σου λέω.. Αλλά για καλό και για κακό, κάνε και κανένα βαράκι (μονόκιλο όχι πολύ βαρύ) στο άλλο το χεράκι..

Σας αφήνω!

Φιλάκια!!!!!

φιλακι πολλα πολλα ....ευχαριστω για τη συμβουλη.......;)

1a0fd6e0b8.png

κοριτσια τα νεα μου απο το γιατρο ειναι σκατα εκει που ειχα αρχισει να βγαζω μια ακρη ξανα ματα απο την αρχη.ειχα ραντεβου 8 η ωρα με πηραν τηλ να παω στις 9 κ τελικα με δεχτηκαν στις 11.30 ο αντρας μου κοντευε να δαγκωσει την μαια!

περιεργος γιατρος καταρχην μου βρηκε κ αλλα ινομυωματα λεει κ μεσα στην μητρα που ο δικος μου γιατρος δεν τα ειχε δει αλλα οχι οτι με εμποδιζουν σε μια εγκυμοσυνη κ αφου του εδιξα οοοολες τις εξετασεις μου ειπε οτι οι καρυοτυποι ειναι αμφισβητισημοι οκ ο ενας ναι γιατι δεν εγινε αποξεση οτι επεσε πηρε ο δυτερος ομως?

κ κει που προσπαθουσα να του εξηγησω εδιχνε να δυσανασχετει τα νευρα μου!!!!εν τελει μου ειπε οτι πρεπει να κανω εξεταση για αντιπατρικα μετα μου ελεγε οτι εμεις οι ξανθιες εχουμε προβλημα με την πηξη του αιματος.........ποσταρω κ ξαναγραφω μην με βλαλει εκτος

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

του ειπα οτι εκανα ενεσεις κλεξαν αλλα κ παλι δεν τον εβλεπα ικανοποιημενο μια τα εβαζε με τον θυρεοειδη μια για τα αντιπατρικα μια για το ενα μια για το αλο κ κει που του ειπα οτι ο αλλος γιατρος που πηγαινα μου ειχε πει οτι δεν τα εμπιστευεται αρχισε παλι τις μαλ@@@ιες εδωσε του αντρα μου καρνιτινη για να κανει τα υγειει σπερματοζωαρια να τρεξουν πιο γρηγορα μην προλαβει κανα γρηγορο με ανωμαλη μορφη αποτελεσμα.........εφυγα πιο μπερδεμενη απο τι πηγα τι να κανω εχετε ακουσει εσεις για τα αντιπατρικα κ ποσο αξιοπιστα ειναι??του ειπα αν ειμαι ηδη εγκυος τι γινεται ?μου λεει αν εισαι εισαι παρε κ καταλαβε

κοριτσια δεν ξερω αλλα εχω εκεινο το προαισθημα που μου λεει οτι ειμαι εγκυος ποναει το στηθος μου φοβερα απο το μεσημερι οταν λεμε ποναει ποναει πολυ κ εχω πολλες ενοχλησεις στις σαλπιγγες αν ειμαι ειναι δυνατον να εχω συμτωματα απο την 8 μερα συληψης?το πρωι θα δω τις απαντησεις σας τωρα παω για νανι καληνυχτααα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Adnihor μου καταρχήν να έχεις μια όμορφη μέρα..

Όλα αυτά που διάβασα κάπως μου κάνουν.. θέλω να πω ότι μόνο εμπιστοσύνη και γνώση δεν εμπνέουν... καθόλου σαφή και καθόλου επεξηγηματικά... Νομίζω ότι δεν σε καλύπτει αυτός ο γιατρός...

Ο άνδρας σου τι λέει; πως του φάνηκε;

L2qIp2.png

του ειπα οτι εκανα ενεσεις κλεξαν αλλα κ παλι δεν τον εβλεπα ικανοποιημενο μια τα εβαζε με τον θυρεοειδη μια για τα αντιπατρικα μια για το ενα μια για το αλο κ κει που του ειπα οτι ο αλλος γιατρος που πηγαινα μου ειχε πει οτι δεν τα εμπιστευεται αρχισε παλι τις μαλ@@@ιες εδωσε του αντρα μου καρνιτινη για να κανει τα υγειει σπερματοζωαρια να τρεξουν πιο γρηγορα μην προλαβει κανα γρηγορο με ανωμαλη μορφη αποτελεσμα.........εφυγα πιο μπερδεμενη απο τι πηγα τι να κανω εχετε ακουσει εσεις για τα αντιπατρικα κ ποσο αξιοπιστα ειναι??του ειπα αν ειμαι ηδη εγκυος τι γινεται ?μου λεει αν εισαι εισαι παρε κ καταλαβε

κοριτσια δεν ξερω αλλα εχω εκεινο το προαισθημα που μου λεει οτι ειμαι εγκυος ποναει το στηθος μου φοβερα απο το μεσημερι οταν λεμε ποναει ποναει πολυ κ εχω πολλες ενοχλησεις στις σαλπιγγες αν ειμαι ειναι δυνατον να εχω συμτωματα απο την 8 μερα συληψης?το πρωι θα δω τις απαντησεις σας τωρα παω για νανι καληνυχτααα

καλημερα, δες τι θα γινει με την περιοδο σου και ξεκινας μετα.θυμισε μου,1 αποβολη ειχες?:rolleyes:

Διαφημίσεις

Μπερδεμένα πολύ μου ακούγονται όλα!

Κατ' άρχην μην πάρεις τίποτα μέχρι να δεις αν είσαι έγκυος ή όχι, κοπέλα μου....

Κατα δεύτερον ζήτα και μια άλλη γνώμη! Όταν ο γιατρός δεν μας εμπνέει εμπιστοσύνη είναι ένα καμπανάκι προειδοποίησης να το ξαναδούμε το ζήτημα....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

κορτσια καλημερα

δομνινα μου του αντρα μου του αρεσε σαμπως καταλαβαινε τι μας ελεγε?με δυο εγκυμοσυνες καπακι κ του δινει καρνιτινη να πανε τα πιο ζωηρα λεει με κανονικη μορφολογια?

2 μελιγα λογια απεριψε σχεδον ολα οσα μου ειπε ο γιατρος μου κ τα φαρμακα που μου δινει μου ειπε 2 φιλισιν την ημερα (μονο που εγω παιρνω την μεγαλητερη δοσολογια των 5)ρε κοριτσια ειναι ολα μπεδεμενα στο μυαλο μου κ μπορει να σας τα γραφω κ μπερδεμενα

ιπποκαμπακι 2 αποβολες ειχα δυστηχως γιαυτο ψαχνομαι

vasdeli πιστεψε με ενα κουβαρι ειναι στο μυαλο μου ολα για 3 γνωμη στην ουσια πηγα γιατι δευτερη ειχα παρει απο την παλια μου γυναικολογο

που μου ειχε πει να κανω οτι μου πει ο γιατρος μου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

καλημερα!!

ρε κοριτσακι τετοια ωρα που σε ειδε ο γιατρος σιγα μην εδινε και πολυ σημασια!

αερολογιες μου ακουγονται ολα αυτα που σου ειπε.........δεν ξερω αλλα εγω δεν θα συνεχιζα με τιποτα μαζι του!

οσο για τον πονο στο στηθος σταματησε κ ο πονος στις σαλπιγγες μαλλον ηταν προεργασια για περιοδο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...