Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

κοριτσια να σας ρωτησω κατι κ οποια γνωριζει ας μου απαντησει...ειμαι 2 χρονια παντρεμενη κ δεν εχω ανοιξει ακομη οικογενειακη μεριδα.κ ο αντρας μου κ εγω ημαστε εγκεγραμενη ο καθενας στα χωρια μας..ουτε εγω αλλα ουτε κ αυτος θελει να αλλαξουμε τον δημο που ημαστε εγκεγραμενη κ να ανοιξουμε κοινη οικογενειακη μεριδα κ ο καθενας θελει να ψηφιζει στον τοπο καταγωγης του..υπαρχει καποια λυση για αυτο το θεμα η θα υπαρξει θεμα με την δηλωση του παιδιου κ οταν χρειαστω τωρα πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης αν δεν κανω κατι με την οικογενειακη μεριδα δεν θα μπορουν να μου εκδωσουν??:(:(:(υπαρχει καποια λυση πανω σε αυτο η ειναι απαραιτητη η κοινη οικογενειακη μεριδα σε εναν τοπο διαμονης μονο???σορυ αν σας ζαλισα αλλα το εχω τρομερο αγχος...:oops::oops::oops:φιλακια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

dearcatherine:Απ' ότι γνωρίζω αναισθησιολόγος υπάρχει πάντα εκεί. Εγώ δεν έκανα επισκληρίδιο και μπορώ να πω ότι το δύσκολο μέρος είναι πραγματικά 15-20 λεπτά όταν πια έχεις διαστολή πάνω από 8. Απο κει και πέρα οι εξωθήσεις δεν είναι τίποτα.Βρίσκεσαι στο τελικό στάδιο και το μόνο που σκέφτεσαι είναι ότι γεννάς. Βέβαια στο Αρεαταίειο θα σε αποθαρρύνουν λιγάκι (είναι όλοι υπερ της επισκληριδίου) αλλά μπορείς απλά να επιμένεις ότι θα αποφασίσεις αν θα κάνεις ή όχι στην πορεία του τοκετού. Μην ξεχνάμε ότι ο τοκετός καθυστερεί πολλές φορές εξαιτίας της επισκληριδίου οπότε η όλη διαδικασία διαρκεί πολύ περισσότερο. Πάντως έχω ακούσει ότι αν κάνεις τεχνητούς πόνους είναι αναγκαία στις άλλες περιπτώσεις...το παλεύεις: Βαθιές εισπνοές και εκπνοές στις συσπάσεις και βρες και μια στάση-θέση να σε βολεύει και να σου ξεκουράζει τη μέση. Καλή τύχη!

Ευχαριστω κοριτσακι για την γρηγορη και ολοκληρωμενη απαντηση.

Οπως τα λες τα χω στο μυαλο μου και θελω να ξεκινησω κανονικα και αν δω οτι δεν την παλευω να την κανω. Αφου υπαρχει αναισθησιολογος ολα καλα Αν το ολο θεμα ειναι για 20 λεπτα πιστευω πως θα τα καταφερω.Δεν ειμαι πολυ ευαισθητη στο θεμα πονος.

κοριτσια να σας ρωτησω κατι κ οποια γνωριζει ας μου απαντησει...ειμαι 2 χρονια παντρεμενη κ δεν εχω ανοιξει ακομη οικογενειακη μεριδα.κ ο αντρας μου κ εγω ημαστε εγκεγραμενη ο καθενας στα χωρια μας..ουτε εγω αλλα ουτε κ αυτος θελει να αλλαξουμε τον δημο που ημαστε εγκεγραμενη κ να ανοιξουμε κοινη οικογενειακη μεριδα κ ο καθενας θελει να ψηφιζει στον τοπο καταγωγης του..υπαρχει καποια λυση για αυτο το θεμα η θα υπαρξει θεμα με την δηλωση του παιδιου κ οταν χρειαστω τωρα πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης αν δεν κανω κατι με την οικογενειακη μεριδα δεν θα μπορουν να μου εκδωσουν??:(:(:(υπαρχει καποια λυση πανω σε αυτο η ειναι απαραιτητη η κοινη οικογενειακη μεριδα σε εναν τοπο διαμονης μονο???σορυ αν σας ζαλισα αλλα το εχω τρομερο αγχος...:oops::oops::oops:φιλακια...

Λοιπον και γω με τον ανδρα μου ειμαστε σε ξεχωριστους δημους. Δεν χρειαζεται να εχετε κοινη μεριδα. Τα παιδια ομως πανε στου πατερα. Πρεπει ομως και οι δυο να δηλωσετε τον γαμο στους δημους σας (με την ληξιαρχικη πραξη γαμου μπορει να χρειαζεται και προσφατη δεν ξερω)γιατι μετα την γεννα θα σου ζητησουν στο νοσοκομειο χαρτι οικογενειακης καταστασης

Δες και αυτο:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22513

Ευχαριστω κοριτσακι για την γρηγορη και ολοκληρωμενη απαντηση.

Οπως τα λες τα χω στο μυαλο μου και θελω να ξεκινησω κανονικα και αν δω οτι δεν την παλευω να την κανω. Αφου υπαρχει αναισθησιολογος ολα καλα Αν το ολο θεμα ειναι για 20 λεπτα πιστευω πως θα τα καταφερω.Δεν ειμαι πολυ ευαισθητη στο θεμα πονος.

Λοιπον και γω με τον ανδρα μου ειμαστε σε ξεχωριστους δημους. Δεν χρειαζεται να εχετε κοινη μεριδα. Τα παιδια ομως πανε στου πατερα. Πρεπει ομως και οι δυο να δηλωσετε τον γαμο στους δημους σας (με την ληξιαρχικη πραξη γαμου μπορει να χρειαζεται και προσφατη δεν ξερω)γιατι μετα την γεννα θα σου ζητησουν στο νοσοκομειο χαρτι οικογενειακης καταστασης

Δες και αυτο:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22513

σε ευχαριστω για την απαντηση σου..τον γαμο τον δηλωσαμε στον δικο μου τον δημο ωπου εκει εγινε κ το μυστηριο του γαμου αλλα δεν καναμε κατι σε σχεση με οικογενειακη μεριδα..πρεπει εξαρχεις να τον δηλωσω κ εγω κ ο αντρας μου στον δικο του δημο???

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΑ? ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ... ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ:confused:? ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΓΕΝΝΗΣΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ:( ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΚΙ ΟΛΑΣ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΑ? ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ... ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ:confused:? ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΓΕΝΝΗΣΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ:( ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΚΙ ΟΛΑΣ...

Σε ποιά εβδομάδα είσαι?

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε; Μόλις με πήρε ο γιατρός και με έβαλε για επέμβαση τη Δευτέρα το πρωί στο ΛΗΤΩ. Έχω αγχωθεί πολύ. Ξέρι καμία αν φεύγουμε αμέσως μετά;(Υστεροσκόπηση για διάφραγμα)

καλημερα κοριτσια σημερα πηρα την καμπυλη ζαχαρου κ την εστειλα με φαξ στο γιατρο μας.η μικροβιολογος μου ειπε οτι δεν ειναι κ πολυ καλη γιατι δειχνει οτι ο οργανισμος μου δεν μεταβολιζει καλα την γλυκοζη κ ενω επρεπε στην 2η κ 3η ληψη οι μετρησεις μου να εχουν φθινουσα πορεια κ να πλησιαζουν στην μετρηση που ειχα κανει νηστικη παρεμεναν σχεδον σταθερες..εκανα με 100γρ γλυκοζης κ οι τιμες σε καθε ληψη ειναι 1η=81 2η=160 3η=112 4η=133....τι να πω, δεν γνωριζω..:cry::cry::cry::cry:λετε να με βαλει σε αυστηρη διαιτα η, υπερβαλει η μικροβιολογος???η αληθεια ειναι οτι τα γλυκα κ παγωτα τα ετρωγα ανετα τοσο καιρο,οποτε καλα να παθω...:?:-?:?:-?

αιμιλια γεια σου..θα κανεις ταυτοχρονα κ λαπαροσκοπηση υστεροσκοπιση??εγω ετσι μου εκανε κ εμεινα ενα βραδυ μεσα στο λητω...να ρωτησεις την βοηθο του να σου πει ακριβως τι θα γινει κ τι πρεπει να κανεις...εμενα το διαφραγμα ηταν πολυ μεγαλο κ περιεργο κ ημουν 2 ωρες χειρουργειο...ειχα 2 παλλινδρομες κ τωρα μετα την επεμβαση ειμαι εγκυος κλεινω τον 6ο μηνα κ περιμενω κοριτσακι

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε; Μόλις με πήρε ο γιατρός και με έβαλε για επέμβαση τη Δευτέρα το πρωί στο ΛΗΤΩ. Έχω αγχωθεί πολύ. Ξέρι καμία αν φεύγουμε αμέσως μετά;(Υστεροσκόπηση για διάφραγμα)

Καλή επιτυχία κοριτσάκι μου. Είσαι στα καλύτερα χέρια οπότε μην αγχώνεσαι καθόλου:P

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια σημερα πηρα την καμπυλη ζαχαρου κ την εστειλα με φαξ στο γιατρο μας.η μικροβιολογος μου ειπε οτι δεν ειναι κ πολυ καλη γιατι δειχνει οτι ο οργανισμος μου δεν μεταβολιζει καλα την γλυκοζη κ ενω επρεπε στην 2η κ 3η ληψη οι μετρησεις μου να εχουν φθινουσα πορεια κ να πλησιαζουν στην μετρηση που ειχα κανει νηστικη παρεμεναν σχεδον σταθερες..εκανα με 100γρ γλυκοζης κ οι τιμες σε καθε ληψη ειναι 1η=81 2η=160 3η=112 4η=133....τι να πω, δεν γνωριζω..:cry::cry::cry::cry:λετε να με βαλει σε αυστηρη διαιτα η, υπερβαλει η μικροβιολογος???η αληθεια ειναι οτι τα γλυκα κ παγωτα τα ετρωγα ανετα τοσο καιρο,οποτε καλα να παθω...:?:-?:?:-?

Λάμπη μου,

για να μη το ξεχάσω όταν θα πας να κάνεις το doppler πάρε μαζί σου και τα αποτελέσματα από την καμπύλη σακχάρου γιατί τα θέλει ο κ. Ελευθεριάδης.

Εγώ μόλις την έκανα επειδή είχα και διάφορα άλλα με έστειλε ο κ. Χασιάκος στον ενδοκρινολόγο μου για να τα τσεκάρει. Ήμουν στην 26η εβδομάδα και ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι οι τιμές που θέλουμε ανάλογα με τις μετρήσεις είναι οι εξής:

1η<95

2η<180

3η<155

4η<140.

Επομένως σαν τιμές είναι καλές. Εντύπωση μου κάνει που πέφτει και μετά ανεβαίνει αλλά αυτό φαντάζομαι ότι είναι κάτι που μπορείς να το ρυθμίσεις με τη διατροφή.

Θα σε πάρει και η Άννα Μαρία να σου πει. Πάντως και εμένα η Άννα Μαρία μου είχε πει να μη τρώω πολλά γλυκά και να κόψω τελείως το αλάτι.

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Σας ευχαριστώ κορίτσια . Λάμπη και εγώ το ίδιο είχα και μια γέννα στον 7ο. Και μαζί θρομβοφιλία. Μετά από πόσο καιρό έμεινες έγκυος; Εύκολα ; Χρειάστηκε να πάρεις κάτι; Καμιά ορμονοθεραπεία ή τίποτα άλλο;

Σας ευχαριστώ κορίτσια . Λάμπη και εγώ το ίδιο είχα και μια γέννα στον 7ο. Και μαζί θρομβοφιλία. Μετά από πόσο καιρό έμεινες έγκυος; Εύκολα ; Χρειάστηκε να πάρεις κάτι; Καμιά ορμονοθεραπεία ή τίποτα άλλο;

οχι γενικα εμενα πολυ ευκολα εγκυος σχεδον με τις πρωτες προσπαθεις..ουτε χρειαστηκα τιποτα φαρμακα...στον 70 γεννησες λογω διαφραγματος???

Κοριτσια ενημερωσα το ιατρειο του κ. Χασιακου την Δευτέρα στις 30/8 οτι θα ηθελα να με αναλαβει και οτι ειμαι στον 6ο μηνα. Σημερα παρασκευη 3/9 που καλεσα εγω ... τα κοριτσια στο ιατρειο δεν ειχαν απαντηση! Επειδη αργει και εγω δεν εχω πληθωρα χρονου πλεον, μηπως ξέρετε καναν άλλον καλό γιατρό και τηλ. να μου συστησετε?

Κοριτσια ενημερωσα το ιατρειο του κ. Χασιακου την Δευτέρα στις 30/8 οτι θα ηθελα να με αναλαβει και οτι ειμαι στον 6ο μηνα. Σημερα παρασκευη 3/9 που καλεσα εγω ... τα κοριτσια στο ιατρειο δεν ειχαν απαντηση! Επειδη αργει και εγω δεν εχω πληθωρα χρονου πλεον, μηπως ξέρετε καναν άλλον καλό γιατρό και τηλ. να μου συστησετε?

Αν μπορείς πάρε πιο αργά άλλη μια φορά και ζήτησε να μιλήσεις συγκεκριμένα με την Αναστασία. Εξήγησέ της και πιστεύω ότι θα σου απαντήσει άμεσα

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...