Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Κίκαρ μου λές να μας κρατήσει μέσα το Σάββατο??

Μακάρι κοριτσάκι μου. Πλέον ανυπομονώ. Πήγα σήμερα για να γνωρίσω έναν υποψήφιο παιδίατρο για τη μπέμπα και μου είπε να κάνω λίγο υπομονή ακόμα. Έλα όμως που δε μπορώ:)

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια νομιζω ειμαστε ετοιμες για ολα. η αληθεια ειναι οτι ανυπομονω και εγω για τη μεγαλη ωρα μακαρι να ειναι και αυτο το σ-κ ευχομαι να μας πανε ολα καλα.:D:D:D:D

Καλημερα κοριτσια,

χθες (Πεμπτη) πηγα παλι στον γιατρο οπως ειχαμε κανονισει. Επεσα σε τοκετο και εφαγα ενα 3ωρο αναμονη. Παρολ αυτα ηταν πολυ ορεξατος. Η μικρη εφτασε τα 3450!!!!!μεσα σε μια βδομαδα γινεται να πηρε 450γρ?Μου το πε και εμεινα!!! Με εξετασε απο κατω και μου πε πως σε 2-3 μερες θα με πιασουν οι πονοι!!!!(καλα με την εξεταση αυτη τα δα ολα)

Μιλησαμε και για τον θηλασμο και οπως μου παν οι μαιες "θες να θηλασεις?θα θηλασεις". Ρωτησα ξανα και τον γιατρο αν θα μου τη δωσουν με το που γεννησω και φυσικα συμφωνησε εφοσον αυτη ειναι η επιθυμια μου θα γινει.

Ολα μια χαρα λοιπον θα μαζευτουμε πολλες απ οτι βλεπω το σ/κ. Τι να πω κοριτσια αντε καλη λευτερια!!!!!

Καλημερα κοριτσια,

χθες (Πεμπτη) πηγα παλι στον γιατρο οπως ειχαμε κανονισει. Επεσα σε τοκετο και εφαγα ενα 3ωρο αναμονη. Παρολ αυτα ηταν πολυ ορεξατος. Η μικρη εφτασε τα 3450!!!!!μεσα σε μια βδομαδα γινεται να πηρε 450γρ?Μου το πε και εμεινα!!! Με εξετασε απο κατω και μου πε πως σε 2-3 μερες θα με πιασουν οι πονοι!!!!(καλα με την εξεταση αυτη τα δα ολα)

Μιλησαμε και για τον θηλασμο και οπως μου παν οι μαιες "θες να θηλασεις?θα θηλασεις". Ρωτησα ξανα και τον γιατρο αν θα μου τη δωσουν με το που γεννησω και φυσικα συμφωνησε εφοσον αυτη ειναι η επιθυμια μου θα γινει.

Ολα μια χαρα λοιπον θα μαζευτουμε πολλες απ οτι βλεπω το σ/κ. Τι να πω κοριτσια αντε καλη λευτερια!!!!!

ευχαριστουμε dearcatherine καλη λευτερια σε ολες μας. πες μας λιγο για αυτη την εξεταση; τι εννοεις τα ειδες ολα;;;;;;;; προετοιμασε μας:shock::shock::shock::shock:

Κορίτσια καλημέρα!!!! για κάποιες έφτασε η ώρα..... :wink:))) με το καλό, φιλιά στο γιατρό μας και με ένα πόνο!!!

Θέλω και εγώ να μάθω γι'αυτή την εξέταση του τραχήλου... αν και έχω καιρό ακόμα, αλλά η περιέργεια δεν παλεύεται... χαχαχαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια,

Ωχ δηλαδή πόνεσες:shock::shock:??? Αν μπορείς πες μας αν και αύριο δεν την γλιτώνουμε:tongue::tongue:!!

Βλέπω να γεννάμε όλες μαζί...:D

ΜΠΑΣΤΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,,,,

Ο πανικος σ'ολο του το μεγαλειο μου ηρθε, τωρα μου ηρθε η αναλαμπη οτι σχεδος γεννατε και αγχωθηκα εγω, τι εξεταση ειναι αυτη που λετε καλε??? :confused::confused:τι σου κανει καλε???:confused::confused:

Αν φρικαρα με τα νεα σας μαλλο οταν ερθει η ωρα μου θα με μαζευουν.:?

Κοριτσαρες μου με το καλο και μ'ενα πονο. Αντε να ερθουν τα μπεμπουλινια με το καλο. Ολες στο Αρεταιειο???

Αντε και στα δικα μας οι υπολοιπες:D:D

Λαμπη μου και εγω βαζω απο την αρχη την MAMA UNO της SALBA, μου την συστησε η φαρμακοποιος και απ'οτι ακουσα απο πολλες κοπελες ειναι η καλυτερη. Επισης και η βαζελινη ειναι σχετικα καλη αλλα μου προκαλει φαγουρα εμενα και δεν αντεχω την αισθηση που αφηνει (την κολλα κλπ). Μην νομιζεις κιολας αν το δερμα εχει προδιαθεση οτι και να βαλεις τη ραγαδα θα την κανεις.

A2enp3.png?jZYdKeP4

καλησπέρα κοριτσια!!!!!!

Ο γιατρούλης μας επεσε εξω ( μου είπε εως την Πεμπτη δεν με βλεπει να γενναω θυμαστε?) σήμερα επεστρεψα με τον μπεμπη μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ναι γέννησα !!!!!!!!!!!!!!!!

γεννήθηκε 3100 και μαλιστα με μεγαλη βιασύνη αφου ο γιατρουλης μας παραλίγο να μην προλάβει να βοηθήσει !!!!!! χιχιχιχι

Λοιπον σας αφήνω για σήμερα και ολες οι ανατριχιαστικες (χιχιχιχιχιχι) λεπτομερειες με δόσεις σύντομα

Φιλάκια και καληνύχτα!

καλησπέρα κοριτσια!!!!!!

Ο γιατρούλης μας επεσε εξω ( μου είπε εως την Πεμπτη δεν με βλεπει να γενναω θυμαστε?) σήμερα επεστρεψα με τον μπεμπη μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

γεννήθηκε 3100 και μαλιστα με μεγαλη βιασύνη αφου ο γιατρουλης μας παραλίγο να μην προλάβει να βοηθήσει !!!!!! χιχιχιχι

Λοιπον σας αφήνω για σήμερα και ολες οι ανατριχιαστικες (χιχιχιχιχιχι) λεπτομερειες με δόσεις σύντομα

Φιλάκια και καληνύχτα!

Να σας ζήσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:D:D:D

Να έχει υγεία και να είναι καλότυχο.

Μπράβο κορίτσι μου

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

καλησπέρα κοριτσια!!!!!!

Φιλάκια και καληνύχτα!

να σας ζησει μπραβο:D:D:D:D:D:D:D:D γερο και καλοτυχο το μωρακι σας συγχαρητηρια,,,,,περιμενουμε λεπτομερειες..........

Διαφημίσεις

Αύριο 15.45.

Εσείς??

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

καλησπέρα κοριτσια!!!!!!

Φιλάκια και καληνύχτα!

Να σας ζήσει ο μπέμπαρος! Να είναι γερός και καλότυχος! Φιλιά!

καλησπέρα κοριτσια!!!!!!

Φιλάκια και καληνύχτα!

να σας ζησει κ παντα γερος κ καλοτυχος...καλη λοχεια να εχεις..φιλακια

Καλημερα κοριτσια,

elenil σε σκεφτομουν αυτες τις μερες. Ελεγα οτι καιρο ειχες να γραψεις και λεω μαλλον γεννησε!!!Να σας ζησει και να τον δειτε οπως επιθυμειτε. Περιμενουμε λεπτομερειες (αν δεν εχουμε γεννησει ως τοτε!!!)

Η εξεταση ειναι η κλασικη κολπικη(μαλιστα μου λεει "τωρα θα σε δω απο κατω να δουμε ποτε θα γεννησεις"αλλα σκεφτητε οτι πρεπει να πιασει τον τραχηλο ο οποιος ειναι ψηλα και ταυτοχρονα μου παταει και την κοιλια. Ε!!Αυτο καπως πονεσε...αφου του το πα και γελαγε!!!Μην πανικοβαλεστε απλα δεν περιμενα οτι θα παει τοσο βαθια και εκει που ημουν μες την καλη χαρα και ελεγα βλακειες μου κοπηκε το γελιο. Ενταξει διαρκει λιγο αλλα ψιλο ποναει και μετα μπορει να δειτε λιγο καφε (εγω εχω μεχρι και τωρα αλλα μονο στη σερβιετα το βλεπω οχι οταν σκουπιζομαι). Ολα καλα θα πανε.

Καλα αποτελεσματα στις αυριανες και περιμενουμε νεοτερα!!!!Για να δουμε θα πεσουμε ολες μαζι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...