Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Elenil μάλλον μας έχει χωρίσει σε groupakia. Εγώ που πήγα σήμερα με θέλει το άλλο Σάββατο οπότε λογικά εσένα θα σου πει την άλλη Πέμπτη:D.

Σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά.

Katrinsamos χάρηκα πάρα πολύ που σε γνώρισα. Όπως κατάλαβες και το άλλο Σάββατο εκεί θα είμαστε. Μου είπε ότι τότε θα μου ακριβώς πότε να περιμένω. Τον ρώτησα και γω για την ηπαρίνη και μου είπε να μην αγχώνομαι. Χάρηκα γιατί φαινόταν καλά και μου είπε ότι σήμερα ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ. Φαντάσου τι αξιολογεί ο άνθρωπος. Η μπεμπούλα έχει φτάσει 2450 και μου είπε ότι είμαστε μια χαρά.

DearCatherine και komis πως πήγατε?

Koutsoulina χαίρομαι πάρα πολύ που βρήκες κάποια γιατρό για να σε παρακολουθεί. Κρίμα που δε μπόρεσες να συνεννοηθείς με τις κοπέλες. Μη χαθείς όμως;)

Πάρα πολλά φιλιά σε όλες τις κοπέλες

Κικαρ μου και εγώ χάρηκα πολύ για την γνωριμία! Απίστευτο πως γνωριστικαμε οταν μου είπες να έρθω μεσα να καθήσω επειδή ζαλίστικα:oops:!Τι γλυκιά που είσαι!! Μου είπε το άλλο Σάββατο που θα με δει λόγω της εξέτασης ότι μπορεί να γεννήσω την Κυριακή ή ακόμα και την ίδια μέρα η την Δευτέρα!!!Εσένα σου είπε ότι υπάρχει αυτή η περίπτωση? Θα μου πει με σιγουριά το Σάββατο!! Πάλι αγωνίααααααααα!! Περιμένουμε και νέα απ΄τις υπόλοιπες!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κικαρ μου και εγώ χάρηκα πολύ για την γνωριμία! Απίστευτο πως γνωριστικαμε οταν μου είπες να έρθω μεσα να καθήσω επειδή ζαλίστικα:oops:!Τι γλυκιά που είσαι!! Μου είπε το άλλο Σάββατο που θα με δει λόγω της εξέτασης ότι μπορεί να γεννήσω την Κυριακή ή ακόμα και την ίδια μέρα η την Δευτέρα!!!Εσένα σου είπε ότι υπάρχει αυτή η περίπτωση? Θα μου πει με σιγουριά το Σάββατο!! Πάλι αγωνίααααααααα!! Περιμένουμε και νέα απ΄τις υπόλοιπες!!

Κοίτα να δεις πλάκα. Μόλις μας είπε ότι θα μας δει Σάββατο έκανε χαρά ο άντρας μου γιατί είναι τα γενεθλιά του (όλο λέει οτι θέλει να έχει ίδια μέρα γενέθλια με την κόρη του για να κόβουν δίπατη τούρτα:D). Μόλις το είπε στον κ.Χασιάκο εκείνος χαμογέλασε και είπε ότι δεν είναι απίθανο. Πάντως μας είπε ότι αν δεν είναι το Σάββατο θα μας πει εκείνος ακριβώς πότε

Παρεούλα θα είμαστε, στο είπα εγώ (τι καλάαααααααααααααααα)

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Καλημερα κοριτσια,

Χαιρομαι που ολες τα πατε καλα.

πηγαμε και εμεις χθες στο νοσοκομειο. Ο γιατρος ορεξατος και εντυπωσιασμενος που καναμε ολες σεξ κοντα στα Χριστουγεννα και μαζευτηκαμε τοσες τον Σεπτεμβρη! Η μικρη εφτασε τα 3 κιλα και απ οτι μου πε ο γιατρος δεν γενναμε αυτη τη βδομαδα και θα μας ξανα δει την αλλη Πεμπτη που θα με δει και απο κατω. Μαλλον θα τον φαω το μηνα απ οτι καταλαβα!!!!!!!

Να ρωτησω βρε κοριτσια ξερετε τι χρειαζεται να εχουμε μαζι στο νοσοκομειο?Ρωτησα εκει αλλα κατι βλακειες μου λεγανε και να παρω το πρωι να ρωτησω την προισταμενη και απαντηση δεν πηρα. Εχω βαλει βεβαια σχεδον τα παντα για το μωρο αλλα μηπως κατι μου διαφευγει.

Ουφ, αντε περναει ο καιρος φιλακια πολλα σε ολες!!!

Καλημερα κοριτσια,

πηγαμε και εμεις χθες στο νοσοκομειο. Ο γιατρος ορεξατος και εντυπωσιασμενος που καναμε ολες σεξ κοντα στα Χριστουγεννα και μαζευτηκαμε τοσες τον Σεπτεμβρη! Η μικρη εφτασε τα 3 κιλα και απ οτι μου πε ο γιατρος δεν γενναμε αυτη τη βδομαδα και θα μας ξανα δει την αλλη Πεμπτη που θα με δει και απο κατω. Μαλλον θα τον φαω το μηνα απ οτι καταλαβα!!!!!!!

Να ρωτησω βρε κοριτσια ξερετε τι χρειαζεται να εχουμε μαζι στο νοσοκομειο?Ρωτησα εκει αλλα κατι βλακειες μου λεγανε και να παρω το πρωι να ρωτησω την προισταμενη και απαντηση δεν πηρα. Εχω βαλει βεβαια σχεδον τα παντα για το μωρο αλλα μηπως κατι μου διαφευγει.

σου ευχομαι με το καλο και με εναν πονο...:P:p:p

κοριτσια καλημερα και απο μενα, χαρηκα πολυ για ολες σας, και για μενα ολα καλα ειμαστε περιπου 3 κιλα και ζητησε να με δει το αλλο σαββατο.εσας αυτο το σαβ. εννοουσε; η θα συναντηθουμε ολες παλι στις 25; γιατι οντως ειχαμε πλακα εχτες.

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια,

Καλημέρα κοριτσάκι,

χαίρομαι που πήγε καλά χτες.

Στη βαλίτσα που ετοίμασα για το Αρεταίειο έχω βάλει τα εξής (ουσιαστικά έχω βάλει τα πάντα):

• 2 νυχτικά
  • 1 πιτζάμα
  • παντόφλες + σαγιονάρες (για το μπάνιο)
  • νεσεσέρ με τα καλλυντικά & τα αξεσουάρ μπάνιου
  • πετσέτες
  • σεντονάκια (αυτά πιο πολύ τα πήρα γιατί διάβασα ότι κάποιες κοπέλες είχαν θέματα με την καθαριότητα, αν και χτες έκανα μια βόλτα και δε μπόρεσα να βρω διαφορές από τα ιδιωτικά μαιευτήρια)
  • σακούλες για άπλυτα
  • κρέμα για τις θηλές
  • θήλαστρο (ξέρεις τώρα το δικό μου κόλλημα)
  • πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
  • ληξιαρχική πράξη γάμου
  • καθισματάκια τουαλέτας
  • σερβιέτες λοχείας
  • σερβιέτες κανονικές
  • χάρτινα εσώρουχα (δε ξέρω αν τελικά θα βολέψουν)
  • μωρομάντηλα
  • μαντηλάκια για να καθαρίζουν οι επισκέπτες τα χεράκια τους
  • μαξιλάρι θηλασμού (δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτό)
  • κινητό
  • φορτιστή
  • φωτογραφική μηχανή
  • βιβλία (πήρα το βιβλίο της Πατσούρου για το θηλασμό στην περίπτωση που πέσω σε καμιά περίεργη προισταμένη)
  • προίκα της μπέμπας (από pampers μέχρι ρούχα εξόδου)

Αν νομίζετε ότι έχω ξεχάσει κάτι πείτε μου αν και ο άντρας μου θα πηγαινοέρχεται:)

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

κοριτσια καλημερα και απο μενα, χαρηκα πολυ για ολες σας, και για μενα ολα καλα ειμαστε περιπου 3 κιλα και ζητησε να με δει το αλλο σαββατο.εσας αυτο το σαβ. εννοουσε; η θα συναντηθουμε ολες παλι στις 25; γιατι οντως ειχαμε πλακα εχτες.

Το άλλο Σάββατο μας είπε στις 25, οπότε πάλι θα βρεθούμε! Αν σου εξετάσει και εσένα τράχηλο εκείνη τη μερα ε τότε μας βλέπω να γεννάμε όλες μαζί στην αίθουσα τοκετού! Εκεί να δείς πλάκα:lol::lol:!! χαχα!

Καλημέρα κοριτσάκι,

Στη βαλίτσα που ετοίμασα για το Αρεταίειο έχω βάλει τα εξής (ουσιαστικά έχω βάλει τα πάντα):

• 2 νυχτικά
  • 1 πιτζάμα
  • πετσέτες
  • σεντονάκια (αυτά πιο πολύ τα πήρα γιατί διάβασα ότι κάποιες κοπέλες είχαν θέματα με την καθαριότητα, αν και χτες έκανα μια βόλτα και δε μπόρεσα να βρω διαφορές από τα ιδιωτικά μαιευτήρια)
  • σακούλες για άπλυτα
  • κρέμα για τις θηλές
  • ληξιαρχική πράξη γάμου
  • καθισματάκια τουαλέτας
  • σερβιέτες λοχείας
  • σερβιέτες κανονικές
  • μωρομάντηλα
  • κινητό
  • φορτιστή
  • φωτογραφική μηχανή
  • βιβλία (πήρα το βιβλίο της Πατσούρου για το θηλασμό στην περίπτωση που πέσω σε καμιά περίεργη προισταμένη)

Αν νομίζετε ότι έχω ξεχάσει κάτι πείτε μου αν και ο άντρας μου θα πηγαινοέρχεται:)

Ξέχασες ξέχασες!!! Γαντάκια μονοκόματα για το μωρό γιατί βάζει τα χεράκια του στο προσωπάκι του και κάνει γρατζουνίτσες! Α και επιθέματα στήθους και μαντιλάκια ειδικά για τον καθαρισμό και αποστείρωση του στήθους! Εγώ πήρα της CHICCO είναι πολύ καλά!

Ξέχασες ξέχασες!!! Γαντάκια μονοκόματα για το μωρό γιατί βάζει τα χεράκια του στο προσωπάκι του και κάνει γρατζουνίτσες! Α και επιθέματα στήθους και μαντιλάκια ειδικά για τον καθαρισμό και αποστείρωση του στήθους! Εγώ πήρα της CHICCO είναι πολύ καλά!

Έχεις δίκιο:D:D

Τα έβαλα και αυτά στη βαλίτσα αν και πήρα μαζί μου και ένα ψαλιδάκι για να μας δείξουν πως να τους κόβουμε τα νυχάκια (το έχεις συνειδητοποιήσει ότι θα το περάσουμε μαζί αυτό?).

Τα ίδια επιθέματα πήρα και εγώ. Μαντιλάκια για τον καθαρισμό δεν πήρα. Αγόρασα μια κρέμα με λανολίνη που από ότι γράφουν δε θέλει ξέβγαλμα.

Πολλά φιλιάααααααααααααα

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

σου ευχομαι με το καλο και με εναν πονο...:P:p:p

Σ ευχαριστω κοριτσακι!!

Καλημέρα κοριτσάκι,

• 2 νυχτικά
  • 1 πιτζάμα
  • πετσέτες
  • σακούλες για άπλυτα
  • κρέμα για τις θηλές
  • ληξιαρχική πράξη γάμου
  • καθισματάκια τουαλέτας
  • σερβιέτες λοχείας
  • σερβιέτες κανονικές
  • μωρομάντηλα
  • κινητό
  • φορτιστή
  • φωτογραφική μηχανή

Καλα τι μπορει να εχεις ξεχασει βρε μουρλη??????????Νομιζω οτι εισαι παραπανω απο ετοιμη (α!ρουχα εξοδου για σενα πηρες ή θα βγεις με την νυχτικια?)θα θελα πολυ να μουν στον ιδιο θαλαμο μαζι σου θα νοιωθα μια ασφαλεια με ενα μινι μαρκετ διπλα μου!!!

Διαφημίσεις

Μαντιλάκια για τον καθαρισμό δεν πήρα. Αγόρασα μια κρέμα με λανολίνη που από ότι γράφουν δε θέλει ξέβγαλμα.

Πολλά φιλιάααααααααααααα

Ποια κρεμα, ποια κρεμα θελω και γω γιατι δεν εχω παρει...για στειλε...

και κατι αλλο (μην με περασετε για χαζη)πηρα κατι εσωρουχα μιας χρησης. Τα πλενουμε αυτα ή θα λιωσουν στο πλησιμο(γι αυτο και το μιας χρησης) μην κανω καμμια πατατα!

Τα έβαλα και αυτά στη βαλίτσα αν και πήρα μαζί μου και ένα ψαλιδάκι για να μας δείξουν πως να τους κόβουμε τα νυχάκια (το έχεις συνειδητοποιήσει ότι θα το περάσουμε μαζί αυτό?).

Τα ίδια επιθέματα πήρα και εγώ. Μαντιλάκια για τον καθαρισμό δεν πήρα. Αγόρασα μια κρέμα με λανολίνη που από ότι γράφουν δε θέλει ξέβγαλμα.

Πολλά φιλιάααααααααααααα

Τώρα που το είπες διάβαζα στα μαντιλάκια και γράφει οτι ούτε αυτά θέλουν ξέβγαλμα! Οπότε εντάξει είμαστε κομπλέ!! Μακάρι να είμαστε στο ίδιο θάλαμο ή έστω στον ίδιο όροφο!!!

Σ ευχαριστω κοριτσακι!!

Καλα τι μπορει να εχεις ξεχασει βρε μουρλη??????????Νομιζω οτι εισαι παραπανω απο ετοιμη (α!ρουχα εξοδου για σενα πηρες ή θα βγεις με την νυχτικια?)θα θελα πολυ να μουν στον ιδιο θαλαμο μαζι σου θα νοιωθα μια ασφαλεια με ενα μινι μαρκετ διπλα μου!!!

χιχιχιχι:D:D:D

ρούχα θα μου φέρει ο πασάς μου αν και σκέφτομαι να βγω με αυτά που θα μπω.

Να ρωτήσω κάτι μπας και ξέρετε? Πλέον στο Αρεταίειο το μωράκι το έχεις μαζί σου σε όποιο όροφο και αν είσαι μόνο αν είσαι στον πρώτο?

katrinsamos παρατήρησες εσύ κάτι τη φορά που χρειάστηκες να μείνεις?

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Ποια κρεμα, ποια κρεμα θελω και γω γιατι δεν εχω παρει...για στειλε...

και κατι αλλο (μην με περασετε για χαζη)πηρα κατι εσωρουχα μιας χρησης. Τα πλενουμε αυτα ή θα λιωσουν στο πλησιμο(γι αυτο και το μιας χρησης) μην κανω καμμια πατατα!

Τα δικά μου μιας χρήσης είναι σα χάρτινα οπότε ούτε λόγος για πλύσιμο:)

η κρέμα λέγεται purelan και είναι της medela (υπάρχει και άλλη μια΄μάρκα από όσο ξέρω). Είναι ενυδατική για τις θηλές και από όσο διάβασα στο topic του θηλασμού βοηθά πάρα πολύ. Αν θες πες μου για να σου πω που θα τη βρεις

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...