Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Σε ευχαριστω πολυ kikar, θα παρω τη Δευτερα, δεν μου παει να παρω παλι σημερα, αν και ηδη την ερχομενη Τριτη θα δω μια αλλη γιατρο, βλέπεις οπως πανε αυτοι θα γεννησω στο περημενε! Καταλαβαινω οτι εχουν φορτο εργασιας, αλλα ειναι μια απλη απαντηση! anyway σε ευχαριστω πολυ kikar ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ευχαριστω πολυ kikar, θα παρω τη Δευτερα, δεν μου παει να παρω παλι σημερα, αν και ηδη την ερχομενη Τριτη θα δω μια αλλη γιατρο, βλέπεις οπως πανε αυτοι θα γεννησω στο περημενε! Καταλαβαινω οτι εχουν φορτο εργασιας, αλλα ειναι μια απλη απαντηση! anyway σε ευχαριστω πολυ kikar ;)

κοριτσάκι μου αν πάρεις τώρα, η Αναστασία είναι εκεί. Μίλησα εγώ τώρα μαζί της. θα σου πει αυτή τι να κάνεις.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Σας ευχαριστώ κορίτσια . Λάμπη και εγώ το ίδιο είχα και μια γέννα στον 7ο. Και μαζί θρομβοφιλία. Μετά από πόσο καιρό έμεινες έγκυος; Εύκολα ; Χρειάστηκε να πάρεις κάτι; Καμιά ορμονοθεραπεία ή τίποτα άλλο;

ΑΙΜΛΙΑ82, εγώ είχα δύο παλλίνδρομες πολύ νωρίς όμως. Έκανα έλεγχο θρομβοφιλίας και δεν είχα πρόβλημα. Μετά τη 2η παλλίνδρομη έκανα υστεροσκόπηση και βρέθηκε διάφραγμα. Στην υστεροσκόπηση δεν μένεις μέσα. Εγώ έφυγα σχεδόν αμέσως. Ξύπνησα, ντύθηκα κι έφυγα, απλώς ήμουν χάλια από τη νάρκωση, ήθελα να κοιμηθώ και μετά που πήγα σπίτι ξεράθηκα στον ύπνο.

Μετά την υστεροσκόπηση προσπάθησα 5 μήνες να μείνω έγκυος αλλά δεν τα κατάφερα. Τώρα τα παράτησα, γιατί απογοητεύτηκα και βαρέθηκα κάθε μήνα να προσπαθώ. Πάντως, τις δύο πρώτες φορές είχα μείνει πολύ εύκολα έγκυος.

34 και κατι... ημερομηνία τοκετού έχω στις 13 οκτώβρη.. λές να παίζει ρόλο που έμεινα έγκυος απο εξωσωματική:confused:?

Κοίτα να δεις που μάλλον θα γεννήσουμε παρέα. Τι να σου πω, δε ξέρω. Εγώ πήγα και με είδε την Τρίτη και μου κανόνισε ραντεβού σε 2 εβδομάδες. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δε θα με χάλαγε καθόλου να με έβλεπε και εμένα κάθε εβδομάδα. Τι σου είπε για το μωρό όταν σε είδε? Είχε πάρει θέση? Πόσα γραμμάρια ήταν? Εξέτασε τράχηλο?

Στη θέση σου πάντως δε θα ανησυχούσα καθόλου. Το αντίθετο μάλιστα. Που θα γεννήσεις?:mad:

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Κοίτα να δεις που μάλλον θα γεννήσουμε παρέα. Τι να σου πω, δε ξέρω. Εγώ πήγα και με είδε την Τρίτη και μου κανόνισε ραντεβού σε 2 εβδομάδες. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δε θα με χάλαγε καθόλου να με έβλεπε και εμένα κάθε εβδομάδα. Τι σου είπε για το μωρό όταν σε είδε? Είχε πάρει θέση? Πόσα γραμμάρια ήταν? Εξέτασε τράχηλο?

Στη θέση σου πάντως δε θα ανησυχούσα καθόλου. Το αντίθετο μάλιστα. Που θα γεννήσεις?:mad:

ΑΧ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ... ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ 2 ΚΙΛΑ! ΠΗΡΕ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΑΠΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΠΡΑΒΟ! ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΚΕΤΟΣ ΔΗΛ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΥΓΕΙ ΑΠΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ:?!! ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ.. ΕΣΥ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;)

ΑΧ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ... ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ 2 ΚΙΛΑ! ΠΗΡΕ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΑΠΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΠΡΑΒΟ! ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΚΕΤΟΣ ΔΗΛ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΥΓΕΙ ΑΠΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ:?!! ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ.. ΕΣΥ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;)

Παρεούλα θα είμαστε:D

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

καλημερα κοριτσια και απο μενα ειμαι καινουρια στην παρεα σας,ευχομαι τα καλυτερα σε ολες σας. σας παρακολουθω απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου εως και τωρα που εχω φτασει αισιως τις 35 εβδομαδες. εχω προσπαθησει και αλλες φορες να επικοινωνησω μαζι σας αλλα ειμαι λιγο εως πολυ ασχετη με την τεχνολογια. anyway θελω να ρωτησω για οποια κοπελα εχει ρωτησει προσφατα και που θα γεννησει αρεταιειο αν αφηνουν τον αντρα της να ειναι μεσα την ωρα τοκετου. ειναι αποφαση του χασιακου; η κανονας του μαιευτηριου; σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων και συγνωμη αν σας κουρασα

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια και απο μενα ειμαι καινουρια στην παρεα σας,ευχομαι τα καλυτερα σε ολες σας. σας παρακολουθω απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου εως και τωρα που εχω φτασει αισιως τις 35 εβδομαδες. εχω προσπαθησει και αλλες φορες να επικοινωνησω μαζι σας αλλα ειμαι λιγο εως πολυ ασχετη με την τεχνολογια. anyway θελω να ρωτησω για οποια κοπελα εχει ρωτησει προσφατα και που θα γεννησει αρεταιειο αν αφηνουν τον αντρα της να ειναι μεσα την ωρα τοκετου. ειναι αποφαση του χασιακου; η κανονας του μαιευτηριου; σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων και συγνωμη αν σας κουρασα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ! ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΩΔΥΝΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ...;)

Δυστυχως δεν επιτρεπεται....Εγω την περασα ολη την ταλαιπωρια μόνη μου. μιλουσα με τον αντρα μου από το κινητό...ήταν απογοητευση αλλα ειχα παρεα όλο το προσωπικο να είναι καλα οι ανθρωποι μου συμπαρασταθηκαν με το παραπάνω κι ο γιατρος μας βεβαια εκει στο καθηκον. Τη μερα που γεννησα ειχε καμια δεκαρια γεννες...δεν εφυγε στιγμή από το νοσοκομειο. Τον εβλεπα συνεχεια εκει...Κι εγώ περιμενα,περιμενα,περιμένα...Καποια στιγμή γεννησα κι εγώ. Δεν θα σας πω μετα από ποσες ώρες αλλα ήταν πολλες πιστεψτε με...Είπα Θεε μου αν με αξιώσεις να κάνω δευτερο παιδακι ας γεννήσω λίγο πιο συντομα...Τι ηταν κι αυτό. Σκεφτομαι να ανοιξω τοπικ με θέμα Ποσες ώρες κανατε να γεννησετε...Εκει θα καταθεσω την εμπειρία μου ...για να μην τρομάζετε πάντως εσεις οι εγκυουλες ήταν κατω από 20 ώρες...αφηστε ημουν περιπτωση εγω...:shock::shock::shock:

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

οχι, δεν επιτρεπουν,δυστυχως..κι εγω με τον αντρα μου στο κινητο μιλαγαμε, κ εγω εκανα πολλες ωρες να γεννησω...αλλα δοξα τω Θεω, εχει πολυ κοσμο εκει μεσα, ολο κ καποιος ερχεται..

κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας, κατι ειχα ακουσει αλλα παλιοτερα τους αφηναν να μπουνε κατα διαστηματα για λιγο τωρα μαλλον εχουν αλλαξει τα πραγματα.

zounitsa σημερα ειδα το μυνημα σου, θα παρω αυριο αργα στο ιατρειο μηπως πετυχω την Αναστασία. Σε ευχαριστω για οτι εκανες για μενα. Να σαι καλα και να εχεις μια πολυ ευκολη γεννα και ενα πολυ υγειες μωρό! ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...