Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

ε τι να κάνεις. δεν ξέρω πόσα χρόνια εργάζεσαι και εάν έχεις δοκιμάσει και άλλους κλάδους πριν φτάσεις στην ναυτιλιακή, αλλά το toxic υπάρχει παντού, ακόμα και σε καφετέριες. Σχετικά με την πίεση; Και στο κομμάτι της υγείας δυστυχώς παρόμοια κατάσταση. Από τα δυσκολότερα επαγγέλματα κατά την άποψη μου είναι όταν έχεις να κάνεις με γιατρούς και δικηγόρους. Εκεί θα βγεις με αυτοάνοσο χαχαχαχα συγνώμη αν κάποια εδώ μέσα είναι γιατρός ή δικηγόρος, αλλά είναι πολλοί σκληροί και δυστυχώς και γλίτσες αρκετοί. 

Θα αντέξουμε. Μας έχουν μείνει άλλα 30-40 χρόνια μέχρι την Σύνταξη χαχαχα

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Καλα και γω με το θεμα θηλασμος αγχωνομαι και οσο πλησιαζει ο καιρος αυτο σκεφτομαι περισσοτερο. Θελω να το θηλασω οσο πιο γρηγορα μπορω(σκοπευω να το συζητησω μαζι του την επομενη φορα).Τωρα για το θεμα της μαιας τι προτεινετε?Της βαρδιας, παιρνουμε καποια απ το ιατρειο, βρισκουμε μονες μας? Εχω μαυρα μεσανυχτα και μετα απ αυτα που διαβαζω.....

dearcatherine,

πριν από αρκετό καιρό που τον είχα ρωτήσει μου είχε πει μισοαστεία μισοσοβαρά ότι αν θέλω μπορώ να επιλέξω το Μαράκι (είναι η κοπέλα που είναι δίπλα του στο ιατρείο). Για να είμαι ειλικρινής αν τελικά καταλήξω εκεί η κοπέλα αυτή είναι μέσα στην καρδία μου με την ευγένειά της και το χαμογελό της. Είναι ένα από τα δύο θέματα που θα συζητήσω μαζί του στις 31/08 (το άλλο είναι ο θηλασμός που λέγαμε πριν).

Ότι ώρα γυρίσω θα μπω να σε ενημερώσω:D

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια. Εχω και εγώ πλέον γιατρό τον κ. Χασιάκο και με έβαλε στα δύσκολα. Ευτυχώς βρήκε τι έχω . Ελπίζω όπου μπορείτε να με βοηθήσετε. Ευχαριστώ για το χρόνο σας

dearcatherine,

πριν από αρκετό καιρό που τον είχα ρωτήσει μου είχε πει μισοαστεία μισοσοβαρά ότι αν θέλω μπορώ να επιλέξω το Μαράκι (είναι η κοπέλα που είναι δίπλα του στο ιατρείο). Για να είμαι ειλικρινής αν τελικά καταλήξω εκεί η κοπέλα αυτή είναι μέσα στην καρδία μου με την ευγένειά της και το χαμογελό της. Είναι ένα από τα δύο θέματα που θα συζητήσω μαζί του στις 31/08 (το άλλο είναι ο θηλασμός που λέγαμε πριν).

Ότι ώρα γυρίσω θα μπω να σε ενημερώσω:D

Καλα και εγω εκεινη σκεφτομουν για τους λογους που ειπες κ εσυ.Αλλα δεν ξερω αξιζει τελικα?(για το θεμα θηλασμος την θελω πιο πολυ οχι για τον τοκετο)το γεγονος οτι δεν εχει προσωπικο με προβληματιζει σ αυτο το θεμα γι αυτο και το σκεφτομαι διαφορετικα δεν ειχα σκοπο

Παιζει να βρεθουμε αν εχει 2ωρη αναμονη θα σε βρω οταν ειναι να μπω.....

Θα περιμενω νεα σου θα σου πω κ εγω τι μου ειπε.

ΝΑΙ!!!!Εμενα ειναι και μαλιστα στο δεξι χερι πιο πολυ. Ειμαι και ασπρουλιαρα και φαινεται πιο εντονα δεν ξερω ομμως απο τι προκαλειται και παντα ξεχναω να ρωτησω τον γιατρο...

ναι κι εμενα το ιδιο,το δεξι χερι πιο πολυ!μπηκα και διαβασα εδω στο ιντερνετ οτι ειναι συμπτωμα της εγκυμοσυνης αλλα θα ρωτησω και τον γιατρουλη μας.

Γεια σας κορίτσια. Εχω και εγώ πλέον γιατρό τον κ. Χασιάκο και με έβαλε στα δύσκολα. Ευτυχώς βρήκε τι έχω . Ελπίζω όπου μπορείτε να με βοηθήσετε. Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Αιμιλία καλώς ήρθες,

πραγματικά για ότι χρειαστείς μη διστάσεις να ρωτήσεις:D:):D

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ. Τελικά είμαστε πάρα πολλές οι "γυναίκες" του γιατρού.Εμένα μου τον σύστησαν πέρυσι μετα τη γέννα μου(δυστυχώς) στην 27η εβδομάδα. Πριν 1,5μήνα είχα πάλι παλινδρόμηση. Βρήκε ότι έχω διάφραγμα. Και με προετομάζει για το Σεπτέμβριο. Έχω αγχωθεί για το μετά αλλά του έχω εμπιστοσύνη. Στην παλίνδρομο στο Αρεταιειο ήταν καταπληκτικός σε μια πολύ δύσκολη μέρα γι' αυτόν.

Αντε αυριο μαλλον το τελεταιο ραντεβου με το γιατρο και να δουμε ποτε γενναμε. Θελω τοσο να κοιμηθω μπρουμητα που ουτε την καισαρικη δε θα σκεφτω . Το πολυ μια εβδομαδα εμεινε θα περασει ... Αληθεια εμαθε κανεις τι εγινε με το Αρεταιειο ? Το φτιαξανε ?

geonutr, κατ αρχήν να σου ζήσει η κουκλίτσα σου. Έχεις δίκιο για τη μαία. Απλά και εγώ σκεφτόμουν αν πάρω τελικά να πάρω μόνο για το θέμα του θηλασμού. Εκείνη την ώρα και εγώ πιστεύω ότι όσοι είναι εκεί είναι υπεραρκετοί.

Για να μην παρεξηγηθώ δεν εννοούσα΄πριν ότι ο γιατρός μας σου δείχνει πως να θηλάζεις απλά θέλει να βεβαιωθεί ότι είναι η πρώτη σου επιλογή.

Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμη? Τη μπεμπούλα την είχες συνέχεια κοντά σου ή σου την έπαιρναν?

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων και πραγματικά σου εύχομαι ολόψυχα ότι καλύτερο

την μικρουλα μου την ειχα συνεχεια κοντα μου, ολη μερα κ ολη νυχτα..εγω την αλλαζα, εγω την ταιζα..την επαιρναν μονο για εξετασεις..το θεμα θηλασμος εγω καταλαβα οτι ειναι απο τη φυση μας,δεν μου εδειξε κανεις κ ομως 12 μερες τωρα θηλαζω αποκλειστικα!!!

Αντε αυριο μαλλον το τελεταιο ραντεβου με το γιατρο και να δουμε ποτε γενναμε. Θελω τοσο να κοιμηθω μπρουμητα που ουτε την καισαρικη δε θα σκεφτω . Το πολυ μια εβδομαδα εμεινε θα περασει ... Αληθεια εμαθε κανεις τι εγινε με το Αρεταιειο ? Το φτιαξανε ?

μεχρι τις 15/8 που ημουν στο Αρεταιειο λεγανε οι γιατροι κ οσοι ακουγα απο προσωπικο οτι θα κλεισει για καποιο καιρο (νομιζω γυρω στις 22/8 θα εκλεινε αλλα μαλλον αλλαξε),ακομα κ η χειρουργικη μοναδα...κ οταν ρωτησαμε τι θα γινουν αυτες οι γυναικες που γεννανε εκεινες τις ημερες μας ειπαν "να πανε στο ιδιωτικο!!"

Κορίτσια εγώ το θέμα του θηλασμού το βίωσα ως εξής: Ειπά πως θα θηλάσω αποκλειστικά και πράγματι όποτε ζήτησα βοήθεια ερχόταν μια μαά ΄να μου δείξει και να με βοηθήσει. ¨οταν όμως το μωρό τη μία μέρα κοιμήθηκε 5 συνεχόμενες ώρες, μου έφεραν αμέσως συμπλήρωμα με την αιτιολογία ότι αν δεν πάρει πολύ γάλα το παιδί θα πάθει ίκτερο κλπ κλπ.Εγώ έδειξα ενοχλημένη και η απάντηση ήταν: "θέλεις να αρρωστήσει το μωράκι σου;" Αντιλαμβάνεστε ότι με την ψυχολογία που έχεις εκείνες τις ώρες εύκολα πείθεσαι και δίνεις και συμπλήρωμα. Εγώ τελικά δεν έδωσα αλλά είχα την ένθερμη υποστήριξη της μάμάς μου και μιας φίλης μου. Τελικά για την ιστορία...το μωρό μου δεν έπαθε ίκτερο!!! Πάντως όλες οι κοπέλες που είδα εγώ έδιναν και συμπλήτωμα εξ αρχής και μάλιστα όταν ρώτησα κανα δύο γιατί το κάνουν μου απάντησαν: "Μα στην αρχή δεν έχουμε γάλα, μέχρι να κατέβει τι θα τρώει το μωρό;" Πλήρης άγνοια δηλαδή...

Διαφημίσεις

Πηγα στο γιατρο σημερα και επιτελους το Σαββατο μπαινω για καισαρικη στο Αρεταιειο που τοτε θα ανοιξει εκτος αν με πιασουν οι πονοι νωριτερα οποτε παμε για Λητω. Τωρα τι θελω δεν ξερω. Μαλλον το κλασσικο 1 γερο μωρο !

Πηγα στο γιατρο σημερα και επιτελους το Σαββατο μπαινω για καισαρικη στο Αρεταιειο που τοτε θα ανοιξει εκτος αν με πιασουν οι πονοι νωριτερα οποτε παμε για Λητω. Τωρα τι θελω δεν ξερω. Μαλλον το κλασσικο 1 γερο μωρο !

Dionisia, με το καλό:D.

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά (που θα πάνε) και να κρατήσεις το αγγελούδι σου στην αγκαλιά σου. Λίγες μέρες ύπνου σου έμειναν ακόμα

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

με το καλο κοριτσακι μου,ολα θα πανε καλα.σε λιγεσ μερες θα εχεις το μωρακι σου στην αγκαλιτσα σου...

Κορίτσια εγώ το θέμα του θηλασμού το βίωσα ως εξής: Ειπά πως θα θηλάσω αποκλειστικά και πράγματι όποτε ζήτησα βοήθεια ερχόταν μια μαά ΄να μου δείξει και να με βοηθήσει. ¨οταν όμως το μωρό τη μία μέρα κοιμήθηκε 5 συνεχόμενες ώρες, μου έφεραν αμέσως συμπλήρωμα με την αιτιολογία ότι αν δεν πάρει πολύ γάλα το παιδί θα πάθει ίκτερο κλπ κλπ.Εγώ έδειξα ενοχλημένη και η απάντηση ήταν: "θέλεις να αρρωστήσει το μωράκι σου;" Αντιλαμβάνεστε ότι με την ψυχολογία που έχεις εκείνες τις ώρες εύκολα πείθεσαι και δίνεις και συμπλήρωμα. Εγώ τελικά δεν έδωσα αλλά είχα την ένθερμη υποστήριξη της μάμάς μου και μιας φίλης μου. Τελικά για την ιστορία...το μωρό μου δεν έπαθε ίκτερο!!! Πάντως όλες οι κοπέλες που είδα εγώ έδιναν και συμπλήτωμα εξ αρχής και μάλιστα όταν ρώτησα κανα δύο γιατί το κάνουν μου απάντησαν: "Μα στην αρχή δεν έχουμε γάλα, μέχρι να κατέβει τι θα τρώει το μωρό;" Πλήρης άγνοια δηλαδή...

Αθηνούλα μου, να σου ζήσει το μωράκι σου! Πάντα γερό, δυνατό κι ευτυχισμένο να είναι.

Επειδή έχω μαύρα μεσάνυχτα, αλήθεια, τι τρώει το μωρό μέχρι να κατέβει το γάλα?

Αθηνούλα μου, να σου ζήσει το μωράκι σου! Πάντα γερό, δυνατό κι ευτυχισμένο να είναι.

Επειδή έχω μαύρα μεσάνυχτα, αλήθεια, τι τρώει το μωρό μέχρι να κατέβει το γάλα?

Από ότι έχω διαβάσει λίγο πριν κατέβει το γάλα υπάρχει το πύαρ ή αλλιώς πρωτόγαλα. Πλέον σε πάρα πολλές χώρες του εξωτερικού είναι υποχρεωτικό να το πάρει το μωράκι λόγω των αντισωμάτων που περιέχει:tongue:

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...