Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

kikar έχεις δικιο! Kαι εμένα έτσι μου είπε;)!

όλα καλα???

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια.. Πρίν λίγο γύρισα απτον γιατρό! Ρώτησα για το μαιευτήριο Ρεα και μου είπε ότι θα ανοιξει σε λίγο καιρό και ότι θα είναι εκεί! Με ρώτησε που το ξέρεις εσύ μικρή?? Και του λέω ρώτησαν τα κορίτσια απτο fun club σας και είπα οτι αφού θα πάω σήμερα θα τον ρωτήσω εγώ!! Και τότε μου σκάει πολλά χαμόγελα και μου λέει αααα!! τα κορίτσια μου?? χαχα! φιλιά!!

όλα καλα???

Ναί μια χαρά;)! Την Πέμπτη θα με δεί πάλι και την άλλη Πέμπτη θα μου εξετάσει τον τράχηλο! 2200 είναι η μικρή!

Απ'ότι κατάλαβα κάθε Πέμτη θα με βλέπει δηλ!!:D

Ναί μια χαρά;)! Την Πέμπτη θα με δεί πάλι και την άλλη Πέμπτη θα μου εξετάσει τον τράχηλο! 2200 είναι η μικρή!

Απ'ότι κατάλαβα κάθε Πέμτη θα με βλέπει δηλ!!:D

τέλεια,

την άλλη πέμπτη θα είμαι και εγώ εκεί. Θες να φοράμε μπλουζάκια που να γράφουν "φανατικοί οπαδοί του fun club?"

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

Kορίτσια καλησπέρα , πριν λίγες μέρες γράφτηκα στο φόρουμ-αν και το διαβάζω αρκετούς μήνες-γιατί δύστυχώς βίωσα μια παλίνδρομη κύηση και ήθελα να το μοιραστώ με άτομα που μπορουν να με καταλάβουν. Το ανεφερα κ σε αντίστοιχο θέμα του φορουμ άλλα θέλησα να το γραψω κ εδώ μια κ έχω γιατρό τον κ.Χασιάκο

Καταρχήν,το γιατρό τον γνώρισα πριν 3,5 περίπου χρόνια όταν μου τον σύστησαν για να βγάλω μια μεγαλούτσικη κύστη που είχα στην ωοθήκη. Εκανα την επέμβαση στο Αρεταίειο κ όλα πήγαν πολύ καλά. Τα 2 επόμενα χρόνια πήγαινα κ έκανα αλλού το τεστ Παπ επειδή ήξερα ότι έχει πολύ αναμονή για ένα΄τέτοιο ραντεβού.

Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος όμως τον ξαναεπισκέφτηκα! Ημουν στην 6η βδομάδα κ με έιδε ο κ. Μουστακαρίας κ επειδή δεν άκουσε κτύπους μου ειπε να με δεί ξανά σε μια βδομάδα όπου με είδε ο ίδιος ο κ.Χασιάκος κ διαπιστώθηκε η παλίνδρομη..(την περασμένη Παρασκευη 2/9)

Ο γιατρός τον οποίο κ εμπιστεύομαι απόλυτα είπε ότι κατα 80% οφείλεται σε τυχαίο γεγονός αλλά για να αποκλείσουμε κ το άλλο 20% σε 40 μέρες να κάνω έλεγχο θρομβοφιλίας.(εδω να σημειώσω ότι είμαι 33 ετών κ προς μεγάλη μου χαρά τότε η σύλληψη έγινε σχεδόν αμέσως)

Επειδή το κύημα ήταν πολυ μικρό μου είπε ότι μπορεί να αποφύγουμε την απόξεση κ μου έδωσε 2 χάπια κολπικά που προκαλούν συσπάσεις,αιμοραγία κτλ κ να τον ενημερώνω στο κιν. πως τα πάω.Τα πήρα λοιπόν κ μάλιστα ήμουν σίγουρη ότι το απέβαλα αφού είδα κάτι που έμοιαζε με τον αμνιακό σάκο.Πηγα λοπόν την Κυρακή στο Αρεταίειο να με δει αλλα είδαμε πως δεν εχει αποβληθεί. Δεύτερη απογοήτευση...Μου είπε να κανουμε αλλη μια προσπάθεια και μου έδωσε διπλή δόση χάπια, να πάρω 2 τοβράδυ(Κυριακή) κ 2 τη Δευτέρα το πρωι. Τα πήρα λοιπόν αλλα παρά τη διπλή δόση είχα πολύ λίγο αίμα. Τον πήρα τηλ ΄στο κινητό την Τρίτη πρωι οπως είχαμε συννενοηθεί κ μου είπε ότι τελικα θα χρειαστεί να κάνουμε διακοπή. Από την αγωνία μου να τελειώσει όλο αυτο του λέω "να έρθω απο΄το νοσοκ. ?" κ μου λέει μιλα το απογ με τα κορίτσια στοο ιατρέιο να στο κανονίσουν.

Μιλάω λοιπόν με την Αναστασία της εξηγώ..αφήνω τα στοιχεία μου κτλ. Αργοτερα(τριτη βραδυ) με πήρε η Αννα-Μαρια με ρωτούσε πότε με είδε ο γιατρος κ γενικα της ξαναείπα την ιστορια κ την παρακάλεσα αν μπορουμε να κανουμε την απόξεση μέσα σε αυτη την εβδομάδα γιατί έχω ταλαιπωρηθεί με τα χάπια κ γενικα οπως καταλαβένετε θέλω να τελειώσει όλο αυτο το συντομότερο..Μου είπε ότι θα μιλούσε με το γιατρό κ θα με έπαιρνε την επόμενη (χθες).Κατι μου ανέφερε ότι μάλλον θα γίνει στο Λητω κ εγω τη ρώτησα αν γίνεται στο Αρεταίειο κ είπε πως θα ρωτούσε.

Μέχρι τήν επομενη(χθες) στις 9 τοβρδυ δε με είχε πάρει οπότε πήρα εγώκ μου είπε οτί δε με ξεχασε άλλα δεν είχε ακόμη μιλήσει με το γιατρο.

Μέχρι στιγμής δεν έχω νέα κ αυριο κλίνει μια βδομάδα όλη αυτή η ταλαιπωρία....

Κορίτσια δε ξερω τι να κανω, αυτή η αναμονη με σκοτώνει....Το ξέρω πως ο γιατρός μας έχει πολλη δουλειά κ άλλα πιο επειγοντα περιστατικά αλλα δεν αντέχω νομιζω ότι δε θα τελείωσει ποτέ, βλεπω εφιάλτες κ τωρα μου κόλλησε κ η ιδέα ότι αν το αφήσουμε κ άλλο μπορεί να πάθω κ τίποτα άλλο(π.χ σηψαιμία)

Συγγνώμη αν έγινα κουραστική αλλά ήθελα κάπου να τα πω...

Διαφημίσεις

Kορίτσια καλησπέρα , πριν λίγες μέρες γράφτηκα στο φόρουμ-αν και το διαβάζω αρκετούς μήνες-γιατί δύστυχώς βίωσα μια παλίνδρομη κύηση και ήθελα να το μοιραστώ με άτομα που μπορουν να με καταλάβουν. Το ανεφερα κ σε αντίστοιχο θέμα του φορουμ άλλα θέλησα να το γραψω κ εδώ μια κ έχω γιατρό τον κ.Χασιάκο

Καταρχήν,το γιατρό τον γνώρισα πριν 3,5 περίπου χρόνια όταν μου τον σύστησαν για να βγάλω μια μεγαλούτσικη κύστη που είχα στην ωοθήκη. Εκανα την επέμβαση στο Αρεταίειο κ όλα πήγαν πολύ καλά. Τα 2 επόμενα χρόνια πήγαινα κ έκανα αλλού το τεστ Παπ επειδή ήξερα ότι έχει πολύ αναμονή για ένα΄τέτοιο ραντεβού.

Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος όμως τον ξαναεπισκέφτηκα! Ημουν στην 6η βδομάδα κ με έιδε ο κ. Μουστακαρίας κ επειδή δεν άκουσε κτύπους μου ειπε να με δεί ξανά σε μια βδομάδα όπου με είδε ο ίδιος ο κ.Χασιάκος κ διαπιστώθηκε η παλίνδρομη..(την περασμένη Παρασκευη 2/9)

Ο γιατρός τον οποίο κ εμπιστεύομαι απόλυτα είπε ότι κατα 80% οφείλεται σε τυχαίο γεγονός αλλά για να αποκλείσουμε κ το άλλο 20% σε 40 μέρες να κάνω έλεγχο θρομβοφιλίας.(εδω να σημειώσω ότι είμαι 33 ετών κ προς μεγάλη μου χαρά τότε η σύλληψη έγινε σχεδόν αμέσως)

Επειδή το κύημα ήταν πολυ μικρό μου είπε ότι μπορεί να αποφύγουμε την απόξεση κ μου έδωσε 2 χάπια κολπικά που προκαλούν συσπάσεις,αιμοραγία κτλ κ να τον ενημερώνω στο κιν. πως τα πάω.Τα πήρα λοιπόν κ μάλιστα ήμουν σίγουρη ότι το απέβαλα αφού είδα κάτι που έμοιαζε με τον αμνιακό σάκο.Πηγα λοπόν την Κυρακή στο Αρεταίειο να με δει αλλα είδαμε πως δεν εχει αποβληθεί. Δεύτερη απογοήτευση...Μου είπε να κανουμε αλλη μια προσπάθεια και μου έδωσε διπλή δόση χάπια, να πάρω 2 τοβράδυ(Κυριακή) κ 2 τη Δευτέρα το πρωι. Τα πήρα λοιπόν αλλα παρά τη διπλή δόση είχα πολύ λίγο αίμα. Τον πήρα τηλ ΄στο κινητό την Τρίτη πρωι οπως είχαμε συννενοηθεί κ μου είπε ότι τελικα θα χρειαστεί να κάνουμε διακοπή. Από την αγωνία μου να τελειώσει όλο αυτο του λέω "να έρθω απο΄το νοσοκ. ?" κ μου λέει μιλα το απογ με τα κορίτσια στοο ιατρέιο να στο κανονίσουν.

Μιλάω λοιπόν με την Αναστασία της εξηγώ..αφήνω τα στοιχεία μου κτλ. Αργοτερα(τριτη βραδυ) με πήρε η Αννα-Μαρια με ρωτούσε πότε με είδε ο γιατρος κ γενικα της ξαναείπα την ιστορια κ την παρακάλεσα αν μπορουμε να κανουμε την απόξεση μέσα σε αυτη την εβδομάδα γιατί έχω ταλαιπωρηθεί με τα χάπια κ γενικα οπως καταλαβένετε θέλω να τελειώσει όλο αυτο το συντομότερο..Μου είπε ότι θα μιλούσε με το γιατρό κ θα με έπαιρνε την επόμενη (χθες).Κατι μου ανέφερε ότι μάλλον θα γίνει στο Λητω κ εγω τη ρώτησα αν γίνεται στο Αρεταίειο κ είπε πως θα ρωτούσε.

Μέχρι τήν επομενη(χθες) στις 9 τοβρδυ δε με είχε πάρει οπότε πήρα εγώκ μου είπε οτί δε με ξεχασε άλλα δεν είχε ακόμη μιλήσει με το γιατρο.

Κορίτσια δε ξερω τι να κανω, αυτή η αναμονη με σκοτώνει....Το ξέρω πως ο γιατρός μας έχει πολλη δουλειά κ άλλα πιο επειγοντα περιστατικά αλλα δεν αντέχω νομιζω ότι δε θα τελείωσει ποτέ, βλεπω εφιάλτες κ τωρα μου κόλλησε κ η ιδέα ότι αν το αφήσουμε κ άλλο μπορεί να πάθω κ τίποτα άλλο(π.χ σηψαιμία)

Καλησπέρα! Εγώ λεω να ξαναπάρεις τηλ και να επιμένεις να σου δώσουν κάποια απάντηση! Καμιά φορά τα κορίτσια ξεχνιούνται λόγου φόρτου εργασίας.. και ας σου λένε το αντίθετο! Ξαναπάρε τηλ... αρκετή ταλαιπωρία τράβηξες! Ελεος:evil: Πες μας κι εμας να ξέρουμε..;)

Ποτέ μη ξαναπείς ότι γίνεσαι κουραστική!

Δεν προσπαθείς πάλι τώρα και να μιλήσεις με την Αναστασία για άλλη μια φορά?

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

pocahondas, εγώ έχω δύο παλλίνδρομες. Τη δεύτερη φορά αποβλήθηκε μόνο του. Την πρώτη όμως έκανα απόξεση.

Πιστεύω ότι θα την κάνεις το Σάββατο στο ΛΗΤΩ. Νομίζω ότι στο Αρεταίειο δεν μπορεί ο Χασιάκος να κάνει αποξέσεις.

Πάρε πάλι απόψε ή αύριο και να είσαι σίγουρη ότι θα την κάνεις το Σάββατο.

Εγώ είχα πάει να με δει Δευτέρα και μου είπε ότι η απόξεση θα γίνει Σάββατο και να έπαιρνα τηλ. στο ιατρείο την Παρασκευή το βράδυ. Την Παρασκευή το απογευματάκι με είχε πάρει η Αναστασία και μου είπε ότι η απόξεση θα γινόταν την άλλη μέρα το πρωί (δηλ. Σάββατο), όπως και έτσι έγινε.

Θα σου πουν να πας στην παραλαβή επιτόκων, θα δώσεις τα στοιχεία σου στη γραμματεία-λογιστήριο, μετά θα σε πάρουν για καρδιογράφημα και μετά θα σε βάλουν μέσα για απόξεση. Γίνεται με νάρκωση και δεν κρατάει πολύ. Μετά ξυπνάς και πας σπίτι.

Μην ανησυχείς καθόλου.

Λυπάμαι πάρα πολύ που η κύηση παλλινδρόμησε, το έχω περάσει δυο φορές και σε καταλαβαίνω.

Έκανα κι εγώ έλεγχο θρομβοφιλίας και ήμουν μια χαρά.

Σου εύχομαι η επόμενη κύηση να σου φέρει ένα μπεμπάκι στην αγκαλιά σου.

Καλησπέρα κορίτσια.. Πρίν λίγο γύρισα απτον γιατρό! Ρώτησα για το μαιευτήριο Ρεα και μου είπε ότι θα ανοιξει σε λίγο καιρό και ότι θα είναι εκεί! Με ρώτησε που το ξέρεις εσύ μικρή?? Και του λέω ρώτησαν τα κορίτσια απτο fun club σας και είπα οτι αφού θα πάω σήμερα θα τον ρωτήσω εγώ!! Και τότε μου σκάει πολλά χαμόγελα και μου λέει αααα!! τα κορίτσια μου?? χαχα! φιλιά!!

ΩΡΑΙΑ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕΣ..ΟΥΤΕ Κ ΑΥΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ..ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ..:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολυ βρε κορίτσια για τη συμπαράσταση, ειδικά εσένα IOLH που μου εξήγησες και τη δική σου περίπτωση κ έτσι πήρα κουράγιο ότι μπορεί να την κάνω κ εγω το Σάββατο! Σκεφτόμουν να πάρω αύριο το πρωι τηλ.τον ίδιο αλλά απο αυτά που μου είπατε κ εσεις μάλλον είναι καλύτερα να μιλησω με τις κοπέλες ,οπότε θα πάρω το μεσημεράκι στο ιατρείο και θα ενημερώσω...!

Ευχαριστώ πολυ βρε κορίτσια για τη συμπαράσταση, ειδικά εσένα IOLH που μου εξήγησες και τη δική σου περίπτωση κ έτσι πήρα κουράγιο ότι μπορεί να την κάνω κ εγω το Σάββατο! Σκεφτόμουν να πάρω αύριο το πρωι τηλ.τον ίδιο αλλά απο αυτά που μου είπατε κ εσεις μάλλον είναι καλύτερα να μιλησω με τις κοπέλες ,οπότε θα πάρω το μεσημεράκι στο ιατρείο και θα ενημερώσω...!

υπομονη κοριτσακι μου,σε καταλαβαινω απολυτα.ειχα κι εγω μια αποξεση πριν 3 χρονια και την ειχα κανει με τον γιατρουλη μας στο Αρεταιειο και μαλιστα ηθελα κι εγω καθαρα για ψυχολογικους λογους να ξεμπερδευα οσο πιο γρηγορα γινοτανε.και θα δεις που μετα θα πιασεις πιο γρηγορα παιδακι οπως κι εγω μετα απο 2 μηνες εμεινα εγκυος στην κορουλα μου που ειναι 3 χρονων τωρα.υπομονη και κουραγιο θελει.

Ποτέ μη ξαναπείς ότι γίνεσαι κουραστική!

Δεν προσπαθείς πάλι τώρα και να μιλήσεις με την Αναστασία για άλλη μια φορά?

kikar μου τι κανεις κοριτσακι μου?εγω ανυπομονο να παει 15 του μηνος να παω στον γιατρουλη μας να δω τον μπεμπη μου.εσυ ολα καλα?

kikar μου τι κανεις κοριτσακι μου?εγω ανυπομονο να παει 15 του μηνος να παω στον γιατρουλη μας να δω τον μπεμπη μου.εσυ ολα καλα?

Ολγάκι μου γλυκό είσαι καλά?

Εμείς την Τρίτη μπαίνουμε στο μήνα μας και την Πέμπτη έχουμε ραντεβού με το γιατρούλη μας στο Αρεταίειο για φωτογράφιση:P.

Ετοιμάσαμε δωμάτιο και τώρα φτιάχνουμε τη βαλίτσα μας. Το μπεμπάκι μας έχει κατέβει και είναι ήδη με το κεφάλι προς τα κάτω.

Πραγματικά ανυπομονώ να έρθει η ώρα που θα τη σφίξω στην αγκαλία μου.

Ο μπέμπης κλωτσάει ή είναι ακόμα ήρεμος?

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

pocahondas, πάρε τηλ. σήμερα το μεσημεράκι και ρώτα, μην το αφήνεις, καταλαβαίνω την αγωνία σου και τους φόβους σου. Κι εγώ τότε φοβόμουν μην πάθω καμιά σηψαιμία κλτ. Όμως όλα πήγαν καλά. Πάρε όμως τηλ. το μεσημέρι, καμιά φορά ξεχνιούνται τα κορίτσια. Μη θεωρείς ότι ενοχλείς και γίνεσαι πιεστική, η απόξεση πρέπει να γίνει, για να τελειώνεις και σωματικά και ψυχολογικά.

Κάπου διάβασα ότι ρωτούσες πόσο στοιχίζει. Εμένα τον Οκτώβριο του 2008 μου στοίχισε συνολικά 450 ευρώ μαζί με ιστολογική. Πριν πάω στο ΛΗΤΩ, είχα ρωτήσει το γιατρό πόσο στοιχίζει και μου είπε ότι ο ίδιος δεν ήθελε χρήματα αλλά θα πλήρωνα γύρω στα 150 ευρώ στο ΛΗΤΩ. Τελικά, ο γιατρός κάτι είδε την ώρα την απόξεσης και αποφάσισε ότι έπρεπε να γίνει και ιστολογική κι έτσι στοίχισε 450 ευρώ. Εγώ έδωσα κι άλλα 150 ευρώ στο γιατρό ξεχωριστά, παρότι μου είχε πει ότι δεν ήθελε χρήματα, γιατί αισθανόμουν άσχημα κι έτσι τελικά μου πήγε 600 ευρώ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...