Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, linaa είπε:

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

Αν επιτρεπεται η κιρσοκήλη επηρεασε τον αριθμο του σπερματος και Την αφαίρεσε τελικά ή δεν χρειαστηκε;

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχει ξεπεταχτεί πολύ!!!!!!Σήμερα θα κάνουμε και το πρώτο μας εμβόλιο και έχουμε αγωνία!!!!!

Τον γιατρούλη μας τον είδα και ευτυχώς όλα τα βρήκε τέλεια!!!Συγκινήθηκα πολύ που τον είδα και συγκινήθηκα πολύ που στον υπέρηχο πλέον δεν υπήρχε νινί αλλά ωαριάκια!!!Γι αυτό κοριτσάκια μου απολαύστε την εγκυμοσύνη σας!!!!!πολλά πολλά φιλάκια

Kαλημέρα κοριτσάκια!! Χθές το βράδυ με έπιασε τρομερός πόνος στη μέση και πήρα τηλ τον γιατρούλη μας και μου είπε να βάλω υπόθετο Voltaren! Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα! Αντε να έρθουν οι μπεμπούλες μας!!

Έχει ξεπεταχτεί πολύ!!!!!!Σήμερα θα κάνουμε και το πρώτο μας εμβόλιο και έχουμε αγωνία!!!!!

Τον γιατρούλη μας τον είδα και ευτυχώς όλα τα βρήκε τέλεια!!!Συγκινήθηκα πολύ που τον είδα και συγκινήθηκα πολύ που στον υπέρηχο πλέον δεν υπήρχε νινί αλλά ωαριάκια!!!Γι αυτό κοριτσάκια μου απολαύστε την εγκυμοσύνη σας!!!!!πολλά πολλά φιλάκια

Μπράβο evaki μου. Τι καλά:D:D:D

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Κορίτσια του Χασιάκου καλημέρα!!!!! εύχομαι σε όσες γέννησαν να τους ζήσει το μωράκι τους, σε όσες περιμένουν με το καλό και με ένα πόνο και σε όσες προσπαθούν μην ανησυχείτε.... είστε σε τέλεια χέρια!!!!

Θέλω να κάνω ερώτηση σε όσες κοπέλες γέννησαν στο Αρεταίειο πρόσφατα σχετικά με τα πράγματα που χρειάζεται για το μωρό. Είχε γεννήσει η αδερφή μου, αλλά τότε υπήρχε ο θάλαμος νεογνών ενώ τώρα που το έχεις δίπλα σου είναι λίγο διαφορετικά. Εγώ θα γεννήσω (με το καλό) το Δεκέμβρη αλλά θα ήθελα να έχω μια ιδέα για το τι δίνει πλέον το νοσοκομείο και τι όχι.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια του Χασιάκου καλημέρα!!!!! εύχομαι σε όσες γέννησαν να τους ζήσει το μωράκι τους, σε όσες περιμένουν με το καλό και με ένα πόνο και σε όσες προσπαθούν μην ανησυχείτε.... είστε σε τέλεια χέρια!!!!

Θέλω να κάνω ερώτηση σε όσες κοπέλες γέννησαν στο Αρεταίειο πρόσφατα σχετικά με τα πράγματα που χρειάζεται για το μωρό. Είχε γεννήσει η αδερφή μου, αλλά τότε υπήρχε ο θάλαμος νεογνών ενώ τώρα που το έχεις δίπλα σου είναι λίγο διαφορετικά. Εγώ θα γεννήσω (με το καλό) το Δεκέμβρη αλλά θα ήθελα να έχω μια ιδέα για το τι δίνει πλέον το νοσοκομείο και τι όχι.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!

Καλημέρα Ζουνίτσα! Εγώ που είχα νοσηλευτεί είδα ότι έδιναν τα πάντα... Κρέμες, πάνες, σερβιέτες, είχε αποστηρωτή κτλ. Καλύτερα να σου πεί βέβαια κάποια που γέννησε πρόσφατα αλλιώς θα σου πώ εγώ ή η κικαρ που θα γεννήσουμε σύντομα!

Ευχαριστώ!!!!! και σε σένα!! πότε με το καλό??

Το Σάββατο θα μου εξετάσει τον τράχηλο και μπορεί και Κυριακή να γεννήσω ανάλογα τι θα δει και τι θα κανονίσουμε! Το Σάββατο θα ξέρω σίγουρα!

Διαφημίσεις

Το Σάββατο θα μου εξετάσει τον τράχηλο και μπορεί και Κυριακή να γεννήσω ανάλογα τι θα δει και τι θα κανονίσουμε! Το Σάββατο θα ξέρω σίγουρα!

Και εγώ και εγώ!!!:D:D:D

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

Με το καλόοοοοοοοοοο!!!Και φορμάκια για το μωρό να πάρεις και πετσετούλες!!!Δεν έχω γεννήσει εκεί αλλά τα έχουν γράψει πολλές φορές κορίτσια που έχουν γεννήσει Αρεταίειο.Αν κάνεις αναζήτηση θα τα βρεις!!!

Μπράβο κορίτσια μου!!!! με το καλό!!! κάθε μέρα μπάινω και σας διαβ'αζω, απλά δεν έχω πολλά να ρωτήσω ακόμα. Εμείς θα πάμε την άλλη τετάρτη να μας δει μετά από 1,5 μήνα!!! ανυπομονώ να δω και το μωρό αλλά και το doctor!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Μπράβο κορίτσια μου!!!! με το καλό!!! κάθε μέρα μπάινω και σας διαβ'αζω, απλά δεν έχω πολλά να ρωτήσω ακόμα. Εμείς θα πάμε την άλλη τετάρτη να μας δει μετά από 1,5 μήνα!!! ανυπομονώ να δω και το μωρό αλλά και το doctor!!!

εννοείται πως για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε!

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Κοριτσια γεια σας,

Επιτελους βρηκα χρονο να μπω λιγο να μαθω νεα σας. Αντε με το καλο οσες ετοιμαζεστε... Μ'ενα πονο οπως λενε στο χωριο μου:rolleyes::rolleyes:

Εγω εχω τιναξει ενα σπιτι στον αερα, το βαφω, το ετοιμαζω για τον μικρουλη μου και εχω ψιλοκλαταρει... Εχω ξεσυνδεσει και τους υπολογιστες και δεν μπορω να μπω απο το σπιτι καθολου. Ελπιζω να τα καταφερω αυτες τις μερες και να μπορω να μαθαινω νεα σας πιο συχνα.

Να'στε καλα κοριτσια που φτιαξατε λιστα με τα απαραιτητα για το νοσοκομειο γιατι με μια εκτυπωση βγηκαμε οι υπολοιπες απο πολυ κοπο και αγχος.:wink:

Πηγα την προηγουμενη Πεμπτη στο γιατρο στο Αρεταιειο και τον ρωτησα για το Αρεταιειο και το Λητω. Εγω θελω μολις γεννησω να βαλω το μωρο να θηλασει πρωτογαλα αμεσω με το που θα γεννηθει και ο συζυγος εξεφρασε την επιθυμια να ειναι μαζι του στις οδυνες.... μου ειπε λοιπον οτι μονο στο Λητω μπορω να τα κανω αυτα. Και καλα το συζυγο... τον βολευω.... για το θηλασμο στεναχωρηθηκα που στο Αρεταιειο δεν θα μπορεσω να το θηλασω αμεσως και με εβαλε σε σκεψεις το ολο θεμα:-(:-(

Μαλιστα με ρωτησε αν εχω ιδιωτικη ασφαλεια που να καλυπτει τοκετο για να βαζαμε κατω και το οικονομικο θεμα. Εγω εχω επιδομα τοκετου και θελω τωρα να ελεγξω με το ικα τι μου καλυπτει στο Αρεταιειο και τι στο Λητω, ετσι ωστε να δω τι θα κανω. Ειχε καποια απο εσας παρομοιο διλημα.:confused: Διαβαζω οτι οι περισσοτερες ετοιμαζεστε για Αρεταιειο και εγω ειμαι με το ενα ποδι εξω μονο και μονο για τον πρωτο θηλασμο.

Για τα βλαστοκυτταρα που ρωτησα μου ειπε να παω στη δημοσια τραπεζα να ρωτησω. Θα παω στα σεμιναρια που εχουν να δω ποιες ειναι οι διαδικασιες ετσι ωστε να ειμαι προετοιμασμενη και γι'αυτο. Θα σας ενημερωσω για οτι μαθω:)

A2enp3.png?jZYdKeP4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...