Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα μπήκα στον μήνα μου και έχω αγωνία τι θα μου πεί ο γιατρούλης μας που θα με δεί την Πέμπτη και εμένα στο Αρεταίειο.. αντε να δούμε... Καλή επιτυχία σε όλες! Φιλάκια...

καλημερα katrinsamos και γω σημερα μπηκα στο μηνα μου δηλ 36w και την πεμπτη θα ειμαστε μαζι αρεταιειο. αντε με το καλο μας ευχομαι και σε ολες τις εγκυουλες και μη.:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα katrinsamos και γω σημερα μπηκα στο μηνα μου δηλ 36w και την πεμπτη θα ειμαστε μαζι αρεταιειο. αντε με το καλο μας ευχομαι και σε ολες τις εγκυουλες και μη.:P

Ωχ αλήθεια?? Πολύ χαίρομαι.. Και εσύ εκεί θα γεννήσεις ε??:-D Καλή επιτυχια!

Διαφημίσεις

Καλημέραααααα! Καλέ που χαθήκατε όλες???? Σήμερα θα δούμε τον γιατρούλη μας!!!

Το απόγευμα θα έχει κόσμο το forum μας:D

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Ναι αντε! Θα βρεθούμε όλες στο Αρεταίειο και θα κοιτιόμαστε και δεν θα μιλάμε γιατί δεν γνωριζόμαστε και θα αναρρωτιόμαστε!! Αυτή ποιά να είναι??? Πλάκα θα έχει!! χαχα!

καλα αποτελέσματα σε όλες σας σήμερα!!!!!

Θα πάει καμία σας το Σάββατο? Εμένα Σάββατο μου είπε. Αναρωτιέμαι γιατί αφού και εμένα την προϋγούμενη Πέμπτη με είδε. Τέλος παντων ερχεται και εμένα η σειρά μου.

Στις 30 Αυγουστου πηρα τηλ στο ιατρειο και ειπα οτι ειμαι εγκυος στον 6ο. Ζητησα να ρωτησουν τον γιατρο αν θα με αναλάβει. Ακόμα ρωτάνε! Πλέον με παρακολουθεί άλλη γιατρός.

Στις 3/9 πηρα τηλ και δεν ξεραν να μου απαντησουν.

Μου χαν πει απο δω μέσα στις 3 του μηνα την ιδια μερα (το ειδα την επομενη μερα), να μιλησω με την Αναστασία, στις 6 του μηνος πηρα ξανα, η Αναστασια ηταν απασχολημενη, ε δεν θα κατσω να παρακαλαω κιολας λεω. Θα με καλέσουν αυτοι! Ε ακομα καλούνε!

Απλά ας μου έλεγαν ενα ναι ή ενα όχι. Εντυπωσιαστηκα απο την ανοργανωσια του ιατρειου!

Διαφημίσεις

καλα αποτελέσματα σε όλες σας σήμερα!!!!!

Θα πάει καμία σας το Σάββατο? Εμένα Σάββατο μου είπε. Αναρωτιέμαι γιατί αφού και εμένα την προϋγούμενη Πέμπτη με είδε. Τέλος παντων ερχεται και εμένα η σειρά μου.

Elenil μάλλον μας έχει χωρίσει σε groupakia. Εγώ που πήγα σήμερα με θέλει το άλλο Σάββατο οπότε λογικά εσένα θα σου πει την άλλη Πέμπτη:D.

Σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά.

Katrinsamos χάρηκα πάρα πολύ που σε γνώρισα. Όπως κατάλαβες και το άλλο Σάββατο εκεί θα είμαστε. Μου είπε ότι τότε θα μου ακριβώς πότε να περιμένω. Τον ρώτησα και γω για την ηπαρίνη και μου είπε να μην αγχώνομαι. Χάρηκα γιατί φαινόταν καλά και μου είπε ότι σήμερα ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ. Φαντάσου τι αξιολογεί ο άνθρωπος. Η μπεμπούλα έχει φτάσει 2450 και μου είπε ότι είμαστε μια χαρά.

DearCatherine και komis πως πήγατε?

Koutsoulina χαίρομαι πάρα πολύ που βρήκες κάποια γιατρό για να σε παρακολουθεί. Κρίμα που δε μπόρεσες να συνεννοηθείς με τις κοπέλες. Μη χαθείς όμως;)

Πάρα πολλά φιλιά σε όλες τις κοπέλες

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

καλησπερα κοριτσια,ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα εχτες πηγα στον γιατρουλη μας και ειδα τον μπεμπη μου,εχει φτασει 900 γρ.και ειναι ολα πολυ καλα,το μονο που με ανχωσε λιγακι ειναι που εδειξα του γιατρου της παλαμες μου που ητανε κοκινες και μου εδωσε να κανω μια ηπατιτικη εξεταση να δουμε το συκωτι,πηγα και την εκανα σημερα πρωι πρωι και τα αποτελεσματα ειναι τελεια,ακομα και πιο κατω απο το οριο,δοξα τον θεουλη.ευχομαι σε ολες καλη συνεχεια και πολλα φιλια...καλο βραδυ

καλησπερα κοριτσια,ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα εχτες πηγα στον γιατρουλη μας και ειδα τον μπεμπη μου,εχει φτασει 900 γρ.και ειναι ολα πολυ καλα,το μονο που με ανχωσε λιγακι ειναι που εδειξα του γιατρου της παλαμες μου που ητανε κοκινες και μου εδωσε να κανω μια ηπατιτικη εξεταση να δουμε το συκωτι,πηγα και την εκανα σημερα πρωι πρωι και τα αποτελεσματα ειναι τελεια,ακομα και πιο κατω απο το οριο,δοξα τον θεουλη.ευχομαι σε ολες καλη συνεχεια και πολλα φιλια...καλο βραδυ

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:D

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Ιόλη μου σ' ευχαριστώ πολύ. Με το καλό και συ εύχομαι!

Το μωρό πίνει το πρωτόγαλα το οποίο είναι εξαιρετικά πλούσιο σε αντισώματα και σ'υμφωνα με τα σεμινάρια που παρακολούθησα είναι υπέρ αρκετό για το νεογέννητο μωρό. Η φύση προνοεί!

Απ' αυτά που ξέρω αν του δώσεις εξ αρχής και ξένο ενδεχομένως να προτιμά μετά μόνο αυτό ή να προκληθεί και η λεγόμενη "σύγχυση θηλών" αφού ο θηλασμός δεν έχει ακόμα εδραιωθεί και το μωρό δεν έχει εξοικειωθεί με το στήθος. Σ' αυτή την περίπτωση θα βαριέται να θηλάσει (αφού ο θηλασμός είναι κουραστική διαδικασία για το μωρό) και μπορεί να προτιμά το μπιμπερόν...

Πάντως η αλήθεια είναι πως ο αποκλειστικός θηλασμός είναι ...μανίκι!!!

Δεν ξερω βρε κοριτσια κι εγω ετσι ειχα διαβασει και οταν γεννησα ειχα πει στις μαιες να μην του δωσουν ξενο και οτι θα θηλασω αποκλειστικα. Μεχρι ομως να κατεβει το γαλα μου, εκεινος που ηταν και φαγανος πολυ τσιριζε και ολο εκλαιγε κι εμενα οι θηλες μου ειχαν γινει...χαλια. Ετσι τους ειπα να του δωσουν ενα γευμα ξενο οπως κι εγινε. Μεσα μου ειχα φοβερη αγωνια για το τι θα γινει αν θα προτιμαει το ξενο και οχι το δικο μου κλπ, κλπ αλλα τελικα τιποτα απ'ολα αυτα δεν εγιναν. Το μωρο πηρε με ευκολια το στηθος μου, φυσκα πεινουσε συνεχεια, τον ταιζα καθε 1 ωρα σχεδον!!! Μανικι δε λες τιποτα! Οποτε εκλαιγε, στηθος εγω! Αλλα μετα τους 3 μηνες μεσα σε 10 λεπτα χορταινε! Τον θηλασα για 8 μηνες και δεν το μετανιωσα καθολου, παρολο που επρεπε να ημουν διαθεσιμη ανα πασα στιγμη. Επισης που και που του διναμε ενα γευμα ξενο, πχ αν ειμασταν καπου που δεν μπορουσα ευκολα να θηλασω κλπ...κι ετσι οταν κοψαμε το θηλασμο το δεχτηκε πολυ ευκολα και το ξενο! Εξαρταται φυσικα κι απο το παιδι. Αλλα πιστευω πως γενικα ειναι υπερβολη αυτο που λενε να μην του δωσεις ξενο γιατι δε θα θελει με τιποτα το δικο σου! Εμας ηρθαν ολα πολυ φυσιολογικα κι ευκολα, ευτυχως!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...