Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , linaa είπε:

Έλα ναυτιλιακά είσαι ? Ανεφοδιασμό είσαι ή για πληρώματα ? 

Μια χαρά οι εξετάσεις !!! Σου έφυγε Κ αυτό το ανχος . Εντάξει δύσκολο να είχες κάτι τέτοιο αλλά εντάξει κάθε ανχος που φεύγει καλό είναι 

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

πρίν από 25 λεπτά , Xristina96 είπε:

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Νομιζω οτι ειναι παραλογο να αποτρεπουν το θηλασμο ειδικα λογο ελλειψης προσωπικου. Το πρωτο παιδι το εκανα στο Λητω. Σιγουρα δινανε ζαχαρονερο και συμπληρωμα αλλα μας εφερναν και αφηναν τα παιδια μια ωρα σιγουρα καθε τοσο ωστε να τα θηλασουμε .Η αληθεια ειναι οτι εμαθα απο τον παιδιατρο στο σπιτι τη σωστη τεχνικη αλλα στο Αρεταιειο εχουμε τα παιδια διπλα νομιζω στο χερι μας ειναι να το προσπαθησουμε εστω κ με λαθος τροπο. Και αφου και ο γιατρος ειναι τοσο καθετος σαυτο το θεμα θελει μονο 5 λεπτα επιδειξη απο καποιον ειδικο. Μη τρελενεστε ολα γινονται απο μονα τους εμεις φρικαρουμε για το παραμικρο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νομιζω οτι ειναι παραλογο να αποτρεπουν το θηλασμο ειδικα λογο ελλειψης προσωπικου. Το πρωτο παιδι το εκανα στο Λητω. Σιγουρα δινανε ζαχαρονερο και συμπληρωμα αλλα μας εφερναν και αφηναν τα παιδια μια ωρα σιγουρα καθε τοσο ωστε να τα θηλασουμε .Η αληθεια ειναι οτι εμαθα απο τον παιδιατρο στο σπιτι τη σωστη τεχνικη αλλα στο Αρεταιειο εχουμε τα παιδια διπλα νομιζω στο χερι μας ειναι να το προσπαθησουμε εστω κ με λαθος τροπο. Και αφου και ο γιατρος ειναι τοσο καθετος σαυτο το θεμα θελει μονο 5 λεπτα επιδειξη απο καποιον ειδικο. Μη τρελενεστε ολα γινονται απο μονα τους εμεις φρικαρουμε για το παραμικρο.

συμφωνο απολυτα,εγω βρε κοριτσια την κορη μου την γεννησα στο ιασω και δεν ηρθε να μου δειξει κανενας πως να θηλασω και ημουνα και με καισαρικη,απλα ειχανε καποια σεμιναρια της καθημερινες και πηγαινες και σου δειχνανε εκει...ελα ομως που εγω γεννησα παρασκευη και το σ/κ δεν ειχανε σεμηναρια....παντως να ξερετε κατι,απο την φυση μας ξερουμε,απλα ειναι και αναλογως το παιδι το πως δεχετε την θηλη μας και αν εχουμε και μικρη ειναι ακομα πιο δυσκολο.

Kikar μου,εγώ που γέννησα στο Λητώ προωθούν πάααααρα πολύ τον θηλασμό!!!Οι μαίες είναι εξαιρετικές!!!!!Γέννησα 1:20 τα ξημερώματα και μου το φέρανε αν θυμάμαι 4 το πρωί να θηλάσω!!!Στην αρχή δυσκολευτήκαμε αλλά μετά τα καταφέραμε μια χαρά αν και η μία θηλή δεν είναι τόσο καλή όσο η άλλη.Τώρα στο σπίτι κάνουμε απ όλα και θηλάζουμε και δίνουμε ξένο και έχω νοικιάσει το επαγγελματικό θήλαστρο της medela το οποίο το χρησιμοποιώ τα βράδια για να προλαβαίνω να ξεκουράζομαι λίγο και όταν οι θηλές μου πονούν πολύ και δεν αντέχω να την θηλάσω.Της δίνω λοιπόν κυρίως μητρικό και 1 ή το πολύ 2 φορές ξένο την ημέρα.Πάντως ο θηλασμός δεν είναι τόσο εύκολος όσο φανταζόμουν...

Δεν ειπα οτι αποτρεπουν το θηλασμο ..αλλα καποιες μαιες σου μιλανε για το φοβο της αφυδατωσης και σου λενε να δωσεις ξενο αν ξυπναει πριν τη 1,5 ωρα Καποιες αλλες σου λενε να αποφυγεις το ξενο και να βαζεις το παιδι στο στηθος Ειναι γυναικες που ο θηλασμος ερχεται φυσικα Ειναι και αλλες που ταλαιπωρουνται πολυ λογω εισεχουσων θηλων και ενω θα μπορουσαν μεσωστη καθοδηγηση να τα καταφερουν ..δεν..

Οταν επισκεφτηκα το γιατρο μετα τη λοχεια τον ρωτησα για μαγια μπυρας που παιρνω αν θα με βοηθησει να κοψω το συμπληρωμα Μου ειπε:"Γιατι να το κοψεις; Αφου το μωρο δεν χορταινει με το γαλα σου" Ο γιατρος μας ειναι ασετερι αλλα δεν ειναι συμβουλος μητρικου θηλασμου Για το καθε τι υπαρχει ο ειδικος

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ειπα οτι αποτρεπουν το θηλασμο ..αλλα καποιες μαιες σου μιλανε για το φοβο της αφυδατωσης και σου λενε να δωσεις ξενο αν ξυπναει πριν τη 1,5 ωρα Καποιες αλλες σου λενε να αποφυγεις το ξενο και να βαζεις το παιδι στο στηθος Ειναι γυναικες που ο θηλασμος ερχεται φυσικα Ειναι και αλλες που ταλαιπωρουνται πολυ λογω εισεχουσων θηλων και ενω θα μπορουσαν μεσωστη καθοδηγηση να τα καταφερουν ..δεν..

Οταν επισκεφτηκα το γιατρο μετα τη λοχεια τον ρωτησα για μαγια μπυρας που παιρνω αν θα με βοηθησει να κοψω το συμπληρωμα Μου ειπε:"Γιατι να το κοψεις; Αφου το μωρο δεν χορταινει με το γαλα σου" Ο γιατρος μας ειναι ασετερι αλλα δεν ειναι συμβουλος μητρικου θηλασμου Για το καθε τι υπαρχει ο ειδικος

Malinaki και εγώ αυτά είχα ακούσει για το Αρεταίειο γι'αυτό και αγχωνόμουν. Έχεις απόλυτο δίκιο για τη μαία. Μπορώ να σου πω ότι είναι και ο μόνος λόγος που τελικά θα ζητήσω κάποια κοπέλα. Αν δω πάλι ότι δε βγάζω άκρη μέχρι τότε θα κανονίσω κάποια από τις κοπέλες που είναι σύμβουλοι μητρικού θηλασμού για να είμαι σίγουρη. Η ανησυχία μου βασικά είναι αν θα μου δώσουν το μωράκι μετά τη γέννα και αν θα το έχω συνέχεια δίπλα μου ώστε να μπορώ να τσεκάρω το γάλα που παίρνει. Πάντως με λίγη καλή διάθεση και αρκετή υπομονή πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.:D:D:D

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Malinaki και εγώ αυτά είχα ακούσει για το Αρεταίειο γι'αυτό και αγχωνόμουν. Έχεις απόλυτο δίκιο για τη μαία. Μπορώ να σου πω ότι είναι και ο μόνος λόγος που τελικά θα ζητήσω κάποια κοπέλα. Αν δω πάλι ότι δε βγάζω άκρη μέχρι τότε θα κανονίσω κάποια από τις κοπέλες που είναι σύμβουλοι μητρικού θηλασμού για να είμαι σίγουρη. Η ανησυχία μου βασικά είναι αν θα μου δώσουν το μωράκι μετά τη γέννα και αν θα το έχω συνέχεια δίπλα μου ώστε να μπορώ να τσεκάρω το γάλα που παίρνει. Πάντως με λίγη καλή διάθεση και αρκετή υπομονή πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.:D:D:D

kikar μου, μην αγχώνεσαι, το μωράκι θα το έχεις δίπλα σου μέρα νύχτα. Η ξαδέλφη μου που γέννησε τον Φεβρουάριο, έμενε στο ισόγειο, είχε το μωρό μέρα νύχτα μαζί της και μάλιστα της επέμειναν οι μαίες να το θηλάσει κι αυτή τους ζητούσε συμπλήρωμα. Της δώσανε, βέβαια, γιατί η ξαδέλφη μου επέμενε πολύ κι έλεγε ότι δεν έχει κατέβει το γάλα και οι μαίες της λέγανε να το βάλει στο στήθος για να κατέβει. Όμως η ξαδέλφη μου ήθελε ντε και καλά να του δώσει ξένο κι, όταν της κατέβηκε το γάλα, και πάλι δεν το θήλαζε αποκλειστικά, την εκνεύριζε η διαδικασία του θηλασμού κι έτσι το θήλασε ένα μήνα δίνοντάς του παράλληλα και συμπλήρωμα και μόλις σαράντισε, ζήτησε χάπια, για να της κοπεί το γάλα.

Εγώ πιστεύω πως, αν κάποια γυναίκα θέλει σώνει και καλά να θηλάσει, θα βρει τον τρόπο και θα τα καταφέρει.

Μια φίλη μου, παρότι στην αρχή δεν είχε πολύ γάλα και το μωρό έκλαιγε μέρα νύχτα, δεν του έδωσε συμπλήρωμα, έκανε φοβερή υπομονή και τελικά δεν του έδωσε συμπλήρωμα ούτε μια γουλιά. Γύρισε στη δουλειά και του άφηνε γάλα που μάζευε με το θήλαστρο, και έφτασε σε σημείο να θηλάζει το μωρό μέχρι δύο χρονών. Είχε όμως φοβερή υπομονή κι επιμονή.

Θα τα καταφέρεις, να είσαι σίγουρη, αρκεί να είσαι τυχερή με τις θηλές σου και να μην δυσκολευτείς. Κι αν ακόμη δυσκολευτείς, θα βρεις τον τρόπο.

Εύχομαι όμως να τα καταφέρεις χωρίς πολλές δυσκολίες.

kikar μου, μην αγχώνεσαι, το μωράκι θα το έχεις δίπλα σου μέρα νύχτα. Η ξαδέλφη μου που γέννησε τον Φεβρουάριο, έμενε στο ισόγειο, είχε το μωρό μέρα νύχτα μαζί της και μάλιστα της επέμειναν οι μαίες να το θηλάσει κι αυτή τους ζητούσε συμπλήρωμα. Της δώσανε, βέβαια, γιατί η ξαδέλφη μου επέμενε πολύ κι έλεγε ότι δεν έχει κατέβει το γάλα και οι μαίες της λέγανε να το βάλει στο στήθος για να κατέβει. Όμως η ξαδέλφη μου ήθελε ντε και καλά να του δώσει ξένο κι, όταν της κατέβηκε το γάλα, και πάλι δεν το θήλαζε αποκλειστικά, την εκνεύριζε η διαδικασία του θηλασμού κι έτσι το θήλασε ένα μήνα δίνοντάς του παράλληλα και συμπλήρωμα και μόλις σαράντισε, ζήτησε χάπια, για να της κοπεί το γάλα.

Εγώ πιστεύω πως, αν κάποια γυναίκα θέλει σώνει και καλά να θηλάσει, θα βρει τον τρόπο και θα τα καταφέρει.

Μια φίλη μου, παρότι στην αρχή δεν είχε πολύ γάλα και το μωρό έκλαιγε μέρα νύχτα, δεν του έδωσε συμπλήρωμα, έκανε φοβερή υπομονή και τελικά δεν του έδωσε συμπλήρωμα ούτε μια γουλιά. Γύρισε στη δουλειά και του άφηνε γάλα που μάζευε με το θήλαστρο, και έφτασε σε σημείο να θηλάζει το μωρό μέχρι δύο χρονών. Είχε όμως φοβερή υπομονή κι επιμονή.

Θα τα καταφέρεις, να είσαι σίγουρη, αρκεί να είσαι τυχερή με τις θηλές σου και να μην δυσκολευτείς. Κι αν ακόμη δυσκολευτείς, θα βρεις τον τρόπο.

Εύχομαι όμως να τα καταφέρεις χωρίς πολλές δυσκολίες.

Καλως ήρθες γλυκεία μου,

μας έλειψες. Ελπίζω να πέρασες καλά και να ξεκουράστηκες:D:D:D

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

Καλημέρααααααααααα,

τι ώρα έχεις ραντεβού στις 31/08?

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη φας όλο το μήνα. Δεν έχει καμία σημασία που είναι κοριτσάκι. Τα ίδια μου έλεγαν και μένα αλλά από τότε ανακάλυψα 3 φίλες μου που πήρανε max δύο εβδομάδες από τον 9ο.

Άντε τυχερούλες πλησιάζετε

Καλησπερα,

στις 18.00...θα σαι και συ εκει?

Αλήθεια τι χρειαζεται να εχουμε μαζι μαζι μας στο νοσοκομείο τοσο για εμασ αλλα και για το μωρο . Μπορει καποια να μας βοηθήσει?

Με βλέπω να τρελανω τον αντρα μου γιατι θα εχω ξεχασει να παρω τα πιο σημαντικά , επίσης εκτος απο το βιβλιάριο του ικα χρειαζεται να εχουμε και τιποτα αλλο μαζι μας(πχ.τις εξετασεις που εχουμε κανει ?)

Ευχαριστω πολυ !!!!!!!!!!!!!!!!!1

Εγω γεννησα στις 12/8, οποτε τα εχω φρεσκα...για εσενα να εχεις νυχτικα, σερβιετες μεγαλες και μεγαλα εσωρουχα, πετσετες, τα καλλυντικα σου και κινητα-φορτιστες...για το μωρακι χρειαζεσαι τα κρεμικα του (αν κ εκει εχει fissan,εγω ειχα παρει μαζι μου βιολογικα) και 2 σεντονακια για τις αγκαλιες και εσωρουχακια για οσες μερες μεινεις..απο γραφειοκρατικα θελεις φωτοτυπια ταυτοτητας κ των 2 σας,ληξιαρχικη πραξη γαμου και πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης..αυτα

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα,

μου έλεγε σήμερα η πεθερά μου ότι στον γιατρούλης μας γέννησε μια κοπέλα από Σπάρτη και δεν την άφηνε να φύγει από το μαιευτήριο αν δεν σιγουρεύοταν ότι ξέρει να θηλάζει το μωρό της.

ειλικρινα εγω τετοιο πραγμα δεν ειδα...ερχοταν ο γιατρος μια φορα τη μερα, μας εβλεπε πεταχτα ολες στο δωματιο κ εφευγε..καμμια σχεση με θηλασμο κλπ...εμενα ΚΑΝΕΝΑΣ δε μου εδειξε κ τιποτα!!οντως δεν εχει προσωπικο, οντως μια δυο κοπελες προωθουν το ξενο :mad:αλλα η προισταμενη κ οι παιδιατροι ειναι ΑΠΟΛΥΤΟΙ στο να θηλαζουμε...δεν σηκωνουν κουβεντα (κ αυτο ειναι πολυ καλο!!!!):-D

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι?τωρα στην εγκυμοσυνη σας η παλαμε σας ειναι πιο κοκκινες?το εχετε παρατηρηση?

ΝΑΙ!!!!Εμενα ειναι και μαλιστα στο δεξι χερι πιο πολυ. Ειμαι και ασπρουλιαρα και φαινεται πιο εντονα δεν ξερω ομμως απο τι προκαλειται και παντα ξεχναω να ρωτησω τον γιατρο...

Καλα και γω με το θεμα θηλασμος αγχωνομαι και οσο πλησιαζει ο καιρος αυτο σκεφτομαι περισσοτερο. Θελω να το θηλασω οσο πιο γρηγορα μπορω(σκοπευω να το συζητησω μαζι του την επομενη φορα).Τωρα για το θεμα της μαιας τι προτεινετε?Της βαρδιας, παιρνουμε καποια απ το ιατρειο, βρισκουμε μονες μας? Εχω μαυρα μεσανυχτα και μετα απ αυτα που διαβαζω.....

εγω παντως δε χρειαστηκα μαια, απορω που θα μπορουσε να μου χρειαστει!!μπαινοβγαιναν τοσοι στη διαρκεια του τοκετου κ βοηθουσαν ολοι που δεν χρειαστηκα μαια!!παντως αναπνοες δεν καταφερα να κανω, ηταν τοσο δυνατοι οι πονοι που μονο με σπρωξιμο ησυχαζα!!

Καλησπερα,

στις 18.00...θα σαι και συ εκει?

Εγώ είμαι πιο βραδυνή. Μου κανόνισαν ραντεβού για τις 8.30. Δεν είναι απίθανο να συναντηθούμε πάντως.

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

εγω παντως δε χρειαστηκα μαια, απορω που θα μπορουσε να μου χρειαστει!!μπαινοβγαιναν τοσοι στη διαρκεια του τοκετου κ βοηθουσαν ολοι που δεν χρειαστηκα μαια!!παντως αναπνοες δεν καταφερα να κανω, ηταν τοσο δυνατοι οι πονοι που μονο με σπρωξιμο ησυχαζα!!

geonutr, κατ αρχήν να σου ζήσει η κουκλίτσα σου. Έχεις δίκιο για τη μαία. Απλά και εγώ σκεφτόμουν αν πάρω τελικά να πάρω μόνο για το θέμα του θηλασμού. Εκείνη την ώρα και εγώ πιστεύω ότι όσοι είναι εκεί είναι υπεραρκετοί.

Για να μην παρεξηγηθώ δεν εννοούσα΄πριν ότι ο γιατρός μας σου δείχνει πως να θηλάζεις απλά θέλει να βεβαιωθεί ότι είναι η πρώτη σου επιλογή.

Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμη? Τη μπεμπούλα την είχες συνέχεια κοντά σου ή σου την έπαιρναν?

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων και πραγματικά σου εύχομαι ολόψυχα ότι καλύτερο

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...