Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

DearCatherine, ακριβώς το ίδιο μου είπε και μένα (16/09 συγκεκριμένα είναι το ραντεβού). Άλλη μια φορά που συναντηθήκαμε έτσι με πήραν από μόνοι τους τηλ χωρίς να χρειαστεί να επικοινωνήσω εγώ. Αν πάντως δω ότι περνά η ώρα θα το κάνω το τηλεφωνηματάκι.

Σε ότι αφορά την επισκληρίδιο νομίζω ότι υπάρχει πάντα αναισθησιολόγος stand by. Στην αρχή της εγκυμοσύνης του είχα πει και εγώ να προσπαθήσω να μην κάνω και μου είπε ότι εκείνη την ώρα είναι δύσκολα οπότε υπάρχει κάποιος. Το θέμα από ότι μου έχουν πει οι φιλές μου που έχουν γεννήσει είναι να προλάβεις να την κάνεις γιατί αν περιμένεις μέχρι τους τελικούς πόνους δε σε καλύπτει ή σε πιάνει όταν πλέον δεν την έχεις ανάγκη.

Αυτά από εμένα

Πολλά φιλιά

Α! ενταξει καλα καταλαβα δηλαδη!Καλα και γω θα παρω αν δω οτι δεν παιρνουν.

Και μενα στις 16/9 ειναι!!!!!(Η πεθερα μου βεβαια θεωρει οτι θα γεννησω στις 15/9:shock:

Λοιπον οταν μαθεις ωρα στειλε μηνυμα μπας και βρεθουμε εκει(απογευμα θα προτιμησω εγω)

Ενταξει αν υπαρχει αναισθησιολογος δεν με νοιαζει αν δω οτι δεν μπορω θα ζητησω. Αυτο με ενδιεφερε να αποφασισω τοτε.

Α!Σου χω στειλει pm

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια καλημέρα,

για όσες έχετε γεννήσει με Φ.Τ και επισκληρίδιο με τον γιατρό μας τον Κο Χασιάκο έχω ερωτησούλα.

Την επισκληρίδιο την κάνουν μόνο για τους πρώτους πόνους και μετά στις 2 μεγάλες ωθήσεις έχει φύγει η επίρεια της ή όχι???

Δηλαδή πρέπει οπωςδηποτε να νιώθεις στο τέλος που βγαίνει το παιδί???

Ή εν τέλη παραμένει η επισκληρίδιος και δεν νιώθεις τον πόνο καθόλη την διαρκεια του τοκετού?

εγω γεννησα στις 12/8, και με επισκληριδιο ..μου εβαλαν τεχνητους πονους και τους αντεξα απο τις 8 εως τις 10..δεν το παλευα αλλο ειδικα οταν ηρθε κ μου ειπε ο γιατρος οτι θα γεννησω την αλλη μερα το μεσημερι (περιπου 20 ωρες!!:shock: )..τελικα γεννησα στις 12 1/2 ωρες αλλα τις 2,5 τελευταιες δεν μου ανανεωσαν την επισκληρηδιο για να μπορω να σπρωχνω (ηταν ψηλα η μικρη μου κ εκανα εξωθησεις τοση ωρα....τα ειδα ΟΛΑ λεμε...)

πρεπει να καταλαβαινεις το σωμα σου για να σπρωξεις...

την επισκληρηδιο μου την ανανεωσαν μετα τη γεννα για να με ραψουν..αυτα

εγω γεννησα στις 12/8, και με επισκληριδιο ..μου εβαλαν τεχνητους πονους και τους αντεξα απο τις 8 εως τις 10..δεν το παλευα αλλο ειδικα οταν ηρθε κ μου ειπε ο γιατρος οτι θα γεννησω την αλλη μερα το μεσημερι (περιπου 20 ωρες!!:shock: )..τελικα γεννησα στις 12 1/2 ωρες αλλα τις 2,5 τελευταιες δεν μου ανανεωσαν την επισκληρηδιο για να μπορω να σπρωχνω (ηταν ψηλα η μικρη μου κ εκανα εξωθησεις τοση ωρα....τα ειδα ΟΛΑ λεμε...)

πρεπει να καταλαβαινεις το σωμα σου για να σπρωξεις...

την επισκληρηδιο μου την ανανεωσαν μετα τη γεννα για να με ραψουν..αυτα

Αυτό και αν είναι εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη.

Μπράβο βρε θηρίο

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Καλη μου μην αγχωνεσε, τωρα που τρεχουμε τον 6ο μηνα και απο εδω και περα τα πραγματα βαραινουν γενικα. Μεγαλωνει το μπεμπεδακι μας, βαραινουμε εμεις, αρπαζουμε κιλα σε κλασματα δευτερολεπτων και λογικο ειναι ολα αυτα να επηρεαζουν ορμονες και ολο το συστημα μας. Απλα εγω ειπα οτι εινα κρισιμα απο εδω και περα γιατι μπορει ν'ανεβασω πιεση η να κανω κανενα ζαχαρο και ειναι κριμα να βασανιστω και εγω και το μικρουλι μου. Οτι αφορα τη διαθεση μην στεναχωριεσε. Την προηγουμενη εβδομαδα που ημουν και μαντρωμενη στο κρεβατι ολο εκλαιγα και δεν ηθελα να μιλησω με κανενα. Ορμονες θα ειναι μαλλον γιατι αλλαζει η διαθεση πιο γρηγορα και απο τα νερα της Χαλκιδας. Εγω οταν με πιανουν τα καταθληπτικα μου σαπιζω στην τηλεοραση χωρις να βλεπω κατι ουσιαστικα, απλα για να μην χρειαζεται να απανταω στο γιατι δεν μιλαω με κανενα.;)

PARASKEVI28 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ... ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΕΣ ΣΤΗ ΚΑΛΑ ΧΑΡΑ!!!:shock: ΟΡΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΙ΄ΑΥΤΕΣ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ! ΥΠΟΜΟΝΗ....;)

Καλημέρα κοριτσάρες μου,

Λάμπη μου μπράβο. Μια χαρά μεγαλώνει η κοράκλα σου. Εγώ τις εξετάσεις τις κάνω στη Βιοιατρική και στοιχίζουν γύρω στα 35 ευρώ (μπορεί και λιγότερα). Όταν θα πας να κάνεις το doppler θα κατεβάσεις τα αποτελέσματα κάτω για να τα δει η Άννα Μαρία και ο γιατρός μας και θα κανονίσεις το επόμενο ραντεβού για υπέρηχο με τον κ.Χασιάκο. Θα δεις ότι από εδώ και πέρα ο χρόνος πραγματικά πετάει.

Margi δε νομίζω ότι είναι συμβεβλημένος με κάποιο τάμειο. Δε νομίζω ότι μπορεί κιόλας λόγω της πανεπιστημιακής του ιδιότητας

Πήγαμε και εμείς χτες το βραδάκι. Για πρώτη φορά περιμέναμε μόλις 20 λεπτά. Είμαστε ήδη 2300 και έχουμε πάρει θέση. Ο γιατρός μας ήταν μέσα στην τρελή χαρά και μπόρεσα να του μιλήσω για τη μαία, το θηλασμό και τα βλαστοκύτταρα.

Τελικά κατέληξα να ζητήσω από τη Μαρία να είναι εκεί πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους. Του ζήτησα μόλις γεννηθεί η μπουμπού και τη ζυγίσουν να μην την πάρουν αλλά να μου τη φέρουν για να θηλάσω άμεσα. Χαμογέλασε και μου είπε ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα και έτσι θα το κάνουμε (δε μπορείτε να φανταστείτε χαρά που πήρα) και τέλος του είπα ότι σκέφτομαι να δώσω τα βλαστοκύτταρα στη δημόσια τράπεζα που υπάρχει και εισέπραξα άλλο ένα μεγάλο χαμόγελο. Ειλικρινά από τη χαρά μου δεν κατάφερα να κοιμηθώ όλο το βράδυ.

Επόμενο ραντεβού σε 2 εβδομάδες...

DearCatherine εσείς πως πήγατε? Ελπίζω να είναι όλα καλά

Πολλά φιλιά σε όλες

kikar να'σαι καλα γιατι ηταν αποριες που ειχα και εγω αλλα ολο κατι γινοταν δεν ρωτουσα. Θελω και εγω να τον θηλασω αμεσως και σιγουρα θελω να κανω δωρεα τα βλαστοκυτταρα στη τραπεζα, απλα σ'αυτο το θεμα εχω απορια, αν χρειαστει ποτε κατι το παιδακι θα προηγηθει,οπως περιπου ισχυει με τους εθελοντες αιμοδοτες ή θα παει με τη σειρα προτεραιοτητας. Ποιο πολυ απορια ειναι οχι οτι θα αλλαξει κατι στην αποφαση μου γιατι σ'οτι ερευνα εκανα για τα βλαστοκυτταρα δεν αναφερει κατι. Εγω ξερω ονομαστικα μονο την Αναστασια απο το ιατρειο του, η Μαρια δεν ξερω ποια ειναι φυσιογνωμικα. Ειναι μαια η κοπελα??? Συνεργαζεται και με αλλη ή ειναι η μοναδικη??? Ο ιδιος μου ειπε οτι σιγα-σιγα θα μου μιλησει και για τη μαια και για ανωδυνο κλπ αλλα εγω εχω αγωνια γιατι ειμαι χαζο-υστερικη με τον προγραμματισμο και νοιωθω ανασφαλεια.

Σε ποιο νοσοκομειο θα γεννησεις??? Το αποφασισες εσυ ή σου προτεινε ο ιδιος. Εγω προτειμω να γεννησω στο Αρεταιειο γιατι νοιωθω ποιο πολυ ασφαλεια εκει γιατι ειναι πανεπιστημιακο (γενικα εχω πολυ εμπιστοσυνη στα δημοσια και ποσο μαλλον τα πανεπιστημιακα).

Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις:)

A2enp3.png?jZYdKeP4

Διαφημίσεις

αυριο τελικα θα παω εδω στην γειτονια μου να κανω την καμπυλη ζαχαρου κ τις αλλες εξετασεις..κ εγω εχω εκπτωση στην βιοιατρικη αλλα σκεφτηκα να τις κανω εδω διπλα ετσι ωστε μην καθομαι 3 ωρες εκει αλλα να πηγαινοερχομαι στο σπιτι κ καθε μια ωρα να πηγαινω να μου παιρνει αιμα...κοριτσια αγχωνομαι με τα παντα τωρα ποια...δεν εχω κανει τιποτα ακομη κ δεν εχω ιδεα για πολλα πραγματα οσο αφορα το μωρο,τα ψωνια κ.τ.λ..οταν κανω το ντοπλερ κ ολα ειναι καλα,τοτε θα αρχισω να ψαχνομαι για ολα...αλλα αυτη η αναμονη με τρελενει..ουφ....

η μαρια ποια κοπελα ειναι στο ιατρειο του χασιακου???

αυριο τελικα θα παω εδω στην γειτονια μου να κανω την καμπυλη ζαχαρου κ τις αλλες εξετασεις..κ εγω εχω εκπτωση στην βιοιατρικη αλλα σκεφτηκα να τις κανω εδω διπλα ετσι ωστε μην καθομαι 3 ωρες εκει αλλα να πηγαινοερχομαι στο σπιτι κ καθε μια ωρα να πηγαινω να μου παιρνει αιμα...κοριτσια αγχωνομαι με τα παντα τωρα ποια...δεν εχω κανει τιποτα ακομη κ δεν εχω ιδεα για πολλα πραγματα οσο αφορα το μωρο,τα ψωνια κ.τ.λ..οταν κανω το ντοπλερ κ ολα ειναι καλα,τοτε θα αρχισω να ψαχνομαι για ολα...αλλα αυτη η αναμονη με τρελενει..ουφ....

η μαρια ποια κοπελα ειναι στο ιατρειο του χασιακου???

Λάμπη μου να είσαι προσεκτική κορίτσι μου με τα πήγαινε έλα στην καμπύλη ζαχάρου. Εμένα με επηρέασε πάρα πολύ και την έβγαλα ξάπλα τις 2 από τις 3 ώρες. Αν θες να πηγαινοέρχεσαι φρόντισε να μην είσαι μόνη σου.

Μην αγχώνεσαι για τα ψώνια. Εγώ μόλις τα τελείωσα οπότε όπου χρειαστείς βοήθεια θα την έχεις. Να ξέρεις πάντως ότι το μόνο που μπορεί να σε καθυστερήσει είναι η κούνια και η συρταρίερα, αν αποφασίσεις να αγοράσεις και δεν έχεις από κάπου:P

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

kikar να'σαι καλα γιατι ηταν αποριες που ειχα και εγω αλλα ολο κατι γινοταν δεν ρωτουσα. Θελω και εγω να τον θηλασω αμεσως και σιγουρα θελω να κανω δωρεα τα βλαστοκυτταρα στη τραπεζα, απλα σ'αυτο το θεμα εχω απορια, αν χρειαστει ποτε κατι το παιδακι θα προηγηθει,οπως περιπου ισχυει με τους εθελοντες αιμοδοτες ή θα παει με τη σειρα προτεραιοτητας. Ποιο πολυ απορια ειναι οχι οτι θα αλλαξει κατι στην αποφαση μου γιατι σ'οτι ερευνα εκανα για τα βλαστοκυτταρα δεν αναφερει κατι. Εγω ξερω ονομαστικα μονο την Αναστασια απο το ιατρειο του, η Μαρια δεν ξερω ποια ειναι φυσιογνωμικα. Ειναι μαια η κοπελα??? Συνεργαζεται και με αλλη ή ειναι η μοναδικη??? Ο ιδιος μου ειπε οτι σιγα-σιγα θα μου μιλησει και για τη μαια και για ανωδυνο κλπ αλλα εγω εχω αγωνια γιατι ειμαι χαζο-υστερικη με τον προγραμματισμο και νοιωθω ανασφαλεια.

Σε ποιο νοσοκομειο θα γεννησεις??? Το αποφασισες εσυ ή σου προτεινε ο ιδιος. Εγω προτειμω να γεννησω στο Αρεταιειο γιατι νοιωθω ποιο πολυ ασφαλεια εκει γιατι ειναι πανεπιστημιακο (γενικα εχω πολυ εμπιστοσυνη στα δημοσια και ποσο μαλλον τα πανεπιστημιακα).

Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις:)

Paraskevi όταν πάω στη δημόσια τράπεζα θα σου απαντήσω σίγουρα.

Η Μαρία είναι μια πολύ γλυκειά μελαχροινή κοπέλα που είναι ΠΑΝΤΑ μέσα με τον κ. Χασιάκο. Σπάνια θα τη δείτε να είναι έξω. Από όσο ξέρω συνεργάζεται και με κάποια άλλη κυρία απλά εγώ θα προτιμήσω αυτήν γιατί θυμάται πως με λένε:P:p:p και είναι πάντα ευγενέστατη μαζί μου. Άσε που τον καιρό που δεν ήμουν έγκυος και πήγαινα για τις καθιερωμένες ετήσιες εξετάσεις εξηγούσε στον άντρα μου τι γινόταν μέσα.

Έπειτα από ελάχιστη σκέψη αποφάσισα και εγώ να γεννήσω στο Αρεταίειο για πάρα πολλούς λόγους. Ο πιο βασικός είναι ότι είναι το δεύτερο σπίτι του κ.Χασιάκου οπότε θα είμαι ήσυχη ότι΄είναι εκεί τριγύρω. Απλά του είπα ότι αισθάνομαι μεγαλύτερη σιγουριά εκεί και μου είπε ότι θες εσύ.

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Ιόλη μου τι κάνεις? Ολα καλά?

Pik μου, καλά είμαι, από εγκυμοσύνη τίποτε ακόμη, δουλεύω πολύ και το έχω αφήσει λίγο το θέμα. Εσένα τι κάνει το ζουζουνάκι σου;

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Είναι συμβεβλημένος ο Χασιάκος με κάποιο ταμείο;

Δεν είναι συμβεβλημένος για την επίσκεψη, εννοώ ότι θα πληρώσεις το ποσό της επίσκεψης αλλά μπορεί να σου γράψει τις εξετάσεις στο βιβλιάριό σου. Εγώ έχω βιβλιάριο δημοσίου και πάντα μου γράφει ό,τι εξετάσεις χρειάζομαι.

dearcatherine:Απ' ότι γνωρίζω αναισθησιολόγος υπάρχει πάντα εκεί. Εγώ δεν έκανα επισκληρίδιο και μπορώ να πω ότι το δύσκολο μέρος είναι πραγματικά 15-20 λεπτά όταν πια έχεις διαστολή πάνω από 8. Απο κει και πέρα οι εξωθήσεις δεν είναι τίποτα.Βρίσκεσαι στο τελικό στάδιο και το μόνο που σκέφτεσαι είναι ότι γεννάς. Βέβαια στο Αρεαταίειο θα σε αποθαρρύνουν λιγάκι (είναι όλοι υπερ της επισκληριδίου) αλλά μπορείς απλά να επιμένεις ότι θα αποφασίσεις αν θα κάνεις ή όχι στην πορεία του τοκετού. Μην ξεχνάμε ότι ο τοκετός καθυστερεί πολλές φορές εξαιτίας της επισκληριδίου οπότε η όλη διαδικασία διαρκεί πολύ περισσότερο. Πάντως έχω ακούσει ότι αν κάνεις τεχνητούς πόνους είναι αναγκαία στις άλλες περιπτώσεις...το παλεύεις: Βαθιές εισπνοές και εκπνοές στις συσπάσεις και βρες και μια στάση-θέση να σε βολεύει και να σου ξεκουράζει τη μέση. Καλή τύχη!

Διαφημίσεις

PARASKEVI28: Δυστυχώς στη δημόσια τράπεζα δεν έχεις προτεραιότητα σε σχέση με καποιον που δεν έχει δωρίσει βλαστοκύτταρα απλά ας σκεφτούμε ότι να έδιναν όλοι πλέον δε θα υπήρχε πρόβλημα συμβατότητας...οπότε όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα!!!

athina15 ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Συμφωνο οτι αν ολοι δωριζαν δεν θα υπηρχαν προβληματα.

kikar Τωρα καταλαβα ποια ειναι η Μαρια.... εχεις δικιο ειναι πολυ γλυκια και ευγενικη. Μεχρι και ο αντρας μου ο οποιος δεν πολυ δινει σημασια σχολιασε απο την πρωτη φορα που πηγαμε να δουμε το μικρο οτι η κοπελιτσα που ηταν εξω απο το ιατρειο του τα εξηγουσε ολα πολυ αναλυτικα και τα καταλαβαινε αυτα που εβλεπε. Οποτε μαλλον βρηκα και εγω μαια.

Αχ πολυ χαρηκα!!!!

A2enp3.png?jZYdKeP4

κοριτσια εχετε ακουστα για ενα μαιευτηριο ρεα το οποιο ανοιξε η θα ανοιξει συντομα???μου ειπε ενας αλλος γυναικολογος οτι θα παει εκει κ ο δικος μας γιατρος..ηταν να παει στο γαια αλλα καπου δεν τα βρηκαν κ θα παει στο ρεα...γνωριζετε κατι???λενε οτι θα εχει πολυ καλες τιμες..εγω σημερα εκανα την καμπυλη κ αυριο περιμενω τα αποτελεσματα

κοριτσια εχετε ακουστα για ενα μαιευτηριο ρεα το οποιο ανοιξε η θα ανοιξει συντομα???μου ειπε ενας αλλος γυναικολογος οτι θα παει εκει κ ο δικος μας γιατρος..ηταν να παει στο γαια αλλα καπου δεν τα βρηκαν κ θα παει στο ρεα...γνωριζετε κατι???λενε οτι θα εχει πολυ καλες τιμες..εγω σημερα εκανα την καμπυλη κ αυριο περιμενω τα αποτελεσματα

Τι να σου πω βρε Λάμπη μου,

δε μας είπε τίποτα και φαντάζομαι ότι αν ήταν κάτι κοντινό να συμβεί θα μας το έλεγε. Πάντως σε ότι αφορά το Ρέα από ότι βρήκα θα ανοίξει στη Συγγρού κοντά στο Ωνάσειο και από κάποια post που βρήκα στο parents αναμένεται να ξεκινήσει Νοέμβριο.

Θα ρωτήσω πάντως την επόμενη φορά

Το link πάντως για το μαιευτήριο είναι http://www.reahospital.gr/

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

γεια σου βρε κικαρ χακερακι....παντως ετσι ακουσα απο πολυ αξιοπιστο κ σοβαρο γιατρο ο οποιος ειναι στο λητω κ θα παει κ αυτος εκει...ο τζεφερακος αν τον εχεις ακουστα..κ μαλιστα ειπε οτι το τιμ του χασιακου απαρτιζεται απο 140 ατομα προσωπικο κ μαζι με τον χασιακο τελικα δεν πηγαν κ αυτοι στο γαια κ θα πανε στο ρεα...ο καιρος θα δειξει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...