Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Λοιπόν σε άλλα ένα κορίτσια μου πήγαμε ανδρολόγο σήμερα. Το σπερμα είναι μια χαρά απλά μας είπε πως καλό ειναι εφόσον φαίνεται πως τα ωάρια δεν είναι βέλτιστης δυναμικής να φέρουμε κ το σπερμα σε ακόμα καλύτερη κατάσταση ώστε να μη χρειάζεται το ωάριο να το «διορθώσει».», ειδικά ένα ωάριο ήδη κουρασμένο.  Μας είπε πως το βακτήριο που υπάρχει κ δε φεύγει σίγουρα κουράζει το σπερμα οπότε δεν είναι στο 100% της δυναμικής του. Δεν ισχύει αυτό που λένε στα κέντρα δλδ πώς το βακτήριο δεν επηρεάζει .Θα κάνει πάλι σπερμοδιάγραμμα, θα παρακολουθούμε αν οι βιταμίνες που παίρνει έχουν αποτέλεσμα και θα παίρνει αντιβίωση κάθε φορά πριν την ωοληψια. Γενικά το βακτήριο στο σπερμα δύσκολα φεύγει δια παντός.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Κίκαρ μου πώς είσαι?? Εμένα με έχει φάει η αγωνία... Θα γίνουμε μανούλες την Κυριακή???????

εγώ προετοιμάζομαι και για Σάββατο. Ελπίζω να μας φωνάξουν νωρίς:)

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ κοριτσια ειχα κατι μερες να μπω και να διαβασω νεα σας,ετρεχα με κατι δουλειτσες και χαρηκα πολυ σημερα που εισαστε ολες καλα.:razz:kikar katrinsamos dearkathreen elenil να σας ρωτησω το σαββατο που θα παμε, σας εχει πει οτι υπαρχει περιπτωση να σας κρατησει για γεννα; please πειτε μου γιατι νομιζω ειμαστε περιπου στην ιδια εβδομαδα και εμενα δε μου ανεφερε κατι τετοιο ξερω ομως οτι αν εξετασει τραχηλο μπορει να ξεκινησει και ο τοκετος μετα. τι ξερετε;;;;;;;;;;;;:cry:

αχ κοριτσια ειχα κατι μερες να μπω και να διαβασω νεα σας,ετρεχα με κατι δουλειτσες και χαρηκα πολυ σημερα που εισαστε ολες καλα.:razz:kikar katrinsamos dearkathreen elenil να σας ρωτησω το σαββατο που θα παμε, σας εχει πει οτι υπαρχει περιπτωση να σας κρατησει για γεννα; please πειτε μου γιατι νομιζω ειμαστε περιπου στην ιδια εβδομαδα και εμενα δε μου ανεφερε κατι τετοιο ξερω ομως οτι αν εξετασει τραχηλο μπορει να ξεκινησει και ο τοκετος μετα. τι ξερετε;;;;;;;;;;;;:cry:

Α θα έρθεις και εσύ το Σάββατο:confused:??? Ωραία θα είμαστε 3 σίγουρα:tongue::tongue:!! Εμένα μου είπε ότι η εξέταση αυτή φέρνει γέννα γιατί σπάει τα νερά αλλά αν δεν γίνει αυτό μέχρι την Κυριακή θα κάνουμε τεχνητούς!! Βέβαια εξαρτάται και σε τι κατάσταση θα είναι ο τράχηλος!!

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΟΛΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ!!!!!!!!!ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΧΩ ΑΡΑΙΤΕΙΟ.ΕΙΜΑΙ 36 ΠΡΟΣ 37 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ?

Ευχαριστούμε;)!! Πότε έχεις ΠΗΤ:confused:??

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΟΛΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ!!!!!!!!!ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΧΩ ΑΡΑΙΤΕΙΟ.ΕΙΜΑΙ 36 ΠΡΟΣ 37 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ?

Λίγο πριν από εμάς είσαι. Κοίτα που σιγά σιγά μαζευτήκαμε πολλές:):):)

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

13/10... Ε οπότε μια βδομαδούλα διαφορά έχουμε;)!!

ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ.ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 30-9.ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ 4 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ.ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΘΑ GENNHSOYME MAZI KATRINSAMOS.

Διαφημίσεις

ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ.ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 30-9.ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ 4 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ.ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΘΑ GENNHSOYME MAZI KATRINSAMOS.

:rolleyes:Εμένα θα μου πεί σίγουρα το Σάββατο... Μπορεί να γεννήσω και Κυριακή λόγω της εξέτασης που θα μου κάνει... Το ίδιο και η Κίκαρ που έχουμε μια μέρα διαφορά....;)

:rolleyes:Εμένα θα μου πεί σίγουρα το Σάββατο... Μπορεί να γεννήσω και Κυριακή λόγω της εξέτασης που θα μου κάνει... Το ίδιο και η Κίκαρ που έχουμε μια μέρα διαφορά....;)[/quoteΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

κοριτσια με αγχωσατε τωρα εμενα μου ειχε δωσει ο χασιακος πητ 6/10 και ο ελευθεριαδης 10/10. δηλ το πιο πιθανο ειναι να γεννησουμε το σαββατο;;;;;;;;;;;;;:shock:

Δεν είναι απίθανο. Εξαρτάται από το πως θα σντιδράσει το μπεμπέ στην εξέταση του τραχήλου. Πάντως και εμένα μου είπε ότι μετά από αυτή την εξέταση θα μου πει ακριβώς την ημερομηνία τοκετού. Γιατί αγχώνεσαι βρε? Ετοίμασε βαλίτσα και ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ:D

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...