Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Εχει ήδη πάρει μήνες και υπάρχει περίπτωση να πάρει και αλλο ή να μην έρθει και ποτε... Απλά κάπως πρέπει να δουλέψουμε για να μπορούμε να χρηματοδοτούμε πάγια έξοδα 1000 ευρώ το μήνα μίνιμουμ μόνο οι ωοληψιες και γιατρούς κλπ πλας ενοίκια, σούπερ μάρκετ, αυτοκινητο κλπ κλπ. Δυστυχώς οι εξωσωματικές είναι δύσκολο σπορ και άπαξ και μπεις στο χορό, χορεύεις. Όλες το ξέρουμε.

Τη ψυχική ηρεμία δύσκολα τη κρατάς αν έχεις απαιτητική δουλειά γιατί απλά θες να έχεις δουλειά. Αν δεν είχαμε αυτά τα έξοδα δε θα με ένοιαζε καν. Απλά είναι δύσκολο να τα κρατάς ολα σε ισορροπία.

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αθήνα μένω σε ενοίκιο τα ξερω. 

Δράμα η κατάσταση 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

στης 9 οκτωμβρη κλεινω τον εβδομο

Α τι να σου πώ βρε Λάμπη μου... Απλά ξέρω ότι άλλες το νιώθουν πολύ και συνέχεια και άλλες το νιώθουν λιγότερο έντονα και πιο αραιά.... Και εμένα υπάρχουν μέρες που είναι πιο ήσυχη και μέρες που γίνεται πανικός! Και φαντάσου ότι κοντεύω να γεννήσω...;) Απο τον έβδομο και μετά το νιώθεις πιο έντονα πάντος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α τι να σου πώ βρε Λάμπη μου... Απλά ξέρω ότι άλλες το νιώθουν πολύ και συνέχεια και άλλες το νιώθουν λιγότερο έντονα και πιο αραιά.... Και εμένα υπάρχουν μέρες που είναι πιο ήσυχη και μέρες που γίνεται πανικός! Και φαντάσου ότι κοντεύω να γεννήσω...;) Απο τον έβδομο και μετά το νιώθεις πιο έντονα πάντος!

μακαρι να ειναι ετσι..κανω υπομονη ως σε λιγες μερες που θα κανω το ντοπλερ..μετα το ντοπλερ τι συχνοτητα εχουν τα ραντεβου με τον γιατρο μας??παλι καθε μηνα??υπαρχει καποια αλλη μεγαλη εξεταση που γινεται??

μακαρι να ειναι ετσι..κανω υπομονη ως σε λιγες μερες που θα κανω το ντοπλερ..μετα το ντοπλερ τι συχνοτητα εχουν τα ραντεβου με τον γιατρο μας??παλι καθε μηνα??υπαρχει καποια αλλη μεγαλη εξεταση που γινεται??

Κάθε 20 μέρες μετά κάθε 2 εβδομάδες και μετά κάθε βδομάδα! Μετά το ντόπλερ όχι δεν κάνεις άλλες αν βγεί εντάξει το ντόπλερ.. Εγώ πχ έκανα γιατί παρακολουθούσαμε κάθε 10 ημέρες την ανάπτυξη του μωρού γιατί ήταν αδύνατη περισσότερο απο όσο έπρεπε και έπρεπε να δούμε τον ρυθμό ανάπτυξης!! Τελικά όλα καλά!! Και σε εσένα το ίδιο θα πάνε...;)

Κάθε 20 μέρες μετά κάθε 2 εβδομάδες και μετά κάθε βδομάδα! Μετά το ντόπλερ όχι δεν κάνεις άλλες αν βγεί εντάξει το ντόπλερ.. Εγώ πχ έκανα γιατί παρακολουθούσαμε κάθε 10 ημέρες την ανάπτυξη του μωρού γιατί ήταν αδύνατη περισσότερο απο όσο έπρεπε και έπρεπε να δούμε τον ρυθμό ανάπτυξης!! Τελικά όλα καλά!! Και σε εσένα το ίδιο θα πάνε...;)

μακαρι..κ σε εσενα ευχομαι με το καλο...φιλακια

στης 9 οκτωμβρη κλεινω τον εβδομο

γεια σου λαμπη μου.σχεδων μαζι ημαστε εγω κλεινω τον εβδομο στης 15 οκτωμβρη,και απλα ηθελα να σου πω κοριτσακι μου να μην ανησυχεις για το μωρακι σου γιατι και μενα ετσι ειναι,και απο οτι εχω διαβασει μεσα στο ιντερνετ στην φαση που ημαστε τα νινακια μας κοιμουνται ακομα περισσοτερο,και να ξερεις οτι η στεναχωρια οντως παιζει μαγαλο ρολο γιατι κι εγω περασα μια πολυ ασχημη φαση για πολλες μερες και ειχα τσακωθει με ολους και με τον αντρα μου και με τους δικους μου και εκλεγα καθε μερα ολη μερα και τον μπεμπη μου δεν τον ακουγα καθολου,αλλα να ξερεις οτι πηγαινα το βραδυ στο κρεβατι μου και προσπαθουσα να ηρεμησω οσο μπορουσα και χαιδευα την κοιλια μου και του μιλαγα και εστω και λιγο μου εδινε το παρων του και με εκανε να τα ξεχναω ολα.γι αυτο μην στεναχωριεσε ολα θα ειναι πολυ καλα.θα το δεις...:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

κοριτσια δεν ειναι οτι δεν κλωτσα.αλλα σε αλλα ποστ διαβαζω οτι εχουν τρελαθει απο τις κλωτσιες γιαυτο κ εγω απορω τι γινεται..γιατι εγω δεν το νοιοθω τοσο εντονα...

Κουκλίτσα μου ξέρεις τι έκανα και τι κάνω εγώ όταν με τσαντίζουν? Χαμογελάω και σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό θα κρατάω στα χέρια μου ότι πολυτιμότερο υπάρχει. Μόνο και μόνο για χάρη αυτού του μωρού, που όταν θα γεννηθεί θα με έχει τόσο ανάγκη δε σπάζομαι με τίποτα ότι και να μου λένε.

Η αλήθεια είναι ότι έχω αρχίσει να χρησιμοποιώ λίγο παραπάνω τη γλωσσίτσα μου αλλά΄ούτως ή άλλως γλωσσοκοπάνα με λέγανε, ας καταλάβουν λοιπόν πως είναι οι γλωσσοκοπάνες.

Ψυχραιμία Λάμπη μου γιατί πραγματικά εσύ και το μωρό σου έχετε σημασία αυτήν την ώρα. Να ξέρεις ότι πραγματικά στην εβδομάδα που είσαι και από εδώ και πέρα οι κινήσεις θα είναι δυνατές αλλά πιο αραιές. Το μωρό σου όμως θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται σε ερεθίσματα (κλασικό είναι η σοκολάτα).:D

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Καλημερα κοριτσια,

Λαμπη μην αγχωνεσε... εγω ειμαι 29 εβδομαδων και ο μπεμπης λιγο πριν μπω στον 7ο κουνιωταν ελαχιστα ή τουλαχιστον ετσι νομιζα , αλλα οταν ρωτησα το γιατρο μου ειπε οτι κουνιεται περισσοτερο απ'οτι καταλαβαινω απλα δεν το ενοιωθα. Φυσικα τωρα εχουν αλλαξει τα πραγματα. Τις τελευταιες 2 μερες που δεν ειμαι σε εντονη σωματικη κινηση για να τον νανουριζω εχει παρει τα πανω του και δεν εχει ηρεμησει καθολου. Εχθες το βραδυ μαλιστα ειχε πολυ πλακα γιατι ειχα ξαπλωσει ανασκελα και αυτος εκανε κωλοτουμπες συνεχεια και κλωτσαγε και φαινοταν εντονα και στο δερμα της κοιλιας. Να σκεφτεις οτι δεν σταματαγε ουτε οταν ο μπαμπας του εβαζε το χερι στην κοιλια μου και του μιλαγε,,, που πριν μερες οταν ακουμπαγα την κοιλια μου ή του μιλαγα σταματαγε το χορο. Σιγουρα εχει να κανει το ποσο μεγαλο ειναι το μωρακι για να το νοιωθεις και το ποσο κινητικη εισαι και εσυ.

A2enp3.png?jZYdKeP4

κοριτσια καλημερα κ σας ευχαριστω ολες παρα πολυ που με καθισησυχασατε λιγο...με τον αντρα μου ολα οκ τωρα..χθες το βραδυ ηρθε κ μου ζητησε συγνωμη για την μακακια που ειχε κανει κ ολο για την μπεμπα ρωτουσε αν την νοιοθω κ τα σχετικα..προφανως φοβοταν μηπως επιρρεαστηκε κ αυτη εξαιτιας του..ριξαμε κ οι δυο τρελο κλαμα...τελος παντων...το ωραιο ηταν οτι ειχαμε ξαπλωσει κ η μπεμπα κατι εκανε κ ειχε τεντωσει ολη την μια πλευρα της κοιλιας μου κ φαινοταν πολυ εντονα κ του ακουμπησα το χερι πανω κ τρελαθηκε...συνομοτει κ αυτη μου φαινεται μαζι μου..;););)

κοριτσια χρεισημοποιειτε καποια κρεμα για τις ραγαδες??εγω καμια προς το παρον,εχω κανει αρκετες στο στηθος κ μια φορα εβαλα βαζελινη κ δεν την μπορουσα καθολου που μετα κολλαει καπως πανω στα ρουχα..αλλα στο σωμα μου κ στην κοιλια δεν εχω δει ακομη κατι..λετε να παω σε φαρμακειο να παρω καποια??

κοριτσια καλημερα κ σας ευχαριστω ολες παρα πολυ που με καθισησυχασατε λιγο...με τον αντρα μου ολα οκ τωρα..χθες το βραδυ ηρθε κ μου ζητησε συγνωμη για την μακακια που ειχε κανει κ ολο για την μπεμπα ρωτουσε αν την νοιοθω κ τα σχετικα..προφανως φοβοταν μηπως επιρρεαστηκε κ αυτη εξαιτιας του..ριξαμε κ οι δυο τρελο κλαμα...τελος παντων...το ωραιο ηταν οτι ειχαμε ξαπλωσει κ η μπεμπα κατι εκανε κ ειχε τεντωσει ολη την μια πλευρα της κοιλιας μου κ φαινοταν πολυ εντονα κ του ακουμπησα το χερι πανω κ τρελαθηκε...συνομοτει κ αυτη μου φαινεται μαζι μου..;););)

κοριτσια χρεισημοποιειτε καποια κρεμα για τις ραγαδες??εγω καμια προς το παρον,εχω κανει αρκετες στο στηθος κ μια φορα εβαλα βαζελινη κ δεν την μπορουσα καθολου που μετα κολλαει καπως πανω στα ρουχα..αλλα στο σωμα μου κ στην κοιλια δεν εχω δει ακομη κατι..λετε να παω σε φαρμακειο να παρω καποια??

:rolleyes:Καλημέρα Λάμπη μου. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά! Και βέβαια η μπέμπα συνομοτεί και εκείνη μαζί σου αχ όλα τα καταλαβαίνουν τα ατιμούτσικα:P!! Εγω κρέμα για τις ραγάδες έβαζα την SALBA MAMMA UNO την πήρα απο το φαρμακείο γιατί είχα πολλές ραγάδες στην κοιλιά! Να ξέρεις ότι δεν τις καλυτερεύει απλά σταματάει την εξάπλωσή τους! Οτι έχει γίνει μέχρι τώρα έγινε...:cry:

Κορίτσια μου καλημέρα!!!

Σήμερα έχω Β επιπέδου και δεν σας κρύβω ότι έχω αγχος αν όλα θα είναι καλά!!!

Δεν ξέρω τι είναι ακριβώς η Β επιπέδου....Επίσης μπορεί να μου επιβεβαιώσει αν όντως είναι αγοράκι??? Γιατι ο Γιατρος μας μου είχε πει ΜΑΛΛΟΝ είναι αγορακι....

Επίσης με την Β επιπέδου θα μου πει πότε περίπου γεννάω???

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλημέρα!!!

Δεν ξέρω τι είναι ακριβώς η Β επιπέδου....Επίσης μπορεί να μου επιβεβαιώσει αν όντως είναι αγοράκι??? Γιατι ο Γιατρος μας μου είχε πει ΜΑΛΛΟΝ είναι αγορακι....

Καλημέρα stellinula! Είναι πολύ ωραία εξέταση!! Θα δείς τα πάντα απο το μωράκι σου!! Εννοείται και το φύλλο του!! Θα δεις μυτούλα, ματάκια, αυτάκια ακόμα και τα δαχτυλάκια απο τα χεράκια και τα ποδαράκια του!! Βασικά τα Π Α Ν Τ Α θα δεις!! Θα σου πει και ΠΗΤ(Πιθανή Ημερομηνία Τοκετου) Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μπείς να μας ενημερώσεις;);)!!

Κορίτσια μου καλημέρα!!!

Καλημέρααααααααα

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ. Έχει δίκιο η katrinsamos δε θα φύγεις αν δε δεις τα ΠΑΝΤΑ.:D

Εύχομαι να το χαρείς. Πολλά φιλιά

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Ax! σας ευχαριστώ κορίτσια μου!!!

Τα αποτελέσματα βγαίνουν απευθείας ή θα περιμένω κανα 2ημερο πάλι όπως στην αυχενική????

Αχ Γεννάτε??? Με το καλό κοπέλες μου με έναν πόνο!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Ax! σας ευχαριστώ κορίτσια μου!!!

Τα αποτελέσματα βγαίνουν απευθείας ή θα περιμένω κανα 2ημερο πάλι όπως στην αυχενική????

Αχ Γεννάτε??? Με το καλό κοπέλες μου με έναν πόνο!!!

Επιτόπου!! Και οι φωτογραφίες εννοείται:P!! Ευχαριστούμε κούκλα;);)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...