Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

τώρα που μαγειρεύω πές μου τη θέλεις να σου στείλω???

αμ δεν σε βλεπω να μαγειρευεις να μιλας σε βλεπω νηστικοι θα μεινουν χαχαχχαχα καλα κανεις χαχαχααχ

τι να μου μαγειρψεις καλε εμενα εχεις ενα στολο ηδη χαχαχαχαχ εγω παντως αν ειναι πολλοι βαζω κ ψενουν εξω αυτοι στα καρβουνα κ κανω εγω πατατες κ σαλατα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

καλε,μας ανοιξες την ορεξη,εχουμε και εγκυο γυναικα (την αμαρυλλις εννοω),

αγγελα εαν θελεις κανε μια καρμποναρα στο φουρνο κοψ'την μικρα κομματακια , παρε και ποικιλια τυριων και αλλαντικων,ρωσικη,τζατζικη,κ.α.,ε,με ολα αυτα χορτασαμε και εμεις ,εσεις δεν θα χορτασετε!!!:tongue::tongue:,εσυ αποφασιζεις και γρηγορα γιατι με το μπουρου-μπουρου δεν θα κανεις τιποτα στο τελος.φιλια!!

να ρθετε στην Κρητη να σας τραταρω!

ο δικος μου ειναι 1.80 και ειναι 78 κιλα!!αδυνατουλης!

αλλα τρωει τρωει και δεν παχαινει (κλαψ εγω δεν μπορουσα να ειμαι ετσι??)

α και του αρεσουν και οι αγκιναρες ωμες με αλατι και λεμονι!!

κοριτσάκια μου το ουζοευχέλαιο θα γίνει την Παρασκευή και το μενού θα βγει σήμερα το απόγευμα!!!΄

έχει άποψη για όλλα τη να τον κάνω? τόσα χρόνια τον ξέρω τώρα δεν αλλάζει!!! Πάντως τις ιδέες σας θα τις ρίξω!!! thankssss;)

Στους άλλους έντεκα δώσε λεφτά να φάνε έξω.. (το ξέρεις το ανέκδοτο; χα χα χα )

Ανδριανήηηηηηηηηη ... πού είναι η φωτογραφία; ...Τίποτα ακόμα!

περιμένω το ανέκδοτο... δεν το ξέρω...

Διαφημίσεις

κοριτσάκια μου το ουζοευχέλαιο θα γίνει την Παρασκευή και το μενού θα βγει σήμερα το απόγευμα!!!΄

έχει άποψη για όλλα τη να τον κάνω? τόσα χρόνια τον ξέρω τώρα δεν αλλάζει!!! Πάντως τις ιδέες σας θα τις ρίξω!!! thankssss;)

αα,οκ και αγχωθηκα λεω ποτε θα τα κανει.χαλαρα μεχρι την παρασκευη θα σου πουμε και αλλα.;);)

ο αντρας μου γιορταζει την παρασκευη και λεω να μην κανω γιορτη.ισως βγουμε εξω.εγω θελω να κανω γιορτη αλλα οταν κανω ετοιμαζω μπουφε με φαγητα πολλα και τετοια,οποτε φετος λεμε να μην κανουμε τιποτα γιατι δεν μπορω να τους ξεγελασω με ξηρους καρπους,και γαριδακια.

ου απο ιδεες αλλο τιποτα!!!!!!

εμεις εδω το κανουμε συχνα αυτο........

εγω πλεον παιρνω και ετοιμη σαλατα κομμενη και πλυμενη απο τον ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ...

κομμενη ετοιμη για το πιατο??? πλακα κανεις!!πρωτη φορα το ακουω.:shock::shock:

αα,οκ και αγχωθηκα λεω ποτε θα τα κανει.χαλαρα μεχρι την παρασκευη θα σου πουμε και αλλα.;);)

χα χα λες να ήμουν τόσο ήρεμη να γράφω αν το είχα σήμερα? θα είχε πάρει φωτιά ο κόλ@#ς μου:shock:

Διαφημίσεις

να βγειτε εξω ουτε να κουραστεις να μαγειρευεις ουτε να κουραστεις να μαζευεις!!!!!!!

εγω γιορτες τις εκοψα κανω μια για όλους (εγω γιορταζω 15 Αυγ ο αντρας μου 30 Αυγ και η κορη μου 24 Σεπτ) αλλα εχω κοσμο συχνα φιλους και συγγενεις αλλα δεν κανω παρα πολλα λιγα και διαφορα!

ήταν ένας κτηνοτρόφος και του έκαναν υγειονομικό έλεγχο. Τον ρώτησαν λοιπόν τι τρώνε τα ζώα του και αυτός λέει: "βοσκάνε"

"Βοσκάνε; Α πα πα πα .. Ο τόπος είναι γεμάτος μικρόβια.. Πρόστιμο 1.000?"

Μετά από ένα μήνα ξαναπάει ο έλεγχος..Τον ρώτησαν λοιπόν πάλι τι τρώνε τα ζώα του και αυτός λέει: "αγοράζω έτοιμη τροφή"

"Έτοιμη τροφή; Α πα πα πα ..Μεταλλαγμένα! Πρόστιμο άλλα 1.000?"

Μετά από ένα μήνα ξαναπάει ο έλεγχος..Τον ρώτησαν λοιπόν ξανά τι τρώνε τα ζώα του και αυτός λέει: "τους δίνω λεφτά και τρώνε έξω"

χα χα χα χα χα χα :-)

Γελάστε καλέ... Μόνη μου γελάω πάλι;

κομμενη ετοιμη για το πιατο??? πλακα κανεις!!πρωτη φορα το ακουω.:shock::shock:

κομμενη ετοιμη μονο λαδι ξυδι ή μαγιονεζα ή οτι αλλο θες!

και εχει και μαρουλοσαλατα και λαχανοσαλατα αλλα και Mix..Tην Μ.Πεμπτη που ηρθε ο υποδ.ντης του αντρα μου με την γυναικα του και φαγαμε (εγω δουλευα σπαστο οπως παντα και σχολασα στις 8 μιση) ειχα παρει παλι τετοια σαλατα και εγινε αναρπαστη!

ειχα βρασει γαριδες ,καβουροδαγκανες τηγανησα και πατατες ,παντζαρια, ελιες, και τηγανησα κκαι ειχα βαλει στο φουρνο χταποδι με κοφτο μακαρονακι και εγινε μουρλια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...