Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , arivou είπε:

Ευχαριστώ πολύ..μακάρι γιατί απογοητεύτηκα από την πρώτη φορά και οικονομικά δεν αντέχεται τρίτη προσπάθεια!ελπίζω να απέδωσαν οι προσπάθειες σου και να έχεις το θαυματακι σου αγκαλιά!

Ναι ευτυχώς όλα πήγαν τέλεια ❤️ έχω ένα κοριτσάκι 2,5 ετών και τώρα είμαι έγκυος στον 7ο μήνα. Όπως μου είχε πει ο γιατρός,λόγω του ότι εχω φτωχή ανταπόκριση στα φάρμακα,δεν υπήρχε λόγος να κάνω πάλι φουλ διέγερση,οπότε κάναμε ήπια.Σου εύχομαι να γίνεις μανούλα πολύ σύντομα ❤️ 

1 hour ago, anemonii είπε:

Γεια σου κορίτσι μου! Ούτε εμένα μου ζήτησε ορμονολογικες πριν ξεκινήσουμε. Η τελευταία φορά που τα είχα τσεκαρει ήταν δύο μήνες πριν τη διεγερση. Ήθελε μόνο να με δει την 1η ή 2η μέρα για υπέρηχο. Αν είναι σωστή ή λάθος προσέγγιση δεν ξέρω.

Πάντως Fsh αν έκανες πρόσφατα δεν πιστεύω να έχει ιδιαίτερες αλλαγές από την άποψη ότι αφού δείχνει απόθεμα ωαρίων δεν φαντάζομαι να αλλάζει δραματικά μέσα σε κάτι μήνες. 

Θεσσαλονίκη εισαι; Μήπως έχουμε τον ίδιο γιατρό;; 😆

Είσαι στο Fer...lia μήπως? 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια

κριστι μου μαζι με σενα περιμενουμε κ μεις με αγωνια χαχαχαχα

αντε να το ακουσεις να ηρεμησεις παντως απο τι ξερω στην 7 εβδομαδα το ακουνε κ μερικες φορες κ παραπανω δηλ στην ογδοη μην αγχωνεσε εδω ειμαστε εμεις

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα!!! Μπορεις να φας ενα παγωτο χωρις ζαχαρη, με 0% λιπαρα. Δεν θα χαλασεις την διαιτα και θα απολαυσεις και το παγωτο σου!!!

Ειναι λογικο να μελαγχολεις, εγω ειχα σταματησει να το σκεφτομαι, 3 φορες θα εμπαινα στον μηνα μου...Ειχα και φιλες μου που θα γεννουσαμε μαζι και εβλεπα τα μωρα και γινομουν χαλια. Αν σκεφτομουν και ημερομηνιες θα τρελενομουν!

ακριβώς! και εγώ βρε κορίτσια που ήμουν με τη γειτόνησα τις ίδιες ημερομηνίες τι να πω! τη βλέπω βρε κορίτσια με την κοιλίτσα της και σκαίφτομαι οτι έτσι θα ήμουν και εγώ τώρα και θα περίμενα το κοριτσάκι μου και γίνομαι χάλια!! γερή βέβαια η κοπέλα και το κοριτσάκι της!!! αλλα παράπονο είναι αυτό!! τεσπα:-(

άργησα εεε;

Η ζυγαριά τελικά δεν ξεκόλλησε.. Σήμερα έδειξε 68. Τα πήρα κι εγώ στο κρανίο κι έφαγα τηγανιτές πατάτες σήμερα!! (κανά χρόνο είχα να φάω).. Κι έφαγα και ντορίτος! Αμ τι; Θα κάτσω να σκάσω; Άντε μην φάω και παγωτό..

Και καλά έκανες! Πού και που χρειάζεται και κμιά γουρουνιά...

καλημερα κοριτσια!!!

Το ζηλεψα και εγω το παγωτο και δεν μπορω να το φαω λογω του διαβητη κυησης. Θα στειλω τον κακομοιρη τον αντρα μου να μου βρει χωρις ζαχαρη....

Αχ, Κριστυ!! Σε παρηγορεί να σου πω μακάρι να ήμουν στη θέση σου και ας την έβγαζα με καρότα...Υπομονή, στην πλαρεία μαβίλη είναι ένα γωνιακό ζαχαροπλαστείο, δεν θυμάμαι το όνομά του, που έχει γλυκά ειδικά για διαβητικούς!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ γλυκιες μου!

παγωτα ακουω χμμμμ παει η διαιτα!

αχ βρε κοριτσια εγω ενα με το πατωμα γινομαι οσο πλησιαζουν οι μερες που θα γεννουσα........

αντε να περασει ο Μαης να τελειωσει και αυτο...

Ψτττ! Mariaefi, είπαμε.....κράτα με να σε κρατώ....

Σήμερα ήταν μια καταπληκτική Κυριακή! Φοβερή λιακάδα, πήγαμε για τζόκινγκ με τον σύζυγο στον κυματοθραύστη, στο λιμάνι, κι έτσι όπως έβλεπα δεξιά και αριστερά την θάλασσα σκέφτηκα ότι η ζωή είναι ωραία(σε αντίθεση με χτες που πίστευα άλλα:cool:). Και μετά απολαύσαμε και μια καφεδιά δίπλα στη θάλασσα.....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Σήμερα ήταν μια καταπληκτική Κυριακή! Φοβερή λιακάδα, πήγαμε για τζόκινγκ με τον σύζυγο στον κυματοθραύστη, στο λιμάνι, κι έτσι όπως έβλεπα δεξιά και αριστερά την θάλασσα σκέφτηκα ότι η ζωή είναι ωραία(σε αντίθεση με χτες που πίστευα άλλα:cool:). Και μετά απολαύσαμε και μια καφεδιά δίπλα στη θάλασσα.....

Πολύ μου αρεσε η περιγραφή σου!!!!

Η ζωη ειναι ωραία!!!

Κοριτσια εχω κολπίτιδα!!!!!

Δεν ξερω τι να κάνω δεν θελω να παω στον γιατρο αλλα αυριο θα παω!!!

Αυτος θα θελει να μου δωσει χαπια ενω εγω δεν θελω αφου ειμαι μια βδομαδα μετα απο τη ωορηξια!!!!

Θα του πω να μου δωσει μονο μια αλοιφη και ας λεει οτι δεν πειραζουν τα χαπια!!! και αμα αμα αδιαθετησω τοτε θα παρω τα χαπάκια μου!!!

Συμφωνητε η γινομαι παράλογη?

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

συμφωνω μακρια απο χαπια...............αν αδιαθετησεις (φτου μακρια απο εμας!) τοτε οκ αν παλι δεν αδιαθετησεις(μακαρι!!!!) υπάρχουν καποια φαρμακα που ισως παρεις αλλα χαλαλι!!!

vasdeli μου αρεσε η περιγραφη σου........και εγω καλα περασα σημερα πηγα και εκκλησια με την μικρη ενιωσα πιο ηρεμη......

μας ανακοινωσε και ο κουνιαδος μου οτι θα αραββωνιαστει και οτι θα κανει και πολιτικο γαμο συντομα......

αχ τι ωραια η Κυριακη ...να κραταγε και παραπανω τι καλα που θα ηταν!!!απο γουρουνιες αλλο τιποτα σημερα Vasdeli μου αλλα ενταξει λογω της ημερας συγχωρουνται οι ατασθαλιες......εε??

Τουντσακι επαιξα και τενις σημερα και μπορω να πω οτι βελτιωνομαι...βγαζω και τα νευρα μου στο μπαλακι...τελεια!!!!!!!!

απο αυριο επιστροφη στη διαιτα,μαλιστα θα ξεκινησω το κουακερ το οποιο το συνεστησε διαιτολογος σε μια φιλη για να βοηθιεται το εντερακι και να χανεις κιλακια πιο ευκολα...υποτιθεται πως ειναι και πολυ υγιεινο...για να δουμε!θα το δοκιμασω και θα σας πωωωω....;);)

φιλακια σε ολες και ονειρα γλυκα,θα τα πουμε αυριο.

1a0fd6e0b8.png

Πολύ μου αρεσε η περιγραφή σου!!!!

Η ζωη ειναι ωραία!!!

Κοριτσια εχω κολπίτιδα!!!!!

Δεν ξερω τι να κάνω δεν θελω να παω στον γιατρο αλλα αυριο θα παω!!!

Αυτος θα θελει να μου δωσει χαπια ενω εγω δεν θελω αφου ειμαι μια βδομαδα μετα απο τη ωορηξια!!!!

Θα του πω να μου δωσει μονο μια αλοιφη και ας λεει οτι δεν πειραζουν τα χαπια!!! και αμα αμα αδιαθετησω τοτε θα παρω τα χαπάκια μου!!!

Συμφωνητε η γινομαι παράλογη?

καλημερα,καλη εβδομαδα.μαγδα μου,εγω την οταν εκανα εξωσωματικη και περιμενα τισ 2 εβδομαδες να περασουν,απο τα πολλα utrogenstan που εβαζα και με τα γυμνα μου χερια κολλησα κοπλιτιδα,μηκυτιαση,μου εδωσε η γυναικολογος flagyl (ασε που τα εχω στο σπιτι σαν τα depon),εβαλα κοπλικα 5 καψουλες και εφτιαξα,εμεινα και εγκυος.ολα γινονται.;)

κοριτσια τι κανετε? περα απο τα παγωτα που φαγατε το σ/κ,τις γουρουνιες σας στο φαι κανενα νεο συνταραχτικο δεν ειχαμε?τελικα,η γραμματεας δεν με αφηνει να κανω το τεστ νωριτερα,δυστυχως.πηγα σε εναν γαμο και παρολο που με ειπε η γραμματεας να χορεψω,πιαστικε ο κ...στην καρεκλα,φοβηθηκα να πεσουν τα μωρα (αν υπαρχουν βεβαια).

ποριτσια τι κανετε? περα απο τα παγωτα που φαγατε το σ/κ,τις γουρουνιες σας στο φαι κανενα νεο συνταραχτικο δεν ειχαμε?τελικα,η γραμματεας δεν με αφηνει να κανω το τεστ νωριτερα,δυστυχως.πηγα σε εναν γαμο και παρολο που με ειπε η γραμματεας να χορεψω,πιαστικε ο κ...στην καρεκλα,φοβηθηκα να πεσουν τα μωρα (αν υπαρχουν βεβαια).

καλημερα!

δεν πειραζει που δεν χορεψες θα χορεψεις στα βαφτισια!!

απο μενα κανενα νεο εδω βρεχει σημερα

Διαφημίσεις

καλημερα!

δεν πειραζει που δεν χορεψες θα χορεψεις στα βαφτισια!!

απο μενα κανενα νεο εδω βρεχει σημερα

ααα,πηγες πολυ μακρια.αν πανε καλα τα πραγματα την αλλη δευτερα θα ριξω μια σβουρα.:-P:razz:,απο την μια απελπιζομαι ,απο την αλλη αισιοδοξω,δεν ξερω τι μου γινεται.:rolleyes:

καλημερα κοριτσια!!!

ιπποκαμπακι μην αγχωνεσε βρε τι εμεινε μια εβδομαδα εμεινε παμε αναπνοες ελα ελα

ενα δυο φου φου φου κ ξανα εισπνοη

μαρια εφι κ δω στην αχαια ετοιμο ειναι κ μου τελειωσε κ η μπουκαλα απο τη σομπα θα με κοψει μπρρρρ!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Kαλημέρα σε όλες κορίτσια!

Έπεσε δουλειά στο γραφείο γιαυτό δεν μπήκα πιο πριν...

Ιπποκαμπάκι, κάνε λίγο υπομονή ακόμη, μια βδομαδούλα έμεινε!

Mariaefi μου, ελπίζω να είσαι καλά, κι εμείς πήγαμε εκκλησία χθες και πράγματι ένιωσα πολύ καλύτερα!

Μάγδα, τι έγινε τελικά; πήγες στον γιατρό σου;

Τουντς, πώς πάει η μετακόμιση; Σιγή ιχθύος...πού είσαι παιδί μου;

Νικάκι, το κουάκερ είναι καταπληκτικό. Το κάνω στην κόρη μου με γάλα και λίγο μέλι για βραδυνό και πραγματικά βοηθά στο εντεράκι και είναι και χορταστικό...Αν το θες αλμυρό μπορείς να βάλεις αλάτι ή λίγο τυράκι....μούρλια, είναι!

Αδριανή, περιμένουμε το συγκλονιστικό!!!!

Ιόλη, τι νέα;

Δήμητρα, πώς είσαι;Λίγο καλύτερα;

Κατερίνα, τι κάνεις καλή μου;

Αngela, τι κάνεις γειτόνισσα;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...