Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια μου ,μόλις μίλησα με τον εξωματιστη 

Στον επόμενο κύκλο 7 με 8 μέρα θα κάνουμε prp ενδομητριου και αν όλα πάνε καλά ξεκινάμε πρώτα ο Θεός. 

Εγώ από μόνη μου ξεκίνησα mollers, bitamin d ,φυλλικο οξύ, και κάτι υποθετα κολπικά της Eva belle με προβιοτικα που με σύστησαν τα κορίτσια εδώ μέσα, ξεχνάω κάτι έχετε να συστήσετε κάτι άλλο??? 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Γεια σας,κοριτσάρες!!!Εμείς είμαστε διακοπούλες γι αυτό χαθήκαμε!!!Η μπεμπούλα έχει ξεπεταχτεί στην εξοχή!!!!!

Επειδή είδα συζήτηση περί θηλασμού και ξένου γάλακτος.Η γνώμη μου είναι ότι η σύγχυση θηλών είναι θέμα παιδιού τελικά.Η δικιά μου πίνει κι από στήθος κι από μπιμπερό μητρικό ή ξένο γάλα και δεν έχω αντιμετωπίσει ως τώρα πρόβλημα.Τα δέχεται όλα εξίσου καλά και με όρεξη.Στο στήθος τρέφεται χωρίς να είναι ανυπόμονη.Έχουμε μια δυσκοιλιότητα όχι τίποτα τρομερό και αρχίσαμε μία φορά την ημέρα ένα γαλατάκι το frisolac comfort και βρήκαμε την υγειά μας!!!

Ελπίζω να είστε καλά όλες!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ(ΟΠΩΣ ΕΓΩ) ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΓΑΛΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΤΕ ΑΝΕΤΑ... ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΜΑΣ!! ΦΙΛΑΚΙΑ...

Γεια σας,κοριτσάρες!!!Εμείς είμαστε διακοπούλες γι αυτό χαθήκαμε!!!Η μπεμπούλα έχει ξεπεταχτεί στην εξοχή!!!!!

Επειδή είδα συζήτηση περί θηλασμού και ξένου γάλακτος.Η γνώμη μου είναι ότι η σύγχυση θηλών είναι θέμα παιδιού τελικά.Η δικιά μου πίνει κι από στήθος κι από μπιμπερό μητρικό ή ξένο γάλα και δεν έχω αντιμετωπίσει ως τώρα πρόβλημα.Τα δέχεται όλα εξίσου καλά και με όρεξη.Στο στήθος τρέφεται χωρίς να είναι ανυπόμονη.Έχουμε μια δυσκοιλιότητα όχι τίποτα τρομερό και αρχίσαμε μία φορά την ημέρα ένα γαλατάκι το frisolac comfort και βρήκαμε την υγειά μας!!!

Ελπίζω να είστε καλά όλες!!!

Διακοπουλες κανετε κοριτσακια? Μπραβο σας βρισκω πολύ προχωρημένες μαμα και κόρη!!! Καλα να περνάτε!

:P:p:p

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Αιμιλία,

καλή επιτυχία σήμερα!!!

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

μακαρι να γεννησω φυσιολογικα ρε κοριτσια...ο γιατρος μου ειπε την προηγουμενη εβδομαδα οτι το μωρο μου ειναι μεγαλο και εχει και μεγαλο κεφαλακι...θα βγει πανω απο 3700 ειναι η εκτιμηση του.ολα καλα βεβαια,αλλα μου ειπε οτι υπαρχει περιπτωση να κανουμε καισαρικη...με χαλασε αυτο για να πω την αληθεια.εχουν παει ολα πολυ καλα ως τωρα,εχω μια ευκολη εγκυμοσυνη,χωρις προβληματα.λετε να χρειαστει καισαρικη λογω μεγεθους του μωρου?ααα και να προσθεσω...εχει παρει θεση το μωρο εδω και 3 εβδομαδες.

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

μακαρι να γεννησω φυσιολογικα ρε κοριτσια...ο γιατρος μου ειπε την προηγουμενη εβδομαδα οτι το μωρο μου ειναι μεγαλο και εχει και μεγαλο κεφαλακι...θα βγει πανω απο 3700 ειναι η εκτιμηση του.ολα καλα βεβαια,αλλα μου ειπε οτι υπαρχει περιπτωση να κανουμε καισαρικη...με χαλασε αυτο για να πω την αληθεια.εχουν παει ολα πολυ καλα ως τωρα,εχω μια ευκολη εγκυμοσυνη,χωρις προβληματα.λετε να χρειαστει καισαρικη λογω μεγεθους του μωρου?ααα και να προσθεσω...εχει παρει θεση το μωρο εδω και 3 εβδομαδες.[/QUOT

Χαίρομαι που όλα είναι καλά... Σου είπε οτι υπάρχει περίπτωση όχι οτι θα γίνει σίγουρα! Πάντος ο κ.Χασιάκος κάνει τα πάντα για φυσιολογικό τοκετό.. μόνο αν εξαντλήσει κάθε προσπάθεια σου κάνει καισαρική! Απλά πιστεύω οτι στο είπε για να ξέρεις τι θα γίνει στην έσχατη περίπτωση... Μην ανησυχείς είσαι στα καλύτερα χέρια! Αντε με το καλό και με ένα πόνο!!!;)

μακαρι να γεννησω φυσιολογικα ρε κοριτσια...ο γιατρος μου ειπε την προηγουμενη εβδομαδα οτι το μωρο μου ειναι μεγαλο και εχει και μεγαλο κεφαλακι...θα βγει πανω απο 3700 ειναι η εκτιμηση του.ολα καλα βεβαια,αλλα μου ειπε οτι υπαρχει περιπτωση να κανουμε καισαρικη...με χαλασε αυτο για να πω την αληθεια.εχουν παει ολα πολυ καλα ως τωρα,εχω μια ευκολη εγκυμοσυνη,χωρις προβληματα.λετε να χρειαστει καισαρικη λογω μεγεθους του μωρου?ααα και να προσθεσω...εχει παρει θεση το μωρο εδω και 3 εβδομαδες.[/QUOT

Χαίρομαι που όλα είναι καλά... Σου είπε οτι υπάρχει περίπτωση όχι οτι θα γίνει σίγουρα! Πάντος ο κ.Χασιάκος κάνει τα πάντα για φυσιολογικό τοκετό.. μόνο αν εξαντλήσει κάθε προσπάθεια σου κάνει καισαρική! Απλά πιστεύω οτι στο είπε για να ξέρεις τι θα γίνει στην έσχατη περίπτωση... Μην ανησυχείς είσαι στα καλύτερα χέρια! Αντε με το καλό και με ένα πόνο!!!;)

σ ευχαριστω παααααρα πολυ!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

μακαρι να γεννησω φυσιολογικα ρε κοριτσια...ο γιατρος μου ειπε την προηγουμενη εβδομαδα οτι το μωρο μου ειναι μεγαλο και εχει και μεγαλο κεφαλακι...θα βγει πανω απο 3700 ειναι η εκτιμηση του.ολα καλα βεβαια,αλλα μου ειπε οτι υπαρχει περιπτωση να κανουμε καισαρικη...με χαλασε αυτο για να πω την αληθεια.εχουν παει ολα πολυ καλα ως τωρα,εχω μια ευκολη εγκυμοσυνη,χωρις προβληματα.λετε να χρειαστει καισαρικη λογω μεγεθους του μωρου?ααα και να προσθεσω...εχει παρει θεση το μωρο εδω και 3 εβδομαδες.

Βασούλα, η ξαδέλφη μου γέννησε στο Χασιάκο με φυσιολογικό τοκετό ένα μωρό 3.800. Επειδή μένει επαρχία και είχε κι άλλο γιατρό στην πόλη της, ο γιατρός εκείνος της είχε πει ότι θα γεννήσει με καισαρική, ο Χασιάκος όμως της είπε ότι θα γεννήσει φυσιολογικά κι έτσι έγινε. Ο Χασιάκος εξαντλεί κάθε περιθώριο για φυσιολογικό τοκετό και μετά πάει σε καισαρική, αν σου είπε ότι μπορεί να χρειαστεί καισαρική, να ξέρεις ότι δεν γίνεται αλλιώς, ελπίζω όμως να διαψευστεί.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσαι!!! ελπίζω όλες να είστε καλά και όσες κοντεύουν να κρατήσουν τα μωράκια τους αγκαλιά, με το καλό και ένα πόνο.... και μην ανησυχείτε, είμαστε στα χέρια ενός (πρώτα) ανθρώπου και μετά επιστήμονα!!!!

Να ρωτήσω κάτι τις πιο παλιές, γενικά ο γιατρός μας δίνει μαγνήσιο?? είμαι στον 6ο και είχα κάτι συσπάσεις. μου έχει δώσει χάπια και μέχρι να πάω να με δει θα πέρνω αυτά. Απλά σαν απορία τι λέω γιατί άκουσα ότι το μαγνήσιο καθυστερεί τον τοκετό...

μπορεί να λέω και βλακείες αλλά.....

ευχαριστώ!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα κορίτσαι!!! ελπίζω όλες να είστε καλά και όσες κοντεύουν να κρατήσουν τα μωράκια τους αγκαλιά, με το καλό και ένα πόνο.... και μην ανησυχείτε, είμαστε στα χέρια ενός (πρώτα) ανθρώπου και μετά επιστήμονα!!!!

Να ρωτήσω κάτι τις πιο παλιές, γενικά ο γιατρός μας δίνει μαγνήσιο?? είμαι στον 6ο και είχα κάτι συσπάσεις. μου έχει δώσει χάπια και μέχρι να πάω να με δει θα πέρνω αυτά. Απλά σαν απορία τι λέω γιατί άκουσα ότι το μαγνήσιο καθυστερεί τον τοκετό...

μπορεί να λέω και βλακείες αλλά.....

ευχαριστώ!!!!!

Είχα κι εγώ κατι συσπασούλες στον 6ο μήνα και μου έδωσε yotopar για μια εβδομάδα περίπου. Μετά δεν ξαναείχα και μου είπε να διακοψω τα χαπια. Για μαγνήσιο δε μου είχε πει τιποτα. Το εχω ακούσει κι εγώ οτι καποιοι γιατροι το δίνουν.

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ, ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΑΡΑΙΤΕΙΟ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΓΕΙΟ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ; ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ;

καλημερα κοριτσια σημερα πηρα την καμπυλη ζαχαρου κ την εστειλα με φαξ στο γιατρο μας.η μικροβιολογος μου ειπε οτι δεν ειναι κ πολυ καλη γιατι δειχνει οτι ο οργανισμος μου δεν μεταβολιζει καλα την γλυκοζη κ ενω επρεπε στην 2η κ 3η ληψη οι μετρησεις μου να εχουν φθινουσα πορεια κ να πλησιαζουν στην μετρηση που ειχα κανει νηστικη παρεμεναν σχεδον σταθερες..εκανα με 100γρ γλυκοζης κ οι τιμες σε καθε ληψη ειναι 1η=81 2η=160 3η=112 4η=133....τι να πω, δεν γνωριζω..:cry::cry::cry::cry:λετε να με βαλει σε αυστηρη διαιτα η, υπερβαλει η μικροβιολογος???η αληθεια ειναι οτι τα γλυκα κ παγωτα τα ετρωγα ανετα τοσο καιρο,οποτε καλα να παθω...:?:-?:?:-?

Κοριτσια γεια σας,

Λαμπη μου εγω εκανα την καμπυλη εχθες, ευτυχως ολα πηγαν καλα. Δεν εχω προβλημα ομως λογω οτι απο την 3η στην 4η ληψη απο 105 πηγα 102 που σημαινει οτι πρεπει προληπτικα να προσεχω τα ψωμια και τα γλυκα απ'οτι μου ειπε η συνεργατιδα του γιατρου μας. Εμενα μου ειχε δωσει διατροφη απο την προηγουμενη εβδομαδα η διατροφολογος λογο οτι εχω βαλει 16 κιλα και φοβοταν ο γιατρος μας οτι υπαρχει ορμονικο προβλημα γιατι τα κιλα μου δεν φαινονται πουθενα. Δεν μου εκοψε τιποτα απο τα φαγητα που ετρωγα παντα, απλα μου εδωσε συμβουλες ποια προϊοντα να αποφυγω τα οποια ενω θεωρουμε οτι δεν εχουν ζαχαρη ή αλατι εχουμε κανει λαθος. Πες μας τι απαντηση σου εδωσε και αν σου συστησει διαιτα να επικ/σεις με τη διατροφολογο που συνεργαζεται. Ειναι εξαιρετικη, αμεση και πολυ καλη στη δουλεια της. Την προτεινω γιατι εκτος των αλλων ειναι και οικονομικη

A2enp3.png?jZYdKeP4

Γειά σας κοριτσια. όλα πήγαν καλά. Σε ευχαριστώ kikar. Ο γιατρός τέλειος. Τελείωσα γρήγορα. Ήταν και η Άνν Μαρία εκεί συνέχεια δίπλα μας.

Μαντέψτε.... Ο γιατρός μας εξαφανίστηκε μετά. Τον πετύχαμε στο μηχανάκι πήγαινε για έκτακτο....Να ναι καλά. Όλα οκ μου είπε, και να μείνω έγκυος μετα την 1η περίοδο. Φιλάκια να είστε καλά. Καλό απόγευμα. Λάμπη κόψε τα παγωτα, πέρασε το καλοκαίρι. Του χρόνου μαζί με την κόρη σου..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...