Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Καλημέρα! Ναι θα πάρω οπωσδήποτε,σήμερα το μεσημέρι.....!

Ευχαριστώ και για τις εξτρα πληροφορίες, ήθελα περίπου να ξέρω το ποσό γιατι μια γνωστή είχε δώσει στο Μητέρα συνολικά 2.000 ευρώ!

Θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις..

Αν κ έχουμε μιλήσει τόσο λίγο ,αισθάνομαι ότι απέκτησα καινουριες φίλες, να είστε καλά βρε κορίτσια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα και απο μενα κοριτσια νομιζω τελικα τι θα συναντηθουμε αρκετες την πεμπτη στο αρεταιειο. ευχομαι σε ολες μας με ενα πονο και οτι καλυτερο. βρε κοριτσια ενημερωστε με λιγο για τα βλαστοκυτταρα γιατι οποτε παω στο γιατρουλη και βλεπω το μωρακι μου οτι ειναι καλα μετα παθαινω black out και ολα μου τα ερωτηματα μενουν αναπαντητα. τα 1200 ειναι για τη φυλαξη στη δημοσια τραπεζα;

καλημερα και απο μενα κοριτσια νομιζω τελικα τι θα συναντηθουμε αρκετες την πεμπτη στο αρεταιειο. ευχομαι σε ολες μας με ενα πονο και οτι καλυτερο. βρε κοριτσια ενημερωστε με λιγο για τα βλαστοκυτταρα γιατι οποτε παω στο γιατρουλη και βλεπω το μωρακι μου οτι ειναι καλα μετα παθαινω black out και ολα μου τα ερωτηματα μενουν αναπαντητα. τα 1200 ειναι για τη φυλαξη στη δημοσια τραπεζα;

Στη δημόσια τράπεζα μπορούν να φυλάξουν είτε το ομφαλοπλακουντιακό αίμα ή και τα μεσεγχυματικά κύτταρα. Από ότι μας είπαν το αίμα το χρειάζονται για να θεραπεύουν αιματολογικές ασθένειες (πχ μεσογειακή αναιμία )και τα κύτταρα για τη δημιουργία οργάνων. Το αίμα το κάνεις δωρεά αλλά τα κύτταρα στα φυλάνε για την οικογένεια. Από ότι μας είπαν με τα κύτταρα ήδη φτιάχνουν στην Ελλάδα οστά και δέρμα.

Για το αίμα είμαι σίγουρη ότι θα το δώσω. Απορία έχω για τα κύτταρα.

Εσείς τι λέτε?:P

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Ολγάκι μου γλυκό είσαι καλά?

Εμείς την Τρίτη μπαίνουμε στο μήνα μας και την Πέμπτη έχουμε ραντεβού με το γιατρούλη μας στο Αρεταίειο για φωτογράφιση:P.

Ετοιμάσαμε δωμάτιο και τώρα φτιάχνουμε τη βαλίτσα μας. Το μπεμπάκι μας έχει κατέβει και είναι ήδη με το κεφάλι προς τα κάτω.

Πραγματικά ανυπομονώ να έρθει η ώρα που θα τη σφίξω στην αγκαλία μου.

Ο μπέμπης κλωτσάει ή είναι ακόμα ήρεμος?

μπραβο κοριτσακι μου,αντε λιγο σου εμεινε ακομα και θα εχεις στην αγκαλιτσα σου το μωρακι σου που θα σε κανει να νιωσεις το πιο ομορφο συναισθημα στο κοσμο.εμενα ναι κλωτσαει αρκετα αν και τωρα 2 μερες ειναι λιγο πιο ησυχο,αλλα μαλλον ειναι υπναρας....:-P:razz::-P η μπορει να ειναι επειδη 3-4 μερες κουραζομαι πολυ με την μικρη και το σπιτι και γενικοτερα πολυ ανχος!αλλα τουλαχιστων μου δινει το παρον εστω και λιγο και ετσι μενω ηρεμη οτι ειναι καλα.

μπραβο κοριτσακι μου,αντε λιγο σου εμεινε ακομα και θα εχεις στην αγκαλιτσα σου το μωρακι σου που θα σε κανει να νιωσεις το πιο ομορφο συναισθημα στο κοσμο.εμενα ναι κλωτσαει αρκετα αν και τωρα 2 μερες ειναι λιγο πιο ησυχο,αλλα μαλλον ειναι υπναρας....:-P:razz::-P η μπορει να ειναι επειδη 3-4 μερες κουραζομαι πολυ με την μικρη και το σπιτι και γενικοτερα πολυ ανχος!αλλα τουλαχιστων μου δινει το παρον εστω και λιγο και ετσι μενω ηρεμη οτι ειναι καλα.

τέλεια ομορφιά μου! Χαίρομαι πάρα πολύ για σένα:D

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Στη δημόσια τράπεζα μπορούν να φυλάξουν είτε το ομφαλοπλακουντιακό αίμα ή και τα μεσεγχυματικά κύτταρα. Από ότι μας είπαν το αίμα το χρειάζονται για να θεραπεύουν αιματολογικές ασθένειες (πχ μεσογειακή αναιμία )και τα κύτταρα για τη δημιουργία οργάνων. Το αίμα το κάνεις δωρεά αλλά τα κύτταρα στα φυλάνε για την οικογένεια. Από ότι μας είπαν με τα κύτταρα ήδη φτιάχνουν στην Ελλάδα οστά και δέρμα.

Για το αίμα είμαι σίγουρη ότι θα το δώσω. Απορία έχω για τα κύτταρα.

Εσείς τι λέτε?:P

δηλ απο οτι καταλαβα ειμαστε ακομα σε πειραματικο σταδιο; δε ξερω τι να πω; αν ηταν εφικτο το οικονομικο δε θα το σκεφτομουν θα τα εδινα.κοριτσια μακαρι να μπορουσαμε ολες να δωσουμε και να ευχομαστε να ειναι παντα αχρειαστα.

Λοιπόν, να 'μαι και 'γω μετά απο πολύ καιρό!!!!!!!!!!!!

Θέλω να ξέρετε πως πάντα σας παρακολουθώ και πάντα σας σκέφτομαι, αλλά δεν έχω το χρόνο και το κουράγιο να γράψω

. Άλλωστε δεν χρειάζεται, αφου με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω, ότι είστε πολύ ενημερωμένες για όλα και έτσι η μία βοηθάει την άλλη με πολλή επιτυχία κάθε φορά!

Θέλω να καλοσωρίσω όλα τα καινούρια κορίτσια και να τους μεταβιβάσω την συμπάθεια μου και την θετική μου ενέργεια - (όση έχει απομείνει δλδ)!

Να δώσω τα φιλιά μου σε όλα τα παλιά μέλη αυτού του περίεργου club!

Λοιπόν, όσον αφορά τα τηλ. στο ιατρείο, να σας ενημερώσω και εγώ με τη σειρά μου ότι πρέπει να γίνονται βράδυ, δλδ, γύρω στις 11 με 12³°, ώστε να σας δίνετε η ευκαιρία να μιλάτε και με τον ίδιο τον κ. Χασιάκο!

Εγώ είχα πολύ καιρό να επικοινωνήσω με το ιατρείο, γιατί εδώ και 2 χρόνια δεν έχω αξιωθεί να κάνω ούτε τεστ ΠΑΠ, αλλά επειδή ήθελα να κλείσω ραντεβού για μια άλλη κοπέλα, είχα πάρει την Τρίτη το απόγευμα και το συζήτησα με την Αναστασία, η οποία μετά βίας με θυμήθηκε! Όχι άδικα βέβαια, αφού έχω εξαφανιστεί!

Τέλοσπάντων, μου είπε ότι θα ρωτήσει τον κ. Χασιάκο και θα με έπαιρνε, για να μου δώσει μια απάντηση! Μέχρι σήμερα το βράδυ στις 11 δεν είχα απάντηση, αλλά ούτε και ενόχλησα αφού δεν ήταν και τόσο άμεσο το θέμα! Έτσι, λοιπόν ξαναπήρα απόψε κατά τις 11 και 15 άλλες 2 φορές, μέχρι που κατάφερα να μιλήσω και πάλι με την Αναστασία, η οποία με σύνδεσε και με τον κ. Χασιάκο, οπότε και του ζήτησα η ίδια ραντεβού για την γνωστή μου!

Μην ντρέπεστε να παίρνετε τηλ., ούτε να νομίζετε ότι σας ξεχνάνε, απλά έχουν πολλή δουλειά και θέτουν προτεραιότητες για το πότε θα ενημερώσουν τον κ. Χασιάκο! Ίσως να μην το θεωρούμε σωστό, ιδίως όταν είμαστε συναισθηματικά και ψυχολογικά φορτισμένες ή και ακόμα χειρότερα όταν το θέμα, το πρόβλημά μας είναι όντως άμεσο! Μην νομίζετε όμως ότι δεν μας νοιάζονται, γιατί για αυτό το λόγο βρίσκονται εκεί και δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε, ότι ενοχλούμε!

Απλά κάποιες φορές θέλει λίγο σπρώξιμο η δουλειά !!!!!!!!!!!!!

Τέλος, θα ήθελα να σας πώ, ότι μου έχετε λείψει όλες πάρα πολύ και σας ζηλεύω που έχετε τόσα κοινά να πείτε και να ανταλλάξετε!!!!!!!!!!

Πολλά - πολλά φιλιά!!!!!!!!1

Καλησπέρα κορίτσια,

Χθες δεν προλαβα να μπω ξανά για να σας πω τα υπολοιπα νέα. Πήρα τηλ κατά τις 2 το μεσημ. στο ιατρείο κ το σήκωσε μια άλλη κοπέλα(οχι η Αναστασία).Με το που είπα το όνόμα μου χωρίς να προλάβω να πω τίποτα άλλο με συνεδεσε με το γιατρό ο οποίος μου είπε οτι θα γίνει η αποξεση το Σάββατο (σήμερα)όπου ήθελα εγώ ή στο Αρεταίειο ή στο Λητω κ ότι αργότερα θα με έπαιρναν τα κορίτσια να μου πουν λεπτομέρεις ώρα κτλ.Μου εξήγησε όμως ότι στο Αρεταίειο δεν θα ξεραμε τί ώρα θα την κάνω, δηλ έπρεπε να κάνω εισαγωγή το πρωί αλλά η απόξεση μπορεί να γινόταν κ το βράδυ. κι εγώ επειδή δεν άντεχα να περίμένω ούτε λεπτό παραπάνω, είπα στο Λητώ.

Με πήρε η Αναστασία το βράδυ στις 9 (ευτυχώς που είχα πάρει το μεσημ γιατί θα είχα πάλι πεθάνει από την αγωνία) κ κανονίσαμε για σήμερα στις 12 στο Λήτω. Πήγα λοιπόν , έγινε ,όλα πήγαν καλά κ μισή ώρα αφού ξύπνησα εφυγα για το σπίτι.

Α,όταν ήρθε μετά να με δεί του είπα χαμογελόντας "γιατρε είμαι κ εγώ στο φαν κλαμπ" κ εκείνος χαμογέλασε κ είπε "μπήκες κ εσύ εκει μέσα ? " κ εγω χαμογέλασα με τη σειρά μου.

Αυτά κορίτσια τα νέα μου, σας ευχαριστω όλες για τις συμβουλές σας. Έυχομαι σε όσες περιμένετε μωράκι με το καλό να το κρατήσετε στην αγκαλιά σας και σε μας τις υπόλοιπες σύντομα να έχουμε ευχάριστα νέα..., θα είμαστε σε επαφή

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

Χθες δεν προλαβα να μπω ξανά για να σας πω τα υπολοιπα νέα. Πήρα τηλ κατά τις 2 το μεσημ. στο ιατρείο κ το σήκωσε μια άλλη κοπέλα(οχι η Αναστασία).Με το που είπα το όνόμα μου χωρίς να προλάβω να πω τίποτα άλλο με συνεδεσε με το γιατρό ο οποίος μου είπε οτι θα γίνει η αποξεση το Σάββατο (σήμερα)όπου ήθελα εγώ ή στο Αρεταίειο ή στο Λητω κ ότι αργότερα θα με έπαιρναν τα κορίτσια να μου πουν λεπτομέρεις ώρα κτλ.Μου εξήγησε όμως ότι στο Αρεταίειο δεν θα ξεραμε τί ώρα θα την κάνω, δηλ έπρεπε να κάνω εισαγωγή το πρωί αλλά η απόξεση μπορεί να γινόταν κ το βράδυ. κι εγώ επειδή δεν άντεχα να περίμένω ούτε λεπτό παραπάνω, είπα στο Λητώ.

Με πήρε η Αναστασία το βράδυ στις 9 (ευτυχώς που είχα πάρει το μεσημ γιατί θα είχα πάλι πεθάνει από την αγωνία) κ κανονίσαμε για σήμερα στις 12 στο Λήτω. Πήγα λοιπόν , έγινε ,όλα πήγαν καλά κ μισή ώρα αφού ξύπνησα εφυγα για το σπίτι.

Α,όταν ήρθε μετά να με δεί του είπα χαμογελόντας "γιατρε είμαι κ εγώ στο φαν κλαμπ" κ εκείνος χαμογέλασε κ είπε "μπήκες κ εσύ εκει μέσα ? " κ εγω χαμογέλασα με τη σειρά μου.

Αυτά κορίτσια τα νέα μου, σας ευχαριστω όλες για τις συμβουλές σας. Έυχομαι σε όσες περιμένετε μωράκι με το καλό να το κρατήσετε στην αγκαλιά σας και σε μας τις υπόλοιπες σύντομα να έχουμε ευχάριστα νέα..., θα είμαστε σε επαφή

Μπράβο κοριτσάκι μου,

σου εύχομαι τα καλύτερα!:P

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Άντε, pocahondas μου, ξεμπέρδεψες τουλάχιστον μ' αυτό, σε είχε φάει η αγωνία αλλά τώρα όλα καλά.

Και σύντομα σου εύχομαι να μείνεις εγκυούλα κι αυτή τη φορά να μείνει!

Ευχαριστώ IOLH μου , πού ξέρεις, την επόμενη φορά μπορεί να συμπεσουμε κ να είμαστε μαζί εγκυούλες....κ φυσικα να μας πάνε όλα καλά. Παρά το ότι είναι προσφατο, δε θα το βάλω κάτω...θα είμαι αισιόδοξη!!

Ευχαριστώ IOLH μου , πού ξέρεις, την επόμενη φορά μπορεί να συμπεσουμε κ να είμαστε μαζί εγκυούλες....κ φυσικα να μας πάνε όλα καλά. Παρά το ότι είναι προσφατο, δε θα το βάλω κάτω...θα είμαι αισιόδοξη!!

MHN AGXVNESAI TIPOTA.ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΓΚΥΟΣ ΠΑΛΙ.ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΠΑΝΩ ΠΟΛΛΑ.

Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα μπήκα στον μήνα μου και έχω αγωνία τι θα μου πεί ο γιατρούλης μας που θα με δεί την Πέμπτη και εμένα στο Αρεταίειο.. αντε να δούμε... Καλή επιτυχία σε όλες! Φιλάκια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...