Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Λοιπόν σε άλλα ένα κορίτσια μου πήγαμε ανδρολόγο σήμερα. Το σπερμα είναι μια χαρά απλά μας είπε πως καλό ειναι εφόσον φαίνεται πως τα ωάρια δεν είναι βέλτιστης δυναμικής να φέρουμε κ το σπερμα σε ακόμα καλύτερη κατάσταση ώστε να μη χρειάζεται το ωάριο να το «διορθώσει».», ειδικά ένα ωάριο ήδη κουρασμένο.  Μας είπε πως το βακτήριο που υπάρχει κ δε φεύγει σίγουρα κουράζει το σπερμα οπότε δεν είναι στο 100% της δυναμικής του. Δεν ισχύει αυτό που λένε στα κέντρα δλδ πώς το βακτήριο δεν επηρεάζει .Θα κάνει πάλι σπερμοδιάγραμμα, θα παρακολουθούμε αν οι βιταμίνες που παίρνει έχουν αποτέλεσμα και θα παίρνει αντιβίωση κάθε φορά πριν την ωοληψια. Γενικά το βακτήριο στο σπερμα δύσκολα φεύγει δια παντός.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας,

Επιτελους βρηκα χρονο να μπω λιγο να μαθω νεα σας. Αντε με το καλο οσες ετοιμαζεστε... Μ'ενα πονο οπως λενε στο χωριο μου:rolleyes::rolleyes:

Εγω εχω τιναξει ενα σπιτι στον αερα, το βαφω, το ετοιμαζω για τον μικρουλη μου και εχω ψιλοκλαταρει... Εχω ξεσυνδεσει και τους υπολογιστες και δεν μπορω να μπω απο το σπιτι καθολου. Ελπιζω να τα καταφερω αυτες τις μερες και να μπορω να μαθαινω νεα σας πιο συχνα.

Να'στε καλα κοριτσια που φτιαξατε λιστα με τα απαραιτητα για το νοσοκομειο γιατι με μια εκτυπωση βγηκαμε οι υπολοιπες απο πολυ κοπο και αγχος.:wink:

Πηγα την προηγουμενη Πεμπτη στο γιατρο στο Αρεταιειο και τον ρωτησα για το Αρεταιειο και το Λητω. Εγω θελω μολις γεννησω να βαλω το μωρο να θηλασει πρωτογαλα αμεσω με το που θα γεννηθει και ο συζυγος εξεφρασε την επιθυμια να ειναι μαζι του στις οδυνες.... μου ειπε λοιπον οτι μονο στο Λητω μπορω να τα κανω αυτα. Και καλα το συζυγο... τον βολευω.... για το θηλασμο στεναχωρηθηκα που στο Αρεταιειο δεν θα μπορεσω να το θηλασω αμεσως και με εβαλε σε σκεψεις το ολο θεμα:-(:-(

Μαλιστα με ρωτησε αν εχω ιδιωτικη ασφαλεια που να καλυπτει τοκετο για να βαζαμε κατω και το οικονομικο θεμα. Εγω εχω επιδομα τοκετου και θελω τωρα να ελεγξω με το ικα τι μου καλυπτει στο Αρεταιειο και τι στο Λητω, ετσι ωστε να δω τι θα κανω. Ειχε καποια απο εσας παρομοιο διλημα.:confused: Διαβαζω οτι οι περισσοτερες ετοιμαζεστε για Αρεταιειο και εγω ειμαι με το ενα ποδι εξω μονο και μονο για τον πρωτο θηλασμο.

Για τα βλαστοκυτταρα που ρωτησα μου ειπε να παω στη δημοσια τραπεζα να ρωτησω. Θα παω στα σεμιναρια που εχουν να δω ποιες ειναι οι διαδικασιες ετσι ωστε να ειμαι προετοιμασμενη και γι'αυτο. Θα σας ενημερωσω για οτι μαθω:)

Θα σου πω τι μου είπε εμένα και αν μπορεί να σε ίσως να σε βοηθήσει και η dearcatherine. Το μόνο που μπορεί να κάνει στο Λητώ είναι να βάλει τον άντρα σου μέσα. Εγώ τον ενημέρωσα ότι θέλω Αρεταίειο (έχω το γνωστό κόλλημα με το δημόσιο) και του ζήτησα με το που θα γεννηθεί η μπουμπου να μου τη δώσει αμέσως να τη θηλάσω. Μου είπε ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Το Λητώ δεν αναφέρθηκε καθόλου στη συζήτηση μας γιατί ο άντρας μου μου ξεκαθάρισε ότι θα λιποθυμήσει και δεν θα αντέξει.

Ξανασκέψου τη συζήτηση σας μήπως μπερδευτήκατε κάπου:P. Πιο συγκεκριμένα ακριβώς επειδή θέλω και εγώ να εξασφαλίσω το θηλασμό του είπα ότι θέλω να έχω συνέχεια δίπλα μου τη Μαρία που θα με βοήθησει σε αυτό.

Σου συστήνω και εγώ ανεπιφύλακτα να πας στη δημόσια τράπεζα (είναι πίσω από το Γενικό Κρατικό Αθηνών). Για περισσότερες πληροφορίες επειδή κάποιες από εμάς πήγανε ήδη κοίτα λίγο πιο πίσω στις σελίδες.

Φρόνιμα με τις δουλειές ok?

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Κάποιες από εσάς γεννάνε σε λίγες μέρες αλλά δε θυμάμαι ποιες γεννάνε.

Πάντως εύχομαι με το καλό και με έναν πόνο.

Τρέχω τόσο πολύ με τη δουλειά, ώστε δεν προφταίνω να σας διαβάζω. Μια ματιά ρίχνω και γι' αυτό δεν συγκρατώ πολλές πληροφορίες.

Θα σου πω τι μου είπε εμένα και αν μπορεί να σε ίσως να σε βοηθήσει και η dearcatherine. Το μόνο που μπορεί να κάνει στο Λητώ είναι να βάλει τον άντρα σου μέσα. Εγώ τον ενημέρωσα ότι θέλω Αρεταίειο (έχω το γνωστό κόλλημα με το δημόσιο) και του ζήτησα με το που θα γεννηθεί η μπουμπου να μου τη δώσει αμέσως να τη θηλάσω. Μου είπε ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Το Λητώ δεν αναφέρθηκε καθόλου στη συζήτηση μας γιατί ο άντρας μου μου ξεκαθάρισε ότι θα λιποθυμήσει και δεν θα αντέξει.

Ξανασκέψου τη συζήτηση σας μήπως μπερδευτήκατε κάπου:P. Πιο συγκεκριμένα ακριβώς επειδή θέλω και εγώ να εξασφαλίσω το θηλασμό του είπα ότι θέλω να έχω συνέχεια δίπλα μου τη Μαρία που θα με βοήθησει σε αυτό.

Σου συστήνω και εγώ ανεπιφύλακτα να πας στη δημόσια τράπεζα (είναι πίσω από το Γενικό Κρατικό Αθηνών). Για περισσότερες πληροφορίες επειδή κάποιες από εμάς πήγανε ήδη κοίτα λίγο πιο πίσω στις σελίδες.

Φρόνιμα με τις δουλειές ok?

Ευχαριστω για την απαντηση kikar μου.

Μαλλον καπου θα μπερδευτηκαμε . Θα το ξανασυζητησω στην επομενη συναντηση μας. Η αληθεια ειναι οτι και εγω εχω εμπιστοσυνη στο δημοσιο περισσοτερο.

Σχετικα με τα βλασοκυτταρα θα παω σιγουρα στην δημοσια τραπεζα απλα θελω να παρακολουθησω το σεμιναριο για να διευκρινησω μερικες αποριες μου απλες. Το μονο που μενει να ελεγξω ειναι με το ικα που ασφαλιζομαι τη θεση μου καλυπτει ειτε στο Αρεταιειο ειτε στο Λητω. Στην τηλ. επικοινωνια που ειχα με υπαλληλο του ικα μου ειπε οτι πρεπει να παω ολα τα ενσημα μου για να μου πουν ακριβως για οποιο νοσοκομειο μ'ενδιαφερει.

Να ειστε καλα ολες κοριτσακια για τις απαντησεις σας

A2enp3.png?jZYdKeP4

Καλημέρα κορίτσια!! Και εμένα μου είπε ότι θα θηλάσω αμέσως! Κικαρ μου τι εννοείς οταν λες ότι θα είναι συνέχεια δίπλα σου η Μαρία?? Θα είναι και στον τοκετό? Μαία είναι? Θα την πληρώσεις παραπάνω? Εμένα δεν μου είπε κανείς για μαία!!! Τι να κάνω????

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Κάποιες από εσάς γεννάνε σε λίγες μέρες αλλά δε θυμάμαι ποιες γεννάνε.

Πάντως εύχομαι με το καλό και με έναν πόνο.

Τρέχω τόσο πολύ με τη δουλειά, ώστε δεν προφταίνω να σας διαβάζω. Μια ματιά ρίχνω και γι' αυτό δεν συγκρατώ πολλές πληροφορίες.

Καλημέρα bp-IOLH. Εγώ και η Κικαρ γεννάμε πρώτες:lol::lol: Και μόνο που σκέφτηκες με τόση δουλειά να μας στείλεις τις ευχές σου... αυτό σημαίνει πολλά!! Να΄σαι καλά!!;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Και εμένα μου είπε ότι θα θηλάσω αμέσως! Κικαρ μου τι εννοείς οταν λες ότι θα είναι συνέχεια δίπλα σου η Μαρία?? Θα είναι και στον τοκετό? Μαία είναι? Θα την πληρώσεις παραπάνω? Εμένα δεν μου είπε κανείς για μαία!!! Τι να κάνω????

Εγω τον ρωτησα για μαια και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να ανησυχω γιατι υπαρχουν μαιες που θα βοηθησουν αλλα δεν διευκρινησε αν μιλουσε για Αρεταιειο ή Λητω. Ξερω οτι και η μαια πληρωνετε ξεχωριστα αλλα ολα θα τα ξαναρωτησω στο ιατρειο του γιατι εδω και μερες λενε πολλα κοριτσια για την Μαρια που εχει στο ιατρειο του και θα το διευκρινησω και εγω.

Εσυ katrin σε ποιο νοσοκομειο θα γεννησεις και σου ειπε οτι θα θηλασεις αμεσως??? Αν θυμαμαι ειχες πει οτι θα εισαι στο Αρεταιειο ή σε μπερδεψα με την κικαρ:-(

A2enp3.png?jZYdKeP4

Εγω τον ρωτησα για μαια και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να ανησυχω γιατι υπαρχουν μαιες που θα βοηθησουν αλλα δεν διευκρινησε αν μιλουσε για Αρεταιειο ή Λητω. Ξερω οτι και η μαια πληρωνετε ξεχωριστα αλλα ολα θα τα ξαναρωτησω στο ιατρειο του γιατι εδω και μερες λενε πολλα κοριτσια για την Μαρια που εχει στο ιατρειο του και θα το διευκρινησω και εγω.

Εσυ katrin σε ποιο νοσοκομειο θα γεννησεις και σου ειπε οτι θα θηλασεις αμεσως??? Αν θυμαμαι ειχες πει οτι θα εισαι στο Αρεταιειο ή σε μπερδεψα με την κικαρ:-(

Για να σου λύνουμε μια μια τις απορίες. Έχει απόλυτο δίκιο σχετικά με τις μαίες. Υπάρχουν όντως πάρα πολλές και στο Αρεταίειο και στο Λητώ που θα σε βοηθήσουν. Ίσως και να είναι υπερβολή να ζητήσεις δική σου μαία. Οταν τον ρώτησα εγώ μου είπε να ζητήσω δική μου μόνο αν θέλω να έχω κάποιον συνέχεια δίπλα μου. Για να είμαι ειλικρινής ούτε αυτό με πολυπειράζει. Εγώ θέλω τη Μαρία γιατι τη συμπαθώ πάρα πολύ και θέλω κάποιον που την ώρα που θα είμαι εξουθενωμένη να μου φέρει το μωράκι μου στην αγκαλιά μου χωρίς πολλά πολλά. Αυτό είναι κάτι που θα μπορόύσε να μου το εξασφαλίσει και ο κ.Χασιάκος αλλά δε μπορώ να είμαι σίγουρη ότι δε θα τρέχει πανικόβλητος, άσε που δε θέλω να του φορτώσω και κάτι τέτοιο.

Με την katrinsamos θα γεννήσουμε και οι δύο στο Αρεταίειο αλλά αν δεν κάνω λάθος το ίδιο είχε πει (ότι θα θηλάσει αμέσως ) και στη dearcatherine που και αυτή θα γεννήσει στο Αρεταίειο

Αλήθεια dearcatherine που είσαι???

Katrinsamos o βασικός λόγος που δε σου είπε κανείς για μαία είναι ότι ουσιαστικά δε χρειάζεται. Από όσο έχω δει σε παλαιότερα posts οι κοπέλες έγραφαν ότι ειδικά στο Αρεταίειο έχει πολύ κόσμο που μπαινοβγαίνει και σε βοηθά. Απλά εγώ δέθηκα με τη Μαρία τόσα χρόνια τώρα και θα την ήθελα κοντά μου.

bp-Ιόλη είσαι φοβερή!!! Είμαστε 5 κοπέλες (εγώ, η katrinsamos, η dearcatherine, η elenil και η komis) που είμαστε αρκετά κοντά και πλησιάζουμε...

Σε ευχαριστούμε που μας σκέφτεσαι:D

Λάμπη που χάθηκες κορίτσι μου???

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

Κικαρ, θα συμφωνησω απολυτα οτι η μαια ουσιαστικα θα εκπληρωσει την επιθυμια μας να παρουμε το μωρακι μας και να το θηλασουμε αμεσως και αυτο ισως να το εχουμε τακτοποιημενο πριν απο εκεινη τη στιγμη γιατι οπως σωστα ειπες δεν μπορουμε να ξερουμε σε τι φαση θα ειναι ο γιατρος μας για να το θυμηθει. Γι'αυτο το λογο ποιο πολυ ηθελα να εχω επικοινωνια με τη μαια πριν απο τη μερα του πανικου και με τη Μαρια η αληθεια ειναι οτι τοσα χρονια στο ιατρειο ειχαμε τις τυπικες σχεσης γνωριμιας αλλα τωρα πρεπει να τις συσφιξω λιγο. Θα ξανασυζητησω το θεμα σε 2 εβδομαδες περιπου που θα παω .

Ευχαριστω για τις απαντησεις

A2enp3.png?jZYdKeP4

Κικαρ, θα συμφωνησω απολυτα οτι η μαια ουσιαστικα θα εκπληρωσει την επιθυμια μας να παρουμε το μωρακι μας και να το θηλασουμε αμεσως και αυτο ισως να το εχουμε τακτοποιημενο πριν απο εκεινη τη στιγμη γιατι οπως σωστα ειπες δεν μπορουμε να ξερουμε σε τι φαση θα ειναι ο γιατρος μας για να το θυμηθει. Γι'αυτο το λογο ποιο πολυ ηθελα να εχω επικοινωνια με τη μαια πριν απο τη μερα του πανικου και με τη Μαρια η αληθεια ειναι οτι τοσα χρονια στο ιατρειο ειχαμε τις τυπικες σχεσης γνωριμιας αλλα τωρα πρεπει να τις συσφιξω λιγο. Θα ξανασυζητησω το θεμα σε 2 εβδομαδες περιπου που θα παω .

Ευχαριστω για τις απαντησεις

Μη διστάσεις να ρωτήσεις ότι θες. Σε λίγο καιρό θα έχουμε να σου δώσουμε και περισσότερες λεπτομέρειες...:D:D:D

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

γεια σας αγαπημενες μου φιλες..σας διαβαζω καθε μερα αλλα παιρνω μια περιεργη φαση αυτες τις μερες κ εχω τις κλειστες μου..θελω να πιστευω οτι ειμαι καλα κ εγω κ η μπεμπα μου..στης 1/10 εχω να κανω το ντοπλερ στον ελευθεριαδη..δεν μπορω να πω οτι με κλωτσα ιδιαιτερα η μπεμπα κ αυτο με ανησυχει λιγο..κατα τα αλλα μια χαρα,αν εξερεσεις οτι απο χθες δεν μιλαμε ακομη με τον αντρα μου κ ουτε προκειτε να του μιλησω αν δεν μιλησει αυτος πρωτος,,:mad::-x:-x:-x:-xτελος παντων...:-(:-(:-(:-(δεν εχω κανει τιποτα ακομη οσο αφορα δωματιο μωρου κ γενικα ψωνια..λεω να κανω πρωτα το ντοπλερ κ μετα να αρχισω κατευθειαν την οργανωση..φιλακια πολλα πολλα

Διαφημίσεις

γεια σας αγαπημενες μου φιλες..σας διαβαζω καθε μερα αλλα παιρνω μια περιεργη φαση αυτες τις μερες κ εχω τις κλειστες μου..θελω να πιστευω οτι ειμαι καλα κ εγω κ η μπεμπα μου..στης 1/10 εχω να κανω το ντοπλερ στον ελευθεριαδη..δεν μπορω να πω οτι με κλωτσα ιδιαιτερα η μπεμπα κ αυτο με ανησυχει λιγο..κατα τα αλλα μια χαρα,αν εξερεσεις οτι απο χθες δεν μιλαμε ακομη με τον αντρα μου κ ουτε προκειτε να του μιλησω αν δεν μιλησει αυτος πρωτος,,:mad::-x:-x:-x:-xτελος παντων...:-(:-(:-(:-(δεν εχω κανει τιποτα ακομη οσο αφορα δωματιο μωρου κ γενικα ψωνια..λεω να κανω πρωτα το ντοπλερ κ μετα να αρχισω κατευθειαν την οργανωση..φιλακια πολλα πολλα

Λάμπη μου καλησπέρα!! δεν έχουμε ξαναμιλήσει αλλα γενικά διαβάζω το φόρουμ και σε ξέρω. όσο αφορά το μωράκι σου (με το καλό και όλα καλά θα είναι) όσο εσύ αγχώνεσαι, τόσο δεν θα αισθάνεσαι πολύ το μωρό. χαλάρωσε γιατί του το μεταδίδεις. και επίσης δεν είναι συνέχεια πολύ δραστήρια τα μωράκια και όσο περνάει ο καιρός δεν θα έχουν και πολύ χώρο για κωλοτούμπες.

όσο αφορά τον άντρα σου δεν ξέρω το λόγο που δεν μιλάτε αλλά μη στεναχωριέσαι..... όλες τα περνάμε αυτά γιατί δεν μας καταλαβαίνουν!!! υπομονή και όχι στεναχώριες!!!!;)

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλησπέρα! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! Λάμπη μου υπομονή!! Ολες τα περνάμε αυτά! Αλλες με τον άντρα τους, άλλες με την πεθερά τους(είναι χειρότερο πιστεψε με)!! Το ντόπλερ θα είναι μια χαρά!! Εγώ την μπουμπού μου 5 μηνών περίπου την κατάλαβα να κλωτσάει οπότε μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε....

κοριτσια δεν ειναι οτι δεν κλωτσα.αλλα σε αλλα ποστ διαβαζω οτι εχουν τρελαθει απο τις κλωτσιες γιαυτο κ εγω απορω τι γινεται..γιατι εγω δεν το νοιοθω τοσο εντονα...

κοριτσια δεν ειναι οτι δεν κλωτσα.αλλα σε αλλα ποστ διαβαζω οτι εχουν τρελαθει απο τις κλωτσιες γιαυτο κ εγω απορω τι γινεται..γιατι εγω δεν το νοιοθω τοσο εντονα...

Πόσο μηνών είσαι???:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...