Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσια. όλα πήγαν καλά. Σε ευχαριστώ kikar. Ο γιατρός τέλειος. Τελείωσα γρήγορα. Ήταν και η Άνν Μαρία εκεί συνέχεια δίπλα μας.

Μαντέψτε.... Ο γιατρός μας εξαφανίστηκε μετά. Τον πετύχαμε στο μηχανάκι πήγαινε για έκτακτο....Να ναι καλά. Όλα οκ μου είπε, και να μείνω έγκυος μετα την 1η περίοδο. Φιλάκια να είστε καλά. Καλό απόγευμα. Λάμπη κόψε τα παγωτα, πέρασε το καλοκαίρι. Του χρόνου μαζί με την κόρη σου..

:D:D:D:D:D:D:D:D

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια γεια σας,

Λαμπη μου εγω εκανα την καμπυλη εχθες, ευτυχως ολα πηγαν καλα. Δεν εχω προβλημα ομως λογω οτι απο την 3η στην 4η ληψη απο 105 πηγα 102 που σημαινει οτι πρεπει προληπτικα να προσεχω τα ψωμια και τα γλυκα απ'οτι μου ειπε η συνεργατιδα του γιατρου μας. Εμενα μου ειχε δωσει διατροφη απο την προηγουμενη εβδομαδα η διατροφολογος λογο οτι εχω βαλει 16 κιλα και φοβοταν ο γιατρος μας οτι υπαρχει ορμονικο προβλημα γιατι τα κιλα μου δεν φαινονται πουθενα. Δεν μου εκοψε τιποτα απο τα φαγητα που ετρωγα παντα, απλα μου εδωσε συμβουλες ποια προϊοντα να αποφυγω τα οποια ενω θεωρουμε οτι δεν εχουν ζαχαρη ή αλατι εχουμε κανει λαθος. Πες μας τι απαντηση σου εδωσε και αν σου συστησει διαιτα να επικ/σεις με τη διατροφολογο που συνεργαζεται. Ειναι εξαιρετικη, αμεση και πολυ καλη στη δουλεια της. Την προτεινω γιατι εκτος των αλλων ειναι και οικονομικη

δεν μου ειπε για διατροφη ισως γιατι τα κιλα που εχω βαλει ειναι 8...ο γιατρος μου ειπε να κοψω το αλατι κ μετα την καμπυλη μου ειπε η βοηθος του να κοψω γλυκα κ ψωμι..εχω μια εβδομαδα τωρα κ προσεχω κ εχω χασει ενα κιλο αλλα απλα δεν θελει να παρω πολλα κιλα κ ισως αυτα που θα περιορισω να με βοηθησουν καπως...

Καλημέρα κοριτσάρες μου.

Πήγα τη Δευτέρα στην Ακαδημία και παρακολούθησα το σεμινάριο για τα βλαστοκύτταρα. Είναι πραγματικά πάρα πολύ ενδιαφέρον. Μήπως θα μπορούσατε οι πρόσφατες μανούλες να μου πείτε τι κάνατε με το συγκεκριμένο θέμα?

Πολλά φιλιά σε όλες

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

Καλημέρα κοριτσάρες μου.

Πήγα τη Δευτέρα στην Ακαδημία και παρακολούθησα το σεμινάριο για τα βλαστοκύτταρα. Είναι πραγματικά πάρα πολύ ενδιαφέρον. Μήπως θα μπορούσατε οι πρόσφατες μανούλες να μου πείτε τι κάνατε με το συγκεκριμένο θέμα?

Πολλά φιλιά σε όλες

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 35 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΑΚΟΜΑ.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια..οσες εχετε ραντεβου με τον γιατρο θυμηθητε να τον ρωτησετε για το μαιευτηριο ρεα..λενε οτι θα ανοιξει συντομα κ θα ειναι κ αυτος εκει...

καλημερα κοριτσια..οσες εχετε ραντεβου με τον γιατρο θυμηθητε να τον ρωτησετε για το μαιευτηριο ρεα..λενε οτι θα ανοιξει συντομα κ θα ειναι κ αυτος εκει...

:rolleyes:Οκ θα τον ρωτήσω εγω και θα μπω το βράδυ να σας πω;)!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Κ ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΟΛΕΣ??ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ??ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΩ ΝΕΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΣΙΩΠΗ...:cry::cry:ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δε φανταζεσαι ποσο χαιρομαι οταν βλεπω ποσο καλα προχωρας!!!!!!!!!!!!

Η μικρουλα μου αυτες τις μερες θα κανει τα πρωτα της εμβολια!..Τη βλεπω και την χαζευω σαν τη μαμα κουκουβαγια .. Φιλακια καλο μου!!!!!

xtZRp3.png

Κοριτσια γεια σας,

Μπηκα και εγω αν και αυτες τις μερες εχω τρεχαματα γιατι προσπαθω να τελειωσω τις εκκρεμοτητες στη δουλεια γιατι τελος του μηνα παιρνω την αδεια. Στο σπιτι εχω ξεκινησει βαψιματα και υπαρχει ενα γενικο πηξιμο.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Λαμπη μου μαλλον και εσυ κατακρατηση κανεις οπως εγω για να εχασες το κιλο. Προσπαθησε να πινεις νερο μεσα στην ημερα και επισης διουριτικο ειναι το σελινο και ο μαϊντανος. Εγω βραζω λιγο και το αραιωνω με πολυ νερο και παγακια και το πινω σαν ροφημα. Απο την προηγουμενη Τεταρτη μεχρι και σημερα το πρωι επεσα 3,5 κιλα στη ζυγαρια. Εκτος απο αυτο σταματησαν να πρηζονται τα ποδια μου. Εσυ εχεις πρηστει καθολου στ'ακρα???:confused: Αλλα το αλατι μαχαιρι στα παντα. Τωρα θα δω 15/09 τι θα μου πει και ο γιατρος αν και ειμαι αποφασισμενη να κρατησω τη διατροφη μεχρι τελος ετσι ωστε με ασφαλεια να μπορω να φαω κανενα σουβλακι μια φορα το τοσο. :mrgreen::mrgreen:

A2enp3.png?jZYdKeP4

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες μου.

Πολλά φιλιά σε όλες

Kikar εγώ έδωσα τα βλαστοκύτταρα στην Τραπέζα του Ιδρύματος Ερευνών. Θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη επιλογή. Οταν γεννούσα είχα πάρει μαζί μου το σακούλάκι που μας είχαν δώσει στο σεμινάριο το έδωσα στη νοσοκόμα, που ήταν στον τοκετό και αυτή έβαλε το τμήμα του ομφάλιου λώρου στην ειδική συσκευασί μου πήρε επειτα αίμα και φροντισε για τη συντήρηση τους στο ψυγείο του νοσοκομείου. Την άλλη μέρα τα πήγε ο άντρας μου στο ϊδρυμα Ερευνών μαζί με τα ειδικά έντυπά που είχαμε συμπληρώσει. Απ' όσο είδα και άλλες κοπέλες είχαν επιλέξει τη δημόσια τράπεζα για τα βλαστοκύτταρα.

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Γεια σας κορίτσια και απο εμένα. Έχω και εγω σήμερα ραντεβού με το γιατρό μας στο νοσοκομείο στις 16:00.

Πήρα στο λογιστήριο σήμερα και ρώτησα για τις τιμές των δωματίων. Λοιπόν ασφαλισμένους στο ΙΚΑ : 4κλινο 74 την βραδια - 3κλινο 88 -2κλινο 106 και για μονοκλινο 128 σύν ενα εφαπαξ ποσό 14,70 και βέβαια ότι φάρμακα χρειαστούν τα πληρωνουμε εμείς αυτά για φτ.

Για καισαρικη ισχύει 4κλινο τιποτα, 3κλινο 15, δικλινο34 και μονοκλινο 55 χωρίς καμία αλλη επιβάρυνση!!!!!!

Αυτά από μενα. Καλή συνέχεια στις κοπέλες που εχουν μπροστά τους ακομη δρόμο, με εναν πόνο σε αυτες που κοντευουν (όπως εγω χιχιχιχι δινω κουραγιο στον εαυτο μου)

Φιλάκια

Καλημέρα σε όλες! Εχω σήμερα ραντεβού με το γιατρό μας! Λέτε να ξέρει για τα βλαστοκύταρρα? Να τον ρωτήσω αν είναι...

Κοριτσάρα τον ρώτησα εγώ την τελευταία φορά και μου είπε να τα δώσω σε ιδιωτική τράπεζα μόνο αν μου περισσεύουν λεφτά.

Αγγέλα το ίδιο σκέφτομαι και εγώ. Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι μας μίλησαν και για τη φύλαξη των κυττάρων εκτός από το αίμα. Κάτι που έχει ένα κόστος της τάξης των 1200 ευρώ.

Σε ότι αφορά τα πρηξίματα βοηθά απίστευτα πολύ το αγγούρι.

Πολλά πολλά φιλιά σε όλες σας:P

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Δε φανταζεσαι ποσο χαιρομαι οταν βλεπω ποσο καλα προχωρας!!!!!!!!!!!!

Η μικρουλα μου αυτες τις μερες θα κανει τα πρωτα της εμβολια!..Τη βλεπω και την χαζευω σαν τη μαμα κουκουβαγια .. Φιλακια καλο μου!!!!!

μελινακη???χαΘΗΚΑΜΕ ΒΡΕ...ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΩ ΚΑΛΑ ΑΝ Κ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΝΟΙΟΘΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ..ΤΕΛΟς ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΝΤΟΠΛΕΡ..ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΡΗ ΣΟΥ..ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΟΥΤΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕ....ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ

Κοριτσάρα τον ρώτησα εγώ την τελευταία φορά και μου είπε να τα δώσω σε ιδιωτική τράπεζα μόνο αν μου περισσεύουν λεφτά.

Αγγέλα το ίδιο σκέφτομαι και εγώ. Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι μας μίλησαν και για τη φύλαξη των κυττάρων εκτός από το αίμα. Κάτι που έχει ένα κόστος της τάξης των 1200 ευρώ.

Σε ότι αφορά τα πρηξίματα βοηθά απίστευτα πολύ το αγγούρι.

Πολλά πολλά φιλιά σε όλες σας:P

kikar έχεις δικιο! Kαι εμένα έτσι μου είπε;)!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...