Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Για τις αιμορροϊδες μην αγχωνεσαι.. ειναι πολυ ενοχλητικό αλλα συμβαίνει δυστυχως μετα απο εντονη δυσκοιλιοτητα.. και εγω το έπαθα περυσι.. ενδεχεται να ματωσει να ξερεις μην τρομαξεις.. εγω μετα απο συσταση του γυναικολογου μου φαντασου που τον ειχα ρωτήσει τοτε εβαζα την κρεμα proctosynalar και ενα σαπουνακι για την περιοχη της anfonet και περασε μετα απο λίγες μερες. Ρωτα τον γιατρό σου..  προσέχε τη διατροφή σου οπως σου λενε και θα ηρεμησει.. τωρα αν ειναι απο στρες ή αγχος η δυσκοιλιότητα και βλεπεις οτι δεν περναει παρε τα φακελάκια τα tanilas, ειναι φυτικα και βοηθανε!! Προβιοτικα φουλ παντως που βοηθανε και στο εντερο

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

γεια σου kikar μου τι κανεισ κοριτσακι μου εσυ?πως πας?

Ολγάκι μου γλυκό, πραγματικά αισθάνομαι ότι έχω μπει στην τελική ευθεία. Έχω βαρύνει απίστευτα, περπατώ σαν πάπια αλλά συνεχίζω ακάθεκτη. Απλά περιμένω πως και πως να γεννηθεί η τσούπρα μου και να μου πουν ότι όλα είναι καλά. :)

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ολγάκι μου γλυκό, πραγματικά αισθάνομαι ότι έχω μπει στην τελική ευθεία. Έχω βαρύνει απίστευτα, περπατώ σαν πάπια αλλά συνεχίζω ακάθεκτη. Απλά περιμένω πως και πως να γεννηθεί η τσούπρα μου και να μου πουν ότι όλα είναι καλά. :)

θα την εχεις συντομα στην αγκαλιτσα σου,και θα πανε ολα πολυ καλα.εχω απιστευτη εμπιστοσυνη στον γιατρουλη μας.σου ευχομαι ολοψυχα να κανεις ενα γερο νινακι και παντα ευτυχισμενο.

Καλημέρα κορίτσια!!

Είχα ραντεβου με το γιατρο μας εχθες!! Ο μπεμπησ είναι 3200 αλλα δεν θελει να κατέβει οπότε πρεπει να κανω υπομονη (δυστυχως).Τωρα την πεμπτη θελει να με ξαναδει .

Κικαρ σε καταλαβαινω απολυτως εσύ λες οτι περπατασ σαν την παπια εγω λεω περναει το καραβι ( για μένα ) σαρκαζόμαστε λιγακι αλλα τι να κανουμε ......

φιλάκια σε όλες σας

Καλημέρα κορίτσια!!

Είχα ραντεβου με το γιατρο μας εχθες!! Ο μπεμπησ είναι 3200 αλλα δεν θελει να κατέβει οπότε πρεπει να κανω υπομονη (δυστυχως).Τωρα την πεμπτη θελει να με ξαναδει .

Κικαρ σε καταλαβαινω απολυτως εσύ λες οτι περπατασ σαν την παπια εγω λεω περναει το καραβι ( για μένα ) σαρκαζόμαστε λιγακι αλλα τι να κανουμε ......

φιλάκια σε όλες σας

Πω πω ένας μπέμπαρος!!! Με το καλό και σε εσένα!

Καλημέρα κορίτσια!!

φιλάκια σε όλες σας

Elenil μου τι μπόμπιρας είναι αυτός:D. Λίγο υπομονή ακόμα και πλησιάζεις. Πότε θα σε ξαναδεί??

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Κικαρ μου τι κάνεις? Πως είσαι? Ολα καλά??? Η μπεμπούλα σου κλωτσάει κλωτσάει?? Η δικιά μου με έχει ταράξει!! χαχα!

Μόνο κλωτσάει? Πάρτυ κάνει. Νομίζω ότι έχει βαρεθεί εκεί μέσα και προετοιμάζεται για την έξοδό της. Ξεκίνησα δειλά δειλά περπάτημα μπας και τη βοηθήσω λίγο. Ίδομεν:D:D

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Μόνο κλωτσάει? Πάρτυ κάνει. Νομίζω ότι έχει βαρεθεί εκεί μέσα και προετοιμάζεται για την έξοδό της. Ξεκίνησα δειλά δειλά περπάτημα μπας και τη βοηθήσω λίγο. Ίδομεν:D:D

Εγώ ξεκίνησα κάτι άλλο για να τη βοηθήσω αλλά ντρέπομαι να το πώ!! χαχαχχαχαχχχα:lol:!

Καλησπέρα κ από μένα κορίτσια,

Εχουν περάσει 8 μέρες από την απόξεση κ είμαι πολυ καλύτερα.Τώρα περιμένω να μιλήσω σε μια βδομάδα με το γιατρό για τα αποτελέσματα της βιοψίας και για περαιτέρω οδηγίες (τις εξετάσεις θρομβοφιλίας κτλ).

Μ'αρέσει πάρα πολύ που διαβάζω πώς είναι να ετοιμάζεσαι για τον ερχομό του μωρου, που φτιάχνετε βαλιτσούλα κτλ. Είναι πολύ γλυκό ...Πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα καλα σε 'οσες περιμενετε συντομα τα μωράκια σας!

kikar την πεμπτη μου είπε ο γιατρος.

Katrisamos μην ντρεπεσαι αν δεν ειχα τετοια κοιλια θα σε αντεγραφα ( αν και στην κορη μου δεν είχα τετοιο προβλημα παραμονη τελευταιας ημέρας απο την πητ που μου είπε ο γιατρος γεννησα) τωρα κικαρ για το περπατημα τη να σου πω λενε οτι βοηθαει. Θα παρω τη μανα μου παραμασχαλα και θα ξεκινησω . Το καραβι παει βολτα στη στερια χιχιχιχι.

Οσο για τον μπεμπη ελπιζω να μην παρει πολλα κιλα ακομη και δυσκολευτω στον τοκετο. Φιλακια

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κ από μένα κορίτσια,

Εχουν περάσει 8 μέρες από την απόξεση κ είμαι πολυ καλύτερα.Τώρα περιμένω να μιλήσω σε μια βδομάδα με το γιατρό για τα αποτελέσματα της βιοψίας και για περαιτέρω οδηγίες (τις εξετάσεις θρομβοφιλίας κτλ).

Μ'αρέσει πάρα πολύ που διαβάζω πώς είναι να ετοιμάζεσαι για τον ερχομό του μωρου, που φτιάχνετε βαλιτσούλα κτλ. Είναι πολύ γλυκό ...Πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα καλα σε 'οσες περιμενετε συντομα τα μωράκια σας!

Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά! Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σου και σύντομα να ακούσουμε τα ευχάριστα και απο εσένα....;)

Katrisamos μην ντρεπεσαι αν δεν ειχα τετοια κοιλια θα σε αντεγραφα ( αν και στην κορη μου δεν είχα τετοιο προβλημα παραμονη τελευταιας ημέρας απο την πητ που μου είπε ο γιατρος γεννησα) τωρα κικαρ για το περπατημα τη να σου πω λενε οτι βοηθαει. Θα παρω τη μανα μου παραμασχαλα και θα ξεκινησω . Το καραβι παει βολτα στη στερια χιχιχιχι.

Οσο για τον μπεμπη ελπιζω να μην παρει πολλα κιλα ακομη και δυσκολευτω στον τοκετο. Φιλακια

:rolleyes:Και εγώ κορίτσι έχω μάλλον γιαυτό δεν δυσκολεύομαι! χαχα!! Δηλ elenil μου πόσα κιλά είναι ο μπέμπης????

Γεια σας,κοριτσάρες μου!!!!!!!Δε θα σας έχω ξεχάσει αλλά η μπέμπα τρώει όλο μου τον χρόνο!!Δεν προλαβαίνω να χαλαρώσω!!!Ελπίζω να είστε όλες καλά και με το καλό οι ετοιμόγεννες!!!!!

Γεια σας,κοριτσάρες μου!!!!!!!Δε θα σας έχω ξεχάσει αλλά η μπέμπα τρώει όλο μου τον χρόνο!!Δεν προλαβαίνω να χαλαρώσω!!!Ελπίζω να είστε όλες καλά και με το καλό οι ετοιμόγεννες!!!!!

Evi μου καλημέραααααααααααα,

ασχολείσου με την κούκλα σου και έχεις χρόνο μετά για εμάς. Όλα καλά πάνε? Ξεπετάγεται σιγά σιγά η μικρή? Πότε θα πας να σε δει ο γιατρούλης μας?

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Elenil αν σε κρατήσει την Πέμπτη για τοκετό πες στον άντρα σου να ρίξει σήμα στο forum να έρθουμε το Σάββατο να σε δούμε:D:D:D

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...