Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Τα δικά μου μιας χρήσης είναι σα χάρτινα οπότε ούτε λόγος για πλύσιμο:)

η κρέμα λέγεται purelan και είναι της medela (υπάρχει και άλλη μια΄μάρκα από όσο ξέρω). Είναι ενυδατική για τις θηλές και από όσο διάβασα στο topic του θηλασμού βοηθά πάρα πολύ. Αν θες πες μου για να σου πω που θα τη βρεις

Ναι θελω για πες.....Τα μωρα νομιζω οπου και να σαι το χεις μαζι σου απλα πανω ειναι η νεογνολογικη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι θελω για πες.....Τα μωρα νομιζω οπου και να σαι το χεις μαζι σου απλα πανω ειναι η νεογνολογικη

Λοιπόν εγώ την πήρα από τα prenatal. Φαντάζομαι ότι θα υπάρχει και σε ΛΗΤΩ και στα άλλα μεγάλα καταστήματα. Αυτό που με τσάντισε είναι ότι την πήρα 13 ευρώ ενώ εδώ http://www.ecofamily.gr/index.php?target=products&product_id=30193 τη βρήκα 7.50 ευρώ (και να πεις ότι είμαι πρωτάρα). Ξέχασα να ρωτήσω χτες που πήγα να πάρω το νοσοκομειακό θήλαστρο πόσο την είχαν. Να ξέρεις πάντως ότι έχει και εκεί.

Πολλά φιλια

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Λοιπόν εγώ την πήρα από τα prenatal. Φαντάζομαι ότι θα υπάρχει και σε ΛΗΤΩ και στα άλλα μεγάλα καταστήματα. Αυτό που με τσάντισε είναι ότι την πήρα 13 ευρώ ενώ εδώ http://www.ecofamily.gr/index.php?target=products&product_id=30193 τη βρήκα 7.50 ευρώ (και να πεις ότι είμαι πρωτάρα). Ξέχασα να ρωτήσω χτες που πήγα να πάρω το νοσοκομειακό θήλαστρο πόσο την είχαν. Να ξέρεις πάντως ότι έχει και εκεί.

Πολλά φιλια

Σ ευχαριστω κοριτσι θα το κοιταξω.

Ειδα για να στο στειλουν εχει 4ευρω οποτε το ιδιο παει.Κατστημα απ οτι ειδα δεν εχει οποτε....

• μαντηλάκια για να καθαρίζουν οι επισκέπτες τα χεράκια τους
  • προίκα της μπέμπας (από pampers μέχρι ρούχα εξόδου)

Αν νομίζετε ότι έχω ξεχάσει κάτι πείτε μου αν και ο άντρας μου θα πηγαινοέρχεται:)

λοιπον, μαντηλακια δε χρειαζονται, εχει σε καθε δωματιο υγρο απολυμαντικο για τα χερια κ ολοι εκει τα καθαριζουν..pampers προμηθευει το νοσοκομειο στο δωματιο που τα αλλαζουν κ τα πλενουν...

Ξέχασες ξέχασες!!! Γαντάκια μονοκόματα για το μωρό γιατί βάζει τα χεράκια του στο προσωπάκι του και κάνει γρατζουνίτσες! Α και επιθέματα στήθους και μαντιλάκια ειδικά για τον καθαρισμό και αποστείρωση του στήθους! Εγώ πήρα της CHICCO είναι πολύ καλά!

γαντακια δε θα τα χρησιμοποιησετε στανταρ, ειναι τεραστια στα χερακια των μωρων κ τους βγαινουν..εγω ειχα παρει κ τζαμπα τα πηρα...επισης, για το στηθος δεν θελει αποστειρωσεις (ασε που οι ουσιες απο τα μαντηλακια μενουν στο στηθος..)..λιγο νερακι πλυσιμο κ οχι συνεχεια μη ξεραθει η θηλη..

Έχεις δίκιο:D:D

Τα έβαλα και αυτά στη βαλίτσα αν και πήρα μαζί μου και ένα ψαλιδάκι για να μας δείξουν πως να τους κόβουμε τα νυχάκια (το έχεις συνειδητοποιήσει ότι θα το περάσουμε μαζί αυτό?).

Τα ίδια επιθέματα πήρα και εγώ. Μαντιλάκια για τον καθαρισμό δεν πήρα. Αγόρασα μια κρέμα με λανολίνη που από ότι γράφουν δε θέλει ξέβγαλμα.

Πολλά φιλιάααααααααααααα

ψαλιδακι δεν θα χρειαστειτε επισης, τα νυχακια τους τις πρωτες εβδομαδες ειναι ενωμενα με το δερμα κ αν τα κοψετε μπορει να τους κανετε πληγη..πρεπει να σκληρυνουν πρωτα (εμενα κοβοντουσαν μονα τους)

χιχιχιχι:D:D:D

ρούχα θα μου φέρει ο πασάς μου αν και σκέφτομαι να βγω με αυτά που θα μπω.

Να ρωτήσω κάτι μπας και ξέρετε? Πλέον στο Αρεταίειο το μωράκι το έχεις μαζί σου σε όποιο όροφο και αν είσαι μόνο αν είσαι στον πρώτο?

katrinsamos παρατήρησες εσύ κάτι τη φορά που χρειάστηκες να μείνεις?

ναι, το μωρακι το εχουν ολες οι μαμαδες μαζι τους,24 ωρες το 24ωρο...

0002031F.gif

χιχιχιχι:D:D:D

ρούχα θα μου φέρει ο πασάς μου αν και σκέφτομαι να βγω με αυτά που θα μπω.

Να ρωτήσω κάτι μπας και ξέρετε? Πλέον στο Αρεταίειο το μωράκι το έχεις μαζί σου σε όποιο όροφο και αν είσαι μόνο αν είσαι στον πρώτο?

katrinsamos παρατήρησες εσύ κάτι τη φορά που χρειάστηκες να μείνεις?

Ναι το μωρό σου το έχεις συνέχεια μαζί σου στο παίρνουν μόνο για λίγο το πρωί για να το κάνουν μπανάκι;)

Διαφημίσεις

:D

λοιπον, μαντηλακια δε χρειαζονται, εχει σε καθε δωματιο υγρο απολυμαντικο για τα χερια κ ολοι εκει τα καθαριζουν..pampers προμηθευει το νοσοκομειο στο δωματιο που τα αλλαζουν κ τα πλενουν...

γαντακια δε θα τα χρησιμοποιησετε στανταρ, ειναι τεραστια στα χερακια των μωρων κ τους βγαινουν..εγω ειχα παρει κ τζαμπα τα πηρα...επισης, για το στηθος δεν θελει αποστειρωσεις (ασε που οι ουσιες απο τα μαντηλακια μενουν στο στηθος..)..λιγο νερακι πλυσιμο κ οχι συνεχεια μη ξεραθει η θηλη..

ψαλιδακι δεν θα χρειαστειτε επισης, τα νυχακια τους τις πρωτες εβδομαδες ειναι ενωμενα με το δερμα κ αν τα κοψετε μπορει να τους κανετε πληγη..πρεπει να σκληρυνουν πρωτα (εμενα κοβοντουσαν μονα τους)

ναι, το μωρακι το εχουν ολες οι μαμαδες μαζι τους,24 ωρες το 24ωρο...

0002031F.gif

Σε ευχαριστώ πάαααααααααααααααααααααααααααρα πολύ. Πώς πάτε εσείς με το μωρό σας???

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

Για τα μωρα τι θα χρειαστουμε?εγω εχω βαλει μεχρι και σεντονια για το πυρεξακι.Πανες δεν πηρα εβαλα εσωρουχα, καλτσακια σελτεδακια πανες αγκαλιας πετσετες μικρες μεγαλες, λαβετες...

Για τα μωρα τι θα χρειαστουμε?εγω εχω βαλει μεχρι και σεντονια για το πυρεξακι.Πανες δεν πηρα εβαλα εσωρουχα, καλτσακια σελτεδακια πανες αγκαλιας πετσετες μικρες μεγαλες, λαβετες...

Ακριβώς ότι πήρες και εσύ συν τα καλλυντικά της (αν και δε νομίζω να χρειαστούν) και μια βούρτσα και βρέφη (με τέτοιες καούρες πιστεύω ότι δε θα βγάλω κοριτσάκι αλλά κάτι σε πιθηκάκι:D). Μέσα στην υπερβολή μου έβαλα και μια μικρή κουβερτούλα αν και είμαι βέβαιη ότι δε θα τη χρειαστώ.

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

:D

Σε ευχαριστώ πάαααααααααααααααααααααααααααρα πολύ. Πώς πάτε εσείς με το μωρό σας???

μια χαρα,θηλαζουμε,μεγαλωνουμε,μονο που εχουμε ενα θεματακι με τον υπνο...α,ξεχασα,την κρεμα για τις θηλες δε θα την πολυχρησιμοποιησετε, κι ας σας λενε οτι δεν χρειαζεται ξεπλυμα..εσεις θα θελατε να τρωτε γαλα με κρεμα τετοια μαζι??(ετσι μας ειχε πει μια μαια..), ειχα ρωτησει κ την προισταμενη στο νοσοκομειο κ μου ειχε πει καλυτερα να πλενω τη θηλη, οχι συχνα, να αεριζεται κ αν πληγωθει κ ματωσει τοτε να βαλω λιγο φυσιολογικο ορο κ απο πανω το επιθεμα..και ενω ματωσε η δεξια μου θηλη μολις εβαλα φυσιολογικο ορο την επομενη ηταν σαν καινουρια!!!000203FB.gif

Ακριβώς ότι πήρες και εσύ συν τα καλλυντικά της (αν και δε νομίζω να χρειαστούν) και μια βούρτσα και βρέφη (με τέτοιες καούρες πιστεύω ότι δε θα βγάλω κοριτσάκι αλλά κάτι σε πιθηκάκι:D). Μέσα στην υπερβολή μου έβαλα και μια μικρή κουβερτούλα αν και είμαι βέβαιη ότι δε θα τη χρειαστώ.

καλλυντικα εχει εκει της fissan αλλα επειδη εγω δεν τα πολυεμπιστευομαι λογω των χημικων ειχα παρει της weleda μαζι μου...και οσον αφορα τις καουρες...μεγας μυθος...εγω ειχα ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ απο τις καουρες (μεχρι κ νερο που επινα) και ομως το μωρακι μου ειναι καραφλο, γλομπος...

Καλημέρα κοριτσάκι,

χαίρομαι που πήγε καλά χτες.

Στη βαλίτσα που ετοίμασα για το Αρεταίειο έχω βάλει τα εξής (ουσιαστικά έχω βάλει τα πάντα):

• 2 νυχτικά
  • 1 πιτζάμα
  • παντόφλες + σαγιονάρες (για το μπάνιο)
  • νεσεσέρ με τα καλλυντικά & τα αξεσουάρ μπάνιου
  • πετσέτες
  • σεντονάκια (αυτά πιο πολύ τα πήρα γιατί διάβασα ότι κάποιες κοπέλες είχαν θέματα με την καθαριότητα, αν και χτες έκανα μια βόλτα και δε μπόρεσα να βρω διαφορές από τα ιδιωτικά μαιευτήρια)
  • σακούλες για άπλυτα
  • κρέμα για τις θηλές
  • θήλαστρο (ξέρεις τώρα το δικό μου κόλλημα)
  • πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
  • ληξιαρχική πράξη γάμου
  • καθισματάκια τουαλέτας
  • σερβιέτες λοχείας
  • σερβιέτες κανονικές
  • χάρτινα εσώρουχα (δε ξέρω αν τελικά θα βολέψουν)
  • μωρομάντηλα
  • μαντηλάκια για να καθαρίζουν οι επισκέπτες τα χεράκια τους
  • μαξιλάρι θηλασμού (δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτό)
  • κινητό
  • φορτιστή
  • φωτογραφική μηχανή
  • βιβλία (πήρα το βιβλίο της Πατσούρου για το θηλασμό στην περίπτωση που πέσω σε καμιά περίεργη προισταμένη)
  • προίκα της μπέμπας (από pampers μέχρι ρούχα εξόδου)

Αν νομίζετε ότι έχω ξεχάσει κάτι πείτε μου αν και ο άντρας μου θα πηγαινοέρχεται:)

τελικα νομιζω πρεπει να οργανοθω λιγο και να αλλαξω βαλιτσα :rolleyes: εννοειτε με μεγαλυτερη και μηπως μια μικροτερη για το μωρο; :confused: kikar πες μου λιγο οταν λες καθισματακια τουαλετας εννοεις τα ναιλον που απλωνουμε πανω στη λεκανη; αν οχι πες μου σε παρακαλω που θα τα βρω; οπως επισης που θα βρω τα χαρτινα εσωρουχα;;;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

τελικα νομιζω πρεπει να οργανοθω λιγο και να αλλαξω βαλιτσα :rolleyes: εννοειτε με μεγαλυτερη και μηπως μια μικροτερη για το μωρο; :confused: kikar πες μου λιγο οταν λες καθισματακια τουαλετας εννοεις τα ναιλον που απλωνουμε πανω στη λεκανη; αν οχι πες μου σε παρακαλω που θα τα βρω; οπως επισης που θα βρω τα χαρτινα εσωρουχα;;;;;;;;;;;

Χάρτινα εσώρουχα έχει στο φαρμακείο αλλά σου δίνουν και στο μαιευτήριο όπως επίσης και σερβιέτες λοχείας! Καθισματάκια τουαλέτας πήρα αυτά τα νάιλον μιας χρήσης εκτος αν η κικαρ εννοεί κάτι άλλο! Αντε κικαρ μου λύσε μας την απορία:tongue::tongue:!!

Ναι κουκλίτσες μου αυτά εννοώ.

Χάρτινα εσώρουχα εγώ πήρα από τα prenatal. Αν δεν έχετε ήδη αγοράσει σκεφτείτε και την εναλλακτική της πάνας (tena). Μπορεί να σας βολέψει περισσότερο

Δεν είναι απίστευτο το ότι τα συζητάμε όλα αυτά??:D:D

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Ναι κουκλίτσες μου αυτά εννοώ.

Χάρτινα εσώρουχα εγώ πήρα από τα prenatal. Αν δεν έχετε ήδη αγοράσει σκεφτείτε και την εναλλακτική της πάνας (tena). Μπορεί να σας βολέψει περισσότερο

Δεν είναι απίστευτο το ότι τα συζητάμε όλα αυτά??:D:D

αν ειναι λεει;;;;;;;;;;;;;;;;

Γεια σας κορίτσια. Τι κάνετε; Επιτέλους ξεμπλόκαρε το internet στην περιοχή μου. Όλα καλά; Φιλάκια πολλά

Γεια σου βρε Αιμιλία. Πως είσαι κοριτσάκι μου? Όλα καλά μετά την επέμβαση? :D:D:D

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...