Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Εγώ είμαι άλλο τομέα λογιστική.  Αλλά είναι ο άντρας μου ναυτικός Κ ο γαμπρός μου είναι στον ανεφοδιασμό πλοίων οπότε ξέρω είναι τρομερά κ τα ωράρια Κ η πίεση στον τομέα . 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

PARASKEVI28 χαιρομαι που εισαι καλα ... :)...το τηλέφωνο του ιατρειο του κ. Χασιάκου ειναι : 210 6440686 ? Συνεχεια απασχολημενο δειχνει...έχετε άλλο? Για να κλεισω ραντεβού.

koutsoulina, αυτό είναι. Συνέχισε να προσπάθεις και κάποια στιγμή θα πιάσεις σίγουρα γραμμή απλά πρέπει να επιμείνεις αρκετά:D

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ φιλεναδες μου εχω αυριο ραντεβο με τον γιατρο μας κ τρεμω για το τι θα μου πει....γιατι λετε οτι η 26η εβδομαδα ειναι κρισιμη??τοσο ειμαι κ εγω...οσο απο κιλα εχω βαλει σιγουρα 8 ...ουφ...οσο απο διαθεση ειμαι χαλια...σημερα ολη την ημερα δεν εχω διαθεση να κανω τιποτα,ολη μερα το ταβανι κοιταζω...λετε να ειναι κακο προαισθημα η συμπτωμα της εγκυμοσινης???

αχ φιλεναδες μου εχω αυριο ραντεβο με τον γιατρο μας κ τρεμω για το τι θα μου πει....γιατι λετε οτι η 26η εβδομαδα ειναι κρισιμη??τοσο ειμαι κ εγω...οσο απο κιλα εχω βαλει σιγουρα 8 ...ουφ...οσο απο διαθεση ειμαι χαλια...σημερα ολη την ημερα δεν εχω διαθεση να κανω τιποτα,ολη μερα το ταβανι κοιταζω...λετε να ειναι κακο προαισθημα η συμπτωμα της εγκυμοσινης???

Αχ βρε Λάμπη μου,

βρήκες και εσύ τη μέρα να ανησυχήσεις αν όλα πάνε καλά. Με τέτοια υγρασία σήμερα και κουφόβραση ο Θεούλης σε φύλαξε και ήσουν ξάπλα. Εγώ αύριο θα είμαι εκεί στις 8.30. Μακάρι να σε δω

Πολλά φιλιά

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

Καλη μου μην αγχωνεσε, τωρα που τρεχουμε τον 6ο μηνα και απο εδω και περα τα πραγματα βαραινουν γενικα. Μεγαλωνει το μπεμπεδακι μας, βαραινουμε εμεις, αρπαζουμε κιλα σε κλασματα δευτερολεπτων και λογικο ειναι ολα αυτα να επηρεαζουν ορμονες και ολο το συστημα μας. Απλα εγω ειπα οτι εινα κρισιμα απο εδω και περα γιατι μπορει ν'ανεβασω πιεση η να κανω κανενα ζαχαρο και ειναι κριμα να βασανιστω και εγω και το μικρουλι μου. Οτι αφορα τη διαθεση μην στεναχωριεσε. Την προηγουμενη εβδομαδα που ημουν και μαντρωμενη στο κρεβατι ολο εκλαιγα και δεν ηθελα να μιλησω με κανενα. Ορμονες θα ειναι μαλλον γιατι αλλαζει η διαθεση πιο γρηγορα και απο τα νερα της Χαλκιδας. Εγω οταν με πιανουν τα καταθληπτικα μου σαπιζω στην τηλεοραση χωρις να βλεπω κατι ουσιαστικα, απλα για να μην χρειαζεται να απανταω στο γιατι δεν μιλαω με κανενα.;)

A2enp3.png?jZYdKeP4

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

Είμαι "νεα"...γενικά :), δλδ και στο forum και 2 μηνών έγκυος για 1η φορά. Σήμερα, μετα από πολύ ψάξιμο και άγχος τηλεφώνησα και έκλεισα ραντεβού στον κ. Χασιάκο και χάρηκα πολύ όταν διάβασα τα καλά σχόλιά σας γι' αυτόν.

Τέλος του μήνα θα κάνω την αυχενική στο Embyocare, όπως με καθοδήγησε και στη συνέχεια θα με δει. Μήπως κάποια από εσας, γνωρίζει πόσο διαρκεί και πόσο κοστίζει η εξέταση?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και χάρηκα που βρήκα πολλές ακόμα "συμπασχουσες" :D:D:D

Καλημέρα κορίτσια,

Είμαι "νεα"...γενικά :), δλδ και στο forum και 2 μηνών έγκυος για 1η φορά. Σήμερα, μετα από πολύ ψάξιμο και άγχος τηλεφώνησα και έκλεισα ραντεβού στον κ. Χασιάκο και χάρηκα πολύ όταν διάβασα τα καλά σχόλιά σας γι' αυτόν.

Τέλος του μήνα θα κάνω την αυχενική στο Embyocare, όπως με καθοδήγησε και στη συνέχεια θα με δει. Μήπως κάποια από εσας, γνωρίζει πόσο διαρκεί και πόσο κοστίζει η εξέταση?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και χάρηκα που βρήκα πολλές ακόμα "συμπασχουσες" :D:D:D

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη

Η αυχενική διαρκεί ένα 10λεπτο με τέταρτο και στοιχίζει 150 ευρώ. Θα σε ενημερώσουν την επόμενη μέρα για τα αποτελέσματα.

Για όποια απορία έχεις μη διστάσεις να ρωτήσεις:P

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

καλησπερα κοριτσια..καλα ειστε??εγω σημερα ειχα γιατρο κ μου τα εψαλε λιγο για το θεμα των κιλων...ειμαι στην 26η εβδομμαδα κ εχω παρει 8 κιλα..μου ειπε να προσεξω πολυ κ να μην τροω κ αλατι..η μπεμπουλα καλα ειναι καπου 830γρ.μου εδωσε να κανω καμπυλη ζαχαρου κ γενικες αιματος κ ουρων..ποσο να στοιχιζουν αυτες οι εξετασεις εξω σε ιδιοτικο??την πρωτη φορα τις ειχα κανει στο αρεταιοιο αλλα τωρα μου ειπε να παω οπου θελω ...σε ενα μηνα θα κανω την ντοπλερ κ την ιδια μερα θα παω παλι στον γιατρο μας...αυταααααααααααα:-P:-P:-P:-P

Καλημέρα κοριτσάρες μου,

Λάμπη μου μπράβο. Μια χαρά μεγαλώνει η κοράκλα σου. Εγώ τις εξετάσεις τις κάνω στη Βιοιατρική και στοιχίζουν γύρω στα 35 ευρώ (μπορεί και λιγότερα). Όταν θα πας να κάνεις το doppler θα κατεβάσεις τα αποτελέσματα κάτω για να τα δει η Άννα Μαρία και ο γιατρός μας και θα κανονίσεις το επόμενο ραντεβού για υπέρηχο με τον κ.Χασιάκο. Θα δεις ότι από εδώ και πέρα ο χρόνος πραγματικά πετάει.

Margi δε νομίζω ότι είναι συμβεβλημένος με κάποιο τάμειο. Δε νομίζω ότι μπορεί κιόλας λόγω της πανεπιστημιακής του ιδιότητας

Πήγαμε και εμείς χτες το βραδάκι. Για πρώτη φορά περιμέναμε μόλις 20 λεπτά. Είμαστε ήδη 2300 και έχουμε πάρει θέση. Ο γιατρός μας ήταν μέσα στην τρελή χαρά και μπόρεσα να του μιλήσω για τη μαία, το θηλασμό και τα βλαστοκύτταρα.

Τελικά κατέληξα να ζητήσω από τη Μαρία να είναι εκεί πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους. Του ζήτησα μόλις γεννηθεί η μπουμπού και τη ζυγίσουν να μην την πάρουν αλλά να μου τη φέρουν για να θηλάσω άμεσα. Χαμογέλασε και μου είπε ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα και έτσι θα το κάνουμε (δε μπορείτε να φανταστείτε χαρά που πήρα) και τέλος του είπα ότι σκέφτομαι να δώσω τα βλαστοκύτταρα στη δημόσια τράπεζα που υπάρχει και εισέπραξα άλλο ένα μεγάλο χαμόγελο. Ειλικρινά από τη χαρά μου δεν κατάφερα να κοιμηθώ όλο το βράδυ.

Επόμενο ραντεβού σε 2 εβδομάδες...

DearCatherine εσείς πως πήγατε? Ελπίζω να είναι όλα καλά

Πολλά φιλιά σε όλες

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Λαμπη μου καλημέρα χαιρομαι που ολα είναι καλά. Οι τιμες στα ιδιωτικα μικροβιολογικα διαφέρουν πολυ πρεπει να το ψαξεις θα σου πω ενα παραδειγμα οταν εκανα την καμπυλη ζαχαρου ρωτησα στην βιοιατρικη και μου είπαν οτι είναι 4φορες η εξεταση ζαχαρου , επειδη είχε ζητησει ο γιατρος 4 ληψεις αιματος(δηλ. 4*14=56 ευρω) και σε ενα μικροβιολογικο της γειτονιας μου νομίζω πηγε 30 ευρω αν θυμαμαι καλά οι αποκλησεις είναι μεγαλές . Οι πρωτες εξετασεις να φανταστεις τις εκανα στην βιοιατρικη μου πηγαν κοντα 500 ευρώ και σε μια συναδελφος που τις εκανε αλλού 250.

Αυτά απο εμένα καλή συνεχεια κοριτσακι μου.

Λαμπη μου καλημέρα χαιρομαι που ολα είναι καλά. Οι τιμες στα ιδιωτικα μικροβιολογικα διαφέρουν πολυ πρεπει να το ψαξεις θα σου πω ενα παραδειγμα οταν εκανα την καμπυλη ζαχαρου ρωτησα στην βιοιατρικη και μου είπαν οτι είναι 4φορες η εξεταση ζαχαρου , επειδη είχε ζητησει ο γιατρος 4 ληψεις αιματος(δηλ. 4*14=56 ευρω) και σε ενα μικροβιολογικο της γειτονιας μου νομίζω πηγε 30 ευρω αν θυμαμαι καλά οι αποκλησεις είναι μεγαλές . Οι πρωτες εξετασεις να φανταστεις τις εκανα στην βιοιατρικη μου πηγαν κοντα 500 ευρώ και σε μια συναδελφος που τις εκανε αλλού 250.

Αυτά απο εμένα καλή συνεχεια κοριτσακι μου.

Λάμπη μου, έχει δίκιο η elenil. Ειδικά στη βιοιατρική εμείς έχουμε κάποια έκπτωση και γι'αυτό πληρώνω λιγότερα. Οι τιμές που σου αναφέρει η elenil ισχύουν. Πάρε όμως ένα τηλ να δεις τι θα σου πουν:P

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Κοριτσάκια καλημέρα,

για όσες έχετε γεννήσει με Φ.Τ και επισκληρίδιο με τον γιατρό μας τον Κο Χασιάκο έχω ερωτησούλα.

Την επισκληρίδιο την κάνουν μόνο για τους πρώτους πόνους και μετά στις 2 μεγάλες ωθήσεις έχει φύγει η επίρεια της ή όχι???

Δηλαδή πρέπει οπωςδηποτε να νιώθεις στο τέλος που βγαίνει το παιδί???

Ή εν τέλη παραμένει η επισκληρίδιος και δεν νιώθεις τον πόνο καθόλη την διαρκεια του τοκετού?

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Καλημερα κοριτσια μπραβο σε ολες για τα ευχαριστα.

Χθες οντως δεν ειχε κοσμο οποτε σε μιση ωρα ειχα μπει μεσα(kikar δεν βρεθηκαμε τελικα). Οντως ηταν καλοδιαθετος. Η μικρη εχει φτασει τα 2600 ολα πανε καλα και φυσιολογικα οπως ειπε.

Το επομενο ραντεβου ειναι σε 2βδομαδες στο Αρεταιειο(και σ αυτο το σημειο θελω να ρωτησω' μου ειπε οτι μια μερα πριν θα με παρουν απ το ιατρειο να κανονισουμε ωρα αυτο επρεπε να το πω στη γραμματεια να το σημειωσει ή γραφεται στο φακελο οποτε το βλεπουν? Δεν το πα μπροστα οταν εφευγα γι αυτο ρωταω)

Αυτα.... ο καιρος περναει και συνεχεια βλεπω στον υπνο μου μωρα και οτι γενναω. Το μονο που δεν ρωτησα ειναι για επισκληριδιο ακομα δεν εχω αποφασισει ημουν στο να μην κανω μιας και ειμαι ανθεκτικη στον πονο ομως ολοι μου λενε πως θα ναι καλυτερα αν παρω δεν ξερω χρειαζεται να ενημερωσουμε απο πριν τον γιατρο ή οπως παει το πραγμα τοτε?

Σας ζαλισα το ξερω φιλακια σε ολες....

Καλημερα κοριτσια μπραβο σε ολες για τα ευχαριστα.

Χθες οντως δεν ειχε κοσμο οποτε σε μιση ωρα ειχα μπει μεσα(kikar δεν βρεθηκαμε τελικα). Οντως ηταν καλοδιαθετος. Η μικρη εχει φτασει τα 2600 ολα πανε καλα και φυσιολογικα οπως ειπε.

Το επομενο ραντεβου ειναι σε 2βδομαδες στο Αρεταιειο(και σ αυτο το σημειο θελω να ρωτησω' μου ειπε οτι μια μερα πριν θα με παρουν απ το ιατρειο να κανονισουμε ωρα αυτο επρεπε να το πω στη γραμματεια να το σημειωσει ή γραφεται στο φακελο οποτε το βλεπουν? Δεν το πα μπροστα οταν εφευγα γι αυτο ρωταω)

Αυτα.... ο καιρος περναει και συνεχεια βλεπω στον υπνο μου μωρα και οτι γενναω. Το μονο που δεν ρωτησα ειναι για επισκληριδιο ακομα δεν εχω αποφασισει ημουν στο να μην κανω μιας και ειμαι ανθεκτικη στον πονο ομως ολοι μου λενε πως θα ναι καλυτερα αν παρω δεν ξερω χρειαζεται να ενημερωσουμε απο πριν τον γιατρο ή οπως παει το πραγμα τοτε?

Σας ζαλισα το ξερω φιλακια σε ολες....

DearCatherine, ακριβώς το ίδιο μου είπε και μένα (16/09 συγκεκριμένα είναι το ραντεβού). Άλλη μια φορά που συναντηθήκαμε έτσι με πήραν από μόνοι τους τηλ χωρίς να χρειαστεί να επικοινωνήσω εγώ. Αν πάντως δω ότι περνά η ώρα θα το κάνω το τηλεφωνηματάκι.

Σε ότι αφορά την επισκληρίδιο νομίζω ότι υπάρχει πάντα αναισθησιολόγος stand by. Στην αρχή της εγκυμοσύνης του είχα πει και εγώ να προσπαθήσω να μην κάνω και μου είπε ότι εκείνη την ώρα είναι δύσκολα οπότε υπάρχει κάποιος. Το θέμα από ότι μου έχουν πει οι φιλές μου που έχουν γεννήσει είναι να προλάβεις να την κάνεις γιατί αν περιμένεις μέχρι τους τελικούς πόνους δε σε καλύπτει ή σε πιάνει όταν πλέον δεν την έχεις ανάγκη.

Αυτά από εμένα

Πολλά φιλιά

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...