Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , linaa είπε:

Έλα ναυτιλιακά είσαι ? Ανεφοδιασμό είσαι ή για πληρώματα ? 

Μια χαρά οι εξετάσεις !!! Σου έφυγε Κ αυτό το ανχος . Εντάξει δύσκολο να είχες κάτι τέτοιο αλλά εντάξει κάθε ανχος που φεύγει καλό είναι 

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

πρίν από 25 λεπτά , Xristina96 είπε:

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια !!!!

Είχα ραντεβου με το γιατρό μας εχθες , ο μπεμπης είναι 2100 και εχει μια γλυκια φατσουλα

ο γιατρος μου την εβγαλε και σε μεγενθυση .Περιττό να σας πω την χαρα της κόρης μου που είδε τη φατσούλα του αδερφού της!!!! Αποφάσισε δε ότι της μοιάζει !!!

Με τις ζεστες πως τα καταφέρνετε ? Εγω εχω λιώσει!!!!!!!!!!!!

φιλακια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια !!!!

Είχα ραντεβου με το γιατρό μας εχθες , ο μπεμπης είναι 2100 και εχει μια γλυκια φατσουλα

ο γιατρος μου την εβγαλε και σε μεγενθυση .Περιττό να σας πω την χαρα της κόρης μου που είδε τη φατσούλα του αδερφού της!!!! Αποφάσισε δε ότι της μοιάζει !!!

Με τις ζεστες πως τα καταφέρνετε ? Εγω εχω λιώσει!!!!!!!!!!!!

φιλακια

Καλημερα συνταξιδιωτισσα. Με τις ζεστες δεν την παλευω καθολου η μπανιερα εχει γινει δευτερο σπιτι μου και παλι δεν αντεχω..........

Να σε ρωτησω το ραντεβου που ειχες χθες ηταν το πρωτο μετα το doppler?

Απ οσο θυμαμαι γενναμε μαζι και εμενα μου κλεισαν για 31 Αυγουστου.(Θα χω μπει στο μηνα μου δηλαδη)και μου φαινεται μακρια.....

Αντε με το καλο το μικρο σου....

το ραντεβου ήταν οντως το πρώτο μετα το doppler dearcatherine ,τωρα θα με δει στις 9/9 στο νοσοκομείο πότε σου εδωσε τελευταια ημ/νια τοκετου? Εμένα 30/9 ....... ελπιζω βεβαια να αποφασισει ο μπεμπησ να ερθει πιο νωρίσ στον κοσμο . ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με το καλο και εσύ και κουραγιο με αυτες τισ ζεστες!!!!

το ραντεβου ήταν οντως το πρώτο μετα το doppler dearcatherine ,τωρα θα με δει στις 9/9 στο νοσοκομείο πότε σου εδωσε τελευταια ημ/νια τοκετου? Εμένα 30/9 ....... ελπιζω βεβαια να αποφασισει ο μπεμπησ να ερθει πιο νωρίσ στον κοσμο . ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με το καλο και εσύ και κουραγιο με αυτες τισ ζεστες!!!!

Εγω εχω ΠΗΤ 29/9.....γι αυτο αναρωτιεμαι δεν ειναι αργα το ραντεβου μου?

Ο ιδιος σου ειπε να πας στο νοσοκομειο την επομενη φορα?μετα καθε ποτε θα σε βλεπει? Sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα ξερεις πλησιαζει ο καιρος και μου ρχονται ολα τωρα.

Και γω θα θελα να βγει νωριτερα γιατι η ζεστη και το βαρος δεν παλευονται αλλα μου λενε οτι λογω του οτι ειναι κοριτσι και το πρωτο θα φαω ολο το μηνα.........

Εγω εχω ΠΗΤ 29/9.....γι αυτο αναρωτιεμαι δεν ειναι αργα το ραντεβου μου?

Ο ιδιος σου ειπε να πας στο νοσοκομειο την επομενη φορα?μετα καθε ποτε θα σε βλεπει? Sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα ξερεις πλησιαζει ο καιρος και μου ρχονται ολα τωρα.

Και γω θα θελα να βγει νωριτερα γιατι η ζεστη και το βαρος δεν παλευονται αλλα μου λενε οτι λογω του οτι ειναι κοριτσι και το πρωτο θα φαω ολο το μηνα.........

Γιατι ζητάς συγνωμη ? Εγω δεν ζαλισα τις προάλλες τα κορίτσια με τις ερωτήσεις μου!!! Εδώ γραφουμε για να βοηθάμε η μία την αλλη οποτε......

Τώρα να απαντήσω για το νοσοκομείο ο ίδιος μου το είπε για το κάθε πότε θα με βλέπει μετα δεν ξέρω , φαντάζομαι ότι θα με δει μία αντε δύο φορες ακόμη μετα το νοσοκομείο. Τι να σου πω τωρα για το ραντεβου σου , μαλλον εχει σχεση με την εξεταση του doppler( νομιζω) ενω είχα ραντεβου για 27/8 μολις του πηγα την εξεταση μου είπε οτι θελει να με δει στις 17/8 ,μετα την εξεταση μου είπε να ακυρωσω αυτην της 27/8 και θα με δει στις 9/9 πλεον στο νοσοκομείο .

Οσο για το οτι είναι κοριτσι δεν παιζει ρολο μια συνάδελφος και στις δυο εγκυμοσύνες της εφαγε ολο το μήνα και ήταν αγορια !!!! Κάθε εγκυμοσυνη είναι διαφορετική .Θα γεννήσεις στο αρεταιειον? Αν ναι γραψε μου το ονομα σου μήπως και ειμαστε παρεούλα !!!!!!! θα ήταν ωραια να εχεις να μιλήσεις με καποιον που γνωρίζεις !!! Φιλακια

Διαφημίσεις

Γιατι ζητάς συγνωμη ? Εγω δεν ζαλισα τις προάλλες τα κορίτσια με τις ερωτήσεις μου!!! Εδώ γραφουμε για να βοηθάμε η μία την αλλη οποτε......

Τώρα να απαντήσω για το νοσοκομείο ο ίδιος μου το είπε για το κάθε πότε θα με βλέπει μετα δεν ξέρω , φαντάζομαι ότι θα με δει μία αντε δύο φορες ακόμη μετα το νοσοκομείο. Τι να σου πω τωρα για το ραντεβου σου , μαλλον εχει σχεση με την εξεταση του doppler( νομιζω) ενω είχα ραντεβου για 27/8 μολις του πηγα την εξεταση μου είπε οτι θελει να με δει στις 17/8 ,μετα την εξεταση μου είπε να ακυρωσω αυτην της 27/8 και θα με δει στις 9/9 πλεον στο νοσοκομείο .

Οσο για το οτι είναι κοριτσι δεν παιζει ρολο μια συνάδελφος και στις δυο εγκυμοσύνες της εφαγε ολο το μήνα και ήταν αγορια !!!! Κάθε εγκυμοσυνη είναι διαφορετική .Θα γεννήσεις στο αρεταιειον? Αν ναι γραψε μου το ονομα σου μήπως και ειμαστε παρεούλα !!!!!!! θα ήταν ωραια να εχεις να μιλήσεις με καποιον που γνωρίζεις !!! Φιλακια

Σου εστειλα pm.Στο Αρεταιειο και γω μακαρι να μας κατσει να μαστε μαζι και πριν απ την ΠΗΤ......

Καλημέρα κορίτσια !!!!

Κάποιεσ απο εμας μπαίνουν στο μήνα τουσ ( μεσα σε αυτες και εγω), είμαι βεβαια γνησια ελληνίδα(χιχιχι) και τα αφήνω για την τελευταια στιγμη. Αλήθεια τι χρειαζεται να εχουμε μαζι μαζι μας στο νοσοκομείο τοσο για εμασ αλλα και για το μωρο . Μπορει καποια να μας βοηθήσει?

Με βλέπω να τρελανω τον αντρα μου γιατι θα εχω ξεχασει να παρω τα πιο σημαντικά , επίσης εκτος απο το βιβλιάριο του ικα χρειαζεται να εχουμε και τιποτα αλλο μαζι μας(πχ.τις εξετασεις που εχουμε κανει ?)

Ευχαριστω πολυ !!!!!!!!!!!!!!!!!1

Καλημερα συνταξιδιωτισσα. Με τις ζεστες δεν την παλευω καθολου η μπανιερα εχει γινει δευτερο σπιτι μου και παλι δεν αντεχω..........

Να σε ρωτησω το ραντεβου που ειχες χθες ηταν το πρωτο μετα το doppler?

Απ οσο θυμαμαι γενναμε μαζι και εμενα μου κλεισαν για 31 Αυγουστου.(Θα χω μπει στο μηνα μου δηλαδη)και μου φαινεται μακρια.....

Αντε με το καλο το μικρο σου....

Καλημέρααααααααααα,

τι ώρα έχεις ραντεβού στις 31/08?

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη φας όλο το μήνα. Δεν έχει καμία σημασία που είναι κοριτσάκι. Τα ίδια μου έλεγαν και μένα αλλά από τότε ανακάλυψα 3 φίλες μου που πήρανε max δύο εβδομάδες από τον 9ο.

Άντε τυχερούλες πλησιάζετε

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Καλημερα κοριτσακια μου σε ολες,οσο για της κοπελες που πλησιαζει η πιο ομορφη στιγμη της ζωης τους ευχομαι με ενα πονο που λενε και με ενα γερο και υγειεστατο μωρακι :-D Εγω εχω σε 3 μερες μπαινω στην 23 εβδομαδα και ο μπεμπης μου,μου δινει το παρον του καθε μερα και πολυ εντονα,το μονο που με εχει στεναχωρεσει ειναι οτι επαθα συνδρομο καρπιαιου σωληνα και εχω βαλει ναρθηκα στο χερι γιατι με ποναει παρα πολυ!εσας σας εχει ενοχλησει κατι τετοιο? επισης ειχα παρει 9 κιλα γιατι ετρωγα τα παντα και τωρα που εκοψα αλατι γλυκα και βαρια φαγητα επεσα 2,5 κιλα,ξεπρηστηκα παρα πολυ!

Καλημερα κοριτσακια μου σε ολες,οσο για της κοπελες που πλησιαζει η πιο ομορφη στιγμη της ζωης τους ευχομαι με ενα πονο που λενε και με ενα γερο και υγειεστατο μωρακι :-D Εγω εχω σε 3 μερες μπαινω στην 23 εβδομαδα και ο μπεμπης μου,μου δινει το παρον του καθε μερα και πολυ εντονα,το μονο που με εχει στεναχωρεσει ειναι οτι επαθα συνδρομο καρπιαιου σωληνα και εχω βαλει ναρθηκα στο χερι γιατι με ποναει παρα πολυ!εσας σας εχει ενοχλησει κατι τετοιο? επισης ειχα παρει 9 κιλα γιατι ετρωγα τα παντα και τωρα που εκοψα αλατι γλυκα και βαρια φαγητα επεσα 2,5 κιλα,ξεπρηστηκα παρα πολυ!

γεια σας και από εμένα!! ολγάκι το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα είναι σύμπτωμα της εγκυμοσύνης. Εχω ένα βιβλίο και το γράφει μέσα. Δεν θυμάμαι γιατί αλλά το γράφει. Θα το διαβάσω και θα σου γράψω το απόγευμα.

με το καλό όλες οι μανούλες να υποδεχτούν τα μωράκια τους!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

γεια σας και από εμένα!! ολγάκι το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα είναι σύμπτωμα της εγκυμοσύνης. Εχω ένα βιβλίο και το γράφει μέσα. Δεν θυμάμαι γιατί αλλά το γράφει. Θα το διαβάσω και θα σου γράψω το απόγευμα.

με το καλό όλες οι μανούλες να υποδεχτούν τα μωράκια τους!!!!

zounitsa σε ευχαριστω που μου απαντησες,το ξερω οτι ειναι συμπτωμα της εγκυμοσυνης το διαβασα κι εγω αλλα μου το ειπανε κ στο ιατρειο που πηρα αλλα κ ο ορθοπεδικος μου,και μαλιστα με εχει πιασει και στο αλλο χερι αλλα πιο λιγο!τι να κανω τωρα?παρα μονο υπομονη!

zounitsa σε ευχαριστω που μου απαντησες,το ξερω οτι ειναι συμπτωμα της εγκυμοσυνης το διαβασα κι εγω αλλα μου το ειπανε κ στο ιατρειο που πηρα αλλα κ ο ορθοπεδικος μου,και μαλιστα με εχει πιασει και στο αλλο χερι αλλα πιο λιγο!τι να κανω τωρα?παρα μονο υπομονη!

Ναι κοριτσάκι μου μόνο υπομονή!!! Εγώ έχω θέμα με το πλευρό μου ειδικά όταν τρώω και μου είπε ο Ελευθεριάδης (μιας και το γιατρό μας θα τον δω τέλος Σεμπτέβρη) ακόμα και το φρούτο να το τρώω σε δόσεις!!! τι να πεις!!!!! Υπομονή θα περάσει και τα καλύτερα έρχονται...!!!!:tongue:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα,

μου έλεγε σήμερα η πεθερά μου ότι στον γιατρούλης μας γέννησε μια κοπέλα από Σπάρτη και δεν την άφηνε να φύγει από το μαιευτήριο αν δεν σιγουρεύοταν ότι ξέρει να θηλάζει το μωρό της.

Η αλήθεια είναι ότι από την ώρα που μου το είπε πετάω από τη χαρά μου γιατί το μόνο που είχα σκοπό να του ζητήσω είναι να με βοήθησει με αυτό το θέμα (να μου το αφήσει όταν γεννηθεί να θηλάσει και αν έχω πρόβλημα με τις νοσηλεύτριες να παρέμβει γιατί ξέρω ότι τον τρέμουν).

Evi μου εσείς πως τα πήγατε με αυτό το θέμα? Να περάσεις πάρα πολύ καλά στις διακοπές σου

Πολλά φιλιά σε όλες τις κοπέλες

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα,

μου έλεγε σήμερα η πεθερά μου ότι στον γιατρούλης μας γέννησε μια κοπέλα από Σπάρτη και δεν την άφηνε να φύγει από το μαιευτήριο αν δεν σιγουρεύοταν ότι ξέρει να θηλάζει το μωρό της.

Η αλήθεια είναι ότι από την ώρα που μου το είπε πετάω από τη χαρά μου γιατί το μόνο που είχα σκοπό να του ζητήσω είναι να με βοήθησει με αυτό το θέμα (να μου το αφήσει όταν γεννηθεί να θηλάσει και αν έχω πρόβλημα με τις νοσηλεύτριες να παρέμβει γιατί ξέρω ότι τον τρέμουν).

Evi μου εσείς πως τα πήγατε με αυτό το θέμα? Να περάσεις πάρα πολύ καλά στις διακοπές σου

Πολλά φιλιά σε όλες τις κοπέλες

Επειδη γςεννησα προσφατα στο Αρεταιειο θα σου πω τα εξης: Υπαρχει ελλειψη προσωπικου και οι μαιες με τα βιας προλαβαινουν να σου δειξουν(αν και εχουν ολη την καλη θεληση..τρεχουν και δεν φτανουν)

Το συμπληρωμα "παιζει" πολυ ..και πρεπει να εισαι καλα προετοιμασμενη αν θελεις να το αποφυγεις Τι θα εκανα στη θεση σου; Θα εβρισκα μια μαια εκτος του νοσοκομειου και θα τη ρωτουσα απο τωρα αν χρειαζομαι καποια προετοιμασια(πχ εγω ειχα εισεχουσες θηλες και δεν το γνωριζα..ταλαιπωρηθηκα πολυ πολυ) Μετα θα αναλαμβανε να ερθει αυτη η μαια τις πρωτες μερες να με δει στο νοσοκομειο Ειδικα αν γεννησεις με καισαρικη που ο θηλασμος ειναι πιο δυσκολος την 1η μερα

Εγω κατεληξα με σχισμενες καταματωμενες θηλες και μετα το 20σαημερο αφου πια δεν αντεχα να βλεπω το μωρο μου απο τους πονους εδωσα και ξενο.. Με το καλο!!

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...