Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κοριτσια!!!!!!

Ο γιατρούλης μας επεσε εξω ( μου είπε εως την Πεμπτη δεν με βλεπει να γενναω θυμαστε?) σήμερα επεστρεψα με τον μπεμπη μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ναι γέννησα !!!!!!!!!!!!!!!!

γεννήθηκε 3100 και μαλιστα με μεγαλη βιασύνη αφου ο γιατρουλης μας παραλίγο να μην προλάβει να βοηθήσει !!!!!! χιχιχιχι

Λοιπον σας αφήνω για σήμερα και ολες οι ανατριχιαστικες (χιχιχιχιχιχι) λεπτομερειες με δόσεις σύντομα

Φιλάκια και καληνύχτα!

Να σας ζησει γερο και ευτυχισμενο το μπουμπουκι σας. Δηλαδη μεσες ακρες οπως τα εγραψες κυριολεκτικα μ'ενα πονο γεννησες. Αντε και στα δικα μας οι υπολοιπες!!!

A2enp3.png?jZYdKeP4

Καλησπέρα κοριτσάκια μου,

εμείς πριν λίγο γυρίσαμε στο σπίτι με πραγματικά ελάχιστη καθυστέρηση στο Αρεταίειο. Από ότι μας είπε η Αναστασία ήμασταν τυχεροί γιατί λίγο πριν πάμε γινόταν πανικός. Η μπεμπούλα έφτασε 2.700 και ραντεβού το επόμενο Σάββατο (την πολύ ωραία αυτή εξέταση ΔΕΝ την κάναμε). Οπότε υπομονή μια βδομάδα ακόμα εκτός αν βαρεθεί τραγικά η μπέμπα.

Πολλά φιλιά σε όλες σας

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

εμείς πριν λίγο γυρίσαμε στο σπίτι με πραγματικά ελάχιστη καθυστέρηση στο Αρεταίειο. Από ότι μας είπε η Αναστασία ήμασταν τυχεροί γιατί λίγο πριν πάμε γινόταν πανικός. Η μπεμπούλα έφτασε 2.700 και ραντεβού το επόμενο Σάββατο (την πολύ ωραία αυτή εξέταση ΔΕΝ την κάναμε). Οπότε υπομονή μια βδομάδα ακόμα εκτός αν βαρεθεί τραγικά η μπέμπα.

Πολλά φιλιά σε όλες σας

Κούκλα μου μία απο τα ίδια... Το Σάββατο μου είπε και εμένα... 2500κιλά είναι η δικιά μας... Πάντως απορώ γιατί δεν μας εξέτασε τον τράχηλο όπως μας ειχε πεί... Α μου είπε ότι η μπέμπα είναι έτοιμη....;) Φιλάκια!

Διαφημίσεις

Πολλά φιλιά σε όλες σας

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ.ΕΓΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Κούκλα μου μία απο τα ίδια... Το Σάββατο μου είπε και εμένα... 2500κιλά είναι η δικιά μας... Πάντως απορώ γιατί δεν μας εξέτασε τον τράχηλο όπως μας ειχε πεί... Α μου είπε ότι η μπέμπα είναι έτοιμη....;) Φιλάκια!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ.ΛΑΧΤΑΡΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ.

Καλή επιτυχία κούκλα μου...;)

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΕΜΕΝΑ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΗΤΑΝ 2200.ΕΛΠΙΧΩ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕ.ΘΑ ΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ.ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΕΜΕΝΑ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΗΤΑΝ 2200.ΕΛΠΙΧΩ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕ.ΘΑ ΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ.ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ

Σου εύχομαι ολόψυχα να σου πάνε όλα καλά και να έχει βάλει βάρος ο μικρούλης:D

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Δε ξέρω αν είχε κόσμο την ώρα που πήγες αλλά όση ώρα περίμενα εγώ πέρασαν 5-6 κοπέλες και σε όλες είπε το ίδιο πράγμα. Η μια μάλιστα ήταν στη 40η εβδομάδα. Αφού το κάναμε σλογκαν "όλοι το άλλο Σάββατο".

Άσε να παρουν λίγο βάρος τα μωρά μας.:D

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Σου εύχομαι ολόψυχα να σου πάνε όλα καλά και να έχει βάλει βάρος ο μικρούλης:D

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ.ΑΠ΄ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΣΤΗΝ 40+5 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΕΙ.ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ:P

κοριτσια μια απο τα ιδια και εμεις το αλλο σαβ. και βλεπουμε, η δικια μου εχει φτασει 3250.. αντε καλο κουραγιο. και να σας πω και την αληθεια μου χαρηκα που γλιτωσα την εξεταση...:lol:

κοριτσια τι κανετε???οσες εχετε φτασει στις μερες σας με το καλο κ με ενα πονο...αντε να φτασει κ εμενα ο καιρος..νομιζω οτι κολλησε η βελονα..:tongue::tongue::tongue:σημερα εχω σαπισει στον υπνο κ νομιζω κ η μπεμπα μαζι μου...αντε να κανω το ντοπλερ την παρασκευη να ηρεμησω λιγο...γιατι μια την αισθανομαι κ μια οχι κ τρελενομαι..κοριτσια πειραζει που πινω ενα καφεδακι την ημερα??φραπε μετριο πολυ ελαφρη κ με γαλα??:roll::roll::roll::roll:

κοριτσια τι κανετε???οσες εχετε φτασει στις μερες σας με το καλο κ με ενα πονο...αντε να φτασει κ εμενα ο καιρος..νομιζω οτι κολλησε η βελονα..:tongue::tongue::tongue:σημερα εχω σαπισει στον υπνο κ νομιζω κ η μπεμπα μαζι μου...αντε να κανω το ντοπλερ την παρασκευη να ηρεμησω λιγο...γιατι μια την αισθανομαι κ μια οχι κ τρελενομαι..κοριτσια πειραζει που πινω ενα καφεδακι την ημερα??φραπε μετριο πολυ ελαφρη κ με γαλα??:roll::roll::roll::roll:

κουκλίτσα μου εμένα με είχε αφήσει να πίνω 2 την ημέρα, ότι καφέ και αν ήθελα. Υπήρχαν μέρες που έκανα σαν τρελή και μέρες που δεν ανεχόμουν τη μυρωδιά. Θα δεις ότι από εδώ και πέρα θα ελέγχουν περισσότερο πλακούντα και ομφάλιο λώρο γιατί το μωράκι μεγαλώνει. Μη ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου τα αποτελέσματα από την καμπύλη σακχάρου

Πολλά πολλά φιλιά και στις δυο σας:D

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...