Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Από ότι έχω διαβάσει λίγο πριν κατέβει το γάλα υπάρχει το πύαρ ή αλλιώς πρωτόγαλα. Πλέον σε πάρα πολλές χώρες του εξωτερικού είναι υποχρεωτικό να το πάρει το μωράκι λόγω των αντισωμάτων που περιέχει:tongue:

Σωστά τα λες kikar. Το γάλα κάνει να κατέβει 3 με 4 ημέρες. Εγώ γέννησα μεσημέρι Δευτέρας κ το γάλα κατέβηκε το μεσημέρι της Πέμπτης. Πάντως συμπλήρωμα του έδωσα γιατί εγώ το ήθελα. Οσο για τον θηλασμό (και όχι μόνο) έχω πει τα καλύτερα για τις μαίες στο αρεταίειο, εμένα με βοήθησαν πολύ.

Ιόλη μου τι κάνεις? Ολα καλά?

vrowp3.png

cwGLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου,

Προχθές πήγα στον γιατρούλη και είδα το νινάκι μου....έχει μεγαλώσει πολύ....

Μου είπε λοιπόν ο γιατρούλης οτι επειδή δεν φαίνετε καλά και από κάτι ενδείξεις που έχει "ΜΑΛΛΟΝ είναι αγοράκι"

Απο εμπειρίες σας όταν ο Κος Χασιάκος λέει "ΜΑΛΛΟΝ" πέφτει μέσα συχνά???

Επίσης μου είπαν τα κορίτσια του ότι το Αρεταιέιο έχει κλείσει λόγω κάποιων προβλημάτων και όσες επρεπε να γεννήσουν εκεί πάνε ή σε άλλο νοσοκομείο σε στο ΛΗΤΩ που είναι ο ίδιος....Δηλαδή αν δεν έχεις λεφτά πως θα πάς στο ΛΗΤΩ??? Σε αλλα νοσοκομεία ποιός γιατρός θα σε προσέξει όσο ο δικός μας?

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

καλησπερα κοριτσια!σημερα στις 8 εχω ραντεβου με το γιατρο μας.5 εβδομαδες μετα το doppler θα με ξαναδει.ακυρο!μολις με πηραν απο το γραφειο του,ακυρο το ραντεβου μας...εχει τοκετους σημερα και μου μεταφερανε το ραντεβου για δευτερα πρωι στο αρεταιειο.εχω καιρο να δω το μπεμπακι μου και ανησυχω...υπομονη ως τη δευτερα!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Καλημέρα κορίτσια μου,

Προχθές πήγα στον γιατρούλη και είδα το νινάκι μου....έχει μεγαλώσει πολύ....

Μου είπε λοιπόν ο γιατρούλης οτι επειδή δεν φαίνετε καλά και από κάτι ενδείξεις που έχει "ΜΑΛΛΟΝ είναι αγοράκι"

Απο εμπειρίες σας όταν ο Κος Χασιάκος λέει "ΜΑΛΛΟΝ" πέφτει μέσα συχνά???

Επίσης μου είπαν τα κορίτσια του ότι το Αρεταιέιο έχει κλείσει λόγω κάποιων προβλημάτων και όσες επρεπε να γεννήσουν εκεί πάνε ή σε άλλο νοσοκομείο σε στο ΛΗΤΩ που είναι ο ίδιος....Δηλαδή αν δεν έχεις λεφτά πως θα πάς στο ΛΗΤΩ??? Σε αλλα νοσοκομεία ποιός γιατρός θα σε προσέξει όσο ο δικός μας?

Stellinula,

θα σου έλεγα ότι το μάλλον στα αγοράκια είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο αγοράκι. Σε ότι αφορά το Αρεταίειο σύμφωνα με το post της Dionisias λίγο πιο πριν θα δεις ότι από σήμερα λειτουργεί και πάλι. Θα τον ρωτήσω και εγώ την Τρίτη που θα τον δω.

Dionisia με το καλό κοπέλα μου:D:D:D

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

γεια σας κοριτσια..μαζευτηκα κ εγω..τερμα για φετος οι διακοπες.ειστε ολες καλα??εγω πολυ καλα κ το ιδιο θελω να πιστευω κ για την μπεμπα μου..την τριτη εχω ραντεβου με τον γιατρο μας κ λογικα θα με βαλει να κανω κ καμπυλη ζαχαρου κ γενικες εξετασεις...δεν εχω κανει ξανα εκτος απο την αρχη..φιλακιαααα

Διαφημίσεις

Καλυσπέρα σε όλους σας :), είμαι καινούργια εδώ και μόλις μπήκα στον έκτο μήνα...περημένω με το καλό και πρώτα ο Θεός κοριτσάκι :)))). Είναι το πρώτο μου παιδί και είμαι 32 ετών. Έχω διαβάσει πολλά για τον κ. Χασιάκο, μένει να κλείσω ραντεβού μαζί του. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πόση είναι η αμοιβή του....:confused:....κάπου διάβασα εδω μεσα σε άλλο topic κάποια τιμή...αλλα θα ήθελα να μου πείτε αν είναι εύκολο για να το διασταυρώσω. Ειναι και οικονμικο το θέμα δυστοιχώς όπως καταλαβαίνετε :|.

Αθηνούλα μου, να σου ζήσει το μωράκι σου! Πάντα γερό, δυνατό κι ευτυχισμένο να είναι.

Επειδή έχω μαύρα μεσάνυχτα, αλήθεια, τι τρώει το μωρό μέχρι να κατέβει το γάλα?

Ιόλη μου σ' ευχαριστώ πολύ. Με το καλό και συ εύχομαι!

Το μωρό πίνει το πρωτόγαλα το οποίο είναι εξαιρετικά πλούσιο σε αντισώματα και σ'υμφωνα με τα σεμινάρια που παρακολούθησα είναι υπέρ αρκετό για το νεογέννητο μωρό. Η φύση προνοεί!

Απ' αυτά που ξέρω αν του δώσεις εξ αρχής και ξένο ενδεχομένως να προτιμά μετά μόνο αυτό ή να προκληθεί και η λεγόμενη "σύγχυση θηλών" αφού ο θηλασμός δεν έχει ακόμα εδραιωθεί και το μωρό δεν έχει εξοικειωθεί με το στήθος. Σ' αυτή την περίπτωση θα βαριέται να θηλάσει (αφού ο θηλασμός είναι κουραστική διαδικασία για το μωρό) και μπορεί να προτιμά το μπιμπερόν...

Πάντως η αλήθεια είναι πως ο αποκλειστικός θηλασμός είναι ...μανίκι!!!

Καλυσπέρα σε όλους σας :), είμαι καινούργια εδώ και μόλις μπήκα στον έκτο μήνα...περημένω με το καλό και πρώτα ο Θεός κοριτσάκι :)))). Είναι το πρώτο μου παιδί και είμαι 32 ετών. Έχω διαβάσει πολλά για τον κ. Χασιάκο, μένει να κλείσω ραντεβού μαζί του. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πόση είναι η αμοιβή του....:confused:....κάπου διάβασα εδω μεσα σε άλλο topic κάποια τιμή...αλλα θα ήθελα να μου πείτε αν είναι εύκολο για να το διασταυρώσω. Ειναι και οικονμικο το θέμα δυστοιχώς όπως καταλαβαίνετε :|.

Καλησπέρα κορίτσια! Και εγώ σήμερα γράφτηκα εδώ..:wink: Είμαι 7,5 μηνών και περιμένω κοριτσάκι και γω...:D Απ'ότι ξέρω ο κ.Χασιάκος δεν είναι καθόλου φιλοχρήματος! Προσωπικά όσες φορές τον έχω ρωτήσει τι θα μου χρεώσει για την γέννα μου έχει πει οτι θες.. Και στο Αρεταίειο που είχα νοσειλευτεί όσες γυναίκες ρώτησα η κάθε μια μου ελεγε και διαφορετικό ποσό...:confused: Οπότε ρώτα τον εσύ και βλέπεις τι θα σου πεί και πράττεις αναλόγος... Ελπίζω να σε βοήθησα λιγο...:D

Καλημέρα κορίτσια.

Ευχαριστώ για την αμεση απάντηση στην ερώτηση μου.

Για τα καινουργια κορίτσια στο φορουμ με το καλό και με εναν πονο. Εγώ που ρώτησα για την αμοιβή μου είπε 1000 για τον ίδιο και 200 για τον αναισθησιολόγο.Καλό βέβαια είναι να ρωτήσετε τον ίδιο, για ότι αλλο θελετε μπορείτε να ρωτήσετε και θα απαντήσουμε άμεσα.

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ??ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΡΕΤΑΙΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ Η ΚΛΕΙΣΤΟ??ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΙ??:-D:grin:

Καλημέρα και από εμένα. Λάμπη άνοιξε και ο γιατρός πλακώθηκε στους τοκετούς :D:D

Εχτές γέννησε μια φίλη μου και μου είπε είχε πολύ κόσμο!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κοριτσια, καλως σας βρηκα παλι!!!!

Κατ'αρχην καλως ηρθαν τα νεα μελη μας, καλως ηρθαν τα μικρουλια σας, με το καλο να ερθουν τα επομενα μπεμπε της παρεας μας. Με ενα πονο, οπως λενε οι παλιοι.

Χαρηκα πολυ που διαβασα παλι νεα σας.

Οι δικες μου διακοπες εληξαν αδοξα αφου εκανα φριχτες συσπασεις οι οποιες με αναγκασαν να κλειστω για 15 μερες στο δωματιο μου για να μπορω να επιστρεψω στην Αθηνα. Ευτυχως μονο οι πονοι ηταν το κακο αφου αποφυγαμε αιμοραγια ή διαστολη του τραχηλου. Ευτυχως ο γιατρουλης μας με καθ'ησυχασε με στουμποσε στα χαπια και οι πονοι περασαν στις 10 μερες αλλα προληπτικα εμεινα αλλες 5 ξαπλα για να ταξιδεψω. Στο Αρεταιειο πηγα την Παρασκευη για να με δει προληπτικα και δουλευαν κανονικα, μαλιστα απο την ωρα που με ειδε η βοηθος του περιμενα 2 ωρες μεχρι να κατεβει να με δει ο ιδιος γιατι γινοταν χαμος απο τοκετους. Το μονο που στεναχωρηθηκα ειναι οτι με συστησε σε διατροφολογο γιατι εχω συνολικα 16 κιλα τα οποια ενω δεν φαινονται καθολου γιατι στο σωμα δεν εχω αλλαξει καθολου αν εξαιρεσεις την κοιλια και λιγο το στηθος, φοβαται μηπως εχω προβλημα με ορμονες και απ'οτι μου ειπε θελει να ειναι σιγουρος γιατι το διαστημα αυτο (26η εβδομαδα) ειναι απο τα κρισιμα:(. Μετρησε και τον μικρουλη μου και απο 4/08 που ηταν 473γρ, τωρα ειναι 980γρ.:D

Παντως κοριτσια θα συμφωνησω με ολες οσες γραψατε οτι ευλογημενη η ωρα που γνωρισαμε αυτον τον ανθρωπο και τους συνεργατες του φυσικα. Απο το Εμβρυοαρτ, στο Εμβρυοcare και φυσικα ολα τα κοριτσια του ιατρειου του. Και για τις καινουργιες στην παρεα να σημειωσω οτι ειμαι στο ιατρειο του απο 20 ετων και ειμαι 36. Εκανα σ'αυτον αφαιρεση τμηματος του τραχηλου , εκανα την εξωσωματικη και τωρα περιμενω τον μικρουλη μου. Ουτε μια στιγμη δεν αμφεβαλα για οτι και να μου ειπε και ευχομαι σε ολες να το νοιωσουν αυτο.

Αντε κοριτσια καλο φθινοπωρο να εχουμε ολες και με το καλο να ερθει οτι περιμενουμε.

A2enp3.png?jZYdKeP4

PARASKEVI28 χαιρομαι που εισαι καλα ... :)...το τηλέφωνο του ιατρειο του κ. Χασιάκου ειναι : 210 6440686 ? Συνεχεια απασχολημενο δειχνει...έχετε άλλο? Για να κλεισω ραντεβού.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...